Millenialsi su kreteni
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Millenialsi su kreteni
Ne projiciraj svoje neznabožačke običaje na mene.Kermit wrote:U jednom danu cijela obitelj, dobili su popust na janjetinukaja wrote:Strava. Sigurno se krstio sa 30.Kermit wrote:CK Modriča i opa cupa prvi kod oltara za par godina heheh nema do bošnje što se tiče konvertitstvakaja wrote:A sta seres tu komunjaro i prodajes vjeru kad si tu napisao da nisi uopće vjernik..Regoč wrote:
To je protestantski duh, katolici nismo takvi.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
krumpire vjerojatno ili one ruske uštipke,T. wrote:Šta ovo žderu iz ovih kanta?Kermit wrote:
Hrvatska inačica milenaraca sa naglaskom na potpuni jad
Kermit-
2014-04-17
veber wrote:pa svi ste iz istog odredišta.Regoč wrote:Oni su pravoslavci, držimo se naše situacije.
Sav život na Zemlji proističe iz istog odrediša pa vidi njegove raznolikosti.
Guest- Guest
Zajednica je organizirana skupina ljudi, recimo navijačka udruga, stranka ili Crkva. Šetači na Korzu su samo to, šetači, nikakva zajednica jer nemaju nikakvo ustrojstvo.veber wrote:ogromna.Speare Shaker wrote:veber wrote:zabluda. kao što su te u jna pokušavali uvjerit da je jna ili partija zajednica.Regoč wrote:I Crkva je zajednica.
Crkva je kao i svaka druga organizacija, s tim da je jako dobro ustrojena.
Koja je razlika između organizacije i zajednice?
zajednica je nešto gdje su svi zajedno i determinira jednakost. u zajednici si jednak između istih.
organizacija je kada zajednicu klasificiraš i netko najebe više, a netko manje. krave ne vodiš van kada ti hoćeš već kada ti netko veli, po rasporedu.
slijedeći korak je organizirana zajednica, tj naše moderno društvo. sve možeš, a nemreš nikaj.
ogromna razlika između zajednice i organizacije.
plastično;
bosanci protiv turaka su zajedništvom se branili.
cezar je organiziranom vojskom pokorio galiju i britaniju.
Kakve sad to sveze ima?veber wrote:pa svi ste iz istog odredišta.Regoč wrote:Oni su pravoslavci, držimo se naše situacije.
krista.
zar ga niječeš?
Balans je u nas dobar, Bogu se daje Božje (tko hoće), caru se daje carevo (tko se ne uspije izvući). Važno je da nema dominacije militantnih ateistah (iako su glasni u medijih) ili militantnih teistah (to je ipak više karakteristično za šrotestantski sviet).pismejker wrote:Svakako treba crkvu podrzavati,inace vam slijede Kozojebi..
Etoc,u Europi uticaj crkve slabi,ruse se katedrale crkve,a Kozojebi sve vise laufa uzimaju..jednostavno treba naci balans izmedju Crkve i Drzave i to je to..naravno na dobrobit ofaca..ovaj vjernika..
dvolično?Regoč wrote:isam, ja sam agnostik, ali u ostalom podupirem Crkvu i zato se smatram njezinim dielom.
2014-12-30
Regoč wrote:
Zajednica je organizirana skupina ljudi, recimo navijačka udruga, stranka ili Crkva. Šetači na Korzu su samo to, šetači, nikakva zajednica jer nemaju nikakvo ustrojstvo.
Temeljna razlika između običnog skupa i sustava.
Guest- Guest
crkva treba Europi cisto iz pragmaticnih razloga..zajednistva u prezivljavanju i odupiranju negativnih multikulti i drugih religijskih tijekova,konkretno islama..Regoč wrote:Balans je u nas dobar, Bogu se daje Božje (tko hoće), caru se daje carevo (tko se ne uspije izvući). Važno je da nema dominacije militantnih ateistah (iako su glasni u medijih) ili militantnih teistah (to je ipak više karakteristično za šrotestantski sviet).pismejker wrote:Svakako treba crkvu podrzavati,inace vam slijede Kozojebi..
Etoc,u Europi uticaj crkve slabi,ruse se katedrale crkve,a Kozojebi sve vise laufa uzimaju..jednostavno treba naci balans izmedju Crkve i Drzave i to je to..naravno na dobrobit ofaca..ovaj vjernika..
Islam polako ali sigurno u Europi dobiva sve vecu bazu vjernika,..jaki i homogeni,svakako su u mogucnosti ne samo odgovoriti,nego i nadigrati sve vise raslojenu krscansku crkvu i zajednicu..zasada u drustvu,muslimani su homogeniji i imaju vise zajednistva u nstupu prema erkonomskim faktorima..konkretno svaki musliman pomaze muslimana da nadje smjestaj,posao,pomoc,sve sto mu treba..s druge strane krscani su jako otudjeni i nitko nikom ne pomaze..
frapira me odnos u "obitelji" svapskoj..hladno hladno hladno..
roditelji i djeca zive u jednom gradu i vide se par puta godisnje..nema ZAJEDNISTVA,nema topline,nema bliskosti..ko rakova djeca..snadji se tko moze..
Turci nedejljom presele kuhinju obitewljsku u svapski Wertwissen park i pale rostilje,iako se svabi boje kazni Ordnungzamta,Turci ne jebu 5-9..gdje im se smjesti,spuste kuhinju i rostilj i druzenje obitelji moze poceti..
Guest- Guest
Ne jer bi "popovanje drugima" značilo da se sam ne držim onoga što Crkva naučava, a što nije točno budući da se većinom držim.kaja wrote:Znaci seres i popuješ drugima.Regoč wrote:ja sam agnostik, ali u ostalom podupirem Crkvu i zato se smatram njezinim dielom.kaja wrote:A sta seres tu komunjaro i prodajes vjeru kad si tu napisao da nisi uopće vjernik..Regoč wrote:To je protestantski duh, katolici nismo takvi.veber wrote:
odmah na lomaču, pizda mu mater
recimo ja, moja djeca, većina djece od mojih frendova...
sve nas treba u kršćanskom duhu spalit, kaj ne?
Eto vidite..
pismejker wrote:
roditelji i djeca zive u jednom gradu i vide se par puta godisnje..nema ZAJEDNISTVA,nema topline,nema bliskosti..ko rakova djeca..snadji se tko moze..
To je jedno od prvih obilježja koje se može odmah uočiti među Nijemcima.
Guest- Guest
Ne, sitna nesavršenost, nema onoga tko ne sumnja ili nije posumnjal.veber wrote:dvolično?Regoč wrote:isam, ja sam agnostik, ali u ostalom podupirem Crkvu i zato se smatram njezinim dielom.
Regoč wrote:Ne, sitna nesavršenost, nema onoga tko ne sumnja ili nije posumnjal.veber wrote:dvolično?Regoč wrote:isam, ja sam agnostik, ali u ostalom podupirem Crkvu i zato se smatram njezinim dielom.
http://kliker.info/majka-tereza-pisma-otkrila-njenu-sumnju-u-boga/
Guest- Guest
nikako da to shvatim..a gledam vec godinama..idealno za produkciju ucinkovitih individua,koji ce u poslu briljirati..BORG nije tako ucinkovit..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
To je jedno od prvih obilježja koje se može odmah uočiti među Nijemcima.
Guest- Guest
Kakva majka tereza, pseudo vjernik koji crkvu shvaća kao mutno sredstvo identifikacije. Kune se domoljublje i bogoljublje od stoljeća sedmog jer misli da je tako veliki rvat.Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Ne, sitna nesavršenost, nema onoga tko ne sumnja ili nije posumnjal.veber wrote:dvolično?Regoč wrote:isam, ja sam agnostik, ali u ostalom podupirem Crkvu i zato se smatram njezinim dielom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber-
2014-12-30
pismejker wrote:Svakako treba crkvu podrzavati,inace vam slijede Kozojebi..
Papan Franjo kaže da vjernici moraju kozojebima otvoriti vrata svog srca i domova.
catabbath-
2015-08-22
Papan Franjo kaže da vjernici moraju kozojebima otvoriti vrata svog šupka i pičke.catabbath wrote:pismejker wrote:Svakako treba crkvu podrzavati,inace vam slijede Kozojebi..
Papan Franjo kaže da vjernici moraju kozojebima otvoriti vrata svog srca i domova.
prijevod, simultani
2014-12-30
Nikakvo mutno sredstvo, to je više nego jasan identifikacijski okvir. Nikad se nisam izjašnjaval velikim Hrvatom, običan sam Hrvat, veliki bi bili Jelačić, Kršnjavi, Penkala, Radić i Stepinac.kaja wrote:Kakva majka tereza, pseudo vjernik koji crkvu shvaća kao mutno sredstvo identifikacije. Kune se domoljublje i bogoljublje od stoljeća sedmog jer misli da je tako veliki rvat.Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Ne, sitna nesavršenost, nema onoga tko ne sumnja ili nije posumnjal.veber wrote:dvolično?Regoč wrote:isam, ja sam agnostik, ali u ostalom podupirem Crkvu i zato se smatram njezinim dielom.
Ni po čemu.veber wrote:kao što napisah, dvolično, licemjerno...
Crkva je jedan od temelja našeg identiteta. Što je tu je.kaja wrote:Kakva majka tereza, pseudo vjernik koji crkvu shvaća kao mutno sredstvo identifikacije. Kune se domoljublje i bogoljublje od stoljeća sedmog jer misli da je tako veliki rvat.Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Ne, sitna nesavršenost, nema onoga tko ne sumnja ili nije posumnjal.veber wrote:dvolično?Regoč wrote:isam, ja sam agnostik, ali u ostalom podupirem Crkvu i zato se smatram njezinim dielom.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Kreteni ostaju kreteni i opet pijuni u rukama Srbije koja će ih opet ispljuniti ako popuše a popušit će...
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
Page 10 of 12