"I mi Srbi volimo Istru"
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: "I mi Srbi volimo Istru"
Sto da se svadjamo, mozemo lepo da se igramo u plicaku...veber wrote:da je obrnuto, bio bi pedofilNoor wrote:ma znam, šalim seStanojko wrote:Hehehehe...volim da otplivam negde daleko u pm pa kad se vrnem opalim s klincima frzbi, beach-ball i slicno u plicaku ;)Noor wrote:ni šljunak ni beton...zato stijene! pa skočiš u uvalicu između njih, a dolje opet taj tepihStanojko wrote:
Znam, ali sljunak i beton si mu nula bodova... Kad uletim u vodicu, pa osetim tepih pod nogama, u stanju sam da se 2 sata zajebavam u plicaku... :)
šta radiš u plićaku, bre? jel s maskom i perajama?
koliko su ti stari?
kaj buš s djecom, odi se s kajom svadit da imamo kaj komentirat.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
9/11Noor wrote:ma znam, šalim seStanojko wrote:Hehehehe...volim da otplivam negde daleko u pm pa kad se vrnem opalim s klincima frzbi, beach-ball i slicno u plicaku ;)Noor wrote:ni šljunak ni beton...zato stijene! pa skočiš u uvalicu između njih, a dolje opet taj tepihStanojko wrote:Znam, ali sljunak i beton si mu nula bodova... Kad uletim u vodicu, pa osetim tepih pod nogama, u stanju sam da se 2 sata zajebavam u plicaku... :)Noor wrote:ma bjež, kakav pijesak, pa to su svagdje zavuče i zmažeš se ko prase do ručnika, koji je opet pun pijeska:)
koliko su ti stari?
e, da...tu je na plaži i slično tata zakonStanojko wrote:9/11Noor wrote:ma znam, šalim seStanojko wrote:Hehehehe...volim da otplivam negde daleko u pm pa kad se vrnem opalim s klincima frzbi, beach-ball i slicno u plicaku ;)Noor wrote:ni šljunak ni beton...zato stijene! pa skočiš u uvalicu između njih, a dolje opet taj tepihStanojko wrote:
Znam, ali sljunak i beton si mu nula bodova... Kad uletim u vodicu, pa osetim tepih pod nogama, u stanju sam da se 2 sata zajebavam u plicaku... :)
koliko su ti stari?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
stanojko postao tata sa cetri banke na leđima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako ga izracuna, leba ti?vuksadinare wrote:stanojko postao tata sa cetri banke na leđima..
Prodajem polovnog miša za laptop. Skoro nov, samo dvaput pritisnut.
crvenkasti-
2014-04-17
Tasos je najbolji, sav u sumi i nije komercijalizovan od strane Zapada, znaci jeftin, jer Istocna boranija tamo ide.
Plaze skoro puste a priroda prelepa.
Plaze skoro puste a priroda prelepa.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Stanojko wrote:Ja isto volim Istru, ko i sve druge delove Italije...
šumadija ... top destinacija u bugarskoj.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
ova slika, klasična navlakuša.Serbinho-3 wrote:
od lijepim mjesta otala je afrika, kuba, portoriko, sjever australije i novi zeland. mome ne smeta hladnoća jug čilea i antartika.
2014-12-30
zajebao si se kolega. u makedoniji je šumadija.Kavran wrote:Stanojko wrote:Ja isto volim Istru, ko i sve druge delove Italije...
šumadija ... top destinacija u bugarskoj.
2014-12-30
Ok, ja ću ponit sendvič...veber wrote:kolega, bumo do trea ošli, ja kuham.Totenkopf wrote:Isto i ja...kaja wrote:Ja ne volim bas Istru , vise Dalmaciju .
Pa hercegovinu, pa zagorje...
U slavoniji npr. nisam nikad bio, a svidilo bi mi se, znam...
Sve mislim ove ću godine, pa slijedeće opet, pa nikako...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa ak si '91 u mirkovcima ima dvaj's i koji mesec od toga proslo 27 godina dakle pet banki su ti skoro na ledjimaStanojko wrote:Kako ga izracuna, leba ti?vuksadinare wrote:stanojko postao tata sa cetri banke na leđima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Srbi , nazalost , vole sve sta nije njihovo. Brinu tudje brige i vire susjedu u dvoriste. Tako je i tako ce biti. Da , a sto su ameri uradili indijancima, muhahahahahhahahaha Kila mozga...
2014-04-14
abraham wrote:Srbi , nazalost , vole sve sta nije njihovo. Brinu tudje brige i vire susjedu u dvoriste. Tako je i tako ce biti.
Kad im vlastita otadžbina nije dovoljno privlačna.
Guest- Guest
dzango wrote:U tom slučaju pođi od sebe. Tako je mnogo kulturniji dijalog. Šta vole ustaše?tre wrote:nemoj se ljutiti, samo komentiram kakve sve vrste nakaradnih ljubavi ima poput ove da srbi vole istrudzango wrote:Svako piše o onom što mu je drago. Tako i ti.tre wrote:jasno, i pedofili vole dječicu, silovatelji vole silovati, četnici klati, srbi jadransko more
Svijet je lopta šarena press
jebati vama mater. jebi ga ... do vas je.
2017-10-12
vuksadinare wrote:stanojko postao tata sa cetri banke na leđima..
ajd ... nek mu je sa srećom. i djetetu, i majci ... ma jezik pregrizao i ocu.
2017-10-12
Ne jedem magarad...veber wrote:mortadela tranu?
Tunjevina, sir, kap limunova soka i masl. ulja najčešće...
S time jogurt...
Pa wc papir u ruke i trka...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Volimo vas
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Merdžan i Sandala: Sve je laž, mi se volimo
» Volimo vas
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Merdžan i Sandala: Sve je laž, mi se volimo
Page 10 of 10