Domovina
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Domovina
Ono nije da ti neće pomoći al imaju neki sindrom da su namazaniji od drugih.
A nisu..
A nisu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Modrić? Zrinski....bolje prestani ili ću potvrdit jedno mišljenje gore.kaja wrote:Nisam, ti si krivo povezao.veber wrote:krivi odgovor krivo si sančose povezala.kaja wrote:Sto?veber wrote:jel vidiš kak si glupa!kaja wrote:Mogu ja, Modrić i Šuker su iz Hercegovine ?!
bosanska mensa ima specifična pitanja:
-poveži fudbalere
-ako boban ima 4 koze, koliko ih ima?
-imaš 4 kvadratića i jedan trokut, koliko vidiš hercegovaca
-i sl. pitanja
sve se boduje ×2
Ero želi reci da iza svakog uspjeha stoji neki Hercegovac. Tako i sportskog. Ova dva mu nemaju veze s hercegovcima , Modrić sigurno nema pa su najbolji sportaši. A i Šuker mislim da je iz Osijeka..
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Modrić je iz Zadra, okolice Zadra..Eroo wrote:Modrić? Zrinski....bolje prestani ili ću potvrdit jedno mišljenje gore.kaja wrote:Nisam, ti si krivo povezao.veber wrote:krivi odgovor krivo si sančose povezala.kaja wrote:Sto?veber wrote:
jel vidiš kak si glupa!
-poveži fudbalere
-i sl. pitanja
sve se boduje ×2
Ero želi reci da iza svakog uspjeha stoji neki Hercegovac. Tako i sportskog. Ova dva mu nemaju veze s hercegovcima , Modrić sigurno nema pa su najbolji sportaši. A i Šuker mislim da je iz Osijeka..
2015-08-15
pa to je istina, uvjerenje da su superiorniji.kaja wrote:Ono nije da ti neće pomoći al imaju neki sindrom da su namazaniji od drugih.
A nisu..
a, nisu.
2014-12-30
Možda si ga zamijenila s Mudrinićem?kaja wrote:Modrić je iz Zadra, okolice Zadra..Eroo wrote:Modrić? Zrinski....bolje prestani ili ću potvrdit jedno mišljenje gore.kaja wrote:Nisam, ti si krivo povezao.veber wrote:krivi odgovor krivo si sančose povezala.kaja wrote:
Sto?
-poveži fudbalere
-i sl. pitanja
sve se boduje ×2
2016-07-22
Pa nisu , to ti je uvijek sindrom nekoga tko mućka po selu pa misli da u većoj sredini moze preveslati sve . A tu veći namazanci sto puta.veber wrote:pa to je istina, uvjerenje da su superiorniji.kaja wrote:Ono nije da ti neće pomoći al imaju neki sindrom da su namazaniji od drugih.
A nisu..
a, nisu.
Al ne mogu reci da su sebični, da neće napraviti uslugu i tako.
Jedino iritiraju s tim prepoznavanjem
Last edited by kaja on Mon 25 Jun - 22:31; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
E taj je vas :)Eroo wrote:Možda si ga zamijenila s Mudrinićem?kaja wrote:Modrić je iz Zadra, okolice Zadra..Eroo wrote:Modrić? Zrinski....bolje prestani ili ću potvrdit jedno mišljenje gore.kaja wrote:Nisam, ti si krivo povezao.veber wrote:
krivi odgovor krivo si sančose povezala.
-poveži fudbalere
-i sl. pitanja
sve se boduje ×2
2015-08-15
NASOJ. .. . .domovini ?Eroo wrote:Dok još uvik toliko sereš po našoj domovini vidim da van je i udba zaqratz.veber wrote:bosančerosi.Eroo wrote:I da ti zatvorim njušku( barem na ovoj temi):
1998 Ćiro Blažević, a 2018 Zlatko Dalić. Možeš li logički povezat ovo dvoje?
i opet se kitiš tuđim perjem.
kako ne kužiš da si za slovene čefur, za hrvate bosančero, a za bosančerose tvoje izdajnik jer si radio u udbi.
E
Nema vise JUGOSKAVIJE
Nema .
ero je zamoran s tim. malo je slovenac, malo je hrvat, malo je hercegovac.kaja wrote:Pa nisu , to ti je uvijek sindrom nekoga tko mućka po selu pa misli da u većoj sredini moze preveslati sve . A tu veći namazanci sto puta.
Al ne mogu reci da sebični, da neće napraviti uslugu i tako.
Jedino iritiraju s tim prepoznavanjem
ima krizu identiteta.
i nijemci imaju pravo kada tražiš državljanstvo da se odrekneš onog drugog.
da smo pravna država sada bi mamiću po hitnom postupku ukinuli hrvatsko državljanstvo, pa neka se pojavi van bih
2014-12-30
I Rebić je naš, a piše da je iz Splita...Pošto ne priznajemo granicu u Vinjannima donjim, može i tako, sve je to naše....kaja wrote:E taj je vas :)Eroo wrote:Možda si ga zamijenila s Mudrinićem?kaja wrote:Modrić je iz Zadra, okolice Zadra..Eroo wrote:Modrić? Zrinski....bolje prestani ili ću potvrdit jedno mišljenje gore.kaja wrote:
Nisam, ti si krivo povezao.
2016-07-22
ma je da, svi su iz Hercegovine , evo jesi zadovoljanEroo wrote:I Rebić je naš, a piše da je iz Splita...Pošto ne priznajemo granicu u Vinjannima donjim, može i tako, sve je to naše....kaja wrote:E taj je vas :)Eroo wrote:Možda si ga zamijenila s Mudrinićem?kaja wrote:Modrić je iz Zadra, okolice Zadra..Eroo wrote:
Modrić? Zrinski....bolje prestani ili ću potvrdit jedno mišljenje gore.
Ja sam isto
2015-08-15
tkalicicu da neznam da si volksdojcer kladio bi se u stomaraka da si pljunuti ercegovac.volis se falit(kurcit),pun si sebe,nosis krizurinu...;)veber wrote:pa to je istina, uvjerenje da su superiorniji.kaja wrote:Ono nije da ti neće pomoći al imaju neki sindrom da su namazaniji od drugih.
A nisu..
a, nisu.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
i kolumbokaja wrote:ma je da, svi su iz Hercegovine , evo jesi zadovoljanEroo wrote:I Rebić je naš, a piše da je iz Splita...Pošto ne priznajemo granicu u Vinjannima donjim, može i tako, sve je to naše....kaja wrote:E taj je vas :)Eroo wrote:Možda si ga zamijenila s Mudrinićem?kaja wrote:
Modrić je iz Zadra, okolice Zadra..
Ja sam isto
i vasco de gama
i petrrarca
i nobel
i svi izumitelji i znanstvenici isto.
mitomanija i skribomanija o ercegovini kao nadljudima.
2014-12-30
A jesmo. ...Nepismeni stvore, rečenica uvijek započinje s velikim slovom.veber wrote:pa to je istina, uvjerenje da su superiorniji.kaja wrote:Ono nije da ti neće pomoći al imaju neki sindrom da su namazaniji od drugih.
A nisu..
a, nisu.
2016-07-22
nisam folksdojčer, a križ je za kolegu epija, vezano uz jednu drugu temu, da me samo križ može spasiti, a gore mu je i posveta.max123 wrote:tkalicicu da neznam da si volksdojcer kladio bi se u stomaraka da si pljunuti ercegovac.volis se falit(kurcit),pun si sebe,nosis krizurinu...;)veber wrote:pa to je istina, uvjerenje da su superiorniji.kaja wrote:Ono nije da ti neće pomoći al imaju neki sindrom da su namazaniji od drugih.
A nisu..
a, nisu.
niti vjerujem u boga niti idem u crkvu.
2014-12-30
Jbg.. napravili klan ko pederi pa misle da su ekstra .veber wrote:i kolumbokaja wrote:ma je da, svi su iz Hercegovine , evo jesi zadovoljanEroo wrote:I Rebić je naš, a piše da je iz Splita...Pošto ne priznajemo granicu u Vinjannima donjim, može i tako, sve je to naše....kaja wrote:E taj je vas :)Eroo wrote:
Možda si ga zamijenila s Mudrinićem?
Ja sam isto
i vasco de gama
i petrrarca
i nobel
i svi izumitelji i znanstvenici isto.
mitomanija i skribomanija o ercegovini kao nadljudima.
Jedino sto fakat hoce pomoći da ih tražiš nešto
2015-08-15
ajde majmune čefurski odi svirat na klaviru gange.Eroo wrote:A jesmo. ...Nepismeni stvore, rečenica uvijek započinje s velikim slovom.veber wrote:pa to je istina, uvjerenje da su superiorniji.kaja wrote:Ono nije da ti neće pomoći al imaju neki sindrom da su namazaniji od drugih.
A nisu..
a, nisu.
2014-12-30
veber wrote:ajde majmune čefurski odi svirat na klaviru gange.Eroo wrote:A jesmo. ...Nepismeni stvore, rečenica uvijek započinje s velikim slovom.veber wrote:pa to je istina, uvjerenje da su superiorniji.kaja wrote:Ono nije da ti neće pomoći al imaju neki sindrom da su namazaniji od drugih.
A nisu..
a, nisu.
2015-08-15
Borbena jesi, zna bit...provjeri haplotip za početak. Garant je I1b*...kaja wrote:ma je da, svi su iz Hercegovine , evo jesi zadovoljanEroo wrote:I Rebić je naš, a piše da je iz Splita...Pošto ne priznajemo granicu u Vinjannima donjim, može i tako, sve je to naše....kaja wrote:E taj je vas :)Eroo wrote:Možda si ga zamijenila s Mudrinićem?kaja wrote:
Modrić je iz Zadra, okolice Zadra..
Ja sam isto
2016-07-22
Imaju i velika slova, nisu ti rekli?veber wrote:ajde majmune čefurski odi svirat na klaviru gange.Eroo wrote:A jesmo. ...Nepismeni stvore, rečenica uvijek započinje s velikim slovom.veber wrote:pa to je istina, uvjerenje da su superiorniji.kaja wrote:Ono nije da ti neće pomoći al imaju neki sindrom da su namazaniji od drugih.
A nisu..
a, nisu.
2016-07-22
nu,nemoj sad sve bukavalno.i,kako sad nisi volksdojcer??za ovo zadnje imas veliki plus od mene..veber wrote:
nisam folksdojčer, a križ je za kolegu epija, vezano uz jednu drugu temu, da me samo križ može spasiti, a gore mu je i posveta.
niti vjerujem u boga niti idem u crkvu.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Domovina ili otadžbina?
» Irska je sada nasa Domovina
» Na jucerasnji dan prvi put otpjevana 'Moja Domovina'
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina
» VUČIĆ : Srbija je domovina svih Hrvata
» Irska je sada nasa Domovina
» Na jucerasnji dan prvi put otpjevana 'Moja Domovina'