Prijateljstvo preko Interneta..
Page 9 of 20
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
veber-
2014-12-30
Re: Prijateljstvo preko Interneta..
Slažem se sa med....i sa lancunom. ...koja blasfemija za grammar nazi....gdje si ti od toga.....
Guest- Guest
Znaci davno 2003 formirala se neka grupica na podforumu mp3, posto u ono doba nije bila distribucija i mogucnost dijeljenja muzike u toj grupi si mogao pomoci ili da tebi neko pomogne oko pjesama. Od primarnog razloga dolaska interesi su sirili, polako su ljudi poceli pricati i otkrivati neke stvari o sebi. Da ne duljim pala je nakon godinu - dvije odluka da se nadjemo u Fuzinama gdje smo iznajmili planinarsku kucu. Skupilo nas se oko 20 i to je bio divan osjecaj jer ispred nickova je stajalo lice, uglavnom su price bilo ja sam mislio da si ovakav, onakav itd..., uglavnom divno druzenje i ono najbolje kad smo slijedeci put bili na forumu to vise nije bio isti osjecaj jer si kad citas neke price imao i sliku te osobe - rekao bih da tim cinom smo podigli to nekakvo virtualno prijateljstvo na visu razinu. S godinama sam upoznavao ljude i s drugih podforuma i stvarno nemam neugodnih iskustava. S velikom vecinom sam i danas u kontaktu, naravno koliko nam nase zivotne obaveze dozvoljavaju uspijemo se i koji put vidjeti. Mogu samo reci da hvala iz dubine srca sto sam upoznao divne ljude i sto ste na neki nacin dio moga zivota i divno je to kad si avanturist kao ja da u svakom gradu imas popiti s nekim kavu i malo popricati. Eto to sam ovako nabrzo napisao, skakljive teme cu ostaviti za neki drugi put :D
Mestar-
2015-03-20
kada nekog upoznaš stvarno, promijeni se percepcija.
2014-12-30
Mestar wrote:Znaci davno 2003 formirala se neka grupica na podforumu mp3, posto u ono doba nije bila distribucija i mogucnost dijeljenja muzike u toj grupi si mogao pomoci ili da tebi neko pomogne oko pjesama. Od primarnog razloga dolaska interesi su sirili, polako su ljudi poceli pricati i otkrivati neke stvari o sebi. Da ne duljim pala je nakon godinu - dvije odluka da se nadjemo u Fuzinama gdje smo iznajmili planinarsku kucu. Skupilo nas se oko 20 i to je bio divan osjecaj jer ispred nickova je stajalo lice, uglavnom su price bilo ja sam mislio da si ovakav, onakav itd..., uglavnom divno druzenje i ono najbolje kad smo slijedeci put bili na forumu to vise nije bio isti osjecaj jer si kad citas neke price imao i sliku te osobe - rekao bih da tim cinom smo podigli to nekakvo virtualno prijateljstvo na visu razinu. S godinama sam upoznavao ljude i s drugih podforuma i stvarno nemam neugodnih iskustava. S velikom vecinom sam i danas u kontaktu, naravno koliko nam nase zivotne obaveze dozvoljavaju uspijemo se i koji put vidjeti. Mogu samo reci da hvala iz dubine srca sto sam upoznao divne ljude i sto ste na neki nacin dio moga zivota i divno je to kad si avanturist kao ja da u svakom gradu imas popiti s nekim kavu i malo popricati. Eto to sam ovako nabrzo napisao, skakljive teme cu ostaviti za neki drugi put :D
Predivan post. Čast mi je poznavati te
Guest- Guest
veber_1 wrote:napišeš hrvatski, plahta :P
Ajme, meni prvo na pamet palo lančić...
Guest- Guest
veber_1 wrote:kada nekog upoznaš stvarno, promijeni se percepcija.
Zato je meni draže ovako...kada bih nekoga u živo upoznala, imam osjećaj da bi se moj odnos totalno promijenio.... A i izgubi se ta draž neznanja :)
Guest- Guest
mativka wrote:veber_1 wrote:kada nekog upoznaš stvarno, promijeni se percepcija.
Zato je meni draže ovako...kada bih nekoga u živo upoznala, imam osjećaj da bi se moj odnos totalno promijenio.... A i izgubi se ta draž neznanja :)
Pa dobro di si ti neznanko!
Guest- Guest
Uglavnom sam spavala, ali nisam ništa sanjala, inače bih već napisala Ova kiša me smiruje pa bih baš, baš sve pogasila i osluškivala ju. Jako smirujuć vikend mi je bio
Jesi li ti upoznala nekog iz virtuale?
Jesi li ti upoznala nekog iz virtuale?
Guest- Guest
znači nikaj od terapije?mativka wrote:veber_1 wrote:kada nekog upoznaš stvarno, promijeni se percepcija.
(ne gubi se draž)
veber-
2014-12-30
Nikaj! :)
Iako moram priznati, znam par kolegica koje su se udale tako što su odabranika upoznale preko interneta. Brakovi su im krasni. Dok s druge strane masa njih koje su upoznale svoje odabranike u reali, već su i rastavljene.
Da li je ovdje zbilja prvo spoj duša? Upoznaju se dublje nego u reali?
Iako moram priznati, znam par kolegica koje su se udale tako što su odabranika upoznale preko interneta. Brakovi su im krasni. Dok s druge strane masa njih koje su upoznale svoje odabranike u reali, već su i rastavljene.
Da li je ovdje zbilja prvo spoj duša? Upoznaju se dublje nego u reali?
Guest- Guest
psmtrmativka wrote:Nikaj! :)
a ja se ponadao da sa mnom odradiš prvu terapiju s interneta.
:(
veber-
2014-12-30
e ovo je zanimljiva teza, bolje, dublje, šire..mativka wrote:Upoznaju se dublje nego u reali?
Ono što sam napisala i što se Zagy svidjelo, morala bih osjetiti taj spoj da bih pristala na tako nešto. Dakako, strašno sam sumnjičava osoba pa mi je lakše prihvatiti mišljenje i funkcioniranje u ovom svijetu, da su m-ž odnosi površni.
Imam ja prijateljica iz virtuale s kojima sam godinama dobra i s kojima se čujem preko raznih društvenih mreža, i to traje dugo i prekrasno je. Jučer sam se probudila i odmah ujutro sam se sjetila da je jednoj rođendan. To je opet jedna druga ljepota.
Imam ja prijateljica iz virtuale s kojima sam godinama dobra i s kojima se čujem preko raznih društvenih mreža, i to traje dugo i prekrasno je. Jučer sam se probudila i odmah ujutro sam se sjetila da je jednoj rođendan. To je opet jedna druga ljepota.
Guest- Guest
kic wrote:e ovo je zanimljiva teza, bolje, dublje, šire..mativka wrote:Upoznaju se dublje nego u reali?
Ali to zahtijeva određeno vrijeme :)
Guest- Guest
čru..mativka wrote:kic wrote:e ovo je zanimljiva teza, bolje, dublje, šire..mativka wrote:Upoznaju se dublje nego u reali?
Ali to zahtijeva određeno vrijeme :)
a, isuse!
zahtjeva kurac. kao što se upoznam in vivo tako i u virtuali.
osim s vama sramežljivcima.
zahtjeva kurac. kao što se upoznam in vivo tako i u virtuali.
osim s vama sramežljivcima.
2014-12-30
U svakoj vezi, temelji su jako bitni. Temelj ovdje je razgovor, jedino mjerilo svega. Vani su neka druga mjerila i kriteriji.
I samo da znaš, ja uopće nisam sramežljiva.
Guest- Guest
ako ti tako veliš....mativka wrote:
veber-
2014-12-30
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Similar topics
» prijetnja smrću preko interneta
» MASOVNA OTPUŠTANJA U SAD Kupovina preko interneta ostavlja radnike u maloprodaji bez posla
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» MASOVNA OTPUŠTANJA U SAD Kupovina preko interneta ostavlja radnike u maloprodaji bez posla
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
Page 9 of 20