Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Srbija je fizički odlična reprezentacija, njihovi korneri su ubitačni. Ne bih ih otpisao protiv Brazila, ali moraju ostati skoncentrirani. Šiptari su vižljasti, pokretljivi, ali i fizički jaki, tehnički potkovani, neugodna reprezentacija. Penal je na Mitroviću najvjerojatnije bio, iako su se sva trojica povlačili u šesnaestercu. Medjutim, Mitrović je bio u izglednoj poziciji za postizanje pogotka, a bio je ometen. Mandžukiću su svirali blaži prekršaj protiv Nigerije. Ipak, Švicarska je istrčals u drugo poluvrijeme, puno ničijih loptu su dobili na borbenost, koji Srbija nije imala.
Guest- Guest
kolerik wrote:Srbija je fizički odlična reprezentacija, njihovi korneri su ubitačni. Ne bih ih otpisao protiv Brazila, ali moraju ostati skoncentrirani. Šiptari su vižljasti, pokretljivi, ali i fizički jaki, tehnički potkovani, neugodna reprezentacija. Penal je na Mitroviću najvjerojatnije bio, iako su se sva trojica povlačili u šesnaestercu. Medjutim, Mitrović je bio u izglednoj poziciji za postizanje pogotka, a bio je ometen. Mandžukiću su svirali blaži prekršaj protiv Nigerije. Ipak, Švicarska je istrčals u drugo poluvrijeme, puno ničijih loptu su dobili na borbenost, koji Srbija nije imala.
Ma lako je teb da trčiš kada ti nemačko govno svoj trojici centralnih veznih da kartone...
Guest- Guest
po meni VAR je odlično prošao u slučaju zaleđa, ali to se znalo i prije, tu nema puno mudrolije isto kao kod gol tehnologije.
što se tiče penala to je smijurija kakvi penali se sude i traži se dlaka u jajetu, a prave penalčine se čak niti ne razmotre i kakva je korist od toga ako sudac na kraju o svemu odlučuje ako nema pojma i želi te pokrast..
tu bi još trebalo uvest challenge za ekipe ako su već krenuli u tom smjeru..
što se tiče penala to je smijurija kakvi penali se sude i traži se dlaka u jajetu, a prave penalčine se čak niti ne razmotre i kakva je korist od toga ako sudac na kraju o svemu odlučuje ako nema pojma i želi te pokrast..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Hawk Eye je odlican prijedlog...End wrote:po meni VAR je odlično prošao u slučaju zaleđa, ali to se znalo i prije, tu nema puno mudrolije isto kao kod gol tehnologije.
To bi tribalo uvest...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Hawk Eye je odlican prijedlog...End wrote:po meni VAR je odlično prošao u slučaju zaleđa, ali to se znalo i prije, tu nema puno mudrolije isto kao kod gol tehnologije.
To bi tribalo uvest...
;)
Imaš kao u tebisu npr 2 challengea za poluvreme, ali problem je što će isto cudija ponovo da ceni taj snimak, tako da ako želi da te pokrade, pokrašće te...
Guest- Guest
Nemojte sada trošiti energiju na kuknjavu. Odigrajte muški i pobjedite Brazil! Neka vam izbornik pita svog prijatelja kako se pobjeđuju veliki.Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Hawk Eye je odlican prijedlog...End wrote:po meni VAR je odlično prošao u slučaju zaleđa, ali to se znalo i prije, tu nema puno mudrolije isto kao kod gol tehnologije.
To bi tribalo uvest...
;)
Imaš kao u tebisu npr 2 challengea za poluvreme, ali problem je što će isto cudija ponovo da ceni taj snimak, tako da ako želi da te pokrade, pokrašće te...
sat2-
2015-09-28
Je li to čitam nekakvo kmečanje ? Podsjeća me to na navijače iz jednog dijela Hrvatske. Nije uzalud ona "Partizan i Hajduk NOVJ dva su kluba bratska".Serbia Strong wrote:kakvu penalčinu na mitroviću nije svirao
Zeko-
2015-08-26
izgleda da protiv islanda mijenjamo komplet momčad i svi dobivaju priliku, toliko o tvojoj nebulozi demonski da igra samo 18 igrača i da je jedan bradarić čak ispred pašalića sramota..
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:izgleda da protiv islanda mijenjamo komplet momčad i svi dobivaju priliku, toliko o tvojoj nebulozi demonski da igra samo 18 igrača i da je jedan bradarić čak ispred pašalića sramota..
Zato jer nam je nebitna...
Zar mislis da bi mijenjao ekipu da nam trebaju bodovi?
Kao sto rekoh njegovvizbor je kao sto bi birala vecina.. 1,2 igraca manje- vise,nebitno jer je glavnina tj.okosnica ista
A sad mozes pogledati jos jednom snimku kako modric busi argentinu i opet natopiti dres suzama
Misliš, kako najbolji hrvatski igrač, Ivan Rakitić, dominira i buši Argentinu...muckodjubre wrote:A sad mozes pogledati jos jednom snimku kako modric busi argentinu i opet natopiti dres suzama
<3
Guest- Guest
odlicno je odigrao,ali je ipak igrac utakmice i prvo ime susreta bio najveci hr igrac svih vremena luka modric.fridrih_niche wrote:Misliš, kako najbolji hrvatski igrač, Ivan Rakitić, dominira i buši Argentinu...muckodjubre wrote:A sad mozes pogledati jos jednom snimku kako modric busi argentinu i opet natopiti dres suzama
<3
Kada ti se osusi suzama natopljeni dres argentine odi na sluzbenu stranicu pa provjeri tko je igrac utakmice
Posto ti nije dosta samara koje ti je nanio najveci hr igrac svih vremena...evo jos malomuckodjubre wrote:https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331523/#motmsat2 wrote:https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331513/#motm
A sad dres argentine na ledja i moli boga skupa s endom da crnci ne izvuku bod
Naša san i ja službene rezultate jedne stranice, ka i ti...
Al da, najbolji igrač Hrvatske nije igra u Dinamu pa ćemo ga ocrnit i nećemo ga pohvaliti kad zasluzi...
Nastavi natapat dres Zrinjskog jer ga Raketa nije nosija, lol...
B-)
Al da, najbolji igrač Hrvatske nije igra u Dinamu pa ćemo ga ocrnit i nećemo ga pohvaliti kad zasluzi...
Nastavi natapat dres Zrinjskog jer ga Raketa nije nosija, lol...
B-)
Guest- Guest
Da je nesposobmi rakitic igra u dinamu
Demo bi ga proglasio za messija
A da nesposobni hajducic nije potira ca modrica
Demo bi modrica cjenio ka i pasalica.
Demo bi ga proglasio za messija
A da nesposobni hajducic nije potira ca modrica
Demo bi modrica cjenio ka i pasalica.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zamisli da osude modrica demo bi se ubio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Demo će se podvrgnit da oduzme sebi život isto ka i idol mu...Maks Luburic wrote:Zamisli da osude modrica demo bi se ubio
:D
A mali štakor će bit osuđen...
;)
Guest- Guest
Rokci gudinu srpski rok rok rok.Serbia Strong wrote:kolerik wrote:Srbija je fizički odlična reprezentacija, njihovi korneri su ubitačni. Ne bih ih otpisao protiv Brazila, ali moraju ostati skoncentrirani. Šiptari su vižljasti, pokretljivi, ali i fizički jaki, tehnički potkovani, neugodna reprezentacija. Penal je na Mitroviću najvjerojatnije bio, iako su se sva trojica povlačili u šesnaestercu. Medjutim, Mitrović je bio u izglednoj poziciji za postizanje pogotka, a bio je ometen. Mandžukiću su svirali blaži prekršaj protiv Nigerije. Ipak, Švicarska je istrčals u drugo poluvrijeme, puno ničijih loptu su dobili na borbenost, koji Srbija nije imala.
Ma lako je teb da trčiš kada ti nemačko govno svoj trojici centralnih veznih da kartone...
Ja sam gleda svetu pobjedu sve cisto.
Srpska stoka spusila i ceo se svet urotio protiv njih
Tuttta forza brazil posaljite koljacko zlocinacku gamad kuci
A ti cigane samo rokci
2015-09-13
Dobro i ti gledas to kroz hajduk.fridrih_niche wrote:Demo će se podvrgnit da oduzme sebi život isto ka i idol mu...Maks Luburic wrote:Zamisli da osude modrica demo bi se ubio
:D
A mali štakor će bit osuđen...
;)
Ja gledam jer znam da je modric pljunio na RH.
2015-09-13
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50