Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
bez obzira na sve veliki neuspjeh bi bio ako argentina ne prođe ovu grupu...
uvijek na sp netko od velikih podbaci,a neka ekipa bude ugodno iznenađenje
uvijek na sp netko od velikih podbaci,a neka ekipa bude ugodno iznenađenje
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
mogli su igrati i messi i dybala i aguero.. masche ui vezi također očaj očaja, tako je bilo i u barci, a u obrani je odigrao prije 4 godine maestralno..
to ti je moja postava koja bi kidala, bili bi jači u sredini, a dybala bi imao svoju stranu kao još jedan igrač koji može sačuvati loptu i kreirati priliku.. aguero je prekvalitetan da se ne bi snašao na krilu i vrijedi sve isto kao za dybalu. masche bi pomagao obrani. messi bi kako i treba bio sam u napadu odnosno F9.
to ti je moja postava koja bi kidala, bili bi jači u sredini, a dybala bi imao svoju stranu kao još jedan igrač koji može sačuvati loptu i kreirati priliku.. aguero je prekvalitetan da se ne bi snašao na krilu i vrijedi sve isto kao za dybalu. masche bi pomagao obrani. messi bi kako i treba bio sam u napadu odnosno F9.
End- Posts : 21177
2015-08-25
a e.
hrvatska je pobijedila jer je Argentina bila loša?
malo morgen.
u utakmicama s Nigerijom i Argentinom protivnici su imali ukupno 3 udarca prema golu hrvatske.
je li to zato što su oni tako loši, ili zato što je hrvatska odigrala odličnu obranu i imala odličan visoki presing na obranu protivnika?
očigledno je kako dalić nije slučajno miksao kontra brazila drugo poluvrijeme, jer ono što smo kontra brazila igrali prvo poluvrijeme sada smo ponovili u obje tekme na sp-u. jednostavno je i po cijenu poraza odlučio sakriti neke stvari od protivnika.
drugo: nema više trule jabuke pa je i atmosfera drukčija.
hrvatska je pobijedila jer je Argentina bila loša?
malo morgen.
u utakmicama s Nigerijom i Argentinom protivnici su imali ukupno 3 udarca prema golu hrvatske.
je li to zato što su oni tako loši, ili zato što je hrvatska odigrala odličnu obranu i imala odličan visoki presing na obranu protivnika?
očigledno je kako dalić nije slučajno miksao kontra brazila drugo poluvrijeme, jer ono što smo kontra brazila igrali prvo poluvrijeme sada smo ponovili u obje tekme na sp-u. jednostavno je i po cijenu poraza odlučio sakriti neke stvari od protivnika.
drugo: nema više trule jabuke pa je i atmosfera drukčija.
sitting_bull-
2015-09-28
Mi smo pobjedili boli me kurac za sve.
Jos neka do kraja svicarci i carioce odrade posao i super
Jos neka do kraja svicarci i carioce odrade posao i super
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ili bi bio cergarski lopov i prevara koja igra u najciganskijem klubu na svijetuscorpion wrote:Vi ste svjesni da Modrić kojim slučajem igra za Barcelonu, bi bio direktor svemira i najbolji veznjak koji je svijet vidio?muckodjubre wrote:i igra godinama u realu s kojim je osvojio 4Lp,izabran za najboljega veznoga najjače lige svijeta i lige prvaka...francko namjestio tenkovimasat2 wrote:Nisu mi jasni? Kako? A dodaje prvom do sebe, ima pileći šut ...?muckodjubre wrote:https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331523/#motmsat2 wrote:https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331513/#motm
Ovisi koliko volis il mrzis barcu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kad sam ja to davno govorio. Još tamo 2010., 2011., 2012. Kad je Barcelona bila realno jača od Reala i kad se Messi dizao u nebo, ja sam govorio: zamjeni klubove Messiu i Ronaldu, pa ćeš vidit ko će osvajat više trofeja. Sad kad mali Messi više nema dobar tim, izlazi na svjetlost dana koliki je to čarobnjak.Serbia Strong wrote:kada ovo kaze covek koji se 10x vise razume u fudbal od svih nas zajedno-svaka rasprava je zavrsena...Serbia Strong wrote:„Mesi je vrlo dobar, ali je takav zato što ga uvek prati grupa neverovatnih igrača. Ako biste u normalnoj situaciji birali između Ronalda ili Mesija, koga bi ti izabrao“, pitao je Burgosa, pre nego što je snimak završen.
Ronaldo i dan dana sa skoro 34 godine obara rekorde i igra kao da mu je 25 godina. Ima puno lošiju reprezentaciju od Messija i opet igra 10 milijuna puta bolje. Sam je odveo Portugal na svjetsko i sad ih je sam odveo u drugi krug. Čovjek igra sa hrpom poluamatera i radi čudesa
P.S. Jel igrao Messi jučer protiv Hrvatske?
Čitajući tvoje glupe komentare čovjeka zaboli trbuh od smijeha, a pogotovo ovaj dio o Messiju kao najboljem nogometašu ikad. Jedva da je među prvih 10, a razlog je sasvim jednostavan. Najbolji svjetski nogometaš si jednostavno ne smije dopustiti da odigra tako katastrofalnu utakmicu kakvu je on jučer odigrao, ustvari nije ju uopće odigrao. On je od jučer svršena priča, zero, nula.fridrih_niche wrote:Znaci, prvo pročitan komentare iz prvog poluvremena...
A onda komentare iz drugog poluvremena...
I svatin koliko bipolarnih kretena ima u ovoj državi...
:D
Jedino koji nismo dizali Argentinu ka neku velesilu smo End i ja...
Svi ostali su to radili, a sad nešto pametuju poput Ivana, Deme i ostalih...
Glupi ste ka deset kuraca!
<3
Jel Modrić prestaje bit kriminalac sad kad je da gol?
Jesu Šuker i Vrba legende sad kad idemo u osminu finala?
Jel Tatta nije lopovcina i bjegunac sad?
Lipa naša silovana...
Nije ni čudo da je država pokradena kad ima toliko glupih ovaca koji padaju na šarenu ambalažu dok kupuju govno...
;)
Argentina je dno dna od reprezentacije...
Najgori timski duh na prvenstvu...
Tetovirani narkoman koji ih vodi triba ic u komunu i prestat bit trener...
Messi je najbolji igrač ikad, bez konkurencije...
Jer dovest ovakvu seosku ekipu na Svjetsko je ravno Napoliju i scudettu ka i Mexicu 86.
Messi je G.O.A.T.
<3
Pa tvoji komentari o Luki Modriću. Mi Hrvati, umjesto da se naklonimo do poda takvoj nogometnoj veličini koju imamo, 3 forumske lude ovdje pljuju po Luki. Mene zanima Luka-nogometaš i u potpunosti me boli kurac za njegove porezne pizdarije u Španjolskoj, koje ima većina tamošnjih igrača i koje u konačnici plate i sve ide dalje svojim tokom. On je jučer uništio maloga Blesija i pokazao mu kako se gine za svoju reprezentaciju i kako se vodi svoja reprezentacija, što maleni Blesi nije u stanju iz jednostavnog razloga što nije ta veličina kakvom ga mnogi smatraju.
Šuker jest legenda, ali ne zato što smo sad prošli u osminu finala, on je legenda odavno. Vrba nikada nije bio legenda, pa nije ni sada. Tatta jest bjegunac, a je li i lopovčina to budemo vidjeli nakon pravomoćnosti presude.
Ova naša reprezentacija može daleko i to jako daleko. Najbolji je potez napravljen, odstranjeno je zloćudno tkivo (Kalinić) i to se vidjelo već u prvoj utakmici nakon toga. Jedan Čarli, koji je institucija hrvatske reprezentacije, ulazi u igru u 93. minuti bez ikakvog pogovora i pokazuje rezervnom kurtonu iz Milančeta kako se poštuje svoja reprezentacija.
Za kraj, ovo nije vaša reprezentacija, o tome ste se vas 3 forumske lude nebrojeno puta izjasnili i zato ostavite nas, čija reprezentacija to je, da uživamo u ovome što gledamo, a svoje gluposti i nebuloze pišite si na PP. Ovako se samo sramotite, ne treba vam to.
Zeko-
2015-08-26
"Poželiš da je Luka Modrić Argentinac. Bio je savršen protiv nas. Naši lideri nisu bili lideri, Messi nema tu osobnost, prvo mora nešto osvojiti, rekao je Maradona nakon 3-0 pobjede Hrvatske"
scorpion wrote:"Poželiš da je Luka Modrić Argentinac. Bio je savršen protiv nas. Naši lideri nisu bili lideri, Messi nema tu osobnost, prvo mora nešto osvojiti, rekao je Maradona nakon 3-0 pobjede Hrvatske"
BOMBA
scorpion wrote:"Poželiš da je Luka Modrić Argentinac. Bio je savršen protiv nas. Naši lideri nisu bili lideri, Messi nema tu osobnost, prvo mora nešto osvojiti, rekao je Maradona nakon 3-0 pobjede Hrvatske"
kako se najveci ispisao po najmanjem...
Guest- Guest
http://rs.n1info.com/a398336/Svet/Region/Argentinski-navijaci-na-stadionu-pretukli-navijaca-Hrvatske.html
a ostali gledaju ko picke...
a ostali gledaju ko picke...
Guest- Guest
messi je svoje napravio prije 4 godine kao MVP turnira i sam na svojim leđima iznio ove amatere..
jebiga već su tu tridesete, ne može non stop dolaziti do centra po loptu i ovaj put nije išlo.. ne mogu dvije utakmice poništiti više od 10 sezona nezapamćene dominacije kao šta bi fanovi pederčića to htjeli koji usput pije 4 godine nije niti grupu prošao, ne sjećam se da je na forumu bila ovakva euforija oko njegovog neprolaska jer se zna da je jednostavno nebitan.
koje brukanje najvećih forumskih gluperdi i koje susramlje..
jebiga već su tu tridesete, ne može non stop dolaziti do centra po loptu i ovaj put nije išlo.. ne mogu dvije utakmice poništiti više od 10 sezona nezapamćene dominacije kao šta bi fanovi pederčića to htjeli koji usput pije 4 godine nije niti grupu prošao, ne sjećam se da je na forumu bila ovakva euforija oko njegovog neprolaska jer se zna da je jednostavno nebitan.
2015-08-25
kid wrote:scorpion wrote:"Poželiš da je Luka Modrić Argentinac. Bio je savršen protiv nas. Naši lideri nisu bili lideri, Messi nema tu osobnost, prvo mora nešto osvojiti, rekao je Maradona nakon 3-0 pobjede Hrvatske"
BOMBA
Sve je rekao veliki Diego još davnih godina. Na to pitanje se odavno znao odgovor.'Ne bih želio uspoređivati Maradonu i Messija, mislim da je to nemoguće u srcima Argentinaca, jer je Maradona veći od nogometa', iskren je bio Crespo kazavši tako, barem što se njega tiče, konačnu istinu na ovu temu. Kratko i jasno.
Guest- Guest
Nisu prošli grupu jer je Ronaldo igrao povrijeđen, majmune retardirani. Ali su zato prije 2 godine postali prvaci Europe šiptaru ciganski. Možeš obrisat suzeEnd wrote:messi je svoje napravio prije 4 godine kao MVP turnira i sam na svojim leđima iznio ove amatere..
Modrić: "Messi is an exceptional player. However, he can't do it himself. Argentina needs to help him. In football, you need help from your team. He's phenomenal, but like anyone else, he needs help. I wish Argentina good luck. We are going to beat Iceland for them."
čak je i zatonskoj prevari to jasno, koje šamaranje maradone, niške i mostarske gluperde..
čak je i zatonskoj prevari to jasno, koje šamaranje maradone, niške i mostarske gluperde..
2015-08-25
oni su to morali proći jer su bili favoriti za prolazak..scorpion wrote:Nisu prošli grupu jer je Ronaldo igrao povrijeđen, majmune retardirani. Ali su zato prije 2 godine postali prvaci Europe šiptaru ciganski. Možeš obrisat suzeEnd wrote:messi je svoje napravio prije 4 godine kao MVP turnira i sam na svojim leđima iznio ove amatere..
a ovdje je argentina bila favorit samo na papiru.. svi su znali da ta momčad nije u stanju dva pasa povezati, mislim svi osim tebe i tvojega brata šiptara iz niša. neprolazak argentine je realan ishod..
2015-08-25
Danas Island pobjeđuje Nigeriju i onda u zadnjem kolu mi sa njima neriješeno ili pustit Islandu pobjedu (ovisi na koga želimo u osmini finala)
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50