Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Ajde bracala uozbilji se! Srbija ako prođe grupu, to će vam bit kao da su svjetski prvaciSerbia Strong wrote:Red je i na seniore da ponove ovaj uspeh...
Zalosno je da on vjeruje u toscorpion wrote:Ajde bracala uozbilji se! Srbija ako prođe grupu, to će vam bit kao da su svjetski prvaciSerbia Strong wrote:Red je i na seniore da ponove ovaj uspeh...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mene bi bilo sram igrati sa ovakvim suigracima.scorpion wrote:Ovaj Ronaldo da igra sa mojom ekipom sa termina bi dominirao svjetskim prvenstvom. Kakva veličina Bože dragi
Kako mu se uopce dade igrati za portugal.
Kapa doli
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
šta ga ima biti sram jer svi igraju obranu za njega, imaju najbolje organiziranu ekipu od svih, a on samo čeka u napadu kontre, da mu serviraju lopte na peterac, daju mu penale i slobodnjake..
preteško mu je, ne daj bože...
End- Posts : 21177
2015-08-25
ali zamisli ti nemilu pederčinu, na svoju gnjusnu simuaciju traži var šteta da to nisu pokazali, al valjda su i oni osjećali susramlje pa nisu namjerno.
i pepe je igrao rukom nikom ništa..
i pepe je igrao rukom nikom ništa..
2015-08-25
End wrote:šta ga ima biti sram jer svi igraju obranu za njega, imaju najbolje organiziranu ekipu od svih, a on samo čeka u napadu kontre, da mu serviraju lopte na peterac, daju mu penale i slobodnjake..
Šta ti baljezgaš, debilčino ciganska?
On igra i odbranu za njih, 2 puta je izbacio loptu na kraju utakmice iz kaznenog prostora posle kornera i slobodnog udarca maroka.
Guest- Guest
haha opet dokazuješ da si neprikosnoveni GKK champion
2015-08-25
Daj molim te, nemoj ti ikome prebacivati glupost. Kada to uradiš, umre po jedno gladno dete u africi...
Guest- Guest
Bracala prestani se svađat sa hendikepiranim dječakom iz zagorja. Shvati da mu je Ronaldo uništio život i imaj malo razumijevanja.
Ronaldo daleko najbolji igrač SP-a. Nema nikakve konkurencije
Ronaldo daleko najbolji igrač SP-a. Nema nikakve konkurencije
fridrih_niche wrote:Na kraju se mrtvi broje...
Alo, režiser reklama je skinuo penal tvom idolu.
Svaka rasprava je završena...
Guest- Guest
Bracala opet o messonji... mi o kurvama zogu kartama o lavovima... A vraacala o messonjiSerbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Na kraju se mrtvi broje...
Have a nice day
2015-09-13
Maks Luburic wrote:Bracala opet o messonji... mi o kurvama zogu kartama o lavovima... A vraacala o messonjiSerbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Na kraju se mrtvi broje...
Have a nice day
Koliko vidim vi jadnici samo mene spominjete...
Guest- Guest
Mi.tebe svi volimo.Serbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Bracala opet o messonji... mi o kurvama zogu kartama o lavovima... A vraacala o messonjiSerbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Na kraju se mrtvi broje...
Have a nice day
Koliko vidim vi jadnici samo mene spominjete...
Da nema tebe ja tu nebi ni pisao.
Ti si nasa dvorska luda
Gospemi da te nema nebi tu primirisao.
Ovako se barem nasmijem citajuci tvoje budalastine
2015-09-13
Ti.me podsjecas na moju gracielu
Ona obozava kiketa
A od komsinice mala njena najfrendica messija
Pa se svadjaju Boze sacuvaj.
Samo moje dite ima 9 godina a ti 30 .
Ona obozava kiketa
A od komsinice mala njena najfrendica messija
Pa se svadjaju Boze sacuvaj.
Samo moje dite ima 9 godina a ti 30 .
2015-09-13
Kako je razvalio samovojska... u portugalu cijela momcad igra za pederka, u argentini messi igra za cijelu momcad...
2015-08-25
Tvoj gay idol je protiv redatelja reklama bija najgori pojedinac na terenu...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Na kraju se mrtvi broje...
Dok je Messi bija najbolji pojedinac svoje ekipe u susretu protiv tog golmana...
Opet si ispa glup...
:D
Guest- Guest
End wrote:Kako je razvalio samovojska... u portugalu cijela momcad igra za pederka, u argentini messi igra za cijelu momcad...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Tvoj gay idol je protiv redatelja reklama bija najgori pojedinac na terenu...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Na kraju se mrtvi broje...
Dok je Messi bija najbolji pojedinac svoje ekipe u susretu protiv tog golmana...
Opet si ispa glup...
:D
Daj se rokni, klošaru najjadniji
Guest- Guest
Još kmečitefridrih_niche wrote:End wrote:Kako je razvalio samovojska... u portugalu cijela momcad igra za pederka, u argentini messi igra za cijelu momcad...
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50