Millenialsi su kreteni
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Millenialsi su kreteni
približavaš se jehovcima, kada te vidim s biblijom u ruci i pavlovim poslanjem, upucat ću te za tvoje dobro da se ne sramotiš više.marcellus wrote:a to da ne pridonose svojim vlasništvom - crkva je bila vlasnik svih bolnica, gimnazija i većine sveučilišta
ubožnice, socijala, o svemu je brinula crkva
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:car je to tražio, danas bozanić misli da je premijer. daj se smiri.
znam da si postao vjernik, kod bivše mi hdd s raznim bookmark-cima i raznim izjavama sa starog foruma.
od karla velikog svi carevi su bili božji namjesnici. onaj papa koji se nije s tim složio, najebao je.
a, da si malo proučavao rim i kasnije carstvo znao bi od kuda to.
ili od kuda raspela ili sveci, a bog u onoj nekoj zapovjedi veli nema drugog, osim mene, sebičnog i ljubomornog boga.
malo prouči kršćanstvo pod rimom i kasniji razvoj istog.
(krščanstvo je jedina religija koja se širila iz urbane sredine u ruralnu i zato nikada nije saživjela na sjeveru europe)
Karlo V, istovremeno ratovao protiv protestanata kao veliki katolik i pape koji ga nije slušao.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Oduzeli su im, danas gledajući kao da se radi o sasvim drugoj crkvi, jer danas osim pomoći uvoznicima audija i mercedesa nema niakkve koristi od ckrve samo jako puno štetemarcellus wrote:a to da ne pridonose svojim vlasništvom - crkva je bila vlasnik svih bolnica, gimnazija i većine sveučilišta
Kermit-
2014-04-17
ali u cijeloj toj priči, RK se smatra nasljednicom Rima.Hektorović wrote:veber wrote:car je to tražio, danas bozanić misli da je premijer. daj se smiri.
znam da si postao vjernik, kod bivše mi hdd s raznim bookmark-cima i raznim izjavama sa starog foruma.
od karla velikog svi carevi su bili božji namjesnici. onaj papa koji se nije s tim složio, najebao je.
a, da si malo proučavao rim i kasnije carstvo znao bi od kuda to.
ili od kuda raspela ili sveci, a bog u onoj nekoj zapovjedi veli nema drugog, osim mene, sebičnog i ljubomornog boga.
malo prouči kršćanstvo pod rimom i kasniji razvoj istog.
(krščanstvo je jedina religija koja se širila iz urbane sredine u ruralnu i zato nikada nije saživjela na sjeveru europe)
Karlo V, istovremeno ratovao protiv protestanata kao veliki katolik i pape koji ga nije slušao.
što dovoljno govori...
2014-12-30
a, od kuda im vlasništvo?marcellus wrote:a to da ne pridonose svojim vlasništvom - crkva je bila vlasnik svih bolnica, gimnazija i većine sveučilišta
jesi li malo proučavao kako je crkva stekla bogatstvo?
po duhu svetom?
2014-12-30
Kermit wrote:Oduzeli su im, danas gledajući kao da se radi o sasvim drugoj crkvi, jer danas osim pomoći uvoznicima audija i mercedesa nema niakkve koristi od ckrve samo jako puno štete
Župnik mora biti poštovan, što će reći pastva ako ga vidi u nekom polovnom Cliju (što mu kao celibatnom samcu najviše i odgovara)
2018-04-10
Pa šta bi trebao vozit se u Opelu???Hektorović wrote:Kermit wrote:Oduzeli su im, danas gledajući kao da se radi o sasvim drugoj crkvi, jer danas osim pomoći uvoznicima audija i mercedesa nema niakkve koristi od ckrve samo jako puno štete
Župnik mora biti poštovan, što će reći pastva ako ga vidi u nekom polovnom Cliju (što mu kao celibatnom samcu najviše i odgovara)
Meni nije jasno da Vatikan dozvoljava ovakvu korpuciju i kriminal ckrve u RH-a
Kermit-
2014-04-17
SamVatikan je već godinama u kaosu.Kermit wrote:Pa šta bi trebao vozit se u Opelu???
Franjo navodno izluđuje kuriju.
2018-04-10
ruku na srce kod mene na viksi župnik je vozio 4R onda mu je lokalni bogatun poklonio neki svoj rabljeni karavan koji frajer i dandanas vozi i obilazi sela i pomaže starcima i živi je primjer kako bi župnik trebao izgledat. ni jajca ne želi uzet jer veli da ima sve. a trebaš ti sve te starce obići i svakome toplu riječ udjelit.Hektorović wrote:Kermit wrote:Oduzeli su im, danas gledajući kao da se radi o sasvim drugoj crkvi, jer danas osim pomoći uvoznicima audija i mercedesa nema niakkve koristi od ckrve samo jako puno štete
2014-12-30
ma pusti priče. od ivana pavla sive eminencije preuzele vatikan. probali s ratzingerom, pa sada uvalile franju.Hektorović wrote:SamVatikan je već godinama u kaosu.Kermit wrote:Pa šta bi trebao vozit se u Opelu???
čekamo crnog papu.
2014-12-30
toga nema ovdje, ovdje su strikli biznis and nekretnineveber wrote:ruku na srce kod mene na viksi župnik je vozio 4R onda mu je lokalni bogatun poklonio neki svoj rabljeni karavan koji frajer i dandanas vozi i obilazi sela i pomaže starcima i živi je primjer kako bi župnik trebao izgledat. ni jajca ne želi uzet jer veli da ima sve. a trebaš ti sve te starce obići i svakome toplu riječ udjelit.Hektorović wrote:Kermit wrote:Oduzeli su im, danas gledajući kao da se radi o sasvim drugoj crkvi, jer danas osim pomoći uvoznicima audija i mercedesa nema niakkve koristi od ckrve samo jako puno štete
Kermit-
2014-04-17
Ratzinger je Ivanov izbor, zato su mu namjestili afere i doveli ovoga, međutim opet da nitko u vatikanu nema što reći za koaliciju hadeze-crkva i mafija meni nije jasnoveber wrote:ma pusti priče. od ivana pavla sive eminencije preuzele vatikan. probali s ratzingerom, pa sada uvalile franju.Hektorović wrote:SamVatikan je već godinama u kaosu.Kermit wrote:Pa šta bi trebao vozit se u Opelu???
čekamo crnog papu.
Kermit-
2014-04-17
vatikan se tu ne miješa. upozorili su par biskupa da ne smiju biti pristrani. recimo onu dalubu komšića, samo to kod nas nije objavljeno.Kermit wrote:Ratzinger je Ivanov izbor, zato su mu namjestili afere i doveli ovoga, međutim opet da nitko u vatikanu nema što reći za koaliciju hadeze-crkva i mafija meni nije jasno
isto tako ne odobravaju međugorje. što se kod nas debelo prešućuje.
2014-12-30
Razgovara sa suprugom da drugo dijete nazove Elvisveber wrote:gdje je marc?
gugla?
Kermit-
2014-04-17
Ne znam tko bi odobravao Franjevačko-hercegovački kirbaj i pranje pare na konto vjereveber wrote:vatikan se tu ne miješa. upozorili su par biskupa da ne smiju biti pristrani. recimo onu dalubu komšića, samo to kod nas nije objavljeno.Kermit wrote:Ratzinger je Ivanov izbor, zato su mu namjestili afere i doveli ovoga, međutim opet da nitko u vatikanu nema što reći za koaliciju hadeze-crkva i mafija meni nije jasno
isto tako ne odobravaju međugorje. što se kod nas debelo prešućuje.
Kermit-
2014-04-17
gle, mješanje obitelji koja ne sudjeluje u raspravi ili je malodobna, deplasirano je.Kermit wrote:Razgovara sa suprugom da drugo dijete nazove Elvisveber wrote:gdje je marc?
gugla?
2014-12-30
gle, tvoj stav da orangutani trebaju nestati mi ako ništa odvratan, ali nisam ulazio u raspravu jer je moj stav da svako ima na svoje mišljenje, a ovo je bezazalena šala bez ikakvih negativnih konotacija dapače, stoga ne docirajveber wrote:gle, mješanje obitelji koja ne sudjeluje u raspravi ili je malodobna, deplasirano je.Kermit wrote:Razgovara sa suprugom da drugo dijete nazove Elvisveber wrote:gdje je marc?
gugla?
Kermit-
2014-04-17
Tko nije kršten, nije katolik.veber wrote:daaa?epikur37 wrote:Ima krsno ime napose.
još jedan biserko.
a, onaj koji nije kršten?
fakat, što prije to bolje za Vterland. a vi se jebite u 15st
nigdje nisam napisao da moraju nestat. evolucija brine o svojoj djeci.Kermit wrote:
gle, tvoj stav da orangutani trebaju nestati mi ako ništa odvratan.
najjačoj.
2014-12-30
Mađarski protestant ili praživotinja, ista razina razvoja.Kermit wrote:To je isto hehe ajde pusti video sa DusparomHektorović wrote:marcellus wrote:inače naravno da se gleda ime, jer se po imenu vidi vjera a po prezimenu nacionalnost
U BiH u 50% jako teško.
No Elvisi u BiH nisu Hrvati. Kažem ili cigić ili musliman.
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kreteni ostaju kreteni i opet pijuni u rukama Srbije koja će ih opet ispljuniti ako popuše a popušit će...
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
Page 7 of 12