Drzavni vrh hrvatske uputio ISKRENU cestitku za dan antifasisticke borbe
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Drzavni vrh hrvatske uputio ISKRENU cestitku za dan antifasisticke borbe
Seres seronjo
Imas ti doma WC ...ha
Ovdje ti pise ovi USTASE SU BILE NAJBRUTALNIJI POKLONICI GENOCIDNE IDEOLOGIJE NACISTA
Imas ti doma WC ...ha
Ovdje ti pise ovi USTASE SU BILE NAJBRUTALNIJI POKLONICI GENOCIDNE IDEOLOGIJE NACISTA
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Presuda? Išta? Ništa!Sora wrote:Hrvatskoj, postao sam osjetljiv na većinom nepoznatu povijest progona i masovnog ubijanja Židova, Srba i Roma u NDH tijekom Drugog svjetskog rata. Prije mnogo godina dok sam istraživao o kolaboracionistima i sudionicima u provođenju holokausta koji nisu bili Nijemci, naletio sam na zloglasnog fra Tomislava Filipovića, poznatog kao fra Sotona, hrvatskog franjevca koji je bio jedan od najvećih sadista u Jasenovcu. Njegovo divljaštvo i okrutnost za mene su slični onome SS-ova doktora Josefa Mengelea u Auschwitzu i komandanta u Plaszowu Amona Goetha, dakle jasnim personifikacijama apsolutnog zla. Kada sam naletio na fra Tomislava Filipovića, htio sam saznati više o ustašama. Ono što je na mene ostavilo najveći dojam jest to da su ustaše - koji su bili među najentuzijastičniji i najbrutalnijim poklonicima genocidne ideologije nacista - sami provodili ubojstva Židova i Srba, neovisno o uputama ili zajedno sa snagama njemačke vojske ili SS-a.
Mrs dubre povarenoRegoč wrote:Presuda? Odakle ti moralno pravo, nakazo!Sora wrote:O jebote
Uzmi bilježnicu za prvi razred
I vidi sto pise pod NACIZAM I KOLABORACIONISTI
PA ONDA PRICAJ
Ti ne znas ni citati a ksmoli raspravljati o moralu
Presuda?Sora wrote:Seres seronjo
Imas ti doma WC ...ha
Presuda?Sora wrote:Mrs dubre povarenoRegoč wrote:Presuda? Odakle ti moralno pravo, nakazo!Sora wrote:O jebote
PA ONDA PRICAJ
Presudio vam Tito i partizaniRegoč wrote:Presuda? Išta? Ništa!Sora wrote:Hrvatskoj, postao sam osjetljiv na većinom nepoznatu povijest progona i masovnog ubijanja Židova, Srba i Roma u NDH tijekom Drugog svjetskog rata. Prije mnogo godina dok sam istraživao o kolaboracionistima i sudionicima u provođenju holokausta koji nisu bili Nijemci, naletio sam na zloglasnog fra Tomislava Filipovića, poznatog kao fra Sotona, hrvatskog franjevca koji je bio jedan od najvećih sadista u Jasenovcu. Njegovo divljaštvo i okrutnost za mene su slični onome SS-ova doktora Josefa Mengelea u Auschwitzu i komandanta u Plaszowu Amona Goetha, dakle jasnim personifikacijama apsolutnog zla. Kada sam naletio na fra Tomislava Filipovića, htio sam saznati više o ustašama. Ono što je na mene ostavilo najveći dojam jest to da su ustaše - koji su bili među najentuzijastičniji i najbrutalnijim poklonicima genocidne ideologije nacista - sami provodili ubojstva Židova i Srba, neovisno o uputama ili zajedno sa snagama njemačke vojske ili SS-a.
Itekako
Da niste imali pomoc VatikanaRegoč wrote:Presuda?Sora wrote:Mrs dubre povarenoRegoč wrote:Presuda? Odakle ti moralno pravo, nakazo!Sora wrote:O jebote
PA ONDA PRICAJ
Ne bi vam ostal Pavelic sa zlatom i ostali koljsci
Za pripremu ove gadarije koju danas izvidite
Trebslo vas je pobiti sve do jednog
Ti mater pokvarenu
Ustase provode istu genocidnu politiku kpju i hitler
I on bi PRESUDU
NABIJ SI U GUZICU PRESUDU
POVIJEST VAM JE PRESUDILA
I on bi PRESUDU
Sora wrote:
HRVATI IMAJU NAJVECE NEPRIJATELJE MEĐU LAZNIM KURAJBERIMA KOJI SE SLUZE LAZIMA A USPUT I KRADU
DUBRAD KPJA SAMI SEBI SJEKU GRANU
I ZBOG KPJOH TONEMO
JA NE.
NARAVNO.
MENE DUBAR NE IZNENAĐUJE ODAVNO.
SMRDITE NA KRV I GOVNO.
kurajberica, projiciraš baš u svakom postu, jače je od tebe
i vidi, vidi...tko o čemu, ti o đubru, govnu i smradu, a većeg smrada i gnoja od tebe nema.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A?
Tebi nema nikog za veceras ?
Da pravite pitu
Tebi nema nikog za veceras ?
Da pravite pitu
Nego l reci
Ako netko slijedi genocidnu politiku nacista
Recimo ustasija
Jel onda mozda računaš ti da bi ta ustasija bila HUMANIZAM I RENESANSA NARODA HRVATSKPG.
Recimo ustasija
Jel onda mozda računaš ti da bi ta ustasija bila HUMANIZAM I RENESANSA NARODA HRVATSKPG.
Svjetski židovski kongres pokreće međunarodnu kampanju zbog ustašluka u Hrvatskoj
Regoč wrote:Presuda?Sora wrote:Seres seronjo
Imas ti doma WC ...ha
Presuda je bila na Blajburškom polju kad su bandu izdajnika, koljača i kolaboracionista predali -SAVEZNICIMA PARTIZANIMA -
Ili misliš da Englezi i Ameri nisu znali za zvijerstva genocidnog usraškog režima.
Hoćeš presudu---------eto ti je.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Sora wrote:Svjetski židovski kongres pokreće međunarodnu kampanju zbog ustašluka u Hrvatskoj
Dao sam svoje mišljenje i upozorio neke organizacije, više puta i to samonicijativno.
Počevši od dana kad su zabranili TV Izrael da snima na lokaciji usraškog logora smrti - Slano - na Pagu, pa na dalje.
Više sam puta slao dopise da se zaustavi opetovano ustašenje po RH.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Pa likovi poput fra Sotone,Miloša,Artukovića,Kavrana,Šakiića,stavljeni su pred sud. Najveći dio osuđen na smrt. (osim Šakića). Svi oproglašeni krivima.Regoč wrote:Presuda? Išta? Ništa!Sora wrote:Hrvatskoj, postao sam osjetljiv na većinom nepoznatu povijest progona i masovnog ubijanja Židova, Srba i Roma u NDH tijekom Drugog svjetskog rata. Prije mnogo godina dok sam istraživao o kolaboracionistima i sudionicima u provođenju holokausta koji nisu bili Nijemci, naletio sam na zloglasnog fra Tomislava Filipovića, poznatog kao fra Sotona, hrvatskog franjevca koji je bio jedan od najvećih sadista u Jasenovcu. Njegovo divljaštvo i okrutnost za mene su slični onome SS-ova doktora Josefa Mengelea u Auschwitzu i komandanta u Plaszowu Amona Goetha, dakle jasnim personifikacijama apsolutnog zla. Kada sam naletio na fra Tomislava Filipovića, htio sam saznati više o ustašama. Ono što je na mene ostavilo najveći dojam jest to da su ustaše - koji su bili među najentuzijastičniji i najbrutalnijim poklonicima genocidne ideologije nacista - sami provodili ubojstva Židova i Srba, neovisno o uputama ili zajedno sa snagama njemačke vojske ili SS-a.
Pa opet neki ih danas proglašavaju nevinim žrtvama!!! treba li komentar na to?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ono je bila sramota.Yehudim wrote:
Počevši od dana kad su zabranili TV Izrael da snima na lokaciji usraškog logora smrti - Slano - na Pagu,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da bi presudil, prvo bi moral suditi. Znamo da ih je pobil bez dokazane krivnje!Sora wrote:Presudio vam Tito i partizaniRegoč wrote:Presuda? Išta? Ništa!Sora wrote:Hrvatskoj, postao sam osjetljiv na većinom nepoznatu povijest progona i masovnog ubijanja Židova, Srba i Roma u NDH tijekom Drugog svjetskog rata. Prije mnogo godina dok sam istraživao o kolaboracionistima i sudionicima u provođenju holokausta koji nisu bili Nijemci, naletio sam na zloglasnog fra Tomislava Filipovića, poznatog kao fra Sotona, hrvatskog franjevca koji je bio jedan od najvećih sadista u Jasenovcu. Njegovo divljaštvo i okrutnost za mene su slični onome SS-ova doktora Josefa Mengelea u Auschwitzu i komandanta u Plaszowu Amona Goetha, dakle jasnim personifikacijama apsolutnog zla. Kada sam naletio na fra Tomislava Filipovića, htio sam saznati više o ustašama. Ono što je na mene ostavilo najveći dojam jest to da su ustaše - koji su bili među najentuzijastičniji i najbrutalnijim poklonicima genocidne ideologije nacista - sami provodili ubojstva Židova i Srba, neovisno o uputama ili zajedno sa snagama njemačke vojske ili SS-a.
Itekako
Hoćeš reći da 41. posal nije obavljen kako trjeba?Sora wrote:Da niste imali pomoc VatikanaRegoč wrote:Presuda?Sora wrote:Mrs dubre povarenoRegoč wrote:Presuda? Odakle ti moralno pravo, nakazo!Sora wrote:O jebote
PA ONDA PRICAJ
Ne bi vam ostal Pavelic sa zlatom i ostali koljsci
Za pripremu ove gadarije koju danas izvidite
Trebslo vas je pobiti sve do jednog
Ako ubiješ bez suda, zločinac si.Sora wrote:Ti mater pokvarenu
I on bi PRESUDU
Noor wrote:Sora wrote:
HRVATI IMAJU NAJVECE NEPRIJATELJE MEĐU LAZNIM KURAJBERIMA KOJI SE SLUZE LAZIMA A USPUT I KRADU
DUBRAD KPJA SAMI SEBI SJEKU GRANU
I ZBOG KPJOH TONEMO
JA NE.
NARAVNO.
MENE DUBAR NE IZNENAĐUJE ODAVNO.
SMRDITE NA KRV I GOVNO.
kurajberica, projiciraš baš u svakom postu, jače je od tebe
i vidi, vidi...tko o čemu, ti o đubru, govnu i smradu, a većeg smrada i gnoja od tebe nema.
Di je presuda?Sora wrote:Nego l reci
Recimo ustasija
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Dan antifašističke borbe
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» plenkovic uputio blagdansku cestitku sefovima redikula bagarica
» Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» plenkovic uputio blagdansku cestitku sefovima redikula bagarica
» Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
Page 6 of 10