Nakon svađe pijanica oko partizana i ustaša polio prijatelja benzinom i zapalio ga.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nakon svađe pijanica oko partizana i ustaša polio prijatelja benzinom i zapalio ga.
https://net.hr/danas/crna-kronika/pijancevanje-se-pretvorilo-u-horor-62-godisnjaci-raspravljali-o-ustasama-i-partizanima-a-onda-je-matija-benzinom-polio-i-zapalio-prijatelja-milana/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Nakon svađe pijanica oko partizana i ustaša polio prijatelja benzinom i zapalio ga.
Pretpostavljam da je Matija bio ustasa a Milan partizan ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Nakon svađe pijanica oko partizana i ustaša polio prijatelja benzinom i zapalio ga.
hahahaha to kod tetrjeba iza kioska
2014-12-30
Možda je taj Milan onaj susjed kojemu Crvenkasti razbija stakla na prozorima,a možda je Matija Crvenkasti.kaja wrote:Pretpostavljam da je Matija bio ustasa a Milan partizan ..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
mate je bio tuđman, milan je milan, a za partizan navija tetrjeb.kaja wrote:Pretpostavljam da je Matija bio ustasa a Milan partizan ..
2014-12-30
Toga su dana navodno pili zajedno i raspravljali o ustašama i partizanima, nakon čega je u jednom trenutku jedan od njih uzeo bocu s benzinom i polio drugoga.
alkohol je zlo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
hrvatska priča subotom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veli kolega koji ode plivat i piti pivo.epikur37 wrote:hrvatska priča subotom
u 9:30 a nije tetrjeb i pedijatar je.
2014-12-30
Skup je benzin za takva sranja. Mogli su se potuc ko ljudi kad su vec konji.
omni-
2014-04-12
kaja wrote:Pretpostavljam da je Matija bio ustasa a Milan partizan ..
Kako to možeš predpostaviti kad imaju po 62 God ( rodjeni iza WW II ) ( Jedino ako su se uživili u te uloge )
------------------------------------------------------------------------------
Komentari su OK
------------------------------------------------------------------------------
Kako bilo, na ideološkim razlikama opstaje hrvatsko društvo već 27 godina.
Kada bi se (Božjim čudom) dokinulo neprekidno huškanje Bleiburgom, Jasenovcem, ustašama, četnicima, partizanima, komunistima....,
hrvatsko državno ustrojstvo bi se raspalo kao kula od karata. Jedimo mržnja, a nikako demokracija, drži naokupu razjedinjenu i podijeljenu društvenu zajednicu.
Ta o čemu bi se pričalo, ako besjedi ne biste mogli dodati ideoloških začina? Nastupila bi dosadna žabokrečina koja zaudara na sumpor.
Sviđa mi se · Odgovor · 3 · 1 d.
Mary Heyden ·
Radi u: Sesto San Giovanni
Rođeni 55,56 godine ,znači poslije rata !!! Ali su ih očevi svojom otrovnom sisom dojili i vidi dokle su dogurale mržnje između ta dva bedaka !!
Sviđa mi se · Odgovor · 6 · 1 d.
Jeff Davis ·
FESB
Duboko osteceno drustvo psiholoski
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
spol: sančo
vjera: sančo
vojni rok ste služili: kraljevina srbljska
ljubljana vam bila odredišno mjesto? A jes bona do avstrije nisam našo
slovenci se baš usrećili....
vjera: sančo
vojni rok ste služili: kraljevina srbljska
ljubljana vam bila odredišno mjesto? A jes bona do avstrije nisam našo
slovenci se baš usrećili....
2014-12-30
debotoijusto wrote:Toga su dana navodno pili zajedno i raspravljali o ustašama i partizanima, nakon čega je u jednom trenutku jedan od njih uzeo bocu s benzinom i polio drugoga.
alkohol je zlo
...a benzin naopako.
Guest- Guest
Treba postrožit prodaju benzina...
kaj postrožit?mutava baštarda wrote:Treba postrožit prodaju benzina...
bonove uvest- iz slovenije
2014-12-30
uživili su se oni, jos alkohol ..Yehudim wrote:kaja wrote:Pretpostavljam da je Matija bio ustasa a Milan partizan ..
Kako to možeš predpostaviti kad imaju po 62 God ( rodjeni iza WW II ) ( Jedino ako su se uživili
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bila je jedna u crvenog križa. marc bi se trebao sječati podobne, govno srpsko/balijsko je prijavilo mojeg najmlađeg burketa da "dila" slike sv. ante
stari mi sa starom završio na murje, srećom inspektor je bio skroz normalan.
a babetina iz ercegovine. ono balijskosrbljska kombinacija.
centar zegeja i ta se stoka tu nakotila. nemrem bilivit da su oko mene. i srblji i sančosi. čekam samo da me sora ili sančo ero zaskoče u centru grada.
centar zegeja i ta se stoka tu nakotila. nemrem bilivit da su oko mene. i srblji i sančosi. čekam samo da me sora ili sančo ero zaskoče u centru grada.
2014-12-30
pisao sam sančoskim, da me bratija skuži.
2014-12-30
Ne bih prljala ruke s tobomveber wrote:bila je jedna u crvenog križa. marc bi se trebao sječati podobne, govno srpsko/balijsko je prijavilo mojeg najmlađeg burketa da "dila" slike sv. ante
Govno ne diraš
Jer jace smrdi
Ti si ne govno nego govnar dodus
Osnovano je za pretpostaviti...kaja wrote:Pretpostavljam da je Matija bio ustasa a Milan partizan ..
Užasan događaj...
Ako je moguće naći trunku pozitivnosti u svemu tome...
Je činjenica da je matija ložio...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
trenutno mi je najveći problem što svinjska koljenica nije skroz pod vodom a stavio sam je kuhati za sutraveber wrote:veli kolega koji ode plivat i piti pivo.epikur37 wrote:hrvatska priča subotom
u 9:30 a nije tetrjeb i pedijatar je.
imaš neki savjet
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas na Paliluli: Nakon svađe sa ženom, muškarac (70) se polio benzinom i zapalio
» Sin u Zadru polio benzinom majku i zapalio je
» Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
» Kaos u Beogradu:Delije vikale treneru Partizana da je ustasa
» Nemamo sukob ustaša i partizana,već Hrvata i neprijatelja Hrvatske
» Sin u Zadru polio benzinom majku i zapalio je
» Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
» Kaos u Beogradu:Delije vikale treneru Partizana da je ustasa
» Nemamo sukob ustaša i partizana,već Hrvata i neprijatelja Hrvatske
Page 1 of 2