Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
pa pogledaj onda ko je počeo sa ad hominem samo izgleda da ti je to teško :)kaja wrote:Svađaš se stalno, nemam pojma zašto , nisi valjda kalinica istetovirao?
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
A sta vrhunski stručnjaci, pa čak i ja sam shvatila da se onaj nas našao tamo slučajno i eto iskoristio priliku
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sumnjam ali nek ti bude. U u svakom slučaju ima alternativu :Dkaja wrote:Ja imam cvjetić , nemam U..
Sva sreća, sad bi morala prepraviti u EU.
Ako se jos uvijek priča o tom prvom golu
Ako ne ništa..
Ako ne ništa..
2015-08-15
Sa vređanjem si počeo ti a za ovo ti ne treba vrhunski stručnjak već zdrava pamet koju ti nemaš. Tipičan pljuvač koji će sutra prvi pljuvati iste igrače kada mu tako napišu u medijima. Verovatno opet, vrhunski stručnjaci.tre wrote:gle idiote ti si počeo sa vrijeđanjem i sad trpi kmečavac, da normalno komuniciraš normalno bi ti se vratilo no budaletina kakva jesi nemožeš drugačije nego plakati i cviliti čak i kad te demantiraju vrhunski stručnjacidzango wrote:Ne može, ne gine, konjino nepismena. Bilić je dobar trener i hrani vas govnima za nečiji račun. Ajde sad odjebi malo, smaraš.tre wrote:pižon je za tebe premija idiote :)dzango wrote:Idi ti čitaj sa bratom Pižonom. Vama dvojici ionako nema koristi od vlastitih očiju i mozgova.tre wrote:
kme kme kme, ajde prestani cmizdriti i pročitaj što ljudi pišu izvan srbije, nemoj bre da budeš konstantno glup :)
nego oš ti biti srbski izbornik? mi sa bilićem solidno prošli a vidim da si ti pametniji od njega :D ako ti sa tom pameću budeš izbornik finale vam negine :D
kajo idemo polako, ne budi tvrdoglava i razmislikaja wrote:A sta vrhunski stručnjaci, pa čak i ja sam shvatila da se onaj nas našao tamo slučajno i eto iskoristio priliku
Jel visoki presing bio dio taktike zlatka dalića?
Jel su zbog tog pritiska argentinci vratili loptu golmanu?
sad mi reci jel Rebić bio onda tamo slučajno?
i na kraju jel bi golman pogrješio da tamo nije bilo rebića?
eto par natuknica i sve je jasno
Тi nisi na sendvičima.kaja wrote:A sta vrhunski stručnjaci, pa čak i ja sam shvatila da se onaj nas našao tamo slučajno i eto iskoristio priliku
glup si ko kurac, ja nikada ne pljujem po igračima tako da si opet promašiodzango wrote:Sa vređanjem si počeo ti a za ovo ti ne treba vrhunski stručnjak već zdrava pamet koju ti nemaš. Tipičan pljuvač koji će sutra prvi pljuvati iste igrače kada mu tako napišu u medijima. Verovatno opet, vrhunski stručnjaci.tre wrote:gle idiote ti si počeo sa vrijeđanjem i sad trpi kmečavac, da normalno komuniciraš normalno bi ti se vratilo no budaletina kakva jesi nemožeš drugačije nego plakati i cviliti čak i kad te demantiraju vrhunski stručnjacidzango wrote:Ne može, ne gine, konjino nepismena. Bilić je dobar trener i hrani vas govnima za nečiji račun. Ajde sad odjebi malo, smaraš.tre wrote:pižon je za tebe premija idiote :)dzango wrote:
Idi ti čitaj sa bratom Pižonom. Vama dvojici ionako nema koristi od vlastitih očiju i mozgova.
nego oš ti biti srbski izbornik? mi sa bilićem solidno prošli a vidim da si ti pametniji od njega :D ako ti sa tom pameću budeš izbornik finale vam negine :D
Drugo rekoh ti idi vodi srbiju sa takvom pameti, ima da budete prvaci sveta bre :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Je bio presing taktika, al nije naravno svaki korak planski. Ni ne moze biti.tre wrote:kajo idemo polako, ne budi tvrdoglava i razmislikaja wrote:A sta vrhunski stručnjaci, pa čak i ja sam shvatila da se onaj nas našao tamo slučajno i eto iskoristio priliku
Ovom se vidjelo na faci da se tamo eto našao i ugledao tu loptu i ajd idem probat , golman se nije ni snašao.
2015-08-15
kajo ako je presing dio taktike onda se nije on slučajno našao u napadu. To što je golman pogriješio je bonus na našu igru. U prvom poluvremenu je manđo oteo loptu na sličan način visokog presinga ali je sudac svirao faul.kaja wrote:Je bio presing taktika, al nije naravno svaki korak planski. Ni ne moze biti.tre wrote:kajo idemo polako, ne budi tvrdoglava i razmislikaja wrote:A sta vrhunski stručnjaci, pa čak i ja sam shvatila da se onaj nas našao tamo slučajno i eto iskoristio priliku
Ovom se vidjelo na faci da se tamo eto našao i ugledao tu loptu i ajd idem probat , golman se nije ni snašao.
Dakle da nije bilo visokog presinga golman nikada ne bi ni bio u situaciji tako pogrješiti i tu je sva mudrost :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Idem gledati film, nemojte vise pričati sa mnom .. jer ce vas tetovirani napasti , ako nije odrezao ruku
A mozda je i prepravio .na ...chak nooris
Ili Barbarossa
Doviđenja
A mozda je i prepravio .na ...chak nooris
Ili Barbarossa
Doviđenja
2015-08-15
inače da, glede suđenja... sudac švedima ukrao jedanaesterac čist ko suza, i na kraju švabe pobijedile doslovce u zadnjoj sekundi...
ceo svet se urodio protiv švedske, belosvestka zavera...
samo usporedi reakcije šveda i srba na istu stvar.
desi se, jebiga. suđenje u nogometu je takva stvar, sranja se događaju
jebaji ga, niko to ne pamti no kod srblja je stvar jednostavna a to je vječiti kompleks žrtve i belosvetcka urota protiv njihmarcellus wrote:inače da, glede suđenja... sudac švedima ukrao jedanaesterac čist ko suza, i na kraju švabe pobijedile doslovce u zadnjoj sekundi...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Vidim da mnogi vole pametovati i filozofirati oko ovih srpskih jadikovki na nedosudjeni penal ...
Prije nego sto pocnu sa pametovanjem, svo koji to rade bi trebalo da stave sebe u istu situaciju. Umjesto Srbije zamisliti Hrvatsku, i da je kod 1-1 Hrvatska ostecena za ocigledan penal i da nakon toga izgubi tekmu ...
Sta bi onda govorili, bi li se onda prema tome odnosili filozofski, bi li se izrugivali frazama o bjelosvjetskim zavjerama onima koji bi kritizirali i napadali suca i tome slicno.
Da se ne lazemo.
Prije nego sto pocnu sa pametovanjem, svo koji to rade bi trebalo da stave sebe u istu situaciju. Umjesto Srbije zamisliti Hrvatsku, i da je kod 1-1 Hrvatska ostecena za ocigledan penal i da nakon toga izgubi tekmu ...
Sta bi onda govorili, bi li se onda prema tome odnosili filozofski, bi li se izrugivali frazama o bjelosvjetskim zavjerama onima koji bi kritizirali i napadali suca i tome slicno.
Da se ne lazemo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Rebicev gol je majstorija na kvadrat, Bez obzira na gresku vratara.tre wrote:kajo ako je presing dio taktike onda se nije on slučajno našao u napadu. To što je golman pogriješio je bonus na našu igru. U prvom poluvremenu je manđo oteo loptu na sličan način visokog presinga ali je sudac svirao faul.kaja wrote:Je bio presing taktika, al nije naravno svaki korak planski. Ni ne moze biti.tre wrote:kajo idemo polako, ne budi tvrdoglava i razmislikaja wrote:A sta vrhunski stručnjaci, pa čak i ja sam shvatila da se onaj nas našao tamo slučajno i eto iskoristio priliku
Dakle da nije bilo visokog presinga golman nikada ne bi ni bio u situaciji tako pogrješiti i tu je sva mudrost :)
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jebi ga u Svedskoj na "tapetu" Durmaz jer je glupo napravio prekrsaj u nevrijeme i na potpuno krivom mjestu. Suigraci ga brane. Spominje se i ukradeni penal i provociranje svapskih krmaka na kraju utakmice. Da poslije su se fajferi ispricali. Tako nekako....Zakljucak je ako se moglo protiv Njemacke moze se i protiv Mexico.
2014-04-14
Nije samo penal u pitanju. Pre toga je podelio žute kartone celom veznom redu. Prvih 6 faulova su bili dva žuta kartona a od toga za Matićev žuti nije bilo ni kontakta. Milion puta nam je svirao faul u napadu. Šiptarima je pustio čist ofsajd i zamalo da nam daju gol. Faulove nad Srbijom je svirao kada je baš morao. A pored svega nije neiskusan sudija što dovodi do zaključka da je postojala namera.Ringo10 wrote:Vidim da mnogi vole pametovati i filozofirati oko ovih srpskih jadikovki na nedosudjeni penal ...
Da se ne lazemo.
Navlacili su sudci za Nijemce i penal nisu svirali.abraham wrote:Jebi ga u Svedskoj na "tapetu" Durmaz jer je glupo napravio prekrsaj u nevrijeme i na potpuno krivom mjestu. Suigraci ga brane. Spominje se i ukradeni penal i provociranje svapskih krmaka na kraju utakmice. Da poslije su se fajferi ispricali. Tako nekako....Zakljucak je ako se moglo protiv Njemacke moze se i protiv Mexico.
No, trebali su Svedi iskoristit koju priliku iz prvog poluvremena, plus s igracem vise igrat hrabrije, cvrsce i ne branit se.
Sudjenje nije dobro na prvenstvu, samo se bojim naletimo li mi na Francuze
2014-04-12
Šveđani sa balkanskim mentalitetom.
Ovo sa sudjenjem je ,ono , usput. Nije da je to bilo stani-pani. Ovdje se uglavnom pogreske traze u sebi i svojoj igri. Nema belosvetske zavere, ono da ne verujes vlastitim ocima i slicno. Za razliku od drugih oblasti u sportu su realni i sa obje noge na zemlji.claire wrote:Navlacili su sudci za Nijemce i penal nisu svirali.abraham wrote:Jebi ga u Svedskoj na "tapetu" Durmaz jer je glupo napravio prekrsaj u nevrijeme i na potpuno krivom mjestu. Suigraci ga brane. Spominje se i ukradeni penal i provociranje svapskih krmaka na kraju utakmice. Da poslije su se fajferi ispricali. Tako nekako....Zakljucak je ako se moglo protiv Njemacke moze se i protiv Mexico.
No, trebali su Svedi iskoristit koju priliku iz prvog poluvremena, plus s igracem vise igrat hrabrije, cvrsce i ne branit se.
Sudjenje nije dobro na prvenstvu, samo se bojim naletimo li mi na Francuze
2014-04-14
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» 13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» 13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
Page 14 of 19