Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
ako maroko i iran zabiju ispada španjolska
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ima li itko sem quaresme da zna dati gol
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
portugal pada na 2.mjesto
pa debilu noisi loptu na centar gol ti treba za prolaz
jao kakav promašaj za prolaz grupe ahahah vise i španjolci i portugal
prema prikazanom maroko najveći tragičari...nadigrali irana a portugala još više,prime od španjolaca u 90. gol za 2-2
Boze sveti moze li jadnije od portugala.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
znaci spasila se mala simulatorska pedercina, doduse opet na poguranac sudaca bez kojih ne bi postojao, promaseni penal, nepokazani crveni.. ajde barem ga zubati salje doma uskoro..
End- Posts : 21177
2015-08-25
nemoj srat da je španjolska prva lol i sad idu na raspalu rusiju a portugal na urugvaj kakva će to bit rovovska bitka. dobro je šta su na drugoj strani nama više leže otvorene momčadi daj nam španjolsku prije portugala
portugal-urugvaj na penale
Zato je trebao promašit i protiv Juventusascorpion wrote:bafalo wrote:gledaju se međusobno gol razlika izravno dakle bez koreje dakle njemačka i švedska sa 2:2 bi prošli a meksiko sa 1:1 ispao. nakon toga idu žuti i crveni neko računanje
Nije bio penal po meni. Zato je Ronaldo ispao gospodin i promašio. Kakav igrač Bože dragi. Gospodin i humanist
skripar-
2015-08-09
ovo je čisti penal nad ronaldom...uletio je u njega bez da gleda gdje je lopta
I tada sam navijao da promaši, ali je opucao savršeno.skripar wrote:Zato je trebao promašit i protiv Juventusascorpion wrote:bafalo wrote:gledaju se međusobno gol razlika izravno dakle bez koreje dakle njemačka i švedska sa 2:2 bi prošli a meksiko sa 1:1 ispao. nakon toga idu žuti i crveni neko računanje
Nije bio penal po meni. Zato je Ronaldo ispao gospodin i promašio. Kakav igrač Bože dragi. Gospodin i humanist
To sam i ja pomislio odma. Sad ćemo vidit koliko se Portuga na svjetskom može provlačitportugal-urugvaj na penale
Gasi forum
2015-09-13
Na glupoj faci mu se vidilo da je umra dva puta od strave da ne dobije crveni...muckodjubre wrote:kao kiselo s e smije radi žutoga,a negdje je pustio govno u gaće jer je mislio da će biti crveni
A pedercina ga je zaslužila...
;)
Guest- Guest
Strijeljat cu tefridrih_niche wrote:Na glupoj faci mu se vidilo da je umra dva puta od strave da ne dobije crveni...muckodjubre wrote:kao kiselo s e smije radi žutoga,a negdje je pustio govno u gaće jer je mislio da će biti crveni
A pedercina ga je zaslužila...
;)
2015-09-13
https://www.facebook.com/official433/videos/1752635031485283/
Demo prati SP
Demo prati SP
Guest- Guest
Ronaldo has now missed 6 out of 14 penalties (42%) for Portugal.
Now, would he be treated like Messi for this latest miss against Iran? or there are double standards as always?
kakav raspali pederski klošar
Now, would he be treated like Messi for this latest miss against Iran? or there are double standards as always?
kakav raspali pederski klošar
2015-08-25
Cristiano Ronaldo vs Iran
0 Goals
0 Assist
0 Shots on target
0 Chances created
7 times dispossed
0 Successful take on
59% Pass Accuracy
3 less touches than Rui Patricio
1 Missed penalty
Only if Messi had teammates like Quaresma.
Woeful performance.
još jedna rutinska utakmica pederka..
0 Goals
0 Assist
0 Shots on target
0 Chances created
7 times dispossed
0 Successful take on
59% Pass Accuracy
3 less touches than Rui Patricio
1 Missed penalty
Only if Messi had teammates like Quaresma.
Woeful performance.
još jedna rutinska utakmica pederka..
2015-08-25
Messi and Ronaldo have both taken 16 penalties for Argentina and Portugal, but Messi has only missed 4 and Ronaldo has missed 6 (!).
Ronaldo now has crucial penalty misses for Portugal in Euro 16 vs Austria and now Iran. Also chickened out of Euro 2012 semifinal shootout and ConfedCup 2017 semi shootout. Meanwhile Messi has 4/5 goals in shootouts for Argentina. Guess who is called a bad pen taker/bottler?
bože kakvi rutinirano šamaranje pederskih poklonika pederka
Ronaldo now has crucial penalty misses for Portugal in Euro 16 vs Austria and now Iran. Also chickened out of Euro 2012 semifinal shootout and ConfedCup 2017 semi shootout. Meanwhile Messi has 4/5 goals in shootouts for Argentina. Guess who is called a bad pen taker/bottler?
bože kakvi rutinirano šamaranje pederskih poklonika pederka
2015-08-25
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50