Recept za veće plaće u RH
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Recept za veće plaće u RH
zajebu te u svabiji, zajebu te i hrvatskoj u italiji , gdje god hoces
izdvajanja iz placa su brutalna al istina jest da kod svaba austrijanaca i svicaraca je ipak malo bolje, jer nema zajebancije ako te sljaker prijavi dok u hrvatskoj i ostalim vukojebinama balkana radnika jos ismiju sa pitanjem sta bi ti jos htjeo, medjutim i u svabiji i u drugim zemljama imas tih preprodavaca i nazovi poduzetnika sa balkana i od kojekuda koji ce te zajebat bez da trepne
izdvajanja iz placa su brutalna al istina jest da kod svaba austrijanaca i svicaraca je ipak malo bolje, jer nema zajebancije ako te sljaker prijavi dok u hrvatskoj i ostalim vukojebinama balkana radnika jos ismiju sa pitanjem sta bi ti jos htjeo, medjutim i u svabiji i u drugim zemljama imas tih preprodavaca i nazovi poduzetnika sa balkana i od kojekuda koji ce te zajebat bez da trepne
ima i svaba i austrijanaca takvih, poprimili auslendische mentalitet
Guest- Guest
Ne filozofirajte.Živi Zid wrote:catabbath wrote:danni1 wrote:Pa...možda ti jesi tamo 4.5 g al nekako više vjerujem svom bratu koji je tamo 30g, njegovom kumu koji je rođeni šabo i poduzetnik...jbga oni su mi ipak pouzdaniji izvor informacija nego ti s 4.5g iskustva u švabiji.
Brat ti priča bajke, vjerojatno opravdava vlastiti nerad i sl.
ili je prekarni radnik, zaposleni su za pojedinog poslodavca kraće nego je zakonski minimum za ostvarenje prava na godišnji
https://sh.wikipedia.org/wiki/Prekarni_radnici
https://hr.wikipedia.org/wiki/Prekarijat
Brat mi je u Njemačkoj 30.jebenih godina vi ni nemate toliko. Najbolji gazda mu je bio balkanac, neki Dujić. onda neki talijan i sad je više od 18g kod gazde švabe, e taj je najgori al jbga dosadilo mu seljakanje po švabiji pa je kupio kuću i tu se skrasio.
dobro..to bih ipak rekao da su vise mish mash..sa dodacima prave balkanske krvi,nego svabi i austrijanci..kurtzu hvala pa sa takvima nemam posla..Leviathan2 wrote:ima i svaba i austrijanaca takvih, poprimili auslendische mentalitet
Guest- Guest
ne svi, naletao sam ja i na svasta po svabiji, i to od svabapismejker wrote:kako rekoh..poslodavci se drze yakoni kao pijani plota,bar u svabiji..Leviathan2 wrote:zajebu te u svabiji, zajebu te i hrvatskoj u italiji , gdje god hoces
medjutim u vecini slucajeva da jer su kazne brutala
poanta jest da je drzava jako dobro premrezena i povezana na nivou drzavnih sluzbi koje se medjusobno kontroliraju i mjenjaju informacije..Leviathan2 wrote:ne svi, naletao sam ja i na svasta po svabiji, i to od svabapismejker wrote:kako rekoh..poslodavci se drze yakoni kao pijani plota,bar u svabiji..Leviathan2 wrote:zajebu te u svabiji, zajebu te i hrvatskoj u italiji , gdje god hoces
ako imas ugovor,imas svu mogutju podrsku drzave i sigurnost..i to je to..vrlo jednostavno,nema isplata na ruke,sve preko racuna,prvotno platjanje poreza i davanja financamtu i ostalima,i tako i financamt vidi odamh jel za taj mjesec sjela platja radniku...
Guest- Guest
Pa o tome i je riječ. Nisu oni pošteni što su po prirodi takvi nego što će najebat ako ne ispoštuju ugovor. Al da bi ti izmakli kamen ispod glave bi da mogu.Leviathan2 wrote:ne svi, naletao sam ja i na svasta po svabiji, i to od svabapismejker wrote:kako rekoh..poslodavci se drze yakoni kao pijani plota,bar u svabiji..Leviathan2 wrote:zajebu te u svabiji, zajebu te i hrvatskoj u italiji , gdje god hoces
Zaebani neki,a..danni1 wrote:Pa o tome i je riječ. Nisu oni pošteni što su po prirodi takvi nego što će najebat ako ne ispoštuju ugovor. Al da bi ti izmakli kamen ispod glave bi da mogu.Leviathan2 wrote:ne svi, naletao sam ja i na svasta po svabiji, i to od svabapismejker wrote:kako rekoh..poslodavci se drze yakoni kao pijani plota,bar u svabiji..Leviathan2 wrote:zajebu te u svabiji, zajebu te i hrvatskoj u italiji , gdje god hoces
Guest- Guest
dobro..da me Triny zaebava sa isplatom uvatio bi je za sisu i presamitio preko kolina i dao joj po guzi..
Guest- Guest
ja sam radio s jednim svabovom, bio sam respektrian kao radnik i kad sam odlazio nudio mi je skoro duplu placu da ostanem i budem poslovodjadanni1 wrote:Ne filozofirajte.Živi Zid wrote:catabbath wrote:danni1 wrote:Pa...možda ti jesi tamo 4.5 g al nekako više vjerujem svom bratu koji je tamo 30g, njegovom kumu koji je rođeni šabo i poduzetnik...jbga oni su mi ipak pouzdaniji izvor informacija nego ti s 4.5g iskustva u švabiji.
Brat ti priča bajke, vjerojatno opravdava vlastiti nerad i sl.
ili je prekarni radnik, zaposleni su za pojedinog poslodavca kraće nego je zakonski minimum za ostvarenje prava na godišnji
https://sh.wikipedia.org/wiki/Prekarni_radnici
https://hr.wikipedia.org/wiki/Prekarijat
Brat mi je u Njemačkoj 30.jebenih godina vi ni nemate toliko. Najbolji gazda mu je bio balkanac, neki Dujić. onda neki talijan i sad je više od 18g kod gazde švabe, e taj je najgori al jbga dosadilo mu seljakanje po švabiji pa je kupio kuću i tu se skrasio.
korektan lik, poslije nekoliko godina sam opet radio s jednim svabovom koji je bio sugava pizda i gledao kako da mi plati cim manje, sve dok jedared zbog kasnjenja mi nije skinuo sat, za 5 minuta sam mu odradio 55 minuta gratis, e onda sam mu mjesec dana uredno isao u svlacionicu 15 minuta prije kraja radnog vremena a ne 15-20 minuta poslije radnog vremena, to sto sam ostajao dovrsit posao i sve provjerit za sobom nije biljezio, nakon mjesec dana sam mu dao momentalni otkaz
kad se poceo bunit sam mu nabio na nos i rekao nek mi popusi, pokusao je da mi odbije pol zadnje place jer sam prekinuo bez otkaznog roka al sam ga pitao oce li da mu zapalim auto dok je on u njemu
u svicarskoj sam radio uglavnom s velikim firmama tako da s gazdama nisam imao prakticki dodira
u italiji nisam imao problema, odmah na startu sam postavio uvjete i rekao da cu nekom zakovrnut vrat ako se ne budu ispostovali, pokazat zube kod talijana obavezno inace te zajebu iz navike
sad radim za veliku svicarskotalijanskoaustrijku firmu i boli me kurac, radim pod uvjetima koje nema nitko pa ni shefovi,
ma kakvo postenje, korektnostdanni1 wrote:Pa o tome i je riječ. Nisu oni pošteni što su po prirodi takvi nego što će najebat ako ne ispoštuju ugovor. Al da bi ti izmakli kamen ispod glave bi da mogu.Leviathan2 wrote:ne svi, naletao sam ja i na svasta po svabiji, i to od svabapismejker wrote:kako rekoh..poslodavci se drze yakoni kao pijani plota,bar u svabiji..Leviathan2 wrote:zajebu te u svabiji, zajebu te i hrvatskoj u italiji , gdje god hoces
svabo ne zna za rjec postenje, nego samo za konzekvence, ako nema konzekvenci, jebe kako stigne i koga stigne, prodao bi rodjenu mater za fening vise
7 tauzenki u prosjeku, 10tak mjesalica na mjesec, ako mi se posreci istovarim kamion cementa, ono ako viljuskar ne radipismejker wrote:velike firme su najbolje...
cistim smece i zajebavam sheficu,
ona bi se prasnula a ja je drzim na ono, mrkva na motki, mozda omeksam jednog dana, al ko ce onda zivjet od nje
a onda ok, ja neznam kak izggleda pa ne mogu izjavit nista :)pismejker wrote:jok..nije moj tip..Leviathan2 wrote:a jebo?pismejker wrote:dobro..da me Triny zaebava sa isplatom uvatio bi je za sisu i presamitio preko kolina i dao joj po guzi..
hahahahaha..legendo...samo tako udri naprijed...i cuvaj i odrzavaj Mjeshalicu...Leviathan2 wrote:7 tauzenki u prosjeku, 10tak mjesalica na mjesec, ako mi se posreci istovarim kamion cementa, ono ako viljuskar ne radipismejker wrote:velike firme su najbolje...
ona bi se prasnula a ja je drzim na ono, mrkva na motki, mozda omeksam jednog dana, al ko ce onda zivjet od nje
Guest- Guest
kad ja idem sa baustele ide samnom i mjesalica, vec sam dogovorio, konzerviram je i u vitrinu :)pismejker wrote:hahahahaha..legendo...samo tako udri naprijed...i cuvaj i odrzavaj Mjeshalicu...Leviathan2 wrote:7 tauzenki u prosjeku, 10tak mjesalica na mjesec, ako mi se posreci istovarim kamion cementa, ono ako viljuskar ne radipismejker wrote:velike firme su najbolje...
eo upao mi poslic sledeci tjedan kod jednog starog klijenta, 40 tauzenki, rade neku mashinu i zapeli, zove i zapomaze, sam ponudio pare da mu najdem rjesenje, sutra idem do njega :)
vec sam shefici najavio da cu bit bolestan tj da se necu osjecat dobro al da necu vadit bolovanje :)
stoji onaj,kak se zove u dnu ekrana ma kao od 0 do 100 i vrijednost od 0 do 10000 Ojri,i cura trazi donacije da uredi svoj apartman..uvija se vrti guzicom a budale daju pare..rekoh joj da dojde kod mene u svabiju da nauci casno i posteno zaraditi svoj novac,a ne kupeci ga na uvrtanje prepumpanom guzicom.....
stoji onaj,kak se zove u dnu ekrana ma kao od 0 do 100 i vrijednost od 0 do 10000 Ojri,i cura trazi donacije da uredi svoj apartman..uvija se vrti guzicom a budale daju pare..rekoh joj da dojde kod mene u svabiju da nauci casno i posteno zaraditi svoj novac,a ne kupeci ga na uvrtanje prepumpanom guzicom.....
Guest- Guest
nis, idem malo van iz kontejnera uzet zraka pa na hrkanje, laku noc vam zelim
» Vlada tvrdi da su plaće vani 50% veće nego u nas
» Marić najavio veće plaće državnim i javnim službenicima
» Grci u štrajku zbog rasta troškova, traže veće plaće
» Radnici poznatih pivovara u Njemačkoj štrajkaju, traže veće plaće
» Vlada tvrdi da su plaće vani 50% veće nego u nas
» Marić najavio veće plaće državnim i javnim službenicima
» Grci u štrajku zbog rasta troškova, traže veće plaće
» Radnici poznatih pivovara u Njemačkoj štrajkaju, traže veće plaće
Page 7 of 16