Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Dobro i ti gledas to kroz hajduk.fridrih_niche wrote:Demo će se podvrgnit da oduzme sebi život isto ka i idol mu...Maks Luburic wrote:Zamisli da osude modrica demo bi se ubio
:D
A mali štakor će bit osuđen...
;)
Ja gledam jer znam da je modric pljunio na RH.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Za hajduk me boli kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Niche zbg hajdukove nesposobne uprave ste izgubili igracine tipa
Boban
Modric
Rebic itd
Boban
Modric
Rebic itd
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Mene je kao covika i katolika sramota gledat ovo sp
Koji kurac srbija tu radi.
Simbol zla da ima pravo igrati na SP.
e jebem ti zivot
Koji kurac srbija tu radi.
Simbol zla da ima pravo igrati na SP.
e jebem ti zivot
2015-09-13
bravo kako si samo pametan, bitna je za igrače koji dobivaju priliku jer 1 utakmica na SP može čuda značiti za karijeru.muckodjubre wrote:End wrote:izgleda da protiv islanda mijenjamo komplet momčad i svi dobivaju priliku, toliko o tvojoj nebulozi demonski da igra samo 18 igrača i da je jedan bradarić čak ispred pašalića sramota..
Zato jer nam je nebitna...
Zar mislis da bi mijenjao ekipu da nam trebaju bodovi?
Kao sto rekoh njegovvizbor je kao sto bi birala vecina.. 1,2 igraca manje- vise,nebitno jer je glavnina tj.okosnica ista
postavljaš hipotetska pitanja koja nemaju veze s realnošću i trenutnom situacijom, baš zato se bira najboljih 23 jer nikad ne znaš u kojem trenutku možeš nekome dati zasluženu priliku.
i većina ne bi nikad zvala bradarića, ne trabunjaj.
End- Posts : 21177
2015-08-25
ajde dobro barem je prebacio na 4-3-3 i promijenio golmana samo mu je još izbor igrača totalni promašaj..
2015-08-25
Sampaoli se totalno izgubija...
Baca mi narkomana koji se triba puknit, a nije sredija ništa...
Baca mi narkomana koji se triba puknit, a nije sredija ništa...
Guest- Guest
molio bi te da ne izmišljaš da ja crnim rakitića jer sam napisao da je odigrao odlično i nastavi natapati argentinski dres suzama radi pobjede hrvatske i gola luke modrića koji je službeno proglašen za najboljega igrača obe naše tekme kojima smo osigurali prolaz u 2.krugfridrih_niche wrote:Naša san i ja službene rezultate jedne stranice, ka i ti...
Al da, najbolji igrač Hrvatske nije igra u Dinamu pa ćemo ga ocrnit i nećemo ga pohvaliti kad zasluzi...
Nastavi natapat dres Zrinjskog jer ga Raketa nije nosija, lol...
B-)
Demo moj imocanin je vec bolji od modrica
2015-09-13
End wrote:bravo kako si samo pametan, bitna je za igrače koji dobivaju priliku jer 1 utakmica na SP može čuda značiti za karijeru.muckodjubre wrote:End wrote:izgleda da protiv islanda mijenjamo komplet momčad i svi dobivaju priliku, toliko o tvojoj nebulozi demonski da igra samo 18 igrača i da je jedan bradarić čak ispred pašalića sramota..
Kao sto rekoh njegovvizbor je kao sto bi birala vecina.. 1,2 igraca manje- vise,nebitno jer je glavnina tj.okosnica ista
postavljaš hipotetska pitanja koja nemaju veze s realnošću i trenutnom situacijom, baš zato se bira najboljih 23 jer nikad ne znaš u kojem trenutku možeš nekome dati zasluženu priliku.
čovjek je odabrao ekipu koju je odabrao,njegov izbor je sve realno i kako bi valjda 95% ljudi izabralo...a jebiga kada messi ne odabere najboljega strijelca serije A onda nema nikih problema,ali je zato kod nas problem jer odabereš nekoga 7.veznjaka umjesto nekoga drugoga...uostalom u veznoj liniji imamo najveći i najširi izbor igrača...
a sad nastavi natapati argentinski dres suzama i tražiti dlaku u jajetu nakon što su naši nakon 2 kola osigurali 1.mjesto u grupi
i baj d vej nakon onih proljeva prije SP da si iole pametan pokrio bi se ušima po glavi i prestao gnojiti
Maks Luburic wrote:Demo moj imocanin je vec bolji od modrica
istina veći je jedno 15cm od modrića
Demo nastavlja natapat dres Zrinjskog jer najbolji hrvatski igrač nije igra za klubove za koje navija...
Prestani, Demo, isušit ćeš sve suzne kanale...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Demo nastavlja natapat dres Zrinjskog jer najbolji hrvatski igrač nije igra za klubove za koje navija...
pošto nisam sadist da vas cipelarim dok ste na podu reći ću vam samo da uživate u još minimalno ove 2 tekme hrvatske reprezentacije i messija jer će zahvaljujući nigeriji ipak proći dalje...
a i ne da mi se prepucavati s tim infantilnim glupostima kao da smo u osnovnoj škol,uživaj u nogometu uz hladni leffe
I bit ce igrac koji je posten i u svemu bolji od zlotvoramuckodjubre wrote:Maks Luburic wrote:Demo moj imocanin je vec bolji od modrica
2015-09-13
Demo ti i Niche javte se operwu
2015-09-13
Maks Luburic wrote:I bit ce igrac koji je posten i u svemu bolji od zlotvoramuckodjubre wrote:Maks Luburic wrote:Demo moj imocanin je vec bolji od modrica
daj bože da bude bolji od modrića ili makar u rangu jer bi time dobili najboljega svjetskoga igrača svoje pozicije
Jel ti mene cujes????
Triban li ja 10 puta ponavlat
Skupi nichea i pravo operwu
Triban li ja 10 puta ponavlat
Skupi nichea i pravo operwu
2015-09-13
cijela dalmacija se ne bi složila s tobom. jesi ti možda sproveo glasanje pa znaš da je to 95% kakve idiotarije ti pišeš bez ikakve osnove..muckodjubre wrote:End wrote:bravo kako si samo pametan, bitna je za igrače koji dobivaju priliku jer 1 utakmica na SP može čuda značiti za karijeru.muckodjubre wrote:End wrote:izgleda da protiv islanda mijenjamo komplet momčad i svi dobivaju priliku, toliko o tvojoj nebulozi demonski da igra samo 18 igrača i da je jedan bradarić čak ispred pašalića sramota..
čovjek je odabrao ekipu koju je odabrao,njegov izbor je sve realno i kako bi valjda 95% ljudi izabralo...a jebiga kada messi ne odabere najboljega strijelca serije A onda nema nikih problema,ali je zato kod nas problem jer odabereš nekoga 7.veznjaka umjesto nekoga drugoga...uostalom u veznoj liniji imamo najveći i najširi izbor igrača...
a sad nastavi natapati argentinski dres suzama i tražiti dlaku u jajetu nakon što su naši nakon 2 kola osigurali 1.mjesto u grupi
i baj d vej nakon onih proljeva prije SP da si iole pametan pokrio bi se ušima po glavi i prestao gnojiti
icardi nema nikakve veze s nama, ali po tebi messi bira tko će igrati u argentini, ali zato ti to kod nas ne biraju modrić, mandžukić i mamić lol, daj si malo samopoštovanja i nemoj sam sebe non stop šamarati..
ti naši nisu ništa više tvoji koliko su i moji ili od bilo koga od nas dobro klošaru. a tvojem lopovskom idolu naravno sve najgore, ako ne može to država razriješit neka se viša sila pobrine da zatonski lopov bude kažnjen.
sad se možeš odjavit, slobodan si..
2015-08-25
Maks Luburic wrote:Rokci gudinu srpski rok rok rok.Serbia Strong wrote:kolerik wrote:Srbija je fizički odlična reprezentacija, njihovi korneri su ubitačni. Ne bih ih otpisao protiv Brazila, ali moraju ostati skoncentrirani. Šiptari su vižljasti, pokretljivi, ali i fizički jaki, tehnički potkovani, neugodna reprezentacija. Penal je na Mitroviću najvjerojatnije bio, iako su se sva trojica povlačili u šesnaestercu. Medjutim, Mitrović je bio u izglednoj poziciji za postizanje pogotka, a bio je ometen. Mandžukiću su svirali blaži prekršaj protiv Nigerije. Ipak, Švicarska je istrčals u drugo poluvrijeme, puno ničijih loptu su dobili na borbenost, koji Srbija nije imala.
Ma lako je teb da trčiš kada ti nemačko govno svoj trojici centralnih veznih da kartone...
Ja sam gleda svetu pobjedu sve cisto.
Srpska stoka spusila i ceo se svet urotio protiv njih
Tuttta forza brazil posaljite koljacko zlocinacku gamad kuci
A ti cigane samo rokci
Jebem li te usta mrtva.
Guest- Guest
Eto neka bude po tvome veliki problem je izbor 7.veznog u rotaciji i trebao je on ici ne umjesto bradarica vec kako si rekao umjesto modrica...u pravu si i sad nastavi natapati argentinski dres suzama
Serbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Rokci gudinu srpski rok rok rok.Serbia Strong wrote:kolerik wrote:Srbija je fizički odlična reprezentacija, njihovi korneri su ubitačni. Ne bih ih otpisao protiv Brazila, ali moraju ostati skoncentrirani. Šiptari su vižljasti, pokretljivi, ali i fizički jaki, tehnički potkovani, neugodna reprezentacija. Penal je na Mitroviću najvjerojatnije bio, iako su se sva trojica povlačili u šesnaestercu. Medjutim, Mitrović je bio u izglednoj poziciji za postizanje pogotka, a bio je ometen. Mandžukiću su svirali blaži prekršaj protiv Nigerije. Ipak, Švicarska je istrčals u drugo poluvrijeme, puno ničijih loptu su dobili na borbenost, koji Srbija nije imala.
Ma lako je teb da trčiš kada ti nemačko govno svoj trojici centralnih veznih da kartone...
Ja sam gleda svetu pobjedu sve cisto.
Srpska stoka spusila i ceo se svet urotio protiv njih
Tuttta forza brazil posaljite koljacko zlocinacku gamad kuci
A ti cigane samo rokci
Jebem li te usta mrtva.
2015-08-25
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50