Millenialsi su kreteni
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Millenialsi su kreteni
Kermit wrote:Nekad da, od kada su hrvati počeli davati imena kao sto su mia, luu, jing, tea itd bome nemarcellus wrote:inače naravno da se gleda ime, jer se po imenu vidi vjera a po prezimenu nacionalnost
pa nisu to katolici nego ateisti
a mia u vrtiću moje male ima pet šest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pa nisu samo hrvati katolici pobogu pa nece irac dati ime ante ili matemarcellus wrote:Kermit wrote:Crkva nije Vaša nego univerzalna i možes:marcellus wrote:nemoš se u crkvi krstit "elvis", "jamezdin" i slično
bar ne našoj katolibanskoj
https://www.catholicity.com/names/boys/e/ 22.02. Inače irsko i staroebgkesko ime
ne znam otkad možeš
a crkva jest univerzalna al nisu svi na svijetu katolici
dakle nas koji smo rođeni unutar katoličkih kultura
Kermit-
2014-04-17
jebote kaj ga ti drobiš.marcellus wrote:inače naravno da se gleda ime, jer se po imenu vidi vjera a po prezimenu nacionalnost
znači ja sam pravoslavac njemačke nacionalnosti?
djeca katolici njemačke nacionalnosti?
stari katolik njemac, a djed ssovac?
kao i tvoje gluposti u tekstu, prvi put pročitao neki tvoj članak.
skini na mom cloudu "priručnik za upravitelja brodice" čisto da se informiraš o miljama, a kao hint; kolumbo je mjerio lučnu duljinu minute u španjolskoj vjerujući da je ona na ekvatoru i od tuda greška u "koracima".
1Nm=R(Zemlje)/360*60
ali svakako prouči priručnik da ne tipkaš gluposti.
i arapska znanost u ranom srednjem vijeku je bila daleko ispred kršćanske, pa tako između ostalog koristimo arapske, a ne rimske brojke ;)
a, ti nastavi dalje u probuđenom kršćanskom duhu...
2014-12-30
u biti ne čudi me tvoja glupa izjava jer su vjeroučitelji zaključili kako mi djeca nisu išla na vjeronauk, a po prezimenu da smo židovi.
2014-12-30
Da kreteni, potpuni idioti, gluplja generacija nije zabilježena.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:neradi se o tome da su milienijasi gluplji, radi se o tome, da se istraživanje provodi u usa, britaniji itd.. zadnjih 30godina, povećala se količina djece sa nižim IQom, najviše radi uvoza imigranata iz zemalja sa nižim IQom, stoga kao "generacija" izgledaju gluplji.. jer se povećao broj glupljih.
usput ako je koga kriviti za sranje, onda je to baby boomer generacija, koja je potrošila većinu svjetskih resursa i glasovala za masovnu trpačinu da bi zadržala svoje privilegije..
jebiga ja sam boomer ali ne odgovaram opisu. Generalno, boomeri su u najboljoj namjeri razmazili klince ali da, u biti jesu sebična generacija razmažene deriščadi i sami.
doduše ja sam kasna berba boomera, ali po godištu spadam u boomere.
Kermit wrote:Na milenarce je prešao virus bosankih hrvata use, nase i podase...AssadNaPodmornici wrote:neradi se o tome da su milienijasi gluplji, radi se o tome, da se istraživanje provodi u usa, britaniji itd.. zadnjih 30godina, povećala se količina djece sa nižim IQom, najviše radi uvoza imigranata iz zemalja sa nižim IQom, stoga kao "generacija" izgledaju gluplji.. jer se povećao broj glupljih.
usput ako je koga kriviti za sranje, onda je to baby boomer generacija, koja je potrošila većinu svjetskih resursa i glasovala za masovnu trpačinu da bi zadržala svoje privilegije..
slavonski luzeru, odbij od noge ;)
2015-08-06
veber wrote:jebote kaj ga ti drobiš.marcellus wrote:inače naravno da se gleda ime, jer se po imenu vidi vjera a po prezimenu nacionalnost
znači ja sam pravoslavac njemačke nacionalnosti?
djeca katolici njemačke nacionalnosti?
stari katolik njemac, a djed ssovac?
kao i tvoje gluposti u tekstu, prvi put pročitao neki tvoj članak.
skini na mom cloudu "priručnik za upravitelja brodice" čisto da se informiraš o miljama, a kao hint; kolumbo je mjerio lučnu duljinu minute u španjolskoj vjerujući da je ona na ekvatoru i od tuda greška u "koracima".
1Nm=R(Zemlje)/360*60
ali svakako prouči priručnik da ne tipkaš gluposti.
i arapska znanost u ranom srednjem vijeku je bila daleko ispred kršćanske, pa tako između ostalog koristimo arapske, a ne rimske brojke ;)
a, ti nastavi dalje u probuđenom kršćanskom duhu...
tekst nisu gluposti nego sam proučio stvar povijesno, a ti imaš rusko ime i čisto njemačko prezime i kaj s tim?
Kaj se tiče milenialsa što je dobro moglo izaći iz kulturne baštine 68-osmaša...dok se ne prekine s tom tradicijom imat ćemo samo sve degeneričnije generacije
2015-08-06
S druge strane takva gubitnička generacija, govorimo o milenijcima su perspektivno socijalni pa i sigurnosni problem.
Zato što prije zavesti režim.
Zato što prije zavesti režim.
2015-08-06
Mi konzervativno-desni moramo preuzeti vlast i ovladati represivnim sustavom kako bi stvari mogli dovesti u red.
Ovako pod liberalno-socijalnom politikom ovi se samo multipliciraju.
Ovako pod liberalno-socijalnom politikom ovi se samo multipliciraju.
2015-08-06
vi bosanci i kontrolirate u RH represivni sustav ovako onako, šta bi još preuzeli i njemačku i ameriku i njih razjebali :Xd
daaa?epikur37 wrote:Ima krsno ime napose.
još jedan biserko.
a, onaj koji nije kršten?
fakat, što prije to bolje za Vterland. a vi se jebite u 15st
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:vi bosanci i kontrolirate u RH represivni sustav ovako onako, šta bi još preuzeli i njemačku i ameriku i njih razjebali :Xd
Govorim o političkom profilu ne o porijeklu.
Sad trebamo iznutra pročistiti redove i sastaviti nacional-socijalistički stroj...ajns,cvaj, draj!
Primamo u vlast i posrnule dalmoše i slavonce, evo ti i asila ali prvo morate proći ideološki purgatorij :)
2015-08-06
veber wrote:daaa?epikur37 wrote:Ima krsno ime napose.
još jedan biserko.
a, onaj koji nije kršten?
fakat, što prije to bolje za Vterland. a vi se jebite u 15st
Tko nije kršten, on je nekrst i ne pripada zajednici.
Ne znam tko se to ne krsti...kakav je to svijet?
2015-08-06
Yoda jesil to ti ili polubrat kserks...obijica ste bilderi i neoliberali :)
muć i dicmo :D
muć i dicmo :D
2015-08-06
marcellus wrote:inače naravno da se gleda ime, jer se po imenu vidi vjera a po prezimenu nacionalnost
U BiH u 50% jako teško.
No Elvisi u BiH nisu Hrvati. Kažem ili cigić ili musliman.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kako ono sa svakim fino nisakim iskreno heheepikur37 wrote:Kermit wrote:Na milenarce je prešao virus bosankih hrvata use, nase i podase...AssadNaPodmornici wrote:neradi se o tome da su milienijasi gluplji, radi se o tome, da se istraživanje provodi u usa, britaniji itd.. zadnjih 30godina, povećala se količina djece sa nižim IQom, najviše radi uvoza imigranata iz zemalja sa nižim IQom, stoga kao "generacija" izgledaju gluplji.. jer se povećao broj glupljih.
slavonski luzeru, odbij od noge ;)
Kermit-
2014-04-17
očito baš nisi o kolumbu i njegovom "zajebu".marcellus wrote:
tekst nisu gluposti nego sam proučio stvar povijesno, a ti imaš rusko ime i čisto njemačko prezime i kaj s tim?
da je pitao "nazadne" maure znao bi razliku.
kolumbo se zajebao jer je paralelu u španjolskoj smatrao ekvatorom i od tuda "kolumbova" milja.
2014-12-30
To je isto hehe ajde pusti video sa DusparomHektorović wrote:marcellus wrote:inače naravno da se gleda ime, jer se po imenu vidi vjera a po prezimenu nacionalnost
U BiH u 50% jako teško.
No Elvisi u BiH nisu Hrvati. Kažem ili cigić ili musliman.
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kreteni ostaju kreteni i opet pijuni u rukama Srbije koja će ih opet ispljuniti ako popuše a popušit će...
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
Page 3 of 12