Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Ma sve prije Cristiana i Messija je puj-pik ne važi. To što Mexico 20 godina radi show i uvijek tijesno ispadne u osmini finala od 2006. do danas na SP-u, to je nebitno. Bitno da su oni Speedy Gonzalez nacija, narko patuljci a tukli su u prošlosti svakoga i zadavali glavobolje. Nas su svaki put namlatili.muckodjubre wrote:Fénix wrote:Samo se ti dječače rugaj Meksikancima pa ih tako pogrdno nazivaj kao da su Istočni Timor u nogometu. Nabijali su oni oduvijek najveće zemlje i svjetske prvake kad si ti još učio tablicu množenja. Njihova pobjeda nad Mannschaftom je sve samo ne senzacija kako to neki 'znalci' vole preuveličavati. A to će reći isto i za Švicarsku.End wrote:Djecaku ti popusi kurac samo.. lagano kako je elf popusio od tequila djecacica..
to sam govorio na prošlom sp,mexiko uvijek prolazi grupu
No hajde hvala Bogu uništit će SP s 48 zemalja za 4 ili 8 godina kao i zadnji Euro pa će onda veliki moći prolaziti i kad ne ide i probati kao Portugal dosegnuti trofej. Ionako je za neke umove ovo prvenstvo u ovom trenutku debakl jer utakmice završavaju 1:0, penalima, slobodnim udarcima, defenzivnom igrom, a ti perverzni milijunaši iz top 10 elitnih euro klubova igraju ispod razine pa onda 'analiziraju' novinarčići zašto sve ima loš okus i smrdi na turniru.
Guest- Guest
Sve cestitke..mea culpa mea culpa...to vise iz nervoze...briljatno drugo poluvrijeme...amper ne isplati se anarhizam..jbg
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331513/#motm
sat2-
2015-09-28
Mexico je 2002. bio prvi u grupi ispred Italije i nasFénix wrote:Ma sve prije Cristiana i Messija je puj-pik ne važi. To što Mexico 20 godina radi show i uvijek tijesno ispadne u osmini finala od 2006. do danas na SP-u, to je nebitno. Bitno da su oni Speedy Gonzalez nacija, narko patuljci a tukli su u prošlosti svakoga i zadavali glavobolje. Nas su svaki put namlatili.
Mexico je 2002. bio prvi u grupi ispred Italije i nasMa sve prije Cristiana i Messija je puj-pik ne važi. To što Mexico 20 godina radi show i uvijek tijesno ispadne u osmini finala od 2006. do danas na SP-u, to je nebitno. Bitno da su oni Speedy Gonzalez nacija, narko patuljci a tukli su u prošlosti svakoga i zadavali glavobolje. Nas su svaki put namlatili.
https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331523/#motmsat2 wrote:https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331513/#motm
Nisu mi jasni? Kako? A dodaje prvom do sebe, ima pileći šut ...?muckodjubre wrote:https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331523/#motmsat2 wrote:https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331513/#motm
sat2-
2015-09-28
i igra godinama u realu s kojim je osvojio 4Lp,izabran za najboljega veznoga najjače lige svijeta i lige prvaka...francko namjestio tenkovimasat2 wrote:Nisu mi jasni? Kako? A dodaje prvom do sebe, ima pileći šut ...?muckodjubre wrote:https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331523/#motmsat2 wrote:https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331513/#motm
Vi ste svjesni da Modrić kojim slučajem igra za Barcelonu, bi bio direktor svemira i najbolji veznjak koji je svijet vidio?muckodjubre wrote:i igra godinama u realu s kojim je osvojio 4Lp,izabran za najboljega veznoga najjače lige svijeta i lige prvaka...francko namjestio tenkovimasat2 wrote:Nisu mi jasni? Kako? A dodaje prvom do sebe, ima pileći šut ...?muckodjubre wrote:https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331523/#motmsat2 wrote:https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331513/#motm
Rebic je bio bolji nego maradona
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Znaci, prvo pročitan komentare iz prvog poluvremena...
A onda komentare iz drugog poluvremena...
I svatin koliko bipolarnih kretena ima u ovoj državi...
:D
Jedino koji nismo dizali Argentinu ka neku velesilu smo End i ja...
Svi ostali su to radili, a sad nešto pametuju poput Ivana, Deme i ostalih...
Glupi ste ka deset kuraca!
<3
Jel Modrić prestaje bit kriminalac sad kad je da gol?
Jesu Šuker i Vrba legende sad kad idemo u osminu finala?
Jel Tatta nije lopovcina i bjegunac sad?
Lipa naša silovana...
Nije ni čudo da je država pokradena kad ima toliko glupih ovaca koji padaju na šarenu ambalažu dok kupuju govno...
;)
Argentina je dno dna od reprezentacije...
Najgori timski duh na prvenstvu...
Tetovirani narkoman koji ih vodi triba ic u komunu i prestat bit trener...
Messi je najbolji igrač ikad, bez konkurencije...
Jer dovest ovakvu seosku ekipu na Svjetsko je ravno Napoliju i scudettu ka i Mexicu 86.
Messi je G.O.A.T.
<3
<3
Lipa naša silovana...
Nije ni čudo da je država pokradena kad ima toliko glupih ovaca koji padaju na šarenu ambalažu dok kupuju govno...
;)
Jer dovest ovakvu seosku ekipu na Svjetsko je ravno Napoliju i scudettu ka i Mexicu 86.
Messi je G.O.A.T.
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Jer dovest ovakvu seosku ekipu na Svjetsko je ravno Napoliju i scudettu ka i Mexicu 86.
Messi je G.O.A.T.
<3
daj se izloguj sa foruma glupaku najgluplji...
Guest- Guest
argentina, nikad ni nije bila ekipa, uvijek su bili skup individualaca otkako pamtim njihove nastupe po mundialima. samo i od te nikad ekipe treba imat umijeca odigrat, obranit se i napasti, treba imat umijeca pobjedit. mi smo.to sinoc napravili, i odigrali veliku utakmicu onako kako mozemo, a mozemo daleko to odavno svi znaju.
Guest- Guest
Ne može se tražiti krivac u jednom čoveku. Ne jer bi bilo nefer prema tom pojedincu pa zvao se on Kabaljero, Mesi, Perez ili Sampaoli. Nego zato što su svi oni ubedljivo glavni krivci, ali i ostali sa njima. Argentina je dozvolila večeras sebi luksuz da protiv Hrvatske bude pobeđena, poražena pa i ponižena.
"Za sve ove godine gledanja Argentine, ne sećam se da su ikada bili ovako loši", rekao je Gari Lineker još posle prvog gola.
[size=18]
[/size]
Mada, nije mora da čeka ni taj prvi. Bilo je gotovo kada smo videli Lionela Mesija kako se drži za glavu kod intoniranja himne. Bilo je gotovo kada smo videli Enca Pereza u prvoj postavi.
Bilo je gotovo pre nego što je počelo!
Taj Perez u suštini nije preterano bitan lik u ovoj priči, ali jeste paradigma i personifikacija za sve ono što smo videli kod Argentine i pre početka Mundijala, a pogotovo na prvoj i tek drugoj utakmici i porazu od Hrvatske 0:3. Radi se o čoveku koji je imao slabu sezonu u River Plati i nije ni pozvan u reprezentaciju na prvobitni spisak. Tek posle povrede Lansinija, Perez je naknadno pozvan u tim.
Igrač koji je bio na odmoru, koji nije u savršenoj fizičkoj spremi i koji je došao posle svih u reprezentaciju, dobio je priliku da zaigra u prvoj postavi u drugom meču na Mundijalu protiv Hrvatske koji bi mogao da bude i ključan za neuspeh Gaučosa na ovom šampionatu.
Na sve to, on odigra slabo, promaši zicer u 30. minutu pri rezultatu 0:0 i kasnije ga zameni Paulo Dibala?!
"Naučili" smo večeras da Perez zaslužuje da bude u prvoj postavi ispred Dibale. U redu...
Elem, kao što rekosmo, ovaj užas Argentine od večeras nije plod jednog lošeg igrača, jedne loše odluke. Plod je sistemskog neuspeha, loše atmosfere, pobrkanih odnosa, Sampaolija na klupi, Kabaljera na golu, Pereza u prvoj postavi, Dibale, Di Marije i Iguaina na klupi... Epilog je najteži poraz Argentine u grupnoj fazi Svetskog prvenstva još od 1:6 iz 1958. godine protiv Čehoslovačke!
[size=18]
[/size]
Pojavila se čak informacija da je Sampaoli pokušao da ispravi užasnu atmosferu među njegovim igračima tako što ih je poveo na "porodični" roštilj između dve utakmice. Video još protiv Islanda da ne ide. Svi igrači su otišli na roštilj, Mesi je ostao u hotelskoj sobi, sam.
Isti takav je bio i na terenu. Sam. Nepovezan sa ostalima. Kao da ih ne poznaje. U prvom poluvremenu je imao 20 dodira sa loptom. A golman Kabaljero je imao 22. Da li vam je potreban bolji podatak koji pokazuje odsustvo Mesija? Da nebeskoplavo zlo bude još veće, u drugom poluvremenu je bio još gori nego u prvom.
Nestao je. A izgleda da će takva sudbina Argentine biti već u grupnoj fazi ovog Svetskog prvenstva. Sve će zavisiti od treće utakmice protiv Nigerije. To Gaučosi moraju da dobiju, a ali i da gledaju u druge utakmice i da se mole da će se provući dalje.
Samo im to preostaje. A sa onim što su pokazali, više nisu ni zaslužili.
"Za sve ove godine gledanja Argentine, ne sećam se da su ikada bili ovako loši", rekao je Gari Lineker još posle prvog gola.
[size=18]
[/size]
Ovo rasulo više ni Mesi ne može da zaustavi, Hrvatska ponizila Argentinu!
Mada, nije mora da čeka ni taj prvi. Bilo je gotovo kada smo videli Lionela Mesija kako se drži za glavu kod intoniranja himne. Bilo je gotovo kada smo videli Enca Pereza u prvoj postavi.
Bilo je gotovo pre nego što je počelo!
Taj Perez u suštini nije preterano bitan lik u ovoj priči, ali jeste paradigma i personifikacija za sve ono što smo videli kod Argentine i pre početka Mundijala, a pogotovo na prvoj i tek drugoj utakmici i porazu od Hrvatske 0:3. Radi se o čoveku koji je imao slabu sezonu u River Plati i nije ni pozvan u reprezentaciju na prvobitni spisak. Tek posle povrede Lansinija, Perez je naknadno pozvan u tim.
Igrač koji je bio na odmoru, koji nije u savršenoj fizičkoj spremi i koji je došao posle svih u reprezentaciju, dobio je priliku da zaigra u prvoj postavi u drugom meču na Mundijalu protiv Hrvatske koji bi mogao da bude i ključan za neuspeh Gaučosa na ovom šampionatu.
Na sve to, on odigra slabo, promaši zicer u 30. minutu pri rezultatu 0:0 i kasnije ga zameni Paulo Dibala?!
"Naučili" smo večeras da Perez zaslužuje da bude u prvoj postavi ispred Dibale. U redu...
Elem, kao što rekosmo, ovaj užas Argentine od večeras nije plod jednog lošeg igrača, jedne loše odluke. Plod je sistemskog neuspeha, loše atmosfere, pobrkanih odnosa, Sampaolija na klupi, Kabaljera na golu, Pereza u prvoj postavi, Dibale, Di Marije i Iguaina na klupi... Epilog je najteži poraz Argentine u grupnoj fazi Svetskog prvenstva još od 1:6 iz 1958. godine protiv Čehoslovačke!
[size=18]
[/size]
I šta kažeš Sampaoli, Kabaljero dobro igra nogom?!
Pojavila se čak informacija da je Sampaoli pokušao da ispravi užasnu atmosferu među njegovim igračima tako što ih je poveo na "porodični" roštilj između dve utakmice. Video još protiv Islanda da ne ide. Svi igrači su otišli na roštilj, Mesi je ostao u hotelskoj sobi, sam.
Isti takav je bio i na terenu. Sam. Nepovezan sa ostalima. Kao da ih ne poznaje. U prvom poluvremenu je imao 20 dodira sa loptom. A golman Kabaljero je imao 22. Da li vam je potreban bolji podatak koji pokazuje odsustvo Mesija? Da nebeskoplavo zlo bude još veće, u drugom poluvremenu je bio još gori nego u prvom.
Nestao je. A izgleda da će takva sudbina Argentine biti već u grupnoj fazi ovog Svetskog prvenstva. Sve će zavisiti od treće utakmice protiv Nigerije. To Gaučosi moraju da dobiju, a ali i da gledaju u druge utakmice i da se mole da će se provući dalje.
Samo im to preostaje. A sa onim što su pokazali, više nisu ni zaslužili.
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Pojavila se čak informacija da je Sampaoli pokušao da ispravi užasnu atmosferu među njegovim igračima tako što ih je poveo na "porodični" roštilj između dve utakmice. Video još protiv Islanda da ne ide. Svi igrači su otišli na roštilj, Mesi je ostao u hotelskoj sobi, sam.
Ronaldo bi okretao kobaje za druge, a ovaj.. hehe
kid wrote:Serbia Strong wrote:Pojavila se čak informacija da je Sampaoli pokušao da ispravi užasnu atmosferu među njegovim igračima tako što ih je poveo na "porodični" roštilj između dve utakmice. Video još protiv Islanda da ne ide. Svi igrači su otišli na roštilj, Mesi je ostao u hotelskoj sobi, sam.
Ronaldo bi okretao kobaje za druge, a ovaj.. hehe
Gay alert...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih_niche wrote:Znaci, prvo pročitan komentare iz prvog poluvremena...
<3
Lipa naša silovana...
;)
Messi je G.O.A.T.
<3
darth_vader-
2014-04-17
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50