Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
fridrih_niche wrote:Znaci, prvo pročitan komentare iz prvog poluvremena...
A onda komentare iz drugog poluvremena...
I svatin koliko bipolarnih kretena ima u ovoj državi...
:D
Jedino koji nismo dizali Argentinu ka neku velesilu smo End i ja...
Svi ostali su to radili, a sad nešto pametuju poput Ivana, Deme i ostalih...
Glupi ste ka deset kuraca!
<3
Jel Modrić prestaje bit kriminalac sad kad je da gol?
Jesu Šuker i Vrba legende sad kad idemo u osminu finala?
Jel Tatta nije lopovcina i bjegunac sad?
Lipa naša silovana...
Nije ni čudo da je država pokradena kad ima toliko glupih ovaca koji padaju na šarenu ambalažu dok kupuju govno...
;)
Argentina je dno dna od reprezentacije...
Najgori timski duh na prvenstvu...
Tetovirani narkoman koji ih vodi triba ic u komunu i prestat bit trener...
Messi je najbolji igrač ikad, bez konkurencije...
Jer dovest ovakvu seosku ekipu na Svjetsko je ravno Napoliju i scudettu ka i Mexicu 86.
Messi je G.O.A.T.
<3
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
kid wrote:Serbia Strong wrote:Pojavila se čak informacija da je Sampaoli pokušao da ispravi užasnu atmosferu među njegovim igračima tako što ih je poveo na "porodični" roštilj između dve utakmice. Video još protiv Islanda da ne ide. Svi igrači su otišli na roštilj, Mesi je ostao u hotelskoj sobi, sam.
Ronaldo bi okretao kobaje za druge, a ovaj.. hehe
Ne bi ni čekao da se ponovo penzioniše, oterao bih ga ja iz reprezentacije i oduzeo bih mu državljanstvo.
Bruka i sramota argentine.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Znaci, prvo pročitan komentare iz prvog poluvremena...
<3
Lipa naša silovana...
Nije ni čudo da je država pokradena kad ima toliko glupih ovaca koji padaju na šarenu ambalažu dok kupuju govno...
;)
Jer dovest ovakvu seosku ekipu na Svjetsko je ravno Napoliju i scudettu ka i Mexicu 86.
Messi je G.O.A.T.
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sampaoli had the easiest job of all the managers leading up to this WC.
You have the greatest player of all time, just play a system that utilises him, and BOOM. He’ll probably take you most of the way single-handedly.
Instead, he isolated him from even receiving the ball.
You have the greatest player of all time, just play a system that utilises him, and BOOM. He’ll probably take you most of the way single-handedly.
Instead, he isolated him from even receiving the ball.
2015-08-25
ahahhahahhahahah, kakvo kmecanje na cergabalkanu. a sta gluperda poput malog spermenka zna sta je stid i sram: da sam na njegovom mestu, pokrio bih se usima i ne bih se pojavljivao ovde nikada vise...
Guest- Guest
Naravno da sam skakao, ali mi naše euforije poslovicno idu nakurac... vec smo prvaci svijeta...uvijek iste grablje, nikako nauciti...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Naravno da sam skakao, ali mi naše euforije poslovicno idu nakurac... vec smo prvaci svijeta...uvijek iste grablje, nikako nauciti...
pazi da ti ne poraste nos, pinochio...
Guest- Guest
https://twitter.com/i/status/1009921072517603329
slindza iz zadra sinoc...
slindza iz zadra sinoc...
Guest- Guest
Vracala je zato sretan...
Jer, krv nije voda...
Jer, krv nije voda...
darth_vader-
2014-04-17
Nakon što je čuo reči selektora Argentine, Horhea Sampaolija, koji je, pored ostalog, rekao da je njegov tim dominirao na terenu, hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko je počeo da se smeje.
Momak koji je kao desni bek primirio Maksija Mezu, iako je dvaput dobio baš ozbiljne udarce od njega, ovako se osvrnuo na reči suparničkog stratega:
"Sampaoli rekao da su oni dominirali? Ne znam ja šta je on gledao, ja sam samo video Argentince koji padaju i plaču kao devojčice!", prenosi 24sata.hr ovu Vrsaljkovu reakciju.
Momak koji je kao desni bek primirio Maksija Mezu, iako je dvaput dobio baš ozbiljne udarce od njega, ovako se osvrnuo na reči suparničkog stratega:
"Sampaoli rekao da su oni dominirali? Ne znam ja šta je on gledao, ja sam samo video Argentince koji padaju i plaču kao devojčice!", prenosi 24sata.hr ovu Vrsaljkovu reakciju.
Guest- Guest
Malo se pretjeruje s negativnim komentarima o Argentini.
Nisi oni bili tako losi, [size=58]koliko smo mi bili dobri.[/size]
[size=58]Ne iznenadjuje me pobjeda, makar me ne bi sokirao ni obrnut rezultat.[/size]
[size=58]Osobno me vise zanima utakmica sa Islandom.[/size]
Nisi oni bili tako losi, [size=58]koliko smo mi bili dobri.[/size]
[size=58]Ne iznenadjuje me pobjeda, makar me ne bi sokirao ni obrnut rezultat.[/size]
[size=58]Osobno me vise zanima utakmica sa Islandom.[/size]
2014-04-12
Argentina je u suzama dočekala dan posle najveće blamaže u novijoj istoriji. Horhe Sampaoli i njegov tim krcat superzvezdama doživeo je sunovrat kakav je malo ko očekivao. I zbog toga ih niko ne štedi.
Kompletna javnost okrenula je leđa Albiselestima, izgleda da je i svlačionica zaratila među sobom posle onoga što je izjavio Serhio Aguero, a jedan od onih koji nije krio nezadovoljstvo bio je Dijego Simeone. Mada se nije oglašavao javno, ugledni argentinski dnevnik Ole došao je u posed audio snimka koji je Simeone poslao svom Hermanu Burgosu putem mobilne aplikacije Whatsapp, samo jedan čas pošto je Hrvatska preslišala Argentinu u Nižnjem Novgorodu.
Cela zemlja ustala je na noge posle onoga što je Simeone rekao, prvenstveno jer svi argentinski, onda i španski mediji tvrde da je Čolovglas prepoznatljiv i jasan, zbog čega je momentalno počeo da se vrti po svim uticajnim radio stanicama u dve zemlje.
Simeone je brutalno, ali potpuno iskreno i realno, opisao situaciju u Argentini i bio vrlo potresen zbog svega što se dešava u nacionalnom timu.
„Ma, dajte, šta je ovo sa reprezentacijom u poslednje četiri godine. Ovo je nesreća, nažalost“, pita se Simeone na početku audio snimka, pa nastavlja:
„Anarhija! Nemamo lidera na klupi, a ni lidera na terenu. Vidim samo da je ovaj tim potpuno izgubljen. Protiv Hrvatske je trebalo da izađe ista ekipa koja je igrala protiv Islanda, slabijeg tima“.
Simeone je u dahu nastavio...
„Ono što smo igrali protiv Islanda bilo je totalno pogrešno. Ali, to je Argentina. Molio sam se i nadao da opet ne pogrešimo, a sad sam siguran da će Nigerija da obedi Island. Mi ćemo imati šasnu protiv Nigerije, ali sve dok Island ne pobedi Hrvatsku. Sve sad zavisi od Islanda“.
Simeone se nada da će svlačionica ipak ostati ujedinjena i da će se ekipa boriti za prolaz u narednu fazu.
„Vidi se da se sada svi u svlačionici tuku međusobno. Ali, moraju da ostanu ujedinjeni, moraju da se bore zajedno“.
A onda je prokomentarisao glupost koju je uoči prvog gola na meču napravio Vili Kabaljero, kada je praktično poklonio Anti Rebiću čist zicer.
„Golman? Video si šta je uradio (obraća se Burgosu). Hermane, to mu se desilo i protiv Španije, protiv Italije je lopta prošla tik pored stative. I tada sam ti rekao da je šteta što nije tada primio gol jer bi osetio da, kada nešto dozvoliš sebi na Svetskom prvenstvu, ima mnogo veću težinu“.
Čolov sledeći komentar bio je upućen selektoru Horheu Sampaoliju, koga je video kao direktnog krivca za sve što se desilo u Rusiji.
„Na kraju dana, svi kažemo kako su igrači najvažniji. I jesu, ali su oni 60 odsto, ne 90 odsto. Kada trener use.e, gore je nego kada igrači zas..u. Trener je taj koji učestvuje u svim tim sr...ma“.
Namerno ili ne, ali Simeone je indirektno nagovestio da bi birao Ronalda pre Mesija.
„Mesi je vrlo dobar, ali je takav zato što ga uvek prati grupa neverovatnih igrača. Ako biste u normalnoj situaciji birali između Ronalda ili Mesija, koga bi ti izabrao“, pitao je Burgosa, pre nego što je snimak završen.
Kompletna javnost okrenula je leđa Albiselestima, izgleda da je i svlačionica zaratila među sobom posle onoga što je izjavio Serhio Aguero, a jedan od onih koji nije krio nezadovoljstvo bio je Dijego Simeone. Mada se nije oglašavao javno, ugledni argentinski dnevnik Ole došao je u posed audio snimka koji je Simeone poslao svom Hermanu Burgosu putem mobilne aplikacije Whatsapp, samo jedan čas pošto je Hrvatska preslišala Argentinu u Nižnjem Novgorodu.
Cela zemlja ustala je na noge posle onoga što je Simeone rekao, prvenstveno jer svi argentinski, onda i španski mediji tvrde da je Čolovglas prepoznatljiv i jasan, zbog čega je momentalno počeo da se vrti po svim uticajnim radio stanicama u dve zemlje.
Simeone je brutalno, ali potpuno iskreno i realno, opisao situaciju u Argentini i bio vrlo potresen zbog svega što se dešava u nacionalnom timu.
„Ma, dajte, šta je ovo sa reprezentacijom u poslednje četiri godine. Ovo je nesreća, nažalost“, pita se Simeone na početku audio snimka, pa nastavlja:
„Anarhija! Nemamo lidera na klupi, a ni lidera na terenu. Vidim samo da je ovaj tim potpuno izgubljen. Protiv Hrvatske je trebalo da izađe ista ekipa koja je igrala protiv Islanda, slabijeg tima“.
„Ono što smo igrali protiv Islanda bilo je totalno pogrešno. Ali, to je Argentina. Molio sam se i nadao da opet ne pogrešimo, a sad sam siguran da će Nigerija da obedi Island. Mi ćemo imati šasnu protiv Nigerije, ali sve dok Island ne pobedi Hrvatsku. Sve sad zavisi od Islanda“.
Simeone se nada da će svlačionica ipak ostati ujedinjena i da će se ekipa boriti za prolaz u narednu fazu.
„Vidi se da se sada svi u svlačionici tuku međusobno. Ali, moraju da ostanu ujedinjeni, moraju da se bore zajedno“.
A onda je prokomentarisao glupost koju je uoči prvog gola na meču napravio Vili Kabaljero, kada je praktično poklonio Anti Rebiću čist zicer.
„Golman? Video si šta je uradio (obraća se Burgosu). Hermane, to mu se desilo i protiv Španije, protiv Italije je lopta prošla tik pored stative. I tada sam ti rekao da je šteta što nije tada primio gol jer bi osetio da, kada nešto dozvoliš sebi na Svetskom prvenstvu, ima mnogo veću težinu“.
Čolov sledeći komentar bio je upućen selektoru Horheu Sampaoliju, koga je video kao direktnog krivca za sve što se desilo u Rusiji.
„Na kraju dana, svi kažemo kako su igrači najvažniji. I jesu, ali su oni 60 odsto, ne 90 odsto. Kada trener use.e, gore je nego kada igrači zas..u. Trener je taj koji učestvuje u svim tim sr...ma“.
Namerno ili ne, ali Simeone je indirektno nagovestio da bi birao Ronalda pre Mesija.
„Mesi je vrlo dobar, ali je takav zato što ga uvek prati grupa neverovatnih igrača. Ako biste u normalnoj situaciji birali između Ronalda ili Mesija, koga bi ti izabrao“, pitao je Burgosa, pre nego što je snimak završen.
Guest- Guest
Dakle OPTUŽENI Luka je kriminalac, a OSUĐENI Messi najbolji igrač ikad?fridrih_niche wrote:Znaci, prvo pročitan komentare iz prvog poluvremena...
<3
Lipa naša silovana...
;)
Messi je G.O.A.T.
<3
Paziš li ti kod kupnje robe, jesu li tu robu napravila djeca u Bangladešu i je li vlasnik tvrtke neki kriminalac? Vjerujem da vodiš o tome računa. Drugo ne očekujem od moralnog čistunca.
sat2-
2015-09-28
Serbia Strong wrote:„Mesi je vrlo dobar, ali je takav zato što ga uvek prati grupa neverovatnih igrača. Ako biste u normalnoj situaciji birali između Ronalda ili Mesija, koga bi ti izabrao“, pitao je Burgosa, pre nego što je snimak završen.
kada ovo kaze covek koji se 10x vise razume u fudbal od svih nas zajedno-svaka rasprava je zavrsena...
Guest- Guest
tko je god gledao argentinu još u kvalifikacijama zna da doslovno nisu mogli spojiti 2 dodavanja bez da se messi spusti do centra. nemoguće je da bilo koja ekipa može tako loše izgledati, ova saudijska arabija je pokazala više zajedništva i organizacije od njih..
2015-08-25
Serbia Strong wrote:Argentina je u suzama dočekala dan posle najveće blamaže u novijoj istoriji. Horhe Sampaoli i njegov tim krcat superzvezdama doživeo je sunovrat kakav je malo ko očekivao. I zbog toga ih niko ne štedi.
trebaju reći "daj da budemo zajedno,ujedinjeni..."
iskreno,boli me kurac za argentinu bitno je da su naši postigli cilj a to je prolaz grupe...
sad kao messi nema suigrače,a sam bira s kime će igrati isto kao i lebron james u cavsima...pa on je izabrao onoga nekoga lika iz argentinske lige-pavona? nauštrb prvoga strijelca serije A-icardija,dybala grije klupu! kao što james ostavio JR smitha u cavsima pa mu onda on kriv radi poraza...
a ništa,neka se nadaju da crni mogu otkinuti bod islandu pa imaju šanse za proći grupu...
a do tada neka end i niče natapaju dres suzama i uživaju u još barem 2 tekme najvećega hr igrača svih vremena -luke modrića
da messi bira igrače, imaš previše godina za takve nebuloze... jel možda izabrao da igra perez, 70 minuta, igrač koji nije niti trebao ići na SP. opet ti o svojem icardiju, a dybala niti prilike nije dobio, čak niti higuain. a pavon je opet pokazao najviše i svi su ga željeli od početka utakmice, svi navijači.. messi može biti kriv da nije stisnuo sampaolija da to tako i bude..
2015-08-25
[size=32]Messi otkrio zašto ne može igrati zajedno s Dybalom[/size]
Najbolji argentinski nogometaš Lionel Messi istaknuo je u razgovoru za talijanski sportski portal Gianluca Di Marzio kako ne postoji nikakav sukob između njega i reprezentativnog suigrača Paula Dybale, ali da su zajedno došli do zaključka da neće igrati zajedno.
"Paulo i ja smo pričali, a sve što je rekao je istina. U Juventusu on ima istu ulogu kao ja u Barceloni. Igrao bi po lijevoj strani pored mene i ne bi bio iskorišten. Teško nam je obojici biti na lijevoj strani. Razumijem Dybalu", kazao je Messi za Fox Sport.
Ako messi igra sve što treba zašto onda ne bi mogao s dybalom??
kako su naši rebić i perišić zamijenili strane i sve 5!!
Najbolji argentinski nogometaš Lionel Messi istaknuo je u razgovoru za talijanski sportski portal Gianluca Di Marzio kako ne postoji nikakav sukob između njega i reprezentativnog suigrača Paula Dybale, ali da su zajedno došli do zaključka da neće igrati zajedno.
"Paulo i ja smo pričali, a sve što je rekao je istina. U Juventusu on ima istu ulogu kao ja u Barceloni. Igrao bi po lijevoj strani pored mene i ne bi bio iskorišten. Teško nam je obojici biti na lijevoj strani. Razumijem Dybalu", kazao je Messi za Fox Sport.
Ako messi igra sve što treba zašto onda ne bi mogao s dybalom??
kako su naši rebić i perišić zamijenili strane i sve 5!!
pa ovdje se on referirao upravo na izjavu dybale koji je sam sebi presudio i sam otklonio mogućnost igranja s messijem.. glavno da je igrao meza čovjek koji u 40 utakmica ima 7 golova u argentinskom prvenstvu ili tako nešto.
2015-08-25
bez obzira na sve veliki neuspjeh bi bio ako argentina ne prođe ovu grupu...
uvijek na sp netko od velikih podbaci,a neka ekipa bude ugodno iznenađenje
uvijek na sp netko od velikih podbaci,a neka ekipa bude ugodno iznenađenje
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50