Prijateljstvo preko Interneta..
Page 5 of 20
Page 5 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Prijateljstvo preko Interneta..
eto!Zagy wrote:...net je samo kanal ali se vrlo dobro vidi tko je kakav i muljatore se s vremenom izbjegava....
sve si rekla.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber_1 wrote:
(eto kicu sam dao pristup na cloud gdje mi vidi i ime i prezime. moja procjena da neće zloporabiti nikaj od toga.....primjer nekog povjerenja)
koja greska
betty.boop-
2015-01-23
ja možda izgubim kokoš ili slično nešto smotano kao danas, ali izdati nikada :^^
uf ja bih mogao napisati roman o ovoj temi, al sad nakon posla i 5 piva - necu :D
sutra :)
sutra :)
Mestar-
2015-03-20
da, ne pitaj, ja i kokoši imamo dugu povijest nerazumijevanja i krvi..
mislim na prave kokoši od perja i što nose jaja jel :^^
mislim na prave kokoši od perja i što nose jaja jel :^^
tanju?Zagy wrote:I slažem se sa veg i med,jednu od najboljih prijateljica sam upoznala na nethaeru a ona svoju kumu na forumhaeru. ..i to su samo 2 od masu primjera u reali....net je samo kanal ali se vrlo dobro vidi tko je kakav i muljatore se s vremenom izbjegava....
Guest- Guest
zašto?betty.boop wrote:veber_1 wrote:
(eto kicu sam dao pristup na cloud gdje mi vidi i ime i prezime. moja procjena da neće zloporabiti nikaj od toga.....primjer nekog povjerenja)
koja greska
veber-
2014-12-30
dobro,pored toliko prijateljstava,da secer curi unaokolo,jel se uopce ebete,ponekad?
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Ozbiljno pitam,jel tko fazu prijateljstva izdigao na visi nivo...seksanje..naravno,ne ocekujem eksplicitni odgovor..
Pravih prijatelja je moguce imati jako malo,ostalo su ustvari izgovor za nase izlete u nepoznato i ponekad zabranjeno..mislim,zene u obitelji,pa imaju hrpu "frendova"..dobra maskirna taktika...
Pravih prijatelja je moguce imati jako malo,ostalo su ustvari izgovor za nase izlete u nepoznato i ponekad zabranjeno..mislim,zene u obitelji,pa imaju hrpu "frendova"..dobra maskirna taktika...
Guest- Guest
Page 5 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Similar topics
» prijetnja smrću preko interneta
» MASOVNA OTPUŠTANJA U SAD Kupovina preko interneta ostavlja radnike u maloprodaji bez posla
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» MASOVNA OTPUŠTANJA U SAD Kupovina preko interneta ostavlja radnike u maloprodaji bez posla
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
Page 5 of 20