"I mi Srbi volimo Istru"
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: "I mi Srbi volimo Istru"
Blizu Trst, začas se skoknilo u šoping...kaubojke, banane, kava...kaja wrote:To je. Valjda zbog blizine Italije. Uvijek su bili vise zapad stih.dzango wrote:Ја sam pre voleo Istru. Valjda stvar navike. Uvek mi je bila kulturnija od Dalmacije i CG.kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
To u doba vas iz 40 i neke.Eroo wrote:Blizu Trst, začas se skoknilo u šoping...kaubojke, banane, kava...kaja wrote:To je. Valjda zbog blizine Italije. Uvijek su bili vise zapad stih.dzango wrote:Ја sam pre voleo Istru. Valjda stvar navike. Uvek mi je bila kulturnija od Dalmacije i CG.kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
U moje doba u Trstu se od robe kupovala smijurija sa Ponte Rossa. Moš mislit smijeha kad je tip u školu došao sa plastičnim patikama "American cebo",a mi u NAMI kupovali pumarice i adidaske.
Levisica je bilo u svakoj većoj varošici,a za banane znam od kad znam za sebe.
Da ne govorimo da je vozni park po Trstu izgledao smiješan čak i za jugosl.prilike.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
srbi iz slovenije.Eroo wrote:Blizu Trst, začas se skoknilo u šoping...kaubojke, banane, kava...kaja wrote:To je. Valjda zbog blizine Italije. Uvijek su bili vise zapad stih.dzango wrote:Ја sam pre voleo Istru. Valjda stvar navike. Uvek mi je bila kulturnija od Dalmacije i CG.kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
sve vas treba pobit.
2014-12-30
kao i eri. sve vas srblje-balije pobit.jastreb wrote:To u doba vas iz 40 i neke.Eroo wrote:Blizu Trst, začas se skoknilo u šoping...kaubojke, banane, kava...kaja wrote:To je. Valjda zbog blizine Italije. Uvijek su bili vise zapad stih.dzango wrote:Ја sam pre voleo Istru. Valjda stvar navike. Uvek mi je bila kulturnija od Dalmacije i CG.kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
U moje doba u Trstu se od robe kupovala smijurija sa Ponte Rossa. Moš mislit smijeha kad je tip u školu došao sa plastičnim patikama "American cebo",a mi u NAMI kupovali pumarice i adidaske.
Levisica je bilo u svakoj većoj varošici,a za banane znam od kad znam za sebe.
Da ne govorimo da je vozni park po Trstu izgledao smiješan čak i za jugosl.prilike.
2014-12-30
Zašto piješ na ovu vrućinu???veber wrote:srbi iz slovenije.Eroo wrote:Blizu Trst, začas se skoknilo u šoping...kaubojke, banane, kava...kaja wrote:To je. Valjda zbog blizine Italije. Uvijek su bili vise zapad stih.dzango wrote:Ја sam pre voleo Istru. Valjda stvar navike. Uvek mi je bila kulturnija od Dalmacije i CG.kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
sve vas treba pobit.
2014-04-22
Netko je po'voj vrućini malo više popiJo...
Zašto kopiraš moj post???Eroo wrote: Netko je po'voj vrućini malo više popiJo...
(vidi iznad)
2014-04-22
ne reflektirajte osobno stanje, niti se ne sramite kaj ste srblji i balije cuzamen.jastreb wrote:Zašto piješ na ovu vrućinu???veber wrote:srbi iz slovenije.Eroo wrote:Blizu Trst, začas se skoknilo u šoping...kaubojke, banane, kava...kaja wrote:To je. Valjda zbog blizine Italije. Uvijek su bili vise zapad stih.dzango wrote:
Ја sam pre voleo Istru. Valjda stvar navike. Uvek mi je bila kulturnija od Dalmacije i CG.
sve vas treba pobit.
2014-12-30
Niš nisan kopira...Zar se iz njegovi' upisa ne vidi o čemu se radi?jastreb wrote:Zašto kopiraš moj post???Eroo wrote: Netko je po'voj vrućini malo više popiJo...
(vidi iznad)
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kako se srblji prepoznaju...
kaj se njuškatte ko cucki?
kaj se njuškatte ko cucki?
2014-12-30
Ti si taj koji stalno nešto njuškaš i vrtiš repon...ali te ne primjećujemo.
Pijan je ko Nemac.Eroo wrote:Niš nisan kopira...Zar se iz njegovi' upisa ne vidi o čemu se radi?jastreb wrote:Zašto kopiraš moj post???Eroo wrote: Netko je po'voj vrućini malo više popiJo...
(vidi iznad)
2014-04-22
daj srbendo-balijska ne tipkaj gluposti.jastreb wrote:Pijan je ko Nemac.Eroo wrote:Niš nisan kopira...Zar se iz njegovi' upisa ne vidi o čemu se radi?jastreb wrote:Zašto kopiraš moj post???Eroo wrote: Netko je po'voj vrućini malo više popiJo...
(vidi iznad)
na vašu žalost balijskosrpsku ne pijem, ne pušim.
samo ženske ganjam.
ali to je vama predtgovincima dalek pojam.
2014-12-30
Istra nešto kao Kosmet, ali pravno obvezujuće. Ima i baliste i četalje.
Guest- Guest
Eroo wrote: Mars mi je posebno čudesan.
Jesi li ti pao s njega?
Klizav, šta?
crvenkasti-
2014-04-17
tre wrote:
ne znam, nisam upoznao ni jednog ustašu u životi dočim sam sa četnicima bitke vodio i poprilično dobro upoznao njihov habitus
vebere, jel te jebo te četnik habitusom u glavu
crvenkasti-
2014-04-17
istra je jednom riječju..predivna
ne znaš koja je ljepša..Plava Istra ili ona Zelena...
lijepi obalni mali gradovi, slatka pitoreskna sela, bezbroj uvala i također tirkizno more, krasne i divlje, ali i uređene plaže u hotelskim i apartmanskim naseljima ili kampovima, tko to voli, hortikulturno uređena do savršenstva, prepoznatljiva autohtona kamena arhitektura, tvrđe u skoro svakom mjestu, bujna vegetacija, brojni brežuljci i doline između njih, Limski kanal, dolina rijeke Mirne sa svojom prepoznatljivom deltom, labudovima, čapljama, patkicama i poznatim posebno ukusnim školjkama, odlične starinske konobe u unutrašnjosti, kao i na obali, poznate vinarije i prefina vina, istarska gastro i eno ponuda je izuzetno bogata..ruralni turizam, sportski turizam, nautički... i još mnogo toga.
Istru obožavam
ne znaš koja je ljepša..Plava Istra ili ona Zelena...
lijepi obalni mali gradovi, slatka pitoreskna sela, bezbroj uvala i također tirkizno more, krasne i divlje, ali i uređene plaže u hotelskim i apartmanskim naseljima ili kampovima, tko to voli, hortikulturno uređena do savršenstva, prepoznatljiva autohtona kamena arhitektura, tvrđe u skoro svakom mjestu, bujna vegetacija, brojni brežuljci i doline između njih, Limski kanal, dolina rijeke Mirne sa svojom prepoznatljivom deltom, labudovima, čapljama, patkicama i poznatim posebno ukusnim školjkama, odlične starinske konobe u unutrašnjosti, kao i na obali, poznate vinarije i prefina vina, istarska gastro i eno ponuda je izuzetno bogata..ruralni turizam, sportski turizam, nautički... i još mnogo toga.
Istru obožavam
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Stanojko wrote:Ja isto volim Istru, ko i sve druge delove Italije...
I Slovenskog primorja
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Volimo vas
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Merdžan i Sandala: Sve je laž, mi se volimo
» Volimo vas
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Merdžan i Sandala: Sve je laž, mi se volimo
Page 3 of 10