Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Kakvo šamaranje prljave uzbekistanske kopiladi zvane Argentina. Svi suci i oni u VAR sobi su neviđena smeća koja su pokušala gurati propalu Argentinu koju treba poslati kući s obzirom što su 90 minuta (nisu) radili na terenu i uz teren.
3 izvrsna gola za potop i šamaranje Messija kao najmanjeg igrača na svijetu kad je reprezentacija u pitanju.
Jedan je Diego Maradona!!!
3 izvrsna gola za potop i šamaranje Messija kao najmanjeg igrača na svijetu kad je reprezentacija u pitanju.
Jedan je Diego Maradona!!!
Guest- Guest
Jedino tko je od argentine na forumu radio velesilu si ti cigane glupi... zsto je golden shower ipak na tebi po milijunti put vec ti je svejedno
End- Posts : 21177
2015-08-25
najveći hrvatski igrač svih vremena-luka modrić je 3.hr strijelac na velikim natjecanjima (iza šukera i mandže)...sreća argentine da ne može dobaciti do gola
Isplači si dječače, navijao si protiv vlastite zemlje večeras i dobio si tešku porciju.
Guest- Guest
Fénix wrote:Isplači si dječače, navijao si protiv vlastite zemlje večeras i dobio si tešku porciju.
vracala je zato naš,ustaša
Pa sigurno ne zato da dobijem vec zbog euforije i adrenalina.Serbia Strong wrote:Što si stavljao pare na argentinu, ,,stručnjak”?
To je gust i unaprijed bacene pare vidis kako si glup da to ne kuzis..
2015-08-25
Da, on je baš neželjen u čmarsrbiji i stalno navija za Hrvatsku i trudi se biti Hrvat, a tu nam prodaje zjake i poražene srpske mitove. Sve ove godine ni hrvatski da progovori.muckodjubre wrote:Fénix wrote:Isplači si dječače, navijao si protiv vlastite zemlje večeras i dobio si tešku porciju.
Guest- Guest
Samo tebe cekamo i tvoje memoare protiv svega hrvatskoga, ali glavno da je sad barjak na balkonu.btw ubij se teski licemjeruFénix wrote:Isplači si dječače, navijao si protiv vlastite zemlje večeras i dobio si tešku porciju.
2015-08-25
Hahahaha, samo duboko diši............................ dječače!End wrote:Samo tebe cekamo i tvoje memoare protiv svega hrvatskoga, ali glavno da je sad barjak na balkonu.btw ubij se teski licemjeruFénix wrote:Isplači si dječače, navijao si protiv vlastite zemlje večeras i dobio si tešku porciju.
Kad si nula, nula si! E to je tvoja Argentina dječače večeras bila.
p.s. I dalje živiš nakon svih blamova zadnjih godina i nikako ne posustaješ. Ni ti ni tvoj dragi braco Mitro's on fire.
Guest- Guest
Djecaku ti popusi kurac samo.. lagano kako je elf popusio od tequila djecacica..
2015-08-25
Fénix wrote:Da, on je baš neželjen u čmarsrbiji i stalno navija za Hrvatsku i trudi se biti Hrvat, a tu nam prodaje zjake i poražene srpske mitove. Sve ove godine ni hrvatski da progovori.muckodjubre wrote:Fénix wrote:Isplači si dječače, navijao si protiv vlastite zemlje večeras i dobio si tešku porciju.
Braćala ume da poštuje tuđe veličine i virtuoze-čak iako mi mrska bila zemlja odakle dolaze.
Luka modrić i hrvatska reprezentacija su samo vredni divljenja, poštovanja i zavide.
Guest- Guest
End wrote:Djecaku ti popusi kurac samo.. lagano kako je elf popusio od tequila djecacica..
Daj se izloguj debilu, ne brukaj se više...
Guest- Guest
Koja igračina Luka Modrić. Ajde na stranu fenomenalni gol, nego kakve čovjek lopte dijeli
Luka je naš Cristiano Ronaldo
Luka je naš Cristiano Ronaldo
Samo se ti dječače rugaj Meksikancima pa ih tako pogrdno nazivaj kao da su Istočni Timor u nogometu. Nabijali su oni oduvijek najveće zemlje i svjetske prvake kad si ti još učio tablicu množenja. Njihova pobjeda nad Mannschaftom je sve samo ne senzacija kako to neki 'znalci' vole preuveličavati. A to će reći isto i za Švicarsku.End wrote:Djecaku ti popusi kurac samo.. lagano kako je elf popusio od tequila djecacica..
Guest- Guest
Fénix wrote:
p.s. I dalje živiš nakon svih blamova zadnjih godina i nikako ne posustaješ. Ni ti ni tvoj dragi braco Mitro's on fire.
Da vidimo kako ćeš ti živeti sa svojim blamom kada ti nemačka bude doživela sudbinu argentine...
Guest- Guest
Fénix wrote:Samo se ti dječače rugaj Meksikancima pa ih tako pogrdno nazivaj kao da su Istočni Timor u nogometu. Nabijali su oni oduvijek najveće zemlje i svjetske prvake kad si ti još učio tablicu množenja. Njihova pobjeda nad Mannschaftom je sve samo ne senzacija kako to neki 'znalci' vole preuveličavati. A to će reći isto i za Švicarsku.End wrote:Djecaku ti popusi kurac samo.. lagano kako je elf popusio od tequila djecacica..
to sam govorio na prošlom sp,mexiko uvijek prolazi grupu
Ja živim odlično već 5-6 godina. Bayern je jedno, Njemačka je drugo. Pratimo razvoj Hrvatske nakon ove utakmice, a Nijemci će se već čupati s kopačem nosa koji ih vodi 12 godina, pričom o Erdoganu, Özilovoj šutnji tijekom himne itd.Serbia Strong wrote:Fénix wrote:
Da vidimo kako ćeš ti živeti sa svojim blamom kada ti nemačka bude doživela sudbinu argentine...
Guest- Guest
Ma sve prije Cristiana i Messija je puj-pik ne važi. To što Mexico 20 godina radi show i uvijek tijesno ispadne u osmini finala od 2006. do danas na SP-u, to je nebitno. Bitno da su oni Speedy Gonzalez nacija, narko patuljci a tukli su u prošlosti svakoga i zadavali glavobolje. Nas su svaki put namlatili.muckodjubre wrote:Fénix wrote:Samo se ti dječače rugaj Meksikancima pa ih tako pogrdno nazivaj kao da su Istočni Timor u nogometu. Nabijali su oni oduvijek najveće zemlje i svjetske prvake kad si ti još učio tablicu množenja. Njihova pobjeda nad Mannschaftom je sve samo ne senzacija kako to neki 'znalci' vole preuveličavati. A to će reći isto i za Švicarsku.End wrote:Djecaku ti popusi kurac samo.. lagano kako je elf popusio od tequila djecacica..
to sam govorio na prošlom sp,mexiko uvijek prolazi grupu
No hajde hvala Bogu uništit će SP s 48 zemalja za 4 ili 8 godina kao i zadnji Euro pa će onda veliki moći prolaziti i kad ne ide i probati kao Portugal dosegnuti trofej. Ionako je za neke umove ovo prvenstvo u ovom trenutku debakl jer utakmice završavaju 1:0, penalima, slobodnim udarcima, defenzivnom igrom, a ti perverzni milijunaši iz top 10 elitnih euro klubova igraju ispod razine pa onda 'analiziraju' novinarčići zašto sve ima loš okus i smrdi na turniru.
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50