Drzavni vrh hrvatske uputio ISKRENU cestitku za dan antifasisticke borbe
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Drzavni vrh hrvatske uputio ISKRENU cestitku za dan antifasisticke borbe
Je.Kavran wrote:Regoč wrote:Četiri godine. Ako ne vjeruješ meni, uključi si digitron na mobu pa sračunaj.Sora wrote:od 1941 do 1945.
To 5 godina.
krava je totalno pijana.
Krava je na mjesecu se napila
Citaj jos malo crtiće i ti i tvoj debilni REGOC
Imbecili
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Yehudim wrote:Regoč wrote:Naravno da su zarobljenici, kad te njetko zarobi, zarobljenik si.Sora wrote:NdaRegoč wrote:Nema presude, samovoljno ubijanje zarobljenika.Yehudim wrote:
Presuda je bila na Blajburškom polju kad su bandu izdajnika, koljača i kolaboracionista predali -SAVEZNICIMA PARTIZANIMA -
Ili misliš da Englezi i Ameri nisu znali za zvijerstva genocidnog usraškog režima.
Hoćeš presudu---------eto ti je.
Svi bili zarobljenici ?
S punim naoružanjem jel tak
Je je, i zarobljeni Partizani isto jeli?
( ili oni na Koranskom mostu )
jebali te ti četnici na koranskom mostu u usta ''neperspektivna''. da sam im ja tamo bio niti jedan ne bi preživio. mater im jebem.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
SR Hrvatska je u ekonomskom smislu imala vise atribute drzave od ovoga danas sto se naziva drzavom.jastreb wrote:Što reče Ringo,da i ja nadodam;Hrvatska je danas više nekakav folklorni element nego država. Guvernija,ili nekakav protektorat sa nemogućnošću nikakvog samostalnog odlučivanja. DA i ne govorimo o tome kako je masa dobara i potencijala u rukama stranaca.Regoč wrote:
Teče li Sava uzvodno? Ima li hrvatske države?
SRH je u doba Juge imala kudikamo veće ovlasti i mogućnosti,nego što danas samostalna RH ima u EU ,a o svijetu da ne govorimo.
Sve u svemu ovo je daleko od onoga što se zamišljalo 90/91.
Ali njima je bitno samo to da mlataraju barjacima, da pjevaju kojekakve pjesme i da se sa Srbima mogu medjusobno nesmetano pljuvati do mile volje.
Da, i da javno suze rone za ustasama i njihovom tvorevinom, a sto u vrijeme Jugovine nisu smjeli.
Eto to im je drzava.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
rekoh ti kravo pijana da se javiš kad se otrijezniš, što ti tu nije jasno glupačo krvoločna?Sora wrote:Mrs ti u picku svoje materetre wrote:babetino luda kad se otrijezniš od alkohola i krvi nevinih onda se javiSora wrote:Kad vi revizionisti prestanete vrijeđati partizane koji su proljevsli krv i dali zivotetre wrote:to je čista glupost a ne istina. Prestani vrijeđati nevino pobijene ljudeYehudim wrote:Ni ggorih se nisam boja, šta su bili za užasa a kamoli kakvih tamo pasa
----------------------------------------------------------------------
Sudjenja je dakako bilo , osim za one za koje nije bilo potribe suditi,
Čerkeze, četnke i usraške koljače čija su imena bila dovoljno poznata.
Svi mladji od 16 god su pušteni kućama kao i civili, žene itd.
To je ISTINA a ti i takv samo nastavite laprdati i prijetiti
Zar ništa nisi naučio iz povijesti ?
- Tko ne uči od povijesti, osudjen je ponoviti je -.....you know
- Batina ima dva kraja -
Karma is a bitch oooo yeeeessss
I zbog ustaskih idiota koji su se udružili s okupatorom
Daj se vise urazumite
Vase nasilje nad povijesti rodit ce samo novim nasiljem
To vase ludilo vodi tome
Lude
Zapravo nije ni kriva
Tebe je sjebala ova drzava iz kpje se bjezi ZBOG SLOMA MORALA I POŠTENJA
samo se zakopavaju sve dublje s tim srsnjima o povijesti
I lazima
Vec je dosta toga
Za moj zivot, za jedan zivot ..
Dista ste ovu zemlju zatrovali i u gibitnike preveli
Mrs i nestani vise , dosta je bilo
Šandor Winnetou-
2017-12-31
još se idiot hvali sa lažnim cinkanjem protiv države u kojoj živi????kofein wrote:Yehudim wrote:Sora wrote:[size=36]Svjetski židovski kongres pokreće međunarodnu kampanju zbog ustašluka u Hrvatskoj[/size]
Dao sam svoje mišljenje i upozorio neke organizacije, više puta i to samonicijativno.
Počevši od dana kad su zabranili TV Izrael da snima na lokaciji usraškog logora smrti - Slano - na Pagu, pa na dalje.
Više sam puta slao dopise da se zaustavi opetovano ustašenje po RH.
Te anomalije treba našim institucijama prijavljivati, ako si već druker i seronja protiv Hrvatske, a jesi !
to je najveća vrsta ološa i držim da takvima nema mjesta među ostatkom ekipe ma koliko se u svakom pogledu razlikovali. Juda je mulj u sepičkoj najblaže rečeno
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ringo10 wrote:SR Hrvatska je u ekonomskom smislu imala vise atribute drzave od ovoga danas sto se naziva drzavom.jastreb wrote:Što reče Ringo,da i ja nadodam;Hrvatska je danas više nekakav folklorni element nego država. Guvernija,ili nekakav protektorat sa nemogućnošću nikakvog samostalnog odlučivanja. DA i ne govorimo o tome kako je masa dobara i potencijala u rukama stranaca.Regoč wrote:
SRH je u doba Juge imala kudikamo veće ovlasti i mogućnosti,nego što danas samostalna RH ima u EU ,a o svijetu da ne govorimo.
Ali njima je bitno samo to da mlataraju barjacima, da pjevaju kojekakve pjesme i da se sa Srbima mogu medjusobno nesmetano pljuvati do mile volje.
Da, i da javno suze rone za ustasama i njihovom tvorevinom, a sto u vrijeme Jugovine nisu smjeli.
Eto to im je drzava.
imala je SRH kurac od ovce za državne atribute. svi kapitalni objekti u bivšoj SRH izgrađeni su bez dozvole. zašto? jer se dozvola za takve projekte izdavala isključivo u beogradu (SIV). drugo, bilo koju stranu valutu tj. devize koju je hrvatska zaradila bilo turizmom ili bilo kojim drugim poslom po defaultu su su davane saveznoj narodnoj banci, a onda bi ona raspolagala tim devizama kako je njoj bila volja. treće, hrvatska je toliko bila suverena u sfrj da nije smjela svojim vlastitim novcem izgraditi zbog razvoja turizma prijeko potrebnu auto-cestu zagreb-split, a kamoli još neke dodatne infrastrukturne zahvate. hrvatska je u sfrj poslije sloma hrvatskog proljeća bila potpuno ogoljena suvereniteta u praksi koji se itekako očitavao frazom ''hrvatska šutnja''. i jebale te ustaše u glavu debilnu ... jedini koji stalno spominju ustaše ste vi antifa ex jugoslavi jebo vas paveliću guzicu. koji kurac onda hoćeš ovdje doći živjeti u mirovini iz australije ako ti je hrvatska takvom. ostani tamo i jebi se u pakšu. kreten jebote.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
tre wrote:još se idiot hvali sa lažnim cinkanjem protiv države u kojoj živi????kofein wrote:Yehudim wrote:Sora wrote:[size=36]Svjetski židovski kongres pokreće međunarodnu kampanju zbog ustašluka u Hrvatskoj[/size]
Dao sam svoje mišljenje i upozorio neke organizacije, više puta i to samonicijativno.
Počevši od dana kad su zabranili TV Izrael da snima na lokaciji usraškog logora smrti - Slano - na Pagu, pa na dalje.
Te anomalije treba našim institucijama prijavljivati, ako si već druker i seronja protiv Hrvatske, a jesi !
to je najveća vrsta ološa i držim da takvima nema mjesta među ostatkom ekipe ma koliko se u svakom pogledu razlikovali. Juda je mulj u sepičkoj najblaže rečeno
zapečeno govno.
2017-10-12
Naravno da su zarobljeni partizani zarobljenici, što bi bili?Yehudim wrote:Regoč wrote:Naravno da su zarobljenici, kad te njetko zarobi, zarobljenik si.Sora wrote:NdaRegoč wrote:Nema presude, samovoljno ubijanje zarobljenika.Yehudim wrote:
Presuda je bila na Blajburškom polju kad su bandu izdajnika, koljača i kolaboracionista predali -SAVEZNICIMA PARTIZANIMA -
Ili misliš da Englezi i Ameri nisu znali za zvijerstva genocidnog usraškog režima.
Hoćeš presudu---------eto ti je.
Svi bili zarobljenici ?
S punim naoružanjem jel tak
Je je, i zarobljeni Partizani isto jeli?
( ili oni na Koranskom mostu )
Na Koranskom mostu također su bili zarobljenici, a ubijeni su kad su nasrnuli na Hrastova u zajedničkom pokušaju da ga razoružaju, o čem je svjedočil i njegov suborac.
Oh, i ti cieniš Tuđmana, to mi je novina. A po navedenim značajkam, suvereni smo kao i ostatak svieta.Ringo10 wrote:Nema. Hrvatska drzava je svedena na status kulturno-sportskog drustva od godine 2000te.Regoč wrote:Teče li Sava uzvodno? Ima li hrvatske države?Sora wrote:Ti fakat postavljaš pitanja na nivou 4 - godišnjeg djeteta .Regoč wrote:Kako su pobjednici partizani kad države za koju su se borili više nema?Sora wrote:Ne pa REGOC fakat si ostao dubre do kraja .
Postigli ste ti i takvi ko ti , zadrigli rvatine bez postenja , puno.
Sramotite Hrbatsku na svakom koraku
Ljudi bjeze iz zemlje u kpjoj nema morala ni postenja.
Jesi ti uvidio tko je tome doprinjeo?
Ti i takvi ko ti.
Kpji zivite u .45.oj i uzdižete ustaske zlocince na novo zrtve .
A nisu i nece biti nikada .
Mozete se na glavu postsviti pobjednici su partizani.
A ti kenjaj.
Tko te hoce slusati .
Meni nije problem obrisati ti nos tvojim lazima i manipuliranjima.
Nego mi zao mladih kpjima punite usi s tim gnojom.
Ne svima . Srecom.
Dosadna za moj pojam.
Ajde nisu pobjednici.
uzmi si igracke i idi doma. P
O atributa drzavnosti Hrvatska ima simbole i nogometnu repku.
Dobro, i u drugim sportskim disciplinama ...
Više? Kako ide ona "sanjala sam i u snu sam ostala".Sora wrote:Bilo je nje vise u jugoskaviji nego danasRegoč wrote:Teče li Sava uzvodno? Ima li hrvatske države?Sora wrote:Ti fakat postavljaš pitanja na nivou 4 - godišnjeg djeteta .Regoč wrote:Kako su pobjednici partizani kad države za koju su se borili više nema?Sora wrote:Ne pa REGOC fakat si ostao dubre do kraja .
Postigli ste ti i takvi ko ti , zadrigli rvatine bez postenja , puno.
Sramotite Hrbatsku na svakom koraku
Ljudi bjeze iz zemlje u kpjoj nema morala ni postenja.
Jesi ti uvidio tko je tome doprinjeo?
Ti i takvi ko ti.
Kpji zivite u .45.oj i uzdižete ustaske zlocince na novo zrtve .
A nisu i nece biti nikada .
Mozete se na glavu postsviti pobjednici su partizani.
A ti kenjaj.
Tko te hoce slusati .
Meni nije problem obrisati ti nos tvojim lazima i manipuliranjima.
Nego mi zao mladih kpjima punite usi s tim gnojom.
Ne svima . Srecom.
Dosadna za moj pojam.
Ajde nisu pobjednici.
uzmi si igracke i idi doma. P
Neces na more gdje si mogao za juge
Neces ni u gore , ni vodu piti svoju
Ni naftu i benzin svoj
Ni livade ni polja .. skavonije
No. Boli vas dupe , vas ustase . Vi ste sretni samo kad mozete pljuvati po partizanima
Svaka budala svoje veselje ima
Vojska, policija, vanjska politika, vlastita valuta, slobodan razvoj jezika i kulture...jastreb wrote:Što reče Ringo,da i ja nadodam;Hrvatska je danas više nekakav folklorni element nego država. Guvernija,ili nekakav protektorat sa nemogućnošću nikakvog samostalnog odlučivanja. DA i ne govorimo o tome kako je masa dobara i potencijala u rukama stranaca.Regoč wrote:
Sora wrote:..jastreb wrote:RŠto reče Ringo,da i ja nadodam;Hrvatska je danas više nekakav folklorni element nego država. Guvernija,ili nekakav protektorat sa nemogućnošću nikakvog samostalnog odlučivanja. DA i ne govorimo o tome kako je masa dobara i potencijala u rukama stranaca.Regoč wrote:
Kavran wrote:Regoč wrote:Četiri godine. Ako ne vjeruješ meni, uključi si digitron na mobu pa sračunaj.Sora wrote:od 1941 do 1945.
To 5 godina.
krava je totalno pijana.
Vojska je u Afganistanu i na ruskim granicama(!!!),policija je samo ogranak EU policije,to zna i baba Marija.Regoč wrote:
Vojska, policija, vanjska politika, vlastita valuta, slobodan razvoj jezika i kulture...
Valuta? Još malo.
Slobodan razvoj jezika i kulture-pa čovječe u doba SR Hrvatske nastala su najkapitalnija književna djela hrvatskih pisaca.
U razvoju jezika imamosamo smiješne kovanice koje obično nakon 7-8 slogova završavaju na ik/ica.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sora wrote:Je.Kavran wrote:Regoč wrote:Četiri godine. Ako ne vjeruješ meni, uključi si digitron na mobu pa sračunaj.Sora wrote:od 1941 do 1945.
To 5 godina.
krava je totalno pijana.
Krava je na mjesecu se napila
Citaj jos malo crtiće i ti i tvoj debilni REGOC
Imbecili
"Antifašističke" pizdarije.Ringo10 wrote:SR Hrvatska je u ekonomskom smislu imala vise atribute drzave od ovoga danas sto se naziva drzavom.jastreb wrote:Što reče Ringo,da i ja nadodam;Hrvatska je danas više nekakav folklorni element nego država. Guvernija,ili nekakav protektorat sa nemogućnošću nikakvog samostalnog odlučivanja. DA i ne govorimo o tome kako je masa dobara i potencijala u rukama stranaca.Regoč wrote:
Eto to im je drzava.
tre wrote:još se idiot hvali sa lažnim cinkanjem protiv države u kojoj živi????kofein wrote:Yehudim wrote:Sora wrote:[size=36]Svjetski židovski kongres pokreće međunarodnu kampanju zbog ustašluka u Hrvatskoj[/size]
Kavran wrote:Ringo10 wrote:SR Hrvatska je u ekonomskom smislu imala vise atribute drzave od ovoga danas sto se naziva drzavom.jastreb wrote:Što reče Ringo,da i ja nadodam;Hrvatska je danas više nekakav folklorni element nego država. Guvernija,ili nekakav protektorat sa nemogućnošću nikakvog samostalnog odlučivanja. DA i ne govorimo o tome kako je masa dobara i potencijala u rukama stranaca.Regoč wrote:
Eto to im je drzava.
imala je SRH kurac od ovce za državne atribute. svi kapitalni objekti u bivšoj SRH izgrađeni su bez dozvole. zašto? jer se dozvola za takve projekte izdavala isključivo u beogradu (SIV). drugo, bilo koju stranu valutu tj. devize koju je hrvatska zaradila bilo turizmom ili bilo kojim drugim poslom po defaultu su su davane saveznoj narodnoj banci, a onda bi ona raspolagala tim devizama kako je njoj bila volja. treće, hrvatska je toliko bila suverena u sfrj da nije smjela svojim vlastitim novcem izgraditi zbog razvoja turizma prijeko potrebnu auto-cestu zagreb-split, a kamoli još neke dodatne infrastrukturne zahvate. hrvatska je u sfrj poslije sloma hrvatskog proljeća bila potpuno ogoljena suvereniteta u praksi koji se itekako očitavao frazom ''hrvatska šutnja''. i jebale te ustaše u glavu debilnu ... jedini koji stalno spominju ustaše ste vi antifa ex jugoslavi jebo vas paveliću guzicu. koji kurac onda hoćeš ovdje doći živjeti u mirovini iz australije ako ti je hrvatska takvom. ostani tamo i jebi se u pakšu. kreten jebote.
Vojskom su zapoviedali Srbi iz Bjelgrada, milicija je bila na Kosmetu, novac je opljačkala Srbija, za izradbu gramatike i pravopisa pitalo se "što će reći Srbi"...jastreb wrote:Vojska je u Afganistanu i na ruskim granicama(!!!),policija je samo ogranak EU policije,to zna i baba Marija.Regoč wrote:
Vojska, policija, vanjska politika, vlastita valuta, slobodan razvoj jezika i kulture...
Valuta? Još malo.
Slobodan razvoj jezika i kulture-pa čovječe u doba SR Hrvatske nastala su najkapitalnija književna djela hrvatskih pisaca.
U razvoju jezika imamosamo smiješne kovanice koje obično nakon 7-8 slogova završavaju na ik/ica.
Ma daj,sa tobom se ne može normalno pričat.Regoč wrote:Vojskom su zapoviedali Srbi iz Bjelgrada, milicija je bila na Kosmetu, novac je opljačkala Srbija, za izradbu gramatike i pravopisa pitalo se "što će reći Srbi"...jastreb wrote:Vojska je u Afganistanu i na ruskim granicama(!!!),policija je samo ogranak EU policije,to zna i baba Marija.Regoč wrote:
Valuta? Još malo.
Ovo kao da je prepisano iz Nove Hrvatske 1970-tih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Generalštab je bil u Bilom Brigu? Na Kosmetu su uredovali Rumunji? Bosna je upala u monetarni sustav? Nitko nije bil optužen za razbijanje bratstva i jedinstva nakon Deklaracije o jeziku?jastreb wrote:Ma daj,sa tobom se ne može normalno pričat.Regoč wrote:Vojskom su zapoviedali Srbi iz Bjelgrada, milicija je bila na Kosmetu, novac je opljačkala Srbija, za izradbu gramatike i pravopisa pitalo se "što će reći Srbi"...jastreb wrote:Vojska je u Afganistanu i na ruskim granicama(!!!),policija je samo ogranak EU policije,to zna i baba Marija.Regoč wrote:
Valuta? Još malo.
Ovo kao da je prepisano iz Nove Hrvatske 1970-tih.
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Dan antifašističke borbe
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» plenkovic uputio blagdansku cestitku sefovima redikula bagarica
» Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» plenkovic uputio blagdansku cestitku sefovima redikula bagarica
» Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
Page 9 of 10