13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
Page 1 of 1
13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/godisnjica-neodigrane-utakmice-dinamo-zvezda-arkan-i-delije-u-zagrebu-namjerno-izazivali-nerede-921436
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
..ajmo svjedoci tog vremena i događaja...
2015-09-08
Taj dan sam otkrio da imam po tijelu neke crvene fleke.vuksadinare wrote:..ajmo svjedoci tog vremena i događaja...
Bijahu to vodene kozice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..gle peca panker na ovoj snimci...jebote sto je on jednom bjezao u splitu....ali pobjec nije mogao... ...bilo ej to 1989 godine...kad su pali peca panker i jos petorica delija...kod starog placa....
2015-09-08
Sjećam se finala kupa 1988. Borac-C.Zvezda.
Kod nas je tada u hotelu bila masa Srba iz Banjaluke i okolice,koji su inače navijali za Zvezdu.
No taj dan svi do ijednog Banjalučanina navijali su za Borac.
Kad je Karalić obranio penal Piksiju skakao sam ko opruga.
Isto to sam primijetio i kad je Rijeka u pitanju.
Ovdje u Rijeci imaš ljudi iz čitave bivše Juge,ali onog dana 1999-te kad je u zadnjem kolu Rijeka imala biti prvak za nju su navijali svi Riječani ,i hajdukovci i zvezdaši i masa samih dinamovaca.
Kod nas je tada u hotelu bila masa Srba iz Banjaluke i okolice,koji su inače navijali za Zvezdu.
No taj dan svi do ijednog Banjalučanina navijali su za Borac.
Kad je Karalić obranio penal Piksiju skakao sam ko opruga.
Isto to sam primijetio i kad je Rijeka u pitanju.
Ovdje u Rijeci imaš ljudi iz čitave bivše Juge,ali onog dana 1999-te kad je u zadnjem kolu Rijeka imala biti prvak za nju su navijali svi Riječani ,i hajdukovci i zvezdaši i masa samih dinamovaca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Nista od utakmice Dinamo-Zvezda.Zvezda ispala od Sheriffa a Delije besne
» Na danasnji dan prije 30 odigrana pomalo morbidna kosarkaska utakmica u Sarajevu
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
» Crvena Zvezda Dinamo Liga Sampiona
» Crvena Zvezda : Kluz , Sheriff : Dinamo Zagreb
» Na danasnji dan prije 30 odigrana pomalo morbidna kosarkaska utakmica u Sarajevu
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
» Crvena Zvezda Dinamo Liga Sampiona
» Crvena Zvezda : Kluz , Sheriff : Dinamo Zagreb
Page 1 of 1