"I mi Srbi volimo Istru"
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: "I mi Srbi volimo Istru"
a ti poznaješ ustaše??kajo puna si iznenađenja ko žaba dlaka :Dkaja wrote:Puno srat izgleda..dzango wrote:U tom slučaju pođi od sebe. Tako je mnogo kulturniji dijalog. Šta vole ustaše?tre wrote:nemoj se ljutiti, samo komentiram kakve sve vrste nakaradnih ljubavi ima poput ove da srbi vole istrudzango wrote:Svako piše o onom što mu je drago. Tako i ti.tre wrote:jasno, i pedofili vole dječicu, silovatelji vole silovati, četnici klati, srbi jadransko more
Svijet je lopta šarena press
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Nadam se da nisi mislio na zlatne zube. Daj objasni.Eroo wrote:Ljubavi se ne gleda u zube. Pitaj kolege pedere, oni će ti objasniti.dzango wrote:Plus Jevreje, Cigane... Samo nije rečeno u kom smislu ih vole.Eroo wrote:Po tvojoj logici valjda Srbe.dzango wrote: Šta vole ustaše?
Pa poznam neke, umjetnički rečeno ustase ..bar se furaju na to ..tre wrote:a ti poznaješ ustaše??kajo puna si iznenađenja ko žaba dlaka :Dkaja wrote:Puno srat izgleda..dzango wrote:U tom slučaju pođi od sebe. Tako je mnogo kulturniji dijalog. Šta vole ustaše?tre wrote:nemoj se ljutiti, samo komentiram kakve sve vrste nakaradnih ljubavi ima poput ove da srbi vole istrudzango wrote:
Svako piše o onom što mu je drago. Tako i ti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Isto i ja...kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
Pa hercegovinu, pa zagorje...
U slavoniji npr. nisam nikad bio, a svidilo bi mi se, znam...
Sve mislim ove ću godine, pa slijedeće opet, pa nikako...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pardon, ustašoidi. Ne traži dlaku u jajetu.tre wrote:ne znam, nisam upoznao ni jednog ustašu u životi dočim sam sa četnicima bitke vodio i poprilično dobro upoznao njihov habitusdzango wrote:U tom slučaju pođi od sebe. Tako je mnogo kulturniji dijalog. Šta vole ustaše?tre wrote:nemoj se ljutiti, samo komentiram kakve sve vrste nakaradnih ljubavi ima poput ove da srbi vole istrudzango wrote:Svako piše o onom što mu je drago. Tako i ti.tre wrote:jasno, i pedofili vole dječicu, silovatelji vole silovati, četnici klati, srbi jadransko more
Svijet je lopta šarena press
Da, nije mi nekako sjela.... mozda stvar navike..Totenkopf wrote:Isto i ja...kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
2015-08-15
Ma nije stvar u istri, nego ne kontam šta govore...kaja wrote:Da, nije mi nekako sjela.... mozda stvar navike..Totenkopf wrote:Isto i ja...kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ја sam pre voleo Istru. Valjda stvar navike. Uvek mi je bila kulturnija od Dalmacije i CG.kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
Od Hrvatske(osim svog zavičaja)najviše obožavam Liku.
Lika mi je drugi zavičaj.
Kad dođem u Liku zaigra mi srce.
Lika mi je drugi zavičaj.
Kad dođem u Liku zaigra mi srce.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jebiga salonske ustaše, salonske demokrate i slično mi nisu zanimljivi, o kako reoh ustašu niti jednog ne poznajem( mani ove srpske priče jer je za njih i tito ustaša) a bome kokardaša sam porilično vidio i naslagao kroz ratne godine :)kaja wrote:Pa poznam neke, umjetnički rečeno ustase ..bar se furaju na to ..tre wrote:a ti poznaješ ustaše??kajo puna si iznenađenja ko žaba dlaka :Dkaja wrote:Puno srat izgleda..dzango wrote:U tom slučaju pođi od sebe. Tako je mnogo kulturniji dijalog. Šta vole ustaše?tre wrote:
nemoj se ljutiti, samo komentiram kakve sve vrste nakaradnih ljubavi ima poput ove da srbi vole istru
To je. Valjda zbog blizine Italije. Uvijek su bili vise zapad stih.dzango wrote:Ја sam pre voleo Istru. Valjda stvar navike. Uvek mi je bila kulturnija od Dalmacije i CG.kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
Dalmacija je Italija ali sicilija :) Indijanci , posebno Zagora.
Al ima nešto u prirodi , ono sunce kad sprži , kamen , tirkizno more u uvalama , lijepa je. Ili sam se ja navikla nju..
2015-08-15
Meni su dva Borovoselca postala jako dobri prijatelji. Ml..đo i Ć..a.tre wrote:kaja wrote:tre wrote:kaja wrote:dzango wrote:
Odlični majstori ,radnici i drugari.
2014-04-22
[/quote]tre wrote:[quote defaultattr=""]bome kokardaša sam porilično vidio i naslagao kroz ratne godine :)
Meni su dva Borovoselca postala jako dobri prijatelji. Ml..đo i Ć..a.
Odlični majstori ,radnici i drugari.
2014-04-22
Gorski kotar,Lika ljeti, primorski dio volim zimi. Općenito mi se gadi bilo koje područje gdje temperature prelaze 25 stupnjeva.
Ljeti uglavnom ne volim Hrvatsku uopće i sve druge države južnije od skandinavije.
Čujem da je Irska dobra, nikad nije vruće.
Ljeti uglavnom ne volim Hrvatsku uopće i sve druge države južnije od skandinavije.
Čujem da je Irska dobra, nikad nije vruće.
Priroda je sva čudesna. Ne vidim kako bi mogla biti jedna ljepša od druge.
U svakoj se osjećam jednako ugodno i udobno. Mars mi je posebno čudesan.
U svakoj se osjećam jednako ugodno i udobno. Mars mi je posebno čudesan.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kolega, bumo do trea ošli, ja kuham.Totenkopf wrote:Isto i ja...kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
lajkamveber wrote:kolega, bumo do trea ošli, ja kuham.Totenkopf wrote:Isto i ja...kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
Šandor Winnetou-
2017-12-31
a džango se ljuti kad pišem o vašim perverznim ljubavima spram jadranskog mora :(Stanojko wrote:Ja isto volim Istru, ko i sve druge delove Italije...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Blizu Trst, začas se skoknilo u šoping...kaubojke, banane, kava...kaja wrote:To je. Valjda zbog blizine Italije. Uvijek su bili vise zapad stih.dzango wrote:Ја sam pre voleo Istru. Valjda stvar navike. Uvek mi je bila kulturnija od Dalmacije i CG.kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Volimo vas
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Merdžan i Sandala: Sve je laž, mi se volimo
» Volimo vas
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Merdžan i Sandala: Sve je laž, mi se volimo
Page 2 of 10