Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
uspjeh i napredak grupe je iznad života pojedinacakaja wrote:dobro jel imaš ti roditelje, šta bi ih ubio kada dođu u te godine?sebeljub penkala wrote:kaja wrote:
ti fakat nisi normalan...
ljudima kao životinjskoj vrsti više odgovara visoka stopa smrtnosti, i velik prirast, ako želiš vrstu koja stabilno napreduje i razvija se
mogu ti nacrtati graf ako želiš, iz kojeg se vidi
pusti grafove, nisu ljudi oko tebe graf..
kad je bio rat nisi se pitala hoće li momci koji vas idu braniti izgubiti život, to je bio prihvatljiv ishod kako bi ostatak opstao, kako ne bi većina stradala
isto je i sa eutanaziom i eugenikom
kroz 3-4 generacije možemo dignti IQ za 1 standardnu devijaciju, možemo ukloniti dobar dio nasljednih bolesti itd.
uzmi npr. Island, oni više nemaju djece sa Downovim sindromom, ubijaju ih sve abortusom prije nego se rode
imaju aktivne mjere eugenike
kod nas ljudi i mediji za retardirane govore da su božji blagoslov, da su bolji od zdravih
mislim da je prihvatljivo žrtvovati neke za opću dobrobit društva
tj. isto radimo i sada, samo što žrtvujemo mlade i zdrave kako bi podupirali opstanak starih i bolesnih
a možemo jednako tako žrtvovati stare i bolesne za dobrobit mladih i zdravih
stvar je izbora, svjetonazora
moje mišljenje je da je žrtvovanje mladih i zdravih kako bi se pogodovalo starim i bolesnim dugoročno štetno
pametnije bi bilo činiti suprotnu stvar
Guest- Guest
zato sto je dio elite...kaja wrote:
pa dobro kako on zna da njegovi roditelji ne bi bili baš taj rob koga treba ubiti sa 70..
Guest- Guest
aha, kada taj pojedinac nije tvojsebeljub penkala wrote:uspjeh i napredak grupe je iznad života pojedinacakaja wrote:dobro jel imaš ti roditelje, šta bi ih ubio kada dođu u te godine?sebeljub penkala wrote:kaja wrote:
ljudima kao životinjskoj vrsti više odgovara visoka stopa smrtnosti, i velik prirast, ako želiš vrstu koja stabilno napreduje i razvija se
kada je tvoj jebeš grupu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kradeš tuđe intelektualno vlasništvo.sebeljub penkala wrote:uspjeh i napredak grupe je iznad života pojedinacakaja wrote:dobro jel imaš ti roditelje, šta bi ih ubio kada dođu u te godine?sebeljub penkala wrote:kaja wrote:
kad je bio rat nisi se pitala hoće li momci koji vas idu braniti izgubiti život, to je bio prihvatljiv ishod kako bi ostatak opstao, kako ne bi većina stradala
isto je i sa eutanaziom i eugenikom
kroz 3-4 generacije možemo dignti IQ za 1 standardnu devijaciju, možemo ukloniti dobar dio nasljednih bolesti itd.
uzmi npr. Island, oni više nemaju djece sa Downovim sindromom, ubijaju ih sve abortusom prije nego se rode
imaju aktivne mjere eugenike
kod nas ljudi i mediji za retardirane govore da su božji blagoslov, da su bolji od zdravih
mislim da je prihvatljivo žrtvovati neke za opću dobrobit društva
tj. isto radimo i sada, samo što žrtvujemo mlade i zdrave kako bi podupirali opstanak starih i bolesnih
a možemo jednako tako žrtvovati stare i bolesne za dobrobit mladih i zdravih
stvar je izbora, svjetonazora
moje mišljenje je da je žrtvovanje mladih i zdravih kako bi se pogodovalo starim i bolesnim dugoročno štetno
pametnije bi bilo činiti suprotnu stvar
Guest- Guest
dobro sebeljub jednostavno pitanje, bi li ubio mamu i tatu da apstraktnoj grupi bude lakše u životu?
2015-08-15
to je krivo pitanje, ispravno je bi li ubio sebe da apstraknoj grupi bude lakse u zivotu...kaja wrote:dobro sebeljub jednostavno pitanje, bi li ubio mamu i tatu da apstraktnoj grupi bude lakše u životu?
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:zato sto je dio elite...kaja wrote:
pa dobro kako on zna da njegovi roditelji ne bi bili baš taj rob koga treba ubiti sa 70..
više ljudi zna šta je u interesu elita nego što je njima samima u interesu..
može i tako, ali on nema 70 pa roditelji su prvi na reduLeteca Pegla wrote:to je krivo pitanje, ispravno je bi li ubio sebe da apstraknoj grupi bude lakse u zivotu...kaja wrote:dobro sebeljub jednostavno pitanje, bi li ubio mamu i tatu da apstraktnoj grupi bude lakše u životu?
2015-08-15
ma nemaju pojma nista nego bi samo drugima nametali svoju volju zato i jesmo tu di jesmo, ova neka glupa corava elita je samo posljedica toga...kid wrote:
više ljudi zna šta je u interesu elita nego što je njima samima u interesu..
Guest- Guest
Netrebate nikoga ubijati
Ubit će se sami
Opisao sam kako
Ubit će se sami
Opisao sam kako
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
svi dodju u taj red kajo, ne brini, ako vec govorimo hipotetski onda idemo na samo bit, to je uvijek najzabavnije...kaja wrote:može i tako, ali on nema 70 pa roditelji su prvi na reduLeteca Pegla wrote:to je krivo pitanje, ispravno je bi li ubio sebe da apstraknoj grupi bude lakse u zivotu...kaja wrote:dobro sebeljub jednostavno pitanje, bi li ubio mamu i tatu da apstraktnoj grupi bude lakše u životu?
Guest- Guest
kaja wrote:dobro jel imaš ti roditelje, šta bi ih ubio kada dođu u te godine?sebeljub penkala wrote:ljudima kao životinjskoj vrsti više odgovara visoka stopa smrtnosti, i velik prirast, ako želiš vrstu koja stabilno napreduje i razvija sekaja wrote:
kako moralno ucijeniti nekog tko nema savjest?
kako poniziti nekog tko nema osjećaj srama?
tvoji pokušaji manipulacije prolaze možda kod papučara i mlakonja, kod osjetljivih
muškarci koji su prošli nešto u životu, koji imaju iskustva, imaju i deblju kožu, pločice
ne možeš ih bosti takvim djetinjastim prozivkama
isadaš smiješna i smotana, neiskusna
Guest- Guest
ne treba nikoga ubijati,to je kontraproduktivno vidili smo u ww2...kaja wrote:dobro sebeljub jednostavno pitanje, bi li ubio mamu i tatu da apstraktnoj grupi bude lakše u životu?
treba zabraniti razmnožavanje za početak nositeljima teških genetskih bolesti(sterilizacija po rođenju) i abortirat djecu sa mutacijama na DNK.
jer osoba koja želi stavrati novu patnju, prenosom svojih defekata na potomstvo, ne zaslužuje empatiju.
Guest- Guest
nije poanta ubit, nego ono sto izraste poslje toga, ako ti opet nikne robovlasnistvo, sto se desavalo cijelu povijest onda si dobio, da oprostis, kurac pod drugim imenom...RayMabus wrote:Netrebate nikoga ubijati
Ubit će se sami
Opisao sam kako
Last edited by Leteca Pegla on 13/6/2018, 11:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
ok, ja sam smiješna ali pitam te jednostavno pitanjesebeljub penkala wrote:kaja wrote:dobro jel imaš ti roditelje, šta bi ih ubio kada dođu u te godine?sebeljub penkala wrote:ljudima kao životinjskoj vrsti više odgovara visoka stopa smrtnosti, i velik prirast, ako želiš vrstu koja stabilno napreduje i razvija sekaja wrote:
kako moralno ucijeniti nekog tko nema savjest?
kako poniziti nekog tko nema osjećaj srama?
tvoji pokušaji manipulacije prolaze možda kod papučara i mlakonja, kod osjetljivih
muškarci koji su prošli nešto u životu, koji imaju iskustva, imaju i deblju kožu, pločice
ne možeš ih bosti takvim djetinjastim prozivkama
isadaš smiješna i smotana, neiskusna
bi li ubio mamu da generacije koje rade ne moraju izdvajati novac za njezinu penziju ili zdravstveno.
da vidimo kako tvoje ideje funkcioniraju u praksi , u teoriji ti možeš lupati koliko hočeš
Last edited by kaja on 13/6/2018, 11:58; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
2015-08-15
sebeljub penkala wrote:muškarci koji su prošli nešto u životu, koji imaju iskustva, imaju i deblju kožu, pločice
zanimljivo ta dedina ideja mi je debilna i sa logičkog stajališta..
evo zašto.. zamisli počne se to provoditi u RH.. i eliminiramo sve te penziće..
državni proračun se oslobodi 50milijardi kuna(penzije + zdravstvo).. i šta onda? dođu mladi domoljubni HDZovci i onda sa tom lovom uvezu iz hercegovine , pogane vlage, međugorja, posušja, još uhljeba i izgrade nove kancelarije i natrpaju ih sve u kancelarije, da lupaju pečate,kradu, uhljebljuju itd, a mi pobijemo sve starce i dalje ostanemo sirotinja.. eto tako bi to završilo u RH
državni proračun se oslobodi 50milijardi kuna(penzije + zdravstvo).. i šta onda? dođu mladi domoljubni HDZovci i onda sa tom lovom uvezu iz hercegovine , pogane vlage, međugorja, posušja, još uhljeba i izgrade nove kancelarije i natrpaju ih sve u kancelarije, da lupaju pečate,kradu, uhljebljuju itd, a mi pobijemo sve starce i dalje ostanemo sirotinja.. eto tako bi to završilo u RH
Last edited by IamOneofYou on 13/6/2018, 11:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
al ja sam smiješna znaš :)kid wrote:sebeljub penkala wrote:muškarci koji su prošli nešto u životu, koji imaju iskustva, imaju i deblju kožu, pločice
2015-08-15
:) i to.IamOneofYou wrote:zanimljivo ta dedina ideja mi je debilna i sa logičkog stajališta..
al ja ga pitam za praksu te ideje pa se izmotava i neće mi odgovoriti..
2015-08-15
Baš me briga šta će biti iza togaLeteca Pegla wrote:nije poanta ubit, nego ono sto izraste poslje toga, ako ti opet nikne robovlasnistvo, sto se desavalo cijelu povijest onda si dobio, da oprostis, kurac pod drugim imenom...RayMabus wrote:Netrebate nikoga ubijati
Ubit će se sami
Opisao sam kako
Iza nema u tehnici ogledala samo odraz
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
pa to i je cijeli problem sto nikoga nije briga sto ce biti iza toga, zato cijelo vrijeme i imamo to. Eto...ogledalo...RayMabus wrote:Baš me briga šta će biti iza togaLeteca Pegla wrote:nije poanta ubit, nego ono sto izraste poslje toga, ako ti opet nikne robovlasnistvo, sto se desavalo cijelu povijest onda si dobio, da oprostis, kurac pod drugim imenom...RayMabus wrote:Netrebate nikoga ubijati
Ubit će se sami
Opisao sam kako
Iza nema u tehnici ogledala samo odraz
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Mladi u Hrvatskoj najdulje ostaju živjeti kod roditelja
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» mladi izraelci o "ubojstvima" svojih roditelja od strane hamasa...
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Mladi par s kćerkicom iselio iz Hrvatske pa se vratio
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» mladi izraelci o "ubojstvima" svojih roditelja od strane hamasa...
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Mladi par s kćerkicom iselio iz Hrvatske pa se vratio
Page 3 of 8