Užas na Paliluli: Nakon svađe sa ženom, muškarac (70) se polio benzinom i zapalio
Page 1 of 1
Užas na Paliluli: Nakon svađe sa ženom, muškarac (70) se polio benzinom i zapalio
Foto ilustracija: Telegraf/Facebook/Zapadne vesti
Nešto pre 14 časova, muškarac (70) je na Paliluli pokušao da se ubije. Naime, kako javlja Pink, nakon svađe sa ženom (70), on je izašao iz kuće i ispred se polio benzinom. Potom se i zapalio.
Prema informacijama Pinka, supružnici su se posvađali zbog mobilnog telefona.
Žena je posle svađe nastavila sa kuvanjem ručka, a muškarac je pokušao da se ubije.
Srećom, Hitna pomoć je stigla na vreme i prevezla ga na Urgentni. Bio je svestan i komunikativan kada su lekari došli.
https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3177052-uzas-na-paliluli-nakon-svadje-sa-zenom-muskarac-70-se-polio-benzinom-i-zapalio?utm_source=timeline&utm_medium=najnovije&utm_campaign=timeline&utm_content=ostalo
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Užas na Paliluli: Nakon svađe sa ženom, muškarac (70) se polio benzinom i zapalio
Gde se upusta u svadju sa zenskom.
Zna se da uvek mora biti u pravu.
Neiskustvo je ulaziti u raspravu sa zenskom.
Mozda Longie vise zna.
Zna se da uvek mora biti u pravu.
Neiskustvo je ulaziti u raspravu sa zenskom.
Mozda Longie vise zna.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Užas na Paliluli: Nakon svađe sa ženom, muškarac (70) se polio benzinom i zapalio
jos jedna zrtva korone
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:jos jedna zrtva korone
Svađa je izbila zbog mobilnog telefona. Penzioneri. Mobilni telefon. Ona kuva ručak a on se samozapaljuje u dvorištu. Njemu nisu sve na broju. Očito.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Gdje nadje da se pali jbt, bolje da je dvije tri ljute tresnuo i lijepo zaspao. Sutra je novi dan.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Gdje nadje da se pali jbt, bolje da je dvije tri ljute tresnuo i lijepo zaspao. Sutra je novi dan.
T oje bilo na Palilulama,pa mora da se Pali..usput receno..daaavno u jugo vojsci smo imali dva lika sa Palilula,dio Begeja prema Pančevu..luda ekipa kao kupus..
Guest- Guest
Ne znam. To su ti svađe reaktivnih umova. Da su u analitičkom onda se ne bi ni svađali. Očito.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Svađa je izbila zbog mobilnog telefona. Penzioneri. Mobilni telefon. Ona kuva ručak a on se samozapaljuje u dvorištu. Njemu nisu sve na broju. Očito.
On nije mogao dati izjavu ocigledno.
Neman ti ja s tim ništa odavno. Diga san se u dvi ure , popija dvi kave , poija lazanje i sad ležin i sve četiri u zrak i razmišljan šta ću ? Da popijen još koju kavu il da se pokrijen dekon i odspavan malo.
Neman ti ja s tim ženama posla. Odreka san ih se. I njih i kreiranja porodice s njima.
Tko misli u te vode ulazit morat će se prvo odreć i ega i svog Ja jer inače imat ćeš svađe.
Ega se mogu odreć al svoj Ja ne može. Ega se odričeš tako da uđeš u tuđu točku gledišta i onda razmišljaš kako pomoči drugima a ne gledat sebe. To je lako. S tim nemam problema.
Ja se već ne mogu odreć jer bi to onda značilo da puštam tuđi um da mi popuje nad životom i šta ču ja i kako ću ja i te priče. To već ne može.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Similar topics
» Nakon svađe pijanica oko partizana i ustaša polio prijatelja benzinom i zapalio ga.
» Sin u Zadru polio benzinom majku i zapalio je
» Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
» Užas u Srbiji: nema vode na Paliluli, Voždovcu i još na nekim mjestima
» Užas kod Čelića: Muškarac prerezao vrat supruzi pa ubio i sebe
» Sin u Zadru polio benzinom majku i zapalio je
» Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
» Užas u Srbiji: nema vode na Paliluli, Voždovcu i još na nekim mjestima
» Užas kod Čelića: Muškarac prerezao vrat supruzi pa ubio i sebe
Page 1 of 1