Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Serbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Rokci gudinu srpski rok rok rok.Serbia Strong wrote:kolerik wrote:Srbija je fizički odlična reprezentacija, njihovi korneri su ubitačni. Ne bih ih otpisao protiv Brazila, ali moraju ostati skoncentrirani. Šiptari su vižljasti, pokretljivi, ali i fizički jaki, tehnički potkovani, neugodna reprezentacija. Penal je na Mitroviću najvjerojatnije bio, iako su se sva trojica povlačili u šesnaestercu. Medjutim, Mitrović je bio u izglednoj poziciji za postizanje pogotka, a bio je ometen. Mandžukiću su svirali blaži prekršaj protiv Nigerije. Ipak, Švicarska je istrčals u drugo poluvrijeme, puno ničijih loptu su dobili na borbenost, koji Srbija nije imala.
Ma lako je teb da trčiš kada ti nemačko govno svoj trojici centralnih veznih da kartone...
Ja sam gleda svetu pobjedu sve cisto.
Srpska stoka spusila i ceo se svet urotio protiv njih
Tuttta forza brazil posaljite koljacko zlocinacku gamad kuci
A ti cigane samo rokci
Jebem li te usta mrtva.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pozz demo moras se malo salit uzivaj u ostatku dana
End- Posts : 21177
2015-08-25
belgija dobro izgleda makar su ovo 2 utakmice protiv minijaturnih zemalja. vidjet ćemo protiv engleza. manchesterova devetka dominira to je samopouzdanje iz činjenice šta nosi crveni dres
kmeci gudin u I rokciSerbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Rokci gudinu srpski rok rok rok.Serbia Strong wrote:kolerik wrote:Srbija je fizički odlična reprezentacija, njihovi korneri su ubitačni. Ne bih ih otpisao protiv Brazila, ali moraju ostati skoncentrirani. Šiptari su vižljasti, pokretljivi, ali i fizički jaki, tehnički potkovani, neugodna reprezentacija. Penal je na Mitroviću najvjerojatnije bio, iako su se sva trojica povlačili u šesnaestercu. Medjutim, Mitrović je bio u izglednoj poziciji za postizanje pogotka, a bio je ometen. Mandžukiću su svirali blaži prekršaj protiv Nigerije. Ipak, Švicarska je istrčals u drugo poluvrijeme, puno ničijih loptu su dobili na borbenost, koji Srbija nije imala.
Ma lako je teb da trčiš kada ti nemačko govno svoj trojici centralnih veznih da kartone...
Ja sam gleda svetu pobjedu sve cisto.
Srpska stoka spusila i ceo se svet urotio protiv njih
Tuttta forza brazil posaljite koljacko zlocinacku gamad kuci
A ti cigane samo rokci
Jebem li te usta mrtva.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Demo ljudina i humanistmuckodjubre wrote:pošto nisam sadist da vas cipelarim dok ste na podu reći ću vam samo da uživate u još minimalno ove 2 tekme hrvatske reprezentacije i messija jer će zahvaljujući nigeriji ipak proći dalje...
scorpion-
2014-04-18
Za mene me sve cisto bilo.
Svicarska zasluzeno.
A ti srpska gubo pakuj cergu I pravac obrenovac
Svicarska zasluzeno.
A ti srpska gubo pakuj cergu I pravac obrenovac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
čitao sam da je sudac dobio signal da pregleda snimku ali je odbio!?
glupo je što srbi uspoređuju taj duel s onim nad mandžom kontra nigerije jer nije ni slična situacija pošto je onaj mandžu držao s leđa s 2 ruke,a mandžo se nije hrvao s njime...
po meni je sudac trebao pogledati snimku pa onda ako hoće svirati faul u napadu ne bi bilo toliko polemika i povika
glupo je što srbi uspoređuju taj duel s onim nad mandžom kontra nigerije jer nije ni slična situacija pošto je onaj mandžu držao s leđa s 2 ruke,a mandžo se nije hrvao s njime...
po meni je sudac trebao pogledati snimku pa onda ako hoće svirati faul u napadu ne bi bilo toliko polemika i povika
Ako ste se ikada osećali nesrećno ili loše, pomislite samo na ovog Australijanca.
On je gledao svoju reprezentaciju u kriketu, fudbalu i ragbiju u isto vreme.
Australija je izgubila sve tri utakmice.
On je gledao svoju reprezentaciju u kriketu, fudbalu i ragbiju u isto vreme.
Australija je izgubila sve tri utakmice.
Sve je cisto. Srbi lazumuckodjubre wrote:čitao sam da je sudac dobio signal da pregleda snimku ali je odbio!?
2015-09-13
muckodjubre wrote:čitao sam da je sudac dobio signal da pregleda snimku ali je odbio!?
Ma šta lupetaš-2 igrača vuku mitrovića ni ne gledaju loptu. Ovo je najveć nesvirani penal u istoriji...
Guest- Guest
Maks Luburic wrote:Sve je cisto. Srbi lazumuckodjubre wrote:čitao sam da je sudac dobio signal da pregleda snimku ali je odbio!?
Čisto je da ti je rođena sestra majka, jebem li ti seme incestoidno...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:čitao sam da je sudac dobio signal da pregleda snimku ali je odbio!?
Ma šta lupetaš-2 igrača vuku mitrovića ni ne gledaju loptu. Ovo je najveć nesvirani penal u istoriji...
ne kažem da nije penal samo da je nad mandžom čišća situacija jer mandžo nije držao nikoga već je njega ovaj držao s leđa
u pravu si vracala.čistzi penal...drže da stalno od početka akcije i tek onda on njima uvaljuje lakat
muckodjubre wrote:
u pravu si vracala.čistzi penal...drže da stalno od početka akcije i tek onda on njima uvaljuje lakat
Šteta što je mitar ljudina pa ne pada, a trebalo je da padne kod prvog gola švajcarske kada su ga faulirali na 18 metara od gola...
Guest- Guest
A on laktovima ide tek kada se pokušava da se prirodno odrazi na loptu...
Guest- Guest
Pričao sam jutros sa ujakom iz švajcarske. Švajcarska javnost je besna na ova dva kozojeba zbog njihovog šiptarisanja, jer su prekršili obećanje koje su dali švajcarskoj javnosti nakon utakmice sa albanijom da takve stvari neće da im se ponavljaju.
Guest- Guest
Pa ja sam odma govorio da su debili. Jebem im majku šiptarsku kako me ta nacija nervira, istrijebio bi ihSerbia Strong wrote:Pričao sam jutros sa ujakom iz švajcarske. Švajcarska javnost je besna na ova dva kozojeba zbog njihovog šiptarisanja, jer su prekršili obećanje koje su dali švajcarskoj javnosti nakon utakmice sa albanijom da takve stvari neće da im se ponavljaju.
Ja bi srvscorpion wrote:Pa ja sam odma govorio da su debili. Jebem im majku šiptarsku kako me ta nacija nervira, istrijebio bi ihSerbia Strong wrote:Pričao sam jutros sa ujakom iz švajcarske. Švajcarska javnost je besna na ova dva kozojeba zbog njihovog šiptarisanja, jer su prekršili obećanje koje su dali švajcarskoj javnosti nakon utakmice sa albanijom da takve stvari neće da im se ponavljaju.
2015-09-13
Maks Luburic wrote:Ja bi srvscorpion wrote:Pa ja sam odma govorio da su debili. Jebem im majku šiptarsku kako me ta nacija nervira, istrijebio bi ihSerbia Strong wrote:Pričao sam jutros sa ujakom iz švajcarske. Švajcarska javnost je besna na ova dva kozojeba zbog njihovog šiptarisanja, jer su prekršili obećanje koje su dali švajcarskoj javnosti nakon utakmice sa albanijom da takve stvari neće da im se ponavljaju.
Ja bih tebi seme zatro...
Guest- Guest
scorpion wrote:Pa ja sam odma govorio da su debili. Jebem im majku šiptarsku kako me ta nacija nervira, istrijebio bi ihSerbia Strong wrote:Pričao sam jutros sa ujakom iz švajcarske. Švajcarska javnost je besna na ova dva kozojeba zbog njihovog šiptarisanja, jer su prekršili obećanje koje su dali švajcarskoj javnosti nakon utakmice sa albanijom da takve stvari neće da im se ponavljaju.
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50