Prijateljstvo preko Interneta..
Page 20 of 20
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Prijateljstvo preko Interneta..
ajde, nek si ziva i zdrava jos barem 200 :)Egy wrote:i vise od sto...
dijagram-
2015-08-09
Jos da je dovuci one Mlatiqrce sa vojnih...Nikonova prvog..
Guest- Guest
Egy wrote:juhuuuuu!
eto i mene, samujem doma pa mi palo na pamet da je mozda bolje tu brbljat nego gledat telku
Guest- Guest
Komunikacija preko interneta je jednostavnija jer je on i off, tj. kreira prijateljstva on demand. Ljudi su u sustini lenji da odrzavaju prijateljstva i to iz generacije u generaciju postaje sve gore. Danasnja deca od 18 do 25 godina su apsolutno nesposobna da imaju bilo kakvu smislenu komunikaciju jer im je potreban instant gratification tj. trenutno zadovoljavanje njihovih zelja jer misle da im sve pripada i da ni na sta ne treba cekati. Postoje mnoga istrazivanja u razvijenim (bogatijim drustvima) koja analiziraju ponasanje dece na skolskim odmorima. Sve vise i vise dece se bavi svojim tabletima i telefonima. Ako 5 ljudi stoji na stanici i svako "drkece" svoj telefon to meni govori samo jedno da oni ne primecuju svet a ni ljude oko sebe tj. da je njihov kapacitet za empatiju/simpatiju bilo koje vrste prema bliznjim sto manji i da zavaravaju sebe o ostvarivanju neke bliskosti bilo koje vrste sa tamo nekim fiktivnim ljudima. Sto me vraca na pocetni stav ljudi zele da ih neko slusa kad njima treba a najcesce bi da koriste off dugme za druge da ih se ne smara. Toliko o tome. L8rz.
voxpopuli- Posts : 5
2015-10-06
u biti vrlo prakticno..ne mogu zamisliti da u Reali poznajem nekoliko osoba sa ovog Foruma...voxpopuli wrote:Komunikacija preko interneta je jednostavnija jer je on i off, tj. kreira prijateljstva on demand. Ljudi su u sustini lenji da odrzavaju prijateljstva i to iz generacije u generaciju postaje sve gore. Danasnja deca od 18 do 25 godina su apsolutno nesposobna da imaju bilo kakvu smislenu komunikaciju jer im je potreban instant gratification tj. trenutno zadovoljavanje njihovih zelja jer misle da im sve pripada i da ni na sta ne treba cekati. Postoje mnoga istrazivanja u razvijenim (bogatijim drustvima) koja analiziraju ponasanje dece na skolskim odmorima. Sve vise i vise dece se bavi svojim tabletima i telefonima. Ako 5 ljudi stoji na stanici i svako "drkece" svoj telefon to meni govori samo jedno da oni ne primecuju svet a ni ljude oko sebe tj. da je njihov kapacitet za empatiju/simpatiju bilo koje vrste prema bliznjim sto manji i da zavaravaju sebe o ostvarivanju neke bliskosti bilo koje vrste sa tamo nekim fiktivnim ljudima. Sto me vraca na pocetni stav ljudi zele da ih neko slusa kad njima treba a najcesce bi da koriste off dugme za druge da ih se ne smara. Toliko o tome. L8rz.
Guest- Guest
Kicinjo je via internetska komunikacija stvorio kikindassa ..mitsko bice koje je vjecno u konfliktu sa njegovom zeljom za zivotom prosjecnog smrtnika..kikinda je njegov mizantropni suicidalni ego
Guest- Guest
Egy wrote:kolko ja vec dugo nisam forumarila, umorih se samo od registracije
odlican smajlic
pozdravljam sve svoje forum frendove
vidividi... svašta čoek nađe kad surfa...
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Neki dan išla u grad prigradskim vlakom i što vidim ? Nevjerojatno, svi nešto tipkaju po mobitelima, svi do jednoga...došlo mi da to uslikam...voxpopuli wrote:Komunikacija preko interneta je jednostavnija jer je on i off, tj. kreira prijateljstva on demand. Ljudi su u sustini lenji da odrzavaju prijateljstva i to iz generacije u generaciju postaje sve gore. Danasnja deca od 18 do 25 godina su apsolutno nesposobna da imaju bilo kakvu smislenu komunikaciju jer im je potreban instant gratification tj. trenutno zadovoljavanje njihovih zelja jer misle da im sve pripada i da ni na sta ne treba cekati. Postoje mnoga istrazivanja u razvijenim (bogatijim drustvima) koja analiziraju ponasanje dece na skolskim odmorima. Sve vise i vise dece se bavi svojim tabletima i telefonima. Ako 5 ljudi stoji na stanici i svako "drkece" svoj telefon to meni govori samo jedno da oni ne primecuju svet a ni ljude oko sebe tj. da je njihov kapacitet za empatiju/simpatiju bilo koje vrste prema bliznjim sto manji i da zavaravaju sebe o ostvarivanju neke bliskosti bilo koje vrste sa tamo nekim fiktivnim ljudima. Sto me vraca na pocetni stav ljudi zele da ih neko slusa kad njima treba a najcesce bi da koriste off dugme za druge da ih se ne smara. Toliko o tome. L8rz.
Trinity-
2014-04-17
kod mene gosti kad dodju prvo pitaju za wifi pa onda wc :D
betty.boop-
2015-01-23
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» prijetnja smrću preko interneta
» MASOVNA OTPUŠTANJA U SAD Kupovina preko interneta ostavlja radnike u maloprodaji bez posla
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» MASOVNA OTPUŠTANJA U SAD Kupovina preko interneta ostavlja radnike u maloprodaji bez posla
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
Page 20 of 20