Prijateljstvo preko Interneta..
Page 8 of 20
Page 8 of 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Prijateljstvo preko Interneta..
Mhhhh..stvarno su preosjetljive..mislim haj da im to uzivo govorim,sto u zivo nikad ne bi,jer sam u reali sa zenama jako ....pristojan i ne zezam ih,pa bih razumio,no ovo je ebeni forum,mjesto opustanja i zezancije...no dobro..budem njeznijiveber_1 wrote:nisu preosjetljive, stvarne su.bogomdani wrote:..Zene forumske su mi preosjetljive...
kakve god bile.
Guest- Guest
Znači, ako se ne slažemo sa tvojim stavovima, nemamo reakcije koje ti očekuješ i nismo kao ti, onda smo preosjetljive.
Mora da je super život gledati kroz tako suženu prizmu.
I zašto uživo nikad ne bi, zar ti je forum mjesto iživljavanja reakcija koje nemaš muda ispoljit u javnosti?
I zašto uživo nikad ne bi, zar ti je forum mjesto iživljavanja reakcija koje nemaš muda ispoljit u javnosti?
medication- Posts : 5689
2014-04-14
ja im in vivo kao i u virtuali velim direkt.
ako im sa ne sviđa neka prošeću
ako im sa ne sviđa neka prošeću
2014-12-30
A jok..ne morate se vi slagati sa mojim stavovima..daleko od toga,.no zar svi ne udaljavamo ili blizimo osobe ,ovisno o stavivima koje dijelimo??..to bi bilo posteno reci..mišljah osjetljive iz razloga,sto zezanciju preozbiljno shvacate.. ...medication wrote:Znači, ako se ne slažemo sa tvojim stavovima, nemamo reakcije koje ti očekuješ i nismo kao ti, onda smo preosjetljive.
Uzivo ne bi,jer je forum ZEZANCIJA,ne vrijedjam nikog,ako se nes i omakne,nije mi bed ispricati se,jel..izivljavanje,dakle,stvarno ..ga pretjera..sorry ako sam se izivljavao..
pffff..pitanje mooda..??nikad nije bilo bed,no st osa time?..vecini je jasna Virtuala,i tu smo si svi,koji otvoreno gledaju,moguca zezancija..sto,ti bi htjela da netko te izeza u javno,i ispreskace na mrtvo..cemu to..?? nabrijala bi se nadigla nos i otisla..i sto sa time..??bacas mamac da ispadnem divljak??nece ici..
Guest- Guest
ja ne :DLady_D wrote:Ustvari tu se lakse ispusem i napisem sto me muci
veber-
2014-12-30
Sorry, pola posta po običaju ne razumijem pa mi se ne da odgovarat.
Nebitno, ti i ja se i inače ne slažemo u stavovima. Jednostavno nemamo tu neku kemiju međuljudsku.
To je sve u redu.
Nebitno, ti i ja se i inače ne slažemo u stavovima. Jednostavno nemamo tu neku kemiju međuljudsku.
To je sve u redu.
2014-04-14
Kemija nema nis sa stavovima..stavovi cesto pokaopaju i kemiju..tuzno je jer nekad suprotni stavovi,vrlo poticajno djeluju izmedju ljudi,ako su pravilno shvaceni..medication wrote:Sorry, pola posta po običaju ne razumijem pa mi se ne da odgovarat.
To je sve u redu.
Guest- Guest
nis,ode Bogomdani skujati supicu povrtnu..totalno bolestan i ni za sto nisam,ajd pozdrav ekipi..no hard fillings..
Guest- Guest
uspjeh je procitat svecev lancun, a pritom ne dobit epilepticni napad :D
betty.boop-
2015-01-23
ehhh...stos..ako se ipak dogodi,znam pomoci i u tom slucaju...
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Ajme Kic, nadam se da ne iz osobnog iskustva...
2014-04-14
veber_1 wrote:osobno ili iz priča?
Prestani pisat iste stvari ko ja.
2014-04-14
sori draga.medication wrote:veber_1 wrote:osobno ili iz priča?
Prestani pisat iste stvari ko ja.
veber-
2014-12-30
Page 8 of 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Similar topics
» prijetnja smrću preko interneta
» MASOVNA OTPUŠTANJA U SAD Kupovina preko interneta ostavlja radnike u maloprodaji bez posla
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» MASOVNA OTPUŠTANJA U SAD Kupovina preko interneta ostavlja radnike u maloprodaji bez posla
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
Page 8 of 20