Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
Page 13 of 19
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
Ovi prešli pola sveta da ih gledaju a oni igraju kao pičke. Onaj jedan tetovirao Mesija na nozi. Šta sad da radi? Da seče nogu?kaja wrote:Al Argentinci su jos ludi, jesi ti vidio kad su oni ispljuvali igrače, mislim doslovno su ih pljuvali u prolazu..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
oli braća još plaču? zavera je to bre..
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Hahadzango wrote:Ovi prešli pola sveta da ih gledaju a oni igraju kao pičke. Onaj jedan tetovirao Mesija na nozi. Šta sad da radi? Da seče nogu?kaja wrote:Al Argentinci su jos ludi, jesi ti vidio kad su oni ispljuvali igrače, mislim doslovno su ih pljuvali u prolazu..
A ne znam, da napravi od njega Modrića.. ako je netko bas vješt s iglom
Ili papu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nije izdržao pred iskušenjem. Eno ga sad, sam sebe šamara i razmišlja da sebi odseče kitu.kaja wrote:Ja sam mislila da je on onako jedan vojnički duh :)
Al nije bas izgleda..
Pusti... dobro da se nije tetovirao .. sad bi od nurke morao prepraviti na .. ne znam..romeladzango wrote:Nije izdržao pred iskušenjem. Eno ga sad, sam sebe šamara i razmišlja da sebi odseče kitu.kaja wrote:Ja sam mislila da je on onako jedan vojnički duh :)
Al nije bas izgleda..
Ili metlu
2015-08-15
Može Nejmara. Samo mu stavi špagete na glavu.kaja wrote:Hahadzango wrote:Ovi prešli pola sveta da ih gledaju a oni igraju kao pičke. Onaj jedan tetovirao Mesija na nozi. Šta sad da radi? Da seče nogu?kaja wrote:Al Argentinci su jos ludi, jesi ti vidio kad su oni ispljuvali igrače, mislim doslovno su ih pljuvali u prolazu..
Ili papu..
dzango wrote:Može Nejmara. Samo mu stavi špagete na glavu.kaja wrote:Hahadzango wrote:Ovi prešli pola sveta da ih gledaju a oni igraju kao pičke. Onaj jedan tetovirao Mesija na nozi. Šta sad da radi? Da seče nogu?kaja wrote:Al Argentinci su jos ludi, jesi ti vidio kad su oni ispljuvali igrače, mislim doslovno su ih pljuvali u prolazu..
Ili papu..
2015-08-15
Kolindu? Samo doda koji kilogram.kaja wrote:Pusti... dobro da se nije tetovirao .. sad bi od nurke morao prepraviti na .. ne znam..romeladzango wrote:Nije izdržao pred iskušenjem. Eno ga sad, sam sebe šamara i razmišlja da sebi odseče kitu.kaja wrote:Ja sam mislila da je on onako jedan vojnički duh :)
Al nije bas izgleda..
Ili metlu
Ili ne. Nisam imao prilike da opipam i ocenim.i
Last edited by dzango on Sun 24 Jun - 0:40; edited 2 times in total
i ko je rekao da je drugačije, osim toga nisam pročitao da je iko rekao da smo nepobjedivi i da ćemo biti prvaci ali sa ovakvom igrom i pristupom možemo dogurati daleko. Ne znam gdje si ti pročitala o ovome nemože nam niko ništakaja wrote:Pizonu je kriva zavera i samo ih vucko moze spasiti i sačuvati dostojanstvo a ovima... oni su nepobjedivi i ne moze im nitko ništa , prvi su vec.. bolest Hrvatska.
Mislim dobre igrače imamo al moraju jos dosta njih pobjediti .. mozda..
pižon je za tebe premija idiote :)dzango wrote:Idi ti čitaj sa bratom Pižonom. Vama dvojici ionako nema koristi od vlastitih očiju i mozgova.tre wrote:kme kme kme, ajde prestani cmizdriti i pročitaj što ljudi pišu izvan srbije, nemoj bre da budeš konstantno glup :)dzango wrote:Obriši majonez oko usta.tre wrote:ajde budalo bolje pročitaj nešto izvan srbije, možda nešto i uspiješ naučiti :)dzango wrote:
Neka vam i dalje serviraju ta govna kada ste imbecili poput Pižona. Posle ćete da pljujete iste igrače i trenera kako su Bosančerosi i kako ne izlaze celu noć iz kafane gde slušaju cajke i igraju samo za svoje klubove gde ih debelo plaćaju. Jebiga mentalitet blata i zavisti.
nego oš ti biti srbski izbornik? mi sa bilićem solidno prošli a vidim da si ti pametniji od njega :D ako ti sa tom pameću budeš izbornik finale vam negine :D
Šandor Winnetou-
2017-12-31
A vidim, ne morate napisati , citamtre wrote:i ko je rekao da je drugačije, osim toga nisam pročitao da je iko rekao da smo nepobjedivi i da ćemo biti prvaci ali sa ovakvom igrom i pristupom možemo dogurati daleko. Ne znam gdje si ti pročitala o ovome nemože nam niko ništakaja wrote:Pizonu je kriva zavera i samo ih vucko moze spasiti i sačuvati dostojanstvo a ovima... oni su nepobjedivi i ne moze im nitko ništa , prvi su vec.. bolest Hrvatska.
A nas obicno neki bezveznjaci pobjede, a s dobrima odigramo dobro..
2015-08-15
nu ga što kmeči, moraš kod kačevende na terapiju :)dzango wrote:Puši kurac majmunčino. Svi znamo ko je u svetu najpoznatiji po pederastiji i pedofiliji. Nisam ja kriv što su te fratri kao malog jebali u zdrav mozak pa si intelektualno osakaćen i na nivou debila kojem serviraju govna koja jede brišući rukavom šorava usta idiota koja se razvlače u širok osmeh kretena nesvesnog vlastite nakaznosti.tre wrote:nu ga, opet ti o kurčevima u dupetu :( Moraš ići kod srpskih popova da te izlječe kolcem preko leđa da ti takvi grijesi više ne padaju na pamet pederčinodzango wrote:Јеsi li ta?dva kurca izvadio iz svog sendviča ili iz dupeta?tre wrote:isprika, dva kurca ti nisu ravna :Ddzango wrote:
Jebiga, nemamo damo mi sendvičare.
Kad nisi otvorio lažni nick Ante Starčevićdzango wrote:Kolindu? Samo doda koji kilogram.kaja wrote:Pusti... dobro da se nije tetovirao .. sad bi od nurke morao prepraviti na .. ne znam..romeladzango wrote:Nije izdržao pred iskušenjem. Eno ga sad, sam sebe šamara i razmišlja da sebi odseče kitu.kaja wrote:Ja sam mislila da je on onako jedan vojnički duh :)
Al nije bas izgleda..
Ili metlu
Ili ne. Nisam imao prilike da opipam i ocenim.i
Sad samo možes zamišljati :)
2015-08-15
Boze sto je ovaj tre svadljiv, da nisi i ti stavio neku tetovažu ?
:)
2015-08-15
nisi u pravu, normalno je da vlada euforija ali ona je u granicama normale, ne vidim da je itko ovdje iskočio sa time da smo već prvaci svjeta. Što se tiče bezveznjaka teško da ih baš ima na svj. prvenstvu tj ima ali otpadnu u prvoj rundi, poslje u nokaut fazi je to malo teže da se probiju osim ako nisi portugal ili grčka :)kaja wrote:A vidim, ne morate napisati , citamtre wrote:i ko je rekao da je drugačije, osim toga nisam pročitao da je iko rekao da smo nepobjedivi i da ćemo biti prvaci ali sa ovakvom igrom i pristupom možemo dogurati daleko. Ne znam gdje si ti pročitala o ovome nemože nam niko ništakaja wrote:Pizonu je kriva zavera i samo ih vucko moze spasiti i sačuvati dostojanstvo a ovima... oni su nepobjedivi i ne moze im nitko ništa , prvi su vec.. bolest Hrvatska.
A nas obicno neki bezveznjaci pobjede, a s dobrima odigramo dobro..
Ne može, ne gine, konjino nepismena. Bilić je dobar trener i hrani vas govnima za nečiji račun. Ajde sad odjebi malo, smaraš.tre wrote:pižon je za tebe premija idiote :)dzango wrote:Idi ti čitaj sa bratom Pižonom. Vama dvojici ionako nema koristi od vlastitih očiju i mozgova.tre wrote:kme kme kme, ajde prestani cmizdriti i pročitaj što ljudi pišu izvan srbije, nemoj bre da budeš konstantno glup :)dzango wrote:Obriši majonez oko usta.tre wrote:
ajde budalo bolje pročitaj nešto izvan srbije, možda nešto i uspiješ naučiti :)
nego oš ti biti srbski izbornik? mi sa bilićem solidno prošli a vidim da si ti pametniji od njega :D ako ti sa tom pameću budeš izbornik finale vam negine :D
nisam, jesi ti svoju sa U izbrisala?kaja wrote:Boze sto je ovaj tre svadljiv, da nisi i ti stavio neku tetovažu ?
i nisam svadljiv nego odgovaram ljubavlju na govor mržnje drug pardon četnika djanga zvanog kmečavac :)
Svađaš se stalno, nemam pojma zašto , nisi valjda kalinica istetovirao?
2015-08-15
Ja imam cvjetić , nemam U..
Sva sreća, sad bi morala prepraviti u EU.
Sva sreća, sad bi morala prepraviti u EU.
2015-08-15
gle idiote ti si počeo sa vrijeđanjem i sad trpi kmečavac, da normalno komuniciraš normalno bi ti se vratilo no budaletina kakva jesi nemožeš drugačije nego plakati i cviliti čak i kad te demantiraju vrhunski stručnjacidzango wrote:Ne može, ne gine, konjino nepismena. Bilić je dobar trener i hrani vas govnima za nečiji račun. Ajde sad odjebi malo, smaraš.tre wrote:pižon je za tebe premija idiote :)dzango wrote:Idi ti čitaj sa bratom Pižonom. Vama dvojici ionako nema koristi od vlastitih očiju i mozgova.tre wrote:kme kme kme, ajde prestani cmizdriti i pročitaj što ljudi pišu izvan srbije, nemoj bre da budeš konstantno glup :)dzango wrote:
Obriši majonez oko usta.
pa pogledaj onda ko je počeo sa ad hominem samo izgleda da ti je to teško :)kaja wrote:Svađaš se stalno, nemam pojma zašto , nisi valjda kalinica istetovirao?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» 13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» 13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
Page 13 of 19