Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
Page 12 of 19
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
Neka vam i dalje serviraju ta govna kada ste imbecili poput Pižona. Posle ćete da pljujete iste igrače i trenera kako su Bosančerosi i kako ne izlaze celu noć iz kafane gde slušaju cajke i igraju samo za svoje klubove gde ih debelo plaćaju. Jebiga mentalitet blata i zavisti.tre wrote:jesi ti ikada išta pročitao kretenčino? gore sam ti ostavio dva linka i analize stručnjaka poput Slavena Bilića ali eto ti si pametniji od njih i više znaš o nogometu nego svi vrhunski treneri skupa. Nije ni čudo da je srbija u pički materinoj kad idioti poput tebe sole pamet svima oko sebe a gluplji da ne mogu biti.dzango wrote:Sa nogometom nisam, fala Bogu. Samo sa fudbalom. Ti nisi ni sa jednim, ni sa drugim ako ne znaš šta je?greška i glupost golmana a šta gol iz izgrađene akcije. Mada me da budem iskren to sve ne iznenađuje obzirom na ranije pokazani intelekt.tre wrote:jesi ti ikada imao veze sa nogometom idiote? Nije ni čudo što srblji prolaze uvjek kako prolaze kad kreteni poput tebe dominiraju srbijomdzango wrote:Jebem ti idiota. Je l' gol pao zbog greške golmana ili zbog "taktike"? Pa i nepusmeni poluidiotski kreten poput tebe bi to trebao brojeći na prste da zaključi.tre wrote:
glup si ko kurac, nije rebić svemirac idiote ali je bio na pravom mjestu kad je trebalo i to iskoristio. Taktika je nešto što vi srbi nerazumete baš dobro
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jebiga, nemamo samo mi sendvičare.tre wrote:stvarno si glup ko kurac :Ddzango wrote:Uplašeni i neodlučni Argentinci koji igraju po najvećim klubovoma? Golman Čelsija se uplašio jebenog Rebića? Pa jebote koja ste vi gomila samozadovoljnih drkadžija.tre wrote:evo da ponovim Bilićeve riječi za ove sa malko slabijom inteligencijom..
Dodam li da su i napadači takvog pristupa, onda je lakše razumjeti zašto su Argentinci, počevši od golmana, bili na sto muka, uplašeni i neodlučni…
Last edited by dzango on 23/6/2018, 23:22; edited 1 time in total
isprika, dva kurca ti nisu ravna :Ddzango wrote:Jebiga, nemamo damo mi sendvičare.tre wrote:stvarno si glup ko kurac :Ddzango wrote:Uplašeni i neodlučni Argentinci koji igraju po najvećim klubovoma? Golman Čelsija se uplašio jebenog Rebića? Pa jebote koja ste vi gomila samozadovoljnih drkadžija.tre wrote:evo da ponovim Bilićeve riječi za ove sa malko slabijom inteligencijom..
Dodam li da su i napadači takvog pristupa, onda je lakše razumjeti zašto su Argentinci, počevši od golmana, bili na sto muka, uplašeni i neodlučni…
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ajde budalo bolje pročitaj nešto izvan srbije, možda nešto i uspiješ naučiti :)dzango wrote:Neka vam i dalje serviraju ta govna kada ste imbecili poput Pižona. Posle ćete da pljujete iste igrače i trenera kako su Bosančerosi i kako ne izlaze celu noć iz kafane gde slušaju cajke i igraju samo za svoje klubove gde ih debelo plaćaju. Jebiga mentalitet blata i zavisti.tre wrote:jesi ti ikada išta pročitao kretenčino? gore sam ti ostavio dva linka i analize stručnjaka poput Slavena Bilića ali eto ti si pametniji od njih i više znaš o nogometu nego svi vrhunski treneri skupa. Nije ni čudo da je srbija u pički materinoj kad idioti poput tebe sole pamet svima oko sebe a gluplji da ne mogu biti.dzango wrote:Sa nogometom nisam, fala Bogu. Samo sa fudbalom. Ti nisi ni sa jednim, ni sa drugim ako ne znaš šta je?greška i glupost golmana a šta gol iz izgrađene akcije. Mada me da budem iskren to sve ne iznenađuje obzirom na ranije pokazani intelekt.tre wrote:jesi ti ikada imao veze sa nogometom idiote? Nije ni čudo što srblji prolaze uvjek kako prolaze kad kreteni poput tebe dominiraju srbijomdzango wrote:
Jebem ti idiota. Je l' gol pao zbog greške golmana ili zbog "taktike"? Pa i nepusmeni poluidiotski kreten poput tebe bi to trebao brojeći na prste da zaključi.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Јеsi li ta?dva kurca izvadio iz svog sendviča ili iz dupeta?tre wrote:isprika, dva kurca ti nisu ravna :Ddzango wrote:Jebiga, nemamo damo mi sendvičare.tre wrote:stvarno si glup ko kurac :Ddzango wrote:Uplašeni i neodlučni Argentinci koji igraju po najvećim klubovoma? Golman Čelsija se uplašio jebenog Rebića? Pa jebote koja ste vi gomila samozadovoljnih drkadžija.tre wrote:evo da ponovim Bilićeve riječi za ove sa malko slabijom inteligencijom..
Obriši majonez oko usta.tre wrote:ajde budalo bolje pročitaj nešto izvan srbije, možda nešto i uspiješ naučiti :)dzango wrote:Neka vam i dalje serviraju ta govna kada ste imbecili poput Pižona. Posle ćete da pljujete iste igrače i trenera kako su Bosančerosi i kako ne izlaze celu noć iz kafane gde slušaju cajke i igraju samo za svoje klubove gde ih debelo plaćaju. Jebiga mentalitet blata i zavisti.tre wrote:jesi ti ikada išta pročitao kretenčino? gore sam ti ostavio dva linka i analize stručnjaka poput Slavena Bilića ali eto ti si pametniji od njih i više znaš o nogometu nego svi vrhunski treneri skupa. Nije ni čudo da je srbija u pički materinoj kad idioti poput tebe sole pamet svima oko sebe a gluplji da ne mogu biti.dzango wrote:Sa nogometom nisam, fala Bogu. Samo sa fudbalom. Ti nisi ni sa jednim, ni sa drugim ako ne znaš šta je?greška i glupost golmana a šta gol iz izgrađene akcije. Mada me da budem iskren to sve ne iznenađuje obzirom na ranije pokazani intelekt.tre wrote:
jesi ti ikada imao veze sa nogometom idiote? Nije ni čudo što srblji prolaze uvjek kako prolaze kad kreteni poput tebe dominiraju srbijom
nu ga, opet ti o kurčevima u dupetu :( Moraš ići kod srpskih popova da te izlječe kolcem preko leđa da ti takvi grijesi više ne padaju na pamet pederčinodzango wrote:Јеsi li ta?dva kurca izvadio iz svog sendviča ili iz dupeta?tre wrote:isprika, dva kurca ti nisu ravna :Ddzango wrote:Jebiga, nemamo damo mi sendvičare.tre wrote:stvarno si glup ko kurac :Ddzango wrote:
Uplašeni i neodlučni Argentinci koji igraju po najvećim klubovoma? Golman Čelsija se uplašio jebenog Rebića? Pa jebote koja ste vi gomila samozadovoljnih drkadžija.
kme kme kme, ajde prestani cmizdriti i pročitaj što ljudi pišu izvan srbije, nemoj bre da budeš konstantno glup :)dzango wrote:Obriši majonez oko usta.tre wrote:ajde budalo bolje pročitaj nešto izvan srbije, možda nešto i uspiješ naučiti :)dzango wrote:Neka vam i dalje serviraju ta govna kada ste imbecili poput Pižona. Posle ćete da pljujete iste igrače i trenera kako su Bosančerosi i kako ne izlaze celu noć iz kafane gde slušaju cajke i igraju samo za svoje klubove gde ih debelo plaćaju. Jebiga mentalitet blata i zavisti.tre wrote:jesi ti ikada išta pročitao kretenčino? gore sam ti ostavio dva linka i analize stručnjaka poput Slavena Bilića ali eto ti si pametniji od njih i više znaš o nogometu nego svi vrhunski treneri skupa. Nije ni čudo da je srbija u pički materinoj kad idioti poput tebe sole pamet svima oko sebe a gluplji da ne mogu biti.dzango wrote:
Sa nogometom nisam, fala Bogu. Samo sa fudbalom. Ti nisi ni sa jednim, ni sa drugim ako ne znaš šta je?greška i glupost golmana a šta gol iz izgrađene akcije. Mada me da budem iskren to sve ne iznenađuje obzirom na ranije pokazani intelekt.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Puši kurac majmunčino. Svi znamo ko je u svetu najpoznatiji po pederastiji i pedofiliji. Nisam ja kriv što su te fratri kao malog jebali u zdrav mozak pa si intelektualno osakaćen i na nivou debila kojem serviraju govna koja jede brišući rukavom šorava usta idiota koja se razvlače u širok osmeh kretena nesvesnog vlastite nakaznosti.tre wrote:nu ga, opet ti o kurčevima u dupetu :( Moraš ići kod srpskih popova da te izlječe kolcem preko leđa da ti takvi grijesi više ne padaju na pamet pederčinodzango wrote:Јеsi li ta?dva kurca izvadio iz svog sendviča ili iz dupeta?tre wrote:isprika, dva kurca ti nisu ravna :Ddzango wrote:Jebiga, nemamo damo mi sendvičare.tre wrote:
stvarno si glup ko kurac :D
Idi ti čitaj sa bratom Pižonom. Vama dvojici ionako nema koristi od vlastitih očiju i mozgova.tre wrote:kme kme kme, ajde prestani cmizdriti i pročitaj što ljudi pišu izvan srbije, nemoj bre da budeš konstantno glup :)dzango wrote:Obriši majonez oko usta.tre wrote:ajde budalo bolje pročitaj nešto izvan srbije, možda nešto i uspiješ naučiti :)dzango wrote:Neka vam i dalje serviraju ta govna kada ste imbecili poput Pižona. Posle ćete da pljujete iste igrače i trenera kako su Bosančerosi i kako ne izlaze celu noć iz kafane gde slušaju cajke i igraju samo za svoje klubove gde ih debelo plaćaju. Jebiga mentalitet blata i zavisti.tre wrote:
jesi ti ikada išta pročitao kretenčino? gore sam ti ostavio dva linka i analize stručnjaka poput Slavena Bilića ali eto ti si pametniji od njih i više znaš o nogometu nego svi vrhunski treneri skupa. Nije ni čudo da je srbija u pički materinoj kad idioti poput tebe sole pamet svima oko sebe a gluplji da ne mogu biti.
Pizonu je kriva zavera i samo ih vucko moze spasiti i sačuvati dostojanstvo a ovima... oni su nepobjedivi i ne moze im nitko ništa , prvi su vec.. bolest Hrvatska.
Mislim dobre igrače imamo al moraju jos dosta njih pobjediti .. mozda..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Isti ovi će ih pljuvati na sva usta kada izgube.kaja wrote:Pizonu je kriva zavera i samo ih vucko moze spasiti i sačuvati dostojanstvo a ovima... oni su nepobjedivi i ne moze im nitko ništa , prvi su vec.. bolest Hrvatska.
Najebali su ko žuti ako izgube ..dzango wrote:Isti ovi će ih pljuvati na sva usta kada izgube.kaja wrote:Pizonu je kriva zavera i samo ih vucko moze spasiti i sačuvati dostojanstvo a ovima... oni su nepobjedivi i ne moze im nitko ništa , prvi su vec.. bolest Hrvatska.
2015-08-15
A sto si ti pisao nurki a?T. wrote:Šta uopće pišeš sa tim likovima?
I njihovim cajkama?
:)
2015-08-15
Biće nikakvi Hrvati i Bosančerosi koji slušaju cajke i imaju debele novčanike a glupi su kao kurac.kaja wrote:Najebali su ko žuti ako izgube ..dzango wrote:Isti ovi će ih pljuvati na sva usta kada izgube.kaja wrote:Pizonu je kriva zavera i samo ih vucko moze spasiti i sačuvati dostojanstvo a ovima... oni su nepobjedivi i ne moze im nitko ništa , prvi su vec.. bolest Hrvatska.
Aha, jebe im se hrvatsku, nisu plaćeni, potjerat ih treba, olos, napili su se i tako :)dzango wrote:Biće nikakvi Hrvati i Bosančerosi koji slušaju cajke i imaju debele novčanike a glupi su kao kurac.kaja wrote:Najebali su ko žuti ako izgube ..dzango wrote:Isti ovi će ih pljuvati na sva usta kada izgube.kaja wrote:Pizonu je kriva zavera i samo ih vucko moze spasiti i sačuvati dostojanstvo a ovima... oni su nepobjedivi i ne moze im nitko ništa , prvi su vec.. bolest Hrvatska.
2015-08-15
Al Argentinci su jos ludi, jesi ti vidio kad su oni ispljuvali igrače, mislim doslovno su ih pljuvali u prolazu..
2015-08-15
Ја sam mislio da se njemu diže samo na Firera.kaja wrote:A sto si ti pisao nurki a?T. wrote:Šta uopće pišeš sa tim likovima?
I njihovim cajkama?
dzango wrote:Ја sam mislio da se njemu diže samo na Firera.kaja wrote:A sto si ti pisao nurki a?T. wrote:Šta uopće pišeš sa tim likovima?
I njihovim cajkama?
2015-08-15
Ja sam mislila da je on onako jedan vojnički duh :)
Al nije bas izgleda..
Al nije bas izgleda..
2015-08-15
Ovi prešli pola sveta da ih gledaju a oni igraju kao pičke. Onaj jedan tetovirao Mesija na nozi. Šta sad da radi? Da seče nogu?kaja wrote:Al Argentinci su jos ludi, jesi ti vidio kad su oni ispljuvali igrače, mislim doslovno su ih pljuvali u prolazu..
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» 13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» 13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
Page 12 of 19