Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
SOTONA JE DOŠAOOOOOO
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:732691-NEMACKA-U-SOKU-Ubijena-jos-jedna-tinejdzerka-sumnja-se-na-Turcina
HA HA AHHHHHHAAAAA HA HA AAHHHHAAAAA
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:732691-NEMACKA-U-SOKU-Ubijena-jos-jedna-tinejdzerka-sumnja-se-na-Turcina
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
stani bre malo na balun.ebe mi se za turke niti opravdavam ovo.no u istom trenutku kad je ova jadnica izkrvarila ubijeno,silovano i ponizeno je na stotine njih od svojih najblizih u omiljenom i obecanom dojclandu...RayMabus wrote:SOTONA JE DOŠAOOOOOO
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Šta ti znašmax123 wrote:stani bre malo na balun.ebe mi se za turke niti opravdavam ovo.no u istom trenutku kad je ova jadnica izkrvarila ubijeno,silovano i ponizeno je na stotine njih od svojih najblizih u omiljenom i obecanom dojclandu...RayMabus wrote:SOTONA JE DOŠAOOOOOO
Njemačkoj idućih dvadeset godina treba radne snage da nam bidni penzioneri neizgube penzije i socijalnu skrb
Ima malo Erdogan Kurda i Sirijaca ćeraj i to u Njemačku
DA IGRAMO ŽIKINO KOLO
AHHAAAA HAAAA HA HA AHHHHHHAAAAA HA HA HA AHHHHHHAAAAA
2014-04-11
Ne bi nama samima nikad palo na pamet da idemo praviti Hrvatsku.
Znamo mi da smo nesposobni sami brinuti o sebi.
Krivi su Srbi jer su razbili Jugoslaviju.
crvenkasti-
2014-04-17
alooo...sve ja to dobro znam.al netko triba da cisti ulice i kanalizaciju.zida kuce i fabrike.pere stare i debele njemice po hajmovima.profinjeni njemac nebi nista digo teze od kemiske olovke,ko i pravi rvat(jednino van kiflice di ga nitko nezna).al netko mora da odradi ove najteze i najnezahvalnije poslove.i ja sam njima do neba zahvalan.drugo je to sto i nekima od njih pukne film pa se zalete u krivo shvacenu ponudu neke mlade,izazovne ali naivne svabice...RayMabus wrote:
Njemačkoj idućih dvadeset godina treba radne snage da nam bidni penzioneri neizgube penzije i socijalnu skrb
Ima malo Erdogan Kurda i Sirijaca ćeraj i to u Njemačku
max123- Posts : 2853
2015-10-28
crvenkasti wrote:Ne bi nama samima nikad palo na pamet da idemo praviti Hrvatsku.
2014-04-11
I to je istinacrvenkasti wrote:Ne bi nama samima nikad palo na pamet da idemo praviti Hrvatsku.
Da nije bilo onog glupana Miloševića Hrvati se nikad nebi odvojili
U pravu si
2014-04-11
mlodi zaista odlazu zbog storih. ne moreš se uhljebiti i misliti da to neko ne će plotiti.
socijalizam uvika ploćaju potomci
socijalizam uvika ploćaju potomci
2014-04-16
Da nije iz kloake Vinkovaca gdje je bio tkz gradonačelnik ne bi ništa rekso, ovako...Kserks. wrote:iskreno i ima istine,legli su na masu nekretnina i ne daju ih nipošto....
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:RayMabus wrote:Mene nevodi idealizam niti savršeno društvo nego osjećaj za pravdu
Tehnika ogledala
Kad se natrpa puno kozojeba i crnaca bijelo evropsko stanovništvo će se pobunit
Nije bitno tko pobjedi penzioneri su izgubili jer u tom ratu pola radne snage je izginilo ili je protjerano
ŠAH MAT
Htjeli ste ubiti nas mi ćemo ubiti vas
https://www.blic.rs/vesti/svet/grupa-tinejdzera-napala-devpjcicu-13-dvojica-su-je-silovala-a-ostali-snimali/010x271
2014-04-11
RayMabus wrote:A onda oće da ti sa četiri tisuće kuna imaš familijuKserks. wrote:iskreno i ima istine,legli su na masu nekretnina i ne daju ih nipošto....
A ljudi se pokupili žena djeca i pravac Njemačka di su plaće pristojne
Ajde moj BOG
ima istine u govoru clana zlocinacke org. moj roditelj 1. i 2. ogledni primjerak
a opet kad realno pogledam imam svoj zivot i bude to mirovina jednog dana i oni imaju svoj zivot tezora zakopanog u vrtal i "nece nitko spavat u mome krevetu" filozofije za turizam
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
moji imaju milijun eura vridnosti, šta će mi to sa 60godina...deboto ne mogu stić to ni prokockat ni zapit...Kermit wrote:Da nije iz kloake Vinkovaca gdje je bio tkz gradonačelnik ne bi ništa rekso, ovako...Kserks. wrote:iskreno i ima istine,legli su na masu nekretnina i ne daju ih nipošto....
stari kaže, oženi se pa bi to bila druga priča.. poslin te izjave deboto sam ga se odreka...
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Mladi u Hrvatskoj najdulje ostaju živjeti kod roditelja
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» mladi izraelci o "ubojstvima" svojih roditelja od strane hamasa...
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Mladi par s kćerkicom iselio iz Hrvatske pa se vratio
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» mladi izraelci o "ubojstvima" svojih roditelja od strane hamasa...
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Mladi par s kćerkicom iselio iz Hrvatske pa se vratio
Page 8 of 8