Nakon svađe pijanica oko partizana i ustaša polio prijatelja benzinom i zapalio ga.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nakon svađe pijanica oko partizana i ustaša polio prijatelja benzinom i zapalio ga.
trenutno mi je najveći problem što svinjska koljenica nije skroz pod vodom a stavio sam je kuhati za sutraveber wrote:veli kolega koji ode plivat i piti pivo.epikur37 wrote:hrvatska priča subotom
u 9:30 a nije tetrjeb i pedijatar je.
imaš neki savjet
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Nakon svađe pijanica oko partizana i ustaša polio prijatelja benzinom i zapalio ga.
Pokriješ je pijatom naopako...
Stavi joj postolu odozgora.Neku zimsku...epikur37 wrote:trenutno mi je najveći problem što svinjska koljenica nije skroz pod vodom a stavio sam je kuhati za sutraveber wrote:veli kolega koji ode plivat i piti pivo.epikur37 wrote:hrvatska priča subotom
imaš neki savjet
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
tako će i bit,T. wrote:Pokriješ je pijatom naopako...
hvala
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ti trošiš alkohola kao sva poršea. tebe napojit je umjetnost.Sora wrote:Ne bih prljala ruke s tobomveber wrote:bila je jedna u crvenog križa. marc bi se trebao sječati podobne, govno srpsko/balijsko je prijavilo mojeg najmlađeg burketa da "dila" slike sv. ante
stari mi sa starom završio na murje, srećom inspektor je bio skroz normalan.
a babetina iz ercegovine. ono balijskosrbljska kombinacija.
centar zegeja i ta se stoka tu nakotila. nemrem bilivit da su oko mene. i srblji i sančosi. čekam samo da me sora ili sančo ero zaskoče u centru grada.
Govno ne diraš
Jer jace smrdi
Ti si ne govno nego govnar dodus
ovaj genesis ne ždere kao ti.
2014-12-30
dodaš vode.epikur37 wrote:trenutno mi je najveći problem što svinjska koljenica nije skroz pod vodom a stavio sam je kuhati za sutraveber wrote:veli kolega koji ode plivat i piti pivo.epikur37 wrote:hrvatska priča subotom
imaš neki savjet
naravno neki neće bilivit ali sam uz kavu u mikrovalki si zagrijao gulaš. sjedim na terasi, gulaš sam pojeo, i čekam zoru. mašu sam strpal na trosjed i spava kao beba. moderne ženske rokaju po votka/red bull. mi sančosi po kahvi.
2014-12-30
Pa ovo bi moglo biti u rubrici,,lijepa priča nedjeljom'' na Index.hrepikur37 wrote:hrvatska priča subotom
Još jedan dokaz kako su Hrvati mala iskompleksirana shizofrenična nacija.Stari dobri Marx je imao pravo,ono,o klateži i Dunavu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Još jedan tupan koji ne zna što je to nacija.סמאל wrote:Još jedan dokaz kako su Hrvati mala iskompleksirana shizofrenična nacija.Stari dobri Marx je imao pravo,ono,o klateži i Dunavu.
Guest- Guest
benzin još većedebotoijusto wrote:Toga su dana navodno pili zajedno i raspravljali o ustašama i partizanima, nakon čega je u jednom trenutku jedan od njih uzeo bocu s benzinom i polio drugoga.
alkohol je zlo
Da,imaš pravo.Hrvati nisu nacija,već obično pleme pokatoličenih kmetova.cassanowa wrote:Još jedan tupan koji ne zna što je to nacija.סמאל wrote:Još jedan dokaz kako su Hrvati mala iskompleksirana shizofrenična nacija.Stari dobri Marx je imao pravo,ono,o klateži i Dunavu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A ti svejedno ostaješ glup(a)...סמאל wrote:Da,imaš pravo.Hrvati nisu nacija,već obično pleme pokatoličenih kmetova.cassanowa wrote:Još jedan tupan koji ne zna što je to nacija.סמאל wrote:Još jedan dokaz kako su Hrvati mala iskompleksirana shizofrenična nacija.Stari dobri Marx je imao pravo,ono,o klateži i Dunavu.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas na Paliluli: Nakon svađe sa ženom, muškarac (70) se polio benzinom i zapalio
» Sin u Zadru polio benzinom majku i zapalio je
» Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
» Kaos u Beogradu:Delije vikale treneru Partizana da je ustasa
» Nemamo sukob ustaša i partizana,već Hrvata i neprijatelja Hrvatske
» Sin u Zadru polio benzinom majku i zapalio je
» Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
» Kaos u Beogradu:Delije vikale treneru Partizana da je ustasa
» Nemamo sukob ustaša i partizana,već Hrvata i neprijatelja Hrvatske
Page 2 of 2