Millenialsi su kreteni
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Millenialsi su kreteni
Mađarski protestant ili praživotinja, ista razina razvoja.Kermit wrote:To je isto hehe ajde pusti video sa DusparomHektorović wrote:marcellus wrote:inače naravno da se gleda ime, jer se po imenu vidi vjera a po prezimenu nacionalnost
U BiH u 50% jako teško.
No Elvisi u BiH nisu Hrvati. Kažem ili cigić ili musliman.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
To je protestantski duh, katolici nismo takvi.veber wrote:odmah na lomaču, pizda mu materTko nije kršten, on je nekrst i ne pripada zajednici.recimo ja, moja djeca, većina djece od mojih frendova...Ne znam tko se to ne krsti...kakav je to svijet?
sve nas treba u kršćanskom duhu spalit, kaj ne?
ček, ček, ček...srbi su kršteni. makedonci, grci, bugari, armenci, itd.Regoč wrote:Tko nije kršten, nije katolik.veber wrote:daaa?epikur37 wrote:Ima krsno ime napose.
još jedan biserko.
a, onaj koji nije kršten?
fakat, što prije to bolje za Vterland. a vi se jebite u 15st
miješaš pojmove. krščanstvo i katoličanstvo.
svi ste u kristu kršteni
2014-12-30
Ako to želite, organizirajte si ga.veber wrote:znači getto?epikur37 wrote:Pa ne, ali vi ne pripadate onda kršćanima, čisto jednostavno. A svatko ima pravo živjet i svoju sreću kako misli osmišljavati.
I Crkva je zajednica.veber wrote:pripadnost zajednici, da. ali da mi netko nameće glupa uvjerenja, to ne.epikur37 wrote:veber wrote:a, zašto bi ih krstio?epikur37 wrote:Ali zaista, zašto se nisi krstio ni djecu?
Isprika ako je pitanje preosobno...nije mi jasno..
uopće ne živim po željama KC. nisam se ni u crkvi ženio.
ako ikada osjete potrebu da bi se krstili i pripadali katoličanstvu , njihov odabir.
aha...ono sloboda, pojedinac i to
crkva je organizacija kao i svaka druga.
bogu se možeš molit i bez posrednika.
Tako i treba.epikur37 wrote:Mi smo uredno krsteni svi i ja i zena smo isli na predbracni tecaj u zupu. Hrvati katolici.
Kermit wrote:Ratzinger je Ivanov izbor, zato su mu namjestili afere i doveli ovoga, međutim opet da nitko u vatikanu nema što reći za koaliciju hadeze-crkva i mafija meni nije jasnoveber wrote:ma pusti priče. od ivana pavla sive eminencije preuzele vatikan. probali s ratzingerom, pa sada uvalile franju.Hektorović wrote:SamVatikan je već godinama u kaosu.Kermit wrote:Pa šta bi trebao vozit se u Opelu???
Meni nije jasno da Vatikan dozvoljava ovakvu korpuciju i kriminal ckrve u RH-a
Franjo navodno izluđuje kuriju.
čekamo crnog papu.
crkva od kuharića nema veze s HDZ-om i u principu se mrze naročito otkad je Kenwood Kenon istanbulizirao hdz
a uostalom crkva se ne smije petljat izravno u politiku
Ali ne antikršćanski, ključna razlika.Hektorović wrote:marcellus wrote:
više masovno pomračenje uma koje je do ovog svega i dovelo nego epifanija
katolibanska hrvatska 19 stoljeća je bila sasvim upotrebljiva zemlja za život
Pa sad, recimo Radićev HSS je vio izrazito anitiklerikalan.
zabluda. kao što su te u jna pokušavali uvjerit da je jna ili partija zajednica.Regoč wrote:I Crkva je zajednica.
Crkva je kao i svaka druga organizacija, s tim da je jako dobro ustrojena.
od regrutiranja mladih od rođenja pa do vjernosti do smrti.
a, moćna je je zbog neženstva čime izjegava naslijedno pravo pa tako svaki član organizacije svojom smrću dodaje volumenu.
od tuda i celibat. jebe se crkvi kaj se neki svečenik tano jebe s nekom i ima troje djece. sve ostaje Majci Crkvi.
a da ste proučavali povjest znali bi od kuda to.
2014-12-30
svisci motaju čokolade, au švicarskoj su ljubičaste krave. mdaaamarcellus wrote:
crkva od kuharića nema veze s HDZ-om i u principu se mrze naročito otkad je Kenwood Kenon istanbulizirao hdz
2014-12-30
Širenje kulturnih utjecajah iz grada na selo je konstanta, nisu sela intelektualna središta.veber wrote:car je to tražio, danas bozanić misli da je premijer. daj se smiri.marcellus wrote:drugim riječima u 19 st u mitteleuropi vlast se pozivala na to da je vlast po Bogu i tražila je da ih papa potvrdi kao vladare što se uostalom tada i očekivalo od vladara katoličkih zemalja
znam da si postao vjernik, kod bivše mi hdd s raznim bookmark-cima i raznim izjavama sa starog foruma.
od karla velikog svi carevi su bili božji namjesnici. onaj papa koji se nije s tim složio, najebao je.
a, da si malo proučavao rim i kasnije carstvo znao bi od kuda to.
ili od kuda raspela ili sveci, a bog u onoj nekoj zapovjedi veli nema drugog, osim mene, sebičnog i ljubomornog boga.
malo prouči kršćanstvo pod rimom i kasniji razvoj istog.
(krščanstvo je jedina religija koja se širila iz urbane sredine u ruralnu i zato nikada nije saživjela na sjeveru europe)
veber wrote:zabluda. kao što su te u jna pokušavali uvjerit da je jna ili partija zajednica.Regoč wrote:I Crkva je zajednica.
Crkva je kao i svaka druga organizacija, s tim da je jako dobro ustrojena.
Koja je razlika između organizacije i zajednice?
Guest- Guest
Nije, opet lažeš protestantska šupčino.Kermit wrote:Ne ne Franjo Josip je odvalio crkvi porez, osim toga jebo je majku isusovcima i oduzeo im je hrpu zemljemarcellus wrote:Kermit wrote:Ne samo to nego je A-U uvela crkvene poreze i uzeli im je jako dobar dio zemlje upravo zato jer ne pridonose svojim vlasništvom bilo čemuveber wrote:opet lupetaš.marcellus wrote:
i starčević, ali hrvatska je svejedno tada bila katolibanska i posve ok zemlja
crkva se nije mogla upletat u poslove države, a kod nas to radi.
papa kritizira us, ali ne govori trumpu kaj da radi.
crkveni porez nije plaćala crkva nego se plaćao crkvi...
hehehRegoč wrote:Nije, opet lažeš protestantska šupčino.Kermit wrote:Ne ne Franjo Josip je odvalio crkvi porez, osim toga jebo je majku isusovcima i oduzeo im je hrpu zemljemarcellus wrote:Kermit wrote:Ne samo to nego je A-U uvela crkvene poreze i uzeli im je jako dobar dio zemlje upravo zato jer ne pridonose svojim vlasništvom bilo čemuveber wrote:
opet lupetaš.
crkva se nije mogla upletat u poslove države, a kod nas to radi.
papa kritizira us, ali ne govori trumpu kaj da radi.
crkveni porez nije plaćala crkva nego se plaćao crkvi...
Kermit-
2014-04-17
Crkva je institucija..
Institucija socijalna je ustanova koja predstavlja sistem međusobno povezanih normi, čija je glavna funkcija zadovoljavanje bitnih ljudskih potreba na društveno regulisan način. Prema sadržini, institucije mogu biti: pravne, socijalne, ekonomske, političke, kulturne, religijske, naučne, obrazovne. Su temelj Institucije kulture, i njihove civilizacije zaloga stabilnosti i kontinuiteta.
E sad.kao i svugdje,tk oje blizi vatri,vatra mu grije guscu..
Institucija socijalna je ustanova koja predstavlja sistem međusobno povezanih normi, čija je glavna funkcija zadovoljavanje bitnih ljudskih potreba na društveno regulisan način. Prema sadržini, institucije mogu biti: pravne, socijalne, ekonomske, političke, kulturne, religijske, naučne, obrazovne. Su temelj Institucije kulture, i njihove civilizacije zaloga stabilnosti i kontinuiteta.
E sad.kao i svugdje,tk oje blizi vatri,vatra mu grije guscu..
Guest- Guest
Njeka im vrate! Inače, danas je sustav ubožnicah izmienjen i djeluje kao Caritas. Tako da, protestantski gade, Crkva i dalje skrbi o sirotinji kao što je oduviek činila.Kermit wrote:Oduzeli su im, danas gledajući kao da se radi o sasvim drugoj crkvi, jer danas osim pomoći uvoznicima audija i mercedesa nema niakkve koristi od ckrve samo jako puno štetemarcellus wrote:a to da ne pridonose svojim vlasništvom - crkva je bila vlasnik svih bolnica, gimnazija i većine sveučilišta
ubožnice, socijala, o svemu je brinula crkva
U skladu s pravnim normama svoga vremena.veber wrote:a, od kuda im vlasništvo?marcellus wrote:a to da ne pridonose svojim vlasništvom - crkva je bila vlasnik svih bolnica, gimnazija i većine sveučilišta
ubožnice, socijala, o svemu je brinula crkva
jesi li malo proučavao kako je crkva stekla bogatstvo?
po duhu svetom?
Očito si ti kao protestant time osobito pogođen pa piši Papi da ispravi nepravdu koja te tišti.Kermit wrote:Pa šta bi trebao vozit se u Opelu???Hektorović wrote:Kermit wrote:Oduzeli su im, danas gledajući kao da se radi o sasvim drugoj crkvi, jer danas osim pomoći uvoznicima audija i mercedesa nema niakkve koristi od ckrve samo jako puno štete
Župnik mora biti poštovan, što će reći pastva ako ga vidi u nekom polovnom Cliju (što mu kao celibatnom samcu najviše i odgovara)
A sta seres tu komunjaro i prodajes vjeru kad si tu napisao da nisi uopće vjernik..Regoč wrote:To je protestantski duh, katolici nismo takvi.veber wrote:odmah na lomaču, pizda mu materTko nije kršten, on je nekrst i ne pripada zajednici.recimo ja, moja djeca, većina djece od mojih frendova...Ne znam tko se to ne krsti...kakav je to svijet?
sve nas treba u kršćanskom duhu spalit, kaj ne?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
heheh ti se zajebavaš? pa prije svakih izbora ispiru mozak vjernicima da galasaju za hadeze, na svakoj lokalnoj razini oni su maltene isto i u sprezi, a što se tiče plenkija nema veze jer su u simbiotičkom odnosu pa da i hoće ne mogu protiv njihmarcellus wrote:Kermit wrote:Ratzinger je Ivanov izbor, zato su mu namjestili afere i doveli ovoga, međutim opet da nitko u vatikanu nema što reći za koaliciju hadeze-crkva i mafija meni nije jasnoveber wrote:ma pusti priče. od ivana pavla sive eminencije preuzele vatikan. probali s ratzingerom, pa sada uvalile franju.Hektorović wrote:SamVatikan je već godinama u kaosu.Kermit wrote:Pa šta bi trebao vozit se u Opelu???
Franjo navodno izluđuje kuriju.
čekamo crnog papu.
Kermit-
2014-04-17
Bit će da si kivan jer te nisu uzeli za pravne poslove. Valjda se čuli onu "dabogda te Asila branio".Kermit wrote:toga nema ovdje, ovdje su strikli biznis and nekretnineveber wrote:ruku na srce kod mene na viksi župnik je vozio 4R onda mu je lokalni bogatun poklonio neki svoj rabljeni karavan koji frajer i dandanas vozi i obilazi sela i pomaže starcima i živi je primjer kako bi župnik trebao izgledat. ni jajca ne želi uzet jer veli da ima sve. a trebaš ti sve te starce obići i svakome toplu riječ udjelit.Hektorović wrote:Kermit wrote:Oduzeli su im, danas gledajući kao da se radi o sasvim drugoj crkvi, jer danas osim pomoći uvoznicima audija i mercedesa nema niakkve koristi od ckrve samo jako puno štete
Župnik mora biti poštovan, što će reći pastva ako ga vidi u nekom polovnom Cliju (što mu kao celibatnom samcu najviše i odgovara)
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Kreteni ostaju kreteni i opet pijuni u rukama Srbije koja će ih opet ispljuniti ako popuše a popušit će...
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
Page 8 of 12