Drzavni vrh hrvatske uputio ISKRENU cestitku za dan antifasisticke borbe
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Drzavni vrh hrvatske uputio ISKRENU cestitku za dan antifasisticke borbe
Di je presuda?Sora wrote:Nego l reci
Ako netko slijedi genocidnu politiku nacista
Recimo ustasija
Jel onda mozda računaš ti da bi ta ustasija bila HUMANIZAM I RENESANSA NARODA HRVATSKPG.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Nema presude, samovoljno ubijanje zarobljenika.Yehudim wrote:Regoč wrote:Presuda?Sora wrote:Seres seronjo
Imas ti doma WC ...ha
Ovdje ti pise ovi USTASE SU BILE NAJBRUTALNIJI POKLONICI GENOCIDNE IDEOLOGIJE NACISTA
Presuda je bila na Blajburškom polju kad su bandu izdajnika, koljača i kolaboracionista predali -SAVEZNICIMA PARTIZANIMA -
Ili misliš da Englezi i Ameri nisu znali za zvijerstva genocidnog usraškog režima.
Hoćeš presudu---------eto ti je.
Uf, sve se tebe sjetili pa pokrenuli kampanju. Zuroff je u Izraelu zadnji šuft s nikakvim utjecajem.Yehudim wrote:Sora wrote:Svjetski židovski kongres pokreće međunarodnu kampanju zbog ustašluka u Hrvatskoj
Dao sam svoje mišljenje i upozorio neke organizacije, više puta i to samonicijativno.
Počevši od dana kad su zabranili TV Izrael da snima na lokaciji usraškog logora smrti - Slano - na Pagu, pa na dalje.
Više sam puta slao dopise da se zaustavi opetovano ustašenje po RH.
Pojedinačne presude za zločine su donijete, sam poredak nije osuđen, niti su ti zločini ikada i igdje kvalificirani kao genocid.jastreb wrote:Pa likovi poput fra Sotone,Miloša,Artukovića,Kavrana,Šakiića,stavljeni su pred sud. Najveći dio osuđen na smrt. (osim Šakića). Svi oproglašeni krivima.Regoč wrote:Presuda? Išta? Ništa!Sora wrote:Hrvatskoj, postao sam osjetljiv na većinom nepoznatu povijest progona i masovnog ubijanja Židova, Srba i Roma u NDH tijekom Drugog svjetskog rata. Prije mnogo godina dok sam istraživao o kolaboracionistima i sudionicima u provođenju holokausta koji nisu bili Nijemci, naletio sam na zloglasnog fra Tomislava Filipovića, poznatog kao fra Sotona, hrvatskog franjevca koji je bio jedan od najvećih sadista u Jasenovcu. Njegovo divljaštvo i okrutnost za mene su slični onome SS-ova doktora Josefa Mengelea u Auschwitzu i komandanta u Plaszowu Amona Goetha, dakle jasnim personifikacijama apsolutnog zla. Kada sam naletio na fra Tomislava Filipovića, htio sam saznati više o ustašama. Ono što je na mene ostavilo najveći dojam jest to da su ustaše - koji su bili među najentuzijastičniji i najbrutalnijim poklonicima genocidne ideologije nacista - sami provodili ubojstva Židova i Srba, neovisno o uputama ili zajedno sa snagama njemačke vojske ili SS-a.
Pa opet neki ih danas proglašavaju nevinim žrtvama!!! treba li komentar na to?
I s tom ni,sivim utjecajem je pohvatao na tisuce nacifašistaRegoč wrote:Uf, sve se tebe sjetili pa pokrenuli kampanju. Zuroff je u Izraelu zadnji šuft s nikakvim utjecajem.Yehudim wrote:Sora wrote:Svjetski židovski kongres pokreće međunarodnu kampanju zbog ustašluka u Hrvatskoj
Dao sam svoje mišljenje i upozorio neke organizacije, više puta i to samonicijativno.
Počevši od dana kad su zabranili TV Izrael da snima na lokaciji usraškog logora smrti - Slano - na Pagu, pa na dalje.
Jebe mu se za utjecaj , ne
PRAVNO SE NE MOZE NITI OSUDITI POREDAKRegoč wrote:Pojedinačne presude za zločine su donijete, sam poredak nije osuđen, niti su ti zločini ikada i igdje kvalificirani kao genocid.jastreb wrote:Pa likovi poput fra Sotone,Miloša,Artukovića,Kavrana,Šakiića,stavljeni su pred sud. Najveći dio osuđen na smrt. (osim Šakića). Svi oproglašeni krivima.Regoč wrote:Presuda? Išta? Ništa!Sora wrote:Hrvatskoj, postao sam osjetljiv na većinom nepoznatu povijest progona i masovnog ubijanja Židova, Srba i Roma u NDH tijekom Drugog svjetskog rata. Prije mnogo godina dok sam istraživao o kolaboracionistima i sudionicima u provođenju holokausta koji nisu bili Nijemci, naletio sam na zloglasnog fra Tomislava Filipovića, poznatog kao fra Sotona, hrvatskog franjevca koji je bio jedan od najvećih sadista u Jasenovcu. Njegovo divljaštvo i okrutnost za mene su slični onome SS-ova doktora Josefa Mengelea u Auschwitzu i komandanta u Plaszowu Amona Goetha, dakle jasnim personifikacijama apsolutnog zla. Kada sam naletio na fra Tomislava Filipovića, htio sam saznati više o ustašama. Ono što je na mene ostavilo najveći dojam jest to da su ustaše - koji su bili među najentuzijastičniji i najbrutalnijim poklonicima genocidne ideologije nacista - sami provodili ubojstva Židova i Srba, neovisno o uputama ili zajedno sa snagama njemačke vojske ili SS-a.
Pa opet neki ih danas proglašavaju nevinim žrtvama!!! treba li komentar na to?
TO TI JE BUDALASTINA I IZMISLJOTINA I TVOJA BLJUVOTINA
NITI SE MOGU OSUDITI DRZAVE
to bi znscilo osuditi kolektivnog krivca a to u pravu ne znaci nista
I jos nesto
Pregledavam presude na kraju 2. Rata najvecim zlocincima 3. Reicha
Ne spominje se rijec GENOCID
ONI SU OPTIZENI ZA RAZNE VRSTE ZLODJELA, RECIMO ZLOCINE PROTOV ČOVJEČNOSTI ITD
ALI NE ZA GENOCID
ETO, REGOC NEPRILIKE ZA TEBE
GENOCID SE TEK U POSLJEDNJE 20 godina spominje
No, stignemo traziti reviziju presuda ustaskih krvnika
Ako bas hoces , pravnice REGOC
NdaRegoč wrote:Nema presude, samovoljno ubijanje zarobljenika.Yehudim wrote:Regoč wrote:Presuda?Sora wrote:Seres seronjo
Imas ti doma WC ...ha
Ovdje ti pise ovi USTASE SU BILE NAJBRUTALNIJI POKLONICI GENOCIDNE IDEOLOGIJE NACISTA
Presuda je bila na Blajburškom polju kad su bandu izdajnika, koljača i kolaboracionista predali -SAVEZNICIMA PARTIZANIMA -
Ili misliš da Englezi i Ameri nisu znali za zvijerstva genocidnog usraškog režima.
Hoćeš presudu---------eto ti je.
Svi bili zarobljenici ?
S punim naoružanjem jel tak
I to ustaskiRegoč wrote:Ako ubiješ bez suda, zločinac si.Sora wrote:Ti mater pokvarenu
Ustase provode istu genocidnu politiku kpju i hitler
I on bi PRESUDU
NABIJ SI U GUZICU PRESUDU
POVIJEST VAM JE PRESUDILA
to je čista glupost a ne istina. Prestani vrijeđati nevino pobijene ljudeYehudim wrote:Ni ggorih se nisam boja, šta su bili za užasa a kamoli kakvih tamo pasa
----------------------------------------------------------------------
Sudjenja je dakako bilo , osim za one za koje nije bilo potribe suditi,
Čerkeze, četnke i usraške koljače čija su imena bila dovoljno poznata.
Svi mladji od 16 god su pušteni kućama kao i civili, žene itd.
To je ISTINA a ti i takv samo nastavite laprdati i prijetiti
Zar ništa nisi naučio iz povijesti ?
- Tko ne uči od povijesti, osudjen je ponoviti je -.....you know
- Batina ima dva kraja -
Karma is a bitch oooo yeeeessss
Šandor Winnetou-
2017-12-31
nisu jer se objesio za radijator.Kavran wrote:jesu li spomenuli andriju hebranga starijeg, ključnog čovjeka zavnoh-a i novpo hrvatske? nisu? sapienti sat.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
kic što još uvijek radi ovo đubre na ovom forumu??????Yehudim wrote:Sora wrote:[size=37]Svjetski židovski kongres pokreće međunarodnu kampanju zbog ustašluka u Hrvatskoj[/size]
Šandor Winnetou-
2017-12-31
KAd mi oni koji ne prestaju da kukaju i slinave za ustasama pocnu kenjati o Hebrangu i njegovoj likvdaciji, dodje mi da povratim.tre wrote:nisu jer se objesio za radijator.Kavran wrote:jesu li spomenuli andriju hebranga starijeg, ključnog čovjeka zavnoh-a i novpo hrvatske? nisu? sapienti sat.
Hebrang je bio dio onih koji su se obracunali sa ostacima kvislinskog smeca a njegova likvidacija je je rezultat unutarnjih obracuna medju komunistima. To nema nikakve veze sa ustasama i onim sto se dogadjalo na kraju rata.
I ove sto cmizdre i placu za ustasama zaboli kitomir za Hebranga i svega oko njega ali to koriste za neke svoje propagandne drkotine.
Sve sto se dogadjalo na kraju rata je NA ZALOST rezultat onoga sto se dogadjalo kroz 4 godine prije toga. A svoditi sav rat na tih posljednih nekoliko dana je povijesni revizionizam i krivotvorenje povijesne istine.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kad vi revizionisti prestanete vrijeđati partizane koji su proljevsli krv i dali zivotetre wrote:to je čista glupost a ne istina. Prestani vrijeđati nevino pobijene ljudeYehudim wrote:Ni ggorih se nisam boja, šta su bili za užasa a kamoli kakvih tamo pasa
- Batina ima dva kraja -
I zbog ustaskih idiota koji su se udružili s okupatorom
Daj se vise urazumite
Vase nasilje nad povijesti rodit ce samo novim nasiljem
To vase ludilo vodi tome
Kmeee kmeeeetre wrote:kic što još uvijek radi ovo đubre na ovom forumu??????Yehudim wrote:Sora wrote:[size=37]Svjetski židovski kongres pokreće međunarodnu kampanju zbog ustašluka u Hrvatskoj[/size]
na pogrešnom si tragu i vidiš nešto što ne postoji. Ovo za radijator je interna zajebancija koju očito ne znašRingo10 wrote:KAd mi oni koji ne prestaju da kukaju i slinave za ustasama pocnu kenjati o Hebrangu i njegovoj likvdaciji, dodje mi da povratim.tre wrote:nisu jer se objesio za radijator.Kavran wrote:jesu li spomenuli andriju hebranga starijeg, ključnog čovjeka zavnoh-a i novpo hrvatske? nisu? sapienti sat.
Hebrang je bio dio onih koji su se obracunali sa ostacima kvislinskog smeca a njegova likvidacija je je rezultat unutarnjih obracuna medju komunistima. To nema nikakve veze sa ustasama i onim sto se dogadjalo na kraju rata.
I ove sto cmizdre i placu za ustasama zaboli kitomir za Hebranga i svega oko njega ali to koriste za neke svoje propagandne drkotine.
Sve sto se dogadjalo na kraju rata je NA ZALOST rezultat onoga sto se dogadjalo kroz 4 godine prije toga. A svoditi sav rat na tih posljednih nekoliko dana je povijesni revizionizam i krivotvorenje povijesne istine.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
babetino luda kad se otrijezniš od alkohola i krvi nevinih onda se javiSora wrote:Kad vi revizionisti prestanete vrijeđati partizane koji su proljevsli krv i dali zivotetre wrote:to je čista glupost a ne istina. Prestani vrijeđati nevino pobijene ljudeYehudim wrote:Ni ggorih se nisam boja, šta su bili za užasa a kamoli kakvih tamo pasa
- Batina ima dva kraja -
Daj se vise urazumite
To vase ludilo vodi tome
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Mrs ti u picku svoje materetre wrote:babetino luda kad se otrijezniš od alkohola i krvi nevinih onda se javiSora wrote:Kad vi revizionisti prestanete vrijeđati partizane koji su proljevsli krv i dali zivotetre wrote:to je čista glupost a ne istina. Prestani vrijeđati nevino pobijene ljudeYehudim wrote:Ni ggorih se nisam boja, šta su bili za užasa a kamoli kakvih tamo pasa
- Batina ima dva kraja -
Daj se vise urazumite
To vase ludilo vodi tome
Lude
Zapravo nije ni kriva
Tebe je sjebala ova drzava iz kpje se bjezi ZBOG SLOMA MORALA I POŠTENJA
samo se zakopavaju sve dublje s tim srsnjima o povijesti
I lazima
Vec je dosta toga
Za moj zivot, za jedan zivot ..
Dista ste ovu zemlju zatrovali i u gibitnike preveli
Mrs i nestani vise , dosta je bilo
Last edited by Sora on Sun 24 Jun - 10:30; edited 1 time in total
Kmeee kmeeeetre wrote:na pogrešnom si tragu i vidiš nešto što ne postoji. Ovo za radijator je interna zajebancija koju očito ne znašRingo10 wrote:KAd mi oni koji ne prestaju da kukaju i slinave za ustasama pocnu kenjati o Hebrangu i njegovoj likvdaciji, dodje mi da povratim.tre wrote:nisu jer se objesio za radijator.Kavran wrote:jesu li spomenuli andriju hebranga starijeg, ključnog čovjeka zavnoh-a i novpo hrvatske? nisu? sapienti sat.
Znam ja odlicno sve o hebrangu a to sa radijatorom je izmisljotina M. Milatovica koji je hebranga isljedjivao.tre wrote:na pogrešnom si tragu i vidiš nešto što ne postoji. Ovo za radijator je interna zajebancija koju očito ne znašRingo10 wrote:KAd mi oni koji ne prestaju da kukaju i slinave za ustasama pocnu kenjati o Hebrangu i njegovoj likvdaciji, dodje mi da povratim.tre wrote:nisu jer se objesio za radijator.Kavran wrote:jesu li spomenuli andriju hebranga starijeg, ključnog čovjeka zavnoh-a i novpo hrvatske? nisu? sapienti sat.
Radijatori nisu ni postojali u Glavnajci a posto se Hebrang pokazao cvrst shvatili su da mu nije moguce organizirati montirani sudski proces. Najvjerojatnije je udavljen nasilnim drzanjem glave u koritu punom vode.
Hebrang je zrtva trojca Kardelj, Djilas i Rankovic pri cemu su Kardelj i Djilas bili inicijatori a Rankovic izvrsitelj nakon sto je Tito dao zeleno svjetlo.
KArdelj je bio bijesan zbog pripajanja Istre Hrvatskoj, Djilas zbog ideoloskog sukoba sa Hebrangom jos tijekom rata kad je Djilas bio ideoloski fanatik i bio je ogorcen na Hebrangov pragmatizam koji je davao odlicne rezultate dok je Djilasov boljsevicki teror doveo do propasti ustanka u Crnoj Gori.
Rankovic je bio puki izvrsitelj a Tito je kako izgleda dao zeleno svjetlo za hapsenje kad je stiglo pismo od Staljina u kojem on kaze da bi Hebrang bio bolje rjesenje za celo Jugoslavenske Partije nego Tito.
Tad je sudbina AH bila zapecacena jer je Tito do tada odbijao i oklijevao da podrzi KArdeljeve i Djilasove zahtjeve za hapsenjem Hebranga.
A je li AH bio u vezi sa Staljinom i je li Staljin stvarno imao u planu neke kombnacije sa Hebrangom, to se ne moze tvrditi i nikada nije dokazano.
Moguce da je bila rijec o Staljinovom triku u cilju izazivanja raskola u YU-Kompartiji. To nikada nece biti sa sigurnoscu ustanovljeno.
Najbolja knjiga o Hebrtangu je knjiga koju je napisao Zvonko Ivankovic-Vonta.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Yehudim wrote:Sora wrote:Svjetski židovski kongres pokreće međunarodnu kampanju zbog ustašluka u Hrvatskoj
Te anomalije treba našim institucijama prijavljivati, ako si već druker i seronja protiv Hrvatske, a jesi !
Guest- Guest
On uhvatil njekoga? Možda jedino Carlosa za muda!Sora wrote:I s tom ni,sivim utjecajem je pohvatao na tisuce nacifašistaRegoč wrote:Uf, sve se tebe sjetili pa pokrenuli kampanju. Zuroff je u Izraelu zadnji šuft s nikakvim utjecajem.Yehudim wrote:Sora wrote:Svjetski židovski kongres pokreće međunarodnu kampanju zbog ustašluka u Hrvatskoj
Jebe mu se za utjecaj , ne
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Dan antifašističke borbe
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» plenkovic uputio blagdansku cestitku sefovima redikula bagarica
» Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» plenkovic uputio blagdansku cestitku sefovima redikula bagarica
» Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
Page 7 of 10