Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
pa oni zaradili to, i oni su plaćali onima prije njih..Kserks. wrote:I šta je najbolje nije njih briga što se mladi iseljavaju, oni se brigaju tko će im za penzije i zdravsteno uplacivat..RayMabus wrote:A onda oće da ti sa četiri tisuće kuna imaš familijuKserks. wrote:iskreno i ima istine,legli su na masu nekretnina i ne daju ih nipošto....
A ljudi se pokupili žena djeca i pravac Njemačka di su plaće pristojne
Ajde moj BOG
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja poštujem njihovu odluku no onda jedno zaključimo
Vi očete PDV 25% očete socijalnu državu besplatnu skrb i sve to mi pokrivamo
Pa onda budite barem iskreni a ne licemjeri pa recite da vam nije stalo do nikoga osim do vas
SMEČARI OBIČNI
Vi očete PDV 25% očete socijalnu državu besplatnu skrb i sve to mi pokrivamo
Pa onda budite barem iskreni a ne licemjeri pa recite da vam nije stalo do nikoga osim do vas
SMEČARI OBIČNI
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
nisu oni nikome plaćali...jer tada staraca nije ni bilo,odnosno činili su vrlo mali postotak stanovništva.kaja wrote:pa oni zaradili to, i oni su plaćali onima prije njih..Kserks. wrote:I šta je najbolje nije njih briga što se mladi iseljavaju, oni se brigaju tko će im za penzije i zdravsteno uplacivat..RayMabus wrote:A onda oće da ti sa četiri tisuće kuna imaš familijuKserks. wrote:iskreno i ima istine,legli su na masu nekretnina i ne daju ih nipošto....
A ljudi se pokupili žena djeca i pravac Njemačka di su plaće pristojne
Ajde moj BOG
80% penzija je nezasluženo, em nisu imali staža,em se nisu plaćali doprinosi, em se odlazilo u mirovinu sa 50godina...
imam uplatne liste iz bivšeg Jugovinila, uopće nisu plaćali doprinose, sve je išlo u neto plaću hehehe
Guest- Guest
Samo ovo proučiti i daljie od ovoga vam netribaRayMabus wrote:Ovo ti je živa istina čoeče , evo ti globalni primjer da nebude sad ja nešto serem ajde obrati pažnju na koji način oni pričaju o natalitetu
Nema beba dakle unuci
Nas ne spominju uopće, ko da nepostojimo
Eto samo to obrati pažnju koji pristup imaju
SVE JASNO KO DAN
2014-04-11
Rade račun bez krčmara i sad će im se to odbit o glavu
U iduće dvije godine Hrvatska gubi još sto tisuća ljudi a do 2022 natalitet pada ispod trideset tisuća
Pitaj me kako se osjećam PIČKA TI MATERINA
U iduće dvije godine Hrvatska gubi još sto tisuća ljudi a do 2022 natalitet pada ispod trideset tisuća
Pitaj me kako se osjećam PIČKA TI MATERINA
2014-04-11
to sam ja predlagao, ima niz tema na starom forumuSora wrote:
Pretpostavljam da bi trebalo u demografske mjere staviti EUTANAZIJU
eutanazija za starije od 65-70, možda koja iznimka za izuzetne umove koji su korisni, i eugenika kod demografskih mjera, eliminacija loših gena iz populacije
zanimalo me kako drugi percipiraju i reagiraju na takve koncepte, da li su im prhvatljivi itd., reakcije su uglavnom bile negativne, gotovo nitko ne bi prihvatio takvo što
ostaju druge metode koje nisu humane poput eutanazije i eugenike, možemo se osloniti na prirodnije metode, glad, siromaštvo, bolest... smanjivanjem zdravstvenih usluga se tu može napraviti dosta po pitanju eutanazije, a abortus indirektno pomaže u ostvarenju eugeničkih ciljeva
normaliziranje mentalnih bolesti poput homoseksualnosti itd. iako iritantno značajno smanjuje njihov udio u reproduktivnom dijelu stanovništva
ima načina da se ostvare željeni ciljevi, iako možda ne učinkovito i humano kao sa eutanazijom i eugenikom
Guest- Guest
Eutanazirat ću ih ja jer su oni najveći podržavatelji trpanja radne snage da im ima tko isplaćivati penzije a istodono ih boli kurac šta se radi toga meni nediže plaća
Oni misle da će Arapi opstati u Švabiji
O kako ću vas eutanazirat i njih i vaše penzije
CRKNI JEBI MATER
Oni misle da će Arapi opstati u Švabiji
O kako ću vas eutanazirat i njih i vaše penzije
CRKNI JEBI MATER
2014-04-11
ti fakat nisi normalan..sebeljub penkala wrote:to sam ja predlagao, ima niz tema na starom forumuSora wrote:
Pretpostavljam da bi trebalo u demografske mjere staviti EUTANAZIJU
eutanazija za starije od 65-70, možda koja iznimka za izuzetne umove koji su korisni, i eugenika kod demografskih mjera, eliminacija loših gena iz populacije
zanimalo me kako drugi percipiraju i reagiraju na takve koncepte, da li su im prhvatljivi itd., reakcije su uglavnom bile negativne, gotovo nitko ne bi prihvatio takvo što
ostaju druge metode koje nisu humane poput eutanazije i eugenike, možemo se osloniti na prirodnije metode, glad, siromaštvo, bolest... smanjivanjem zdravstvenih usluga se tu može napraviti dosta po pitanju eutanazije, a abortus indirektno pomaže u ostvarenju eugeničkih ciljeva
normaliziranje mentalnih bolesti poput homoseksualnosti itd. iako iritantno značajno smanjuje njihov udio u reproduktivnom dijelu stanovništva
ima načina da se ostvare željeni ciljevi, iako možda ne učinkovito i humano kao sa eutanazijom i eugenikom
2015-08-15
Normalan je on samo je debil
Zašto eutanazirat pojedinačno kad slom trpačine Evrope kozojebima i crncima će ih potamanit SVE
Zašto eutanazirat pojedinačno kad slom trpačine Evrope kozojebima i crncima će ih potamanit SVE
2014-04-11
pa vjerojatno si u pravu sto se njega tice ali on je samo napisao politiku koju vode "elite" oko tih nekih pitanja. Oni koji ne zele vidjeti takvu vrstu razmisljanja, njima je najlakse takav sustav podvaliti. Sto nam se i desilo, mi zivimo u tom sustavu htjeo to neko priznati ili ne...kaja wrote:
ti fakat nisi normalan..
Guest- Guest
On je normalan
Njegove ideje pokazuju da on bi vodio računa o drugima
Normalan je on
Ja ću ih sve pobiti
NEMA MILOSTI
Njegove ideje pokazuju da on bi vodio računa o drugima
Normalan je on
Ja ću ih sve pobiti
NEMA MILOSTI
2014-04-11
kaja wrote:
ti fakat nisi normalan...
ljudima kao životinjskoj vrsti više odgovara visoka stopa smrtnosti, i velik prirast, ako želiš vrstu koja stabilno napreduje i razvija se
mogu ti nacrtati graf ako želiš, iz kojeg se vidi
Guest- Guest
ha ne bas, prije ce biti robovlasnistvu kao sustavu vise odgovara visoka stopa smrtnosti, stovise moglo bi se reci i da je kljuc njegovog opstanka, ali dobar pokusaj maskiranja...sebeljub penkala wrote:kaja wrote:
ljudima kao životinjskoj vrsti više odgovara visoka stopa smrtnosti, i velik prirast, ako želiš vrstu koja stabilno napreduje i razvija se
Last edited by Leteca Pegla on 13/6/2018, 11:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
dobro jel imaš ti roditelje, šta bi ih ubio kada dođu u te godine?sebeljub penkala wrote:kaja wrote:
pusti grafove, nisu ljudi oko tebe graf..
Last edited by kaja on 13/6/2018, 11:39; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Mene nevodi idealizam niti savršeno društvo nego osjećaj za pravdu
Tehnika ogledala
Kad se natrpa puno kozojeba i crnaca bijelo evropsko stanovništvo će se pobunit
Nije bitno tko pobjedi penzioneri su izgubili jer u tom ratu pola radne snage je izginilo ili je protjerano
ŠAH MAT
Htjeli ste ubiti nas mi ćemo ubiti vas
Tehnika ogledala
Kad se natrpa puno kozojeba i crnaca bijelo evropsko stanovništvo će se pobunit
Nije bitno tko pobjedi penzioneri su izgubili jer u tom ratu pola radne snage je izginilo ili je protjerano
ŠAH MAT
Htjeli ste ubiti nas mi ćemo ubiti vas
2014-04-11
a što je abortus,nego preventivna eutanazija:)kaja wrote:dobro jel imaš ti roditelje, šta bi ih ubio kada dođu u te godine?sebeljub penkala wrote:kaja wrote:
Guest- Guest
a gle, ovako ti to ide - oni koji su elite i koji podrzavaju ovaj sustav, njima se nista nece desiti niti ce ih iko eutanazirati osim prirodne smrti ili ako nekome visem rangiranom u coravoj piramidi ne stanu na zulj. ovo je samo za robove, jer sta ce ti rob koji je beskoristan....kaja wrote:
dobro jel imaš ti roditelje, šta bi ih ubio kada dođu u te godine?
Guest- Guest
pa dobro kako on zna da njegovi roditelji ne bi bili baš taj rob koga treba ubiti sa 70..Leteca Pegla wrote:a gle, ovako ti to ide - oni koji su elite i koji podrzavaju ovaj sustav, njima se nista nece desiti niti ce ih iko eutanazirati osim prirodne smrti ili ako nekome visem rangiranom u coravoj piramidi ne stanu na zulj. ovo je samo za robove, jer sta ce ti rob koji je beskoristan....kaja wrote:
2015-08-15
kaja wrote:pa dobro kako on zna da njegovi roditelji ne bi bili baš taj rob koga treba ubiti sa 70..Leteca Pegla wrote:a gle, ovako ti to ide - oni koji su elite i koji podrzavaju ovaj sustav, njima se nista nece desiti niti ce ih iko eutanazirati osim prirodne smrti ili ako nekome visem rangiranom u coravoj piramidi ne stanu na zulj. ovo je samo za robove, jer sta ce ti rob koji je beskoristan....kaja wrote:
ma on bi i sebe i roditelje ubio za dobar graf..
:)kid wrote:kaja wrote:pa dobro kako on zna da njegovi roditelji ne bi bili baš taj rob koga treba ubiti sa 70..Leteca Pegla wrote:a gle, ovako ti to ide - oni koji su elite i koji podrzavaju ovaj sustav, njima se nista nece desiti niti ce ih iko eutanazirati osim prirodne smrti ili ako nekome visem rangiranom u coravoj piramidi ne stanu na zulj. ovo je samo za robove, jer sta ce ti rob koji je beskoristan....kaja wrote:
ma on bi i sebe i roditelje ubio za dobar graf..
2015-08-15
uspjeh i napredak grupe je iznad života pojedinacakaja wrote:dobro jel imaš ti roditelje, šta bi ih ubio kada dođu u te godine?sebeljub penkala wrote:kaja wrote:
kad je bio rat nisi se pitala hoće li momci koji vas idu braniti izgubiti život, to je bio prihvatljiv ishod kako bi ostatak opstao, kako ne bi većina stradala
isto je i sa eutanaziom i eugenikom
kroz 3-4 generacije možemo dignti IQ za 1 standardnu devijaciju, možemo ukloniti dobar dio nasljednih bolesti itd.
uzmi npr. Island, oni više nemaju djece sa Downovim sindromom, ubijaju ih sve abortusom prije nego se rode
imaju aktivne mjere eugenike
kod nas ljudi i mediji za retardirane govore da su božji blagoslov, da su bolji od zdravih
mislim da je prihvatljivo žrtvovati neke za opću dobrobit društva
tj. isto radimo i sada, samo što žrtvujemo mlade i zdrave kako bi podupirali opstanak starih i bolesnih
a možemo jednako tako žrtvovati stare i bolesne za dobrobit mladih i zdravih
stvar je izbora, svjetonazora
moje mišljenje je da je žrtvovanje mladih i zdravih kako bi se pogodovalo starim i bolesnim dugoročno štetno
pametnije bi bilo činiti suprotnu stvar
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Mladi u Hrvatskoj najdulje ostaju živjeti kod roditelja
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» mladi izraelci o "ubojstvima" svojih roditelja od strane hamasa...
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Mladi par s kćerkicom iselio iz Hrvatske pa se vratio
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» mladi izraelci o "ubojstvima" svojih roditelja od strane hamasa...
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Mladi par s kćerkicom iselio iz Hrvatske pa se vratio
Page 2 of 8