"I mi Srbi volimo Istru"
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: "I mi Srbi volimo Istru"
dobro je, izvukao si se kroz ušicu igleMetuzalem wrote:A šta bi tek bilo da to nije rekao Armand Assante a di si našao tu trećerazrednu botoksiranu babu citirat kao autoritet za išta..Speare Shaker wrote:Noor wrote:na mljetu nisam bila...ali otići ću svakako, možda već ovog ljeta
Čista fantazija. Ne samo kopno nego i more. Što je jednom rekao Armand Assante dok se nalazio u moru sasvim blizu obale: "Čovjeka koji bi onečistio ovakvo more bi trebalo strpati u zatvor". Ili tako nekako.
ovo zadnje se odnosi na armanda, baba jelte..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
No1, što se mene tiče. Mljet je raj. Na Saplunari se i Odisej odmarao, tako kažu...Noor wrote:na mljetu nisam bila...ali otići ću svakako, možda već ovog ljeta
Imaju čak i one dvije špilje, spomenute u Odiseji...A čini mi se da se je i Kadmo nešto muvao oko Ise (Visa).
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Blizu Trst, začas se skoknilo u šoping...kaubojke, banane, kava...kaja wrote:To je. Valjda zbog blizine Italije. Uvijek su bili vise zapad stih.dzango wrote:Ја sam pre voleo Istru. Valjda stvar navike. Uvek mi je bila kulturnija od Dalmacije i CG.kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
Italija je isto kao i Juga imala periode krize, bonovi, par nepar tablice benzin, sve kao u Jugi.
Austerity Italia 1973-1974, radnje prazne, pa nisu dolazili u Jugu da kupuju.
To je vec stvar mentaliteta Trst, Segedin, Solun.
Imaju i drugi takve price, ali ne dolaze kod nas.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
prekrasan je.Noor wrote:na mljetu nisam bila...ali otići ću svakako, možda već ovog ljeta
ali i cijene
2014-12-30
veber wrote:ha?
Ko rvacka bez rvata. Raj. Za mesec dana sam na ovoj plazi ako Boga da... :)
ne volim taj tip plaže
na prvoj nefotošopiranoj slici djeluje ko šoderica
na prvoj nefotošopiranoj slici djeluje ko šoderica
2017-10-06
Ne, sitan pesak, mek ko dusa... Spustas se stazicom niz borovu sumu. Poslednji put sam taj miris osetio u Bolu na Bracu pre 1000 godina, na onoj divljoj plazi Borik (u stvari, to je vise rpa stenja) na putu do Zlatnog Rata...
jebeš to. di je više od pet ljudi, jednog cucka i šiptar, ne zalazim.Stanojko wrote:veber wrote:ha?
2014-12-30
Ovo je divlja plaza. Uglavnom nikada nije guzva. Rajveber wrote:jebeš to. di je više od pet ljudi, jednog cucka i šiptar, ne zalazim.Stanojko wrote:veber wrote:ha?
ma bjež, kakav pijesak, pa to su svagdje zavuče i zmažeš se ko prase do ručnika, koji je opet pun pijeska:)
Znam, ali sljunak i beton si mu nula bodova... Kad uletim u vodicu, pa osetim tepih pod nogama, u stanju sam da se 2 sata zajebavam u plicaku... :)Noor wrote:ma bjež, kakav pijesak, pa to su svagdje zavuče i zmažeš se ko prase do ručnika, koji je opet pun pijeska:)
dovoljno da vidim sve te ležaljke jednu na drugoj da ni ne poželim tamoStanojko wrote:Ovo je divlja plaza. Uglavnom nikada nije guzva. Rajveber wrote:jebeš to. di je više od pet ljudi, jednog cucka i šiptar, ne zalazim.Stanojko wrote:veber wrote:ha?
2017-10-06
ovo ti je pogled s najviše otočke planine. u pozadini je hvar.
2014-12-30
Nema lezaljki...naturalis... Ovde ima 100 plazica, i ovakvih i onakvih... biras... ;)Noor wrote:dovoljno da vidim sve te ležaljke jednu na drugoj da ni ne poželim tamoStanojko wrote:Ovo je divlja plaza. Uglavnom nikada nije guzva. Rajveber wrote:jebeš to. di je više od pet ljudi, jednog cucka i šiptar, ne zalazim.Stanojko wrote:veber wrote:ha?
ni šljunak ni beton...zato stijene! pa skočiš u uvalicu između njih, a dolje opet taj tepihStanojko wrote:Znam, ali sljunak i beton si mu nula bodova... Kad uletim u vodicu, pa osetim tepih pod nogama, u stanju sam da se 2 sata zajebavam u plicaku... :)Noor wrote:ma bjež, kakav pijesak, pa to su svagdje zavuče i zmažeš se ko prase do ručnika, koji je opet pun pijeska:)
šta radiš u plićaku, bre? jel s maskom i perajama?
zašto ne volim makarsku, brela i sl.Noor wrote:dovoljno da vidim sve te ležaljke jednu na drugoj da ni ne poželim tamoStanojko wrote:Ovo je divlja plaza. Uglavnom nikada nije guzva. Rajveber wrote:jebeš to. di je više od pet ljudi, jednog cucka i šiptar, ne zalazim.Stanojko wrote:veber wrote:ha?
ali ova guza...
2014-12-30
Odlican je Zlatni Rat... Samo pici vetar ko lud. Kad se setih svih onih likova na daskama sto jedre. To je valjda jedno od top 3 mesta za tu aktivnost na svetu bilo. Ne znam da li je i dalje....veber wrote:ovo ti je pogled s najviše otočke planine. u pozadini je hvar.
zakaj?vuksadinare wrote:ajmo razlaz...
kad ti ideš na tajland ono? ili kud si rekao?
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Volimo vas
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Merdžan i Sandala: Sve je laž, mi se volimo
» Volimo vas
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Merdžan i Sandala: Sve je laž, mi se volimo
Page 8 of 10