Irci legalizirali pobačaj
Page 17 of 18
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Irci legalizirali pobačaj
ajd da vidimo.Sabina Spielrein wrote:veber wrote:zbljuvali bi se.Sabina Spielrein wrote:Zamisli da ja sad stavim svoj goli torzo na avatar, što bi se dogodilo?
zato ja stavljam ženske.
Izazivaš?
ja okupio bivše na izletu. i pride njihove "dečke" i svu djecu.
koja su moja ne znam, ali ima ih.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ne mislin na individualne želje, nego na evoluitivne prilagodbeSabina Spielrein wrote:aben wrote:Sabina Spielrein wrote:aben wrote:muko isusova, pa to zno svaki normalni čovik.Sabina Spielrein wrote:
Jesi to mami rekao? :sunny:
jo ne zun zoš se ritoš. još sun nave i visinu da te možda povede na provi trag...
Ovaj drugi dio ne razmem :redface1:
postoji razlog zoč je ova žena na sliki niža od ovoga muškoga, jer je ona niže biće.
barbara jelić je viša omene, a marina dalić je sposobnija u odlučivanju ili imo više samopouzdanja omene, ali to ne znoči da ..ono ča sun već reko ni istina.
fuck it, koja bi poanta bila za ženu da imo sposobnosti koje imaju muški?
Svakako neke sposobnosti muškaraca žene ne bi željele imati, to sam sigurna :sunny:
2014-04-16
jesam šta je,je...i ja bi volija češkat jajca i govorit da sam ugrožen...ček zapravo to i radim:)Živi Zid wrote:Metuzalem wrote:a nije, nego zbog moje babe...tvoje naljepnice, kod mene ne djeluju.Sabina Spielrein wrote:Sve to zbog feminizma?
Ti si zbilja mizogin
I što je najbolje nemaš ti pojma što je mizoginija. Samo se znate služiti shaming-om. maske su pale!Kylie Minogue slavi 50. rođendan i izgleda bolje nego ikada
http://www.index.hr/magazin/clanak/kylie-minogue-slavi-50-rodjendan-i-izgleda-bolje-nego-ikada/2000689.aspx
- slika:
ljubomoran si što su žene vrijednije od tebe, priznaj
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber wrote:ajd da vidimo.Sabina Spielrein wrote:veber wrote:zbljuvali bi se.Sabina Spielrein wrote:Zamisli da ja sad stavim svoj goli torzo na avatar, što bi se dogodilo?
zato ja stavljam ženske.
Izazivaš?
ja okupio bivše na izletu. i pride njihove "dečke" i svu djecu.
koja su moja ne znam, ali ima ih.
Lijepo i civilizirano, važna je ljubav.
Znam čovca koji ima petoro djece, svi su mu jako loši, cirkuliraju ga međusobno.
Ako onaj drugi koji je na redu pokupiti oca ne dođe na vrijeme, stari čeka na stepenicama.
A znam ljude dohranjene od usvojene djece kako neki nisu od rođene.
Šališ se, ali sjetilo me na tu priču-
Idem spat, onak kak bi u Hladnom pivu rekli o politici i dupetu.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
a ništa ti okupljaj sadašnje i bivše žene i njihove jebače. valjda te pali biti cuckold,ali to je valjda danas moderno.veber wrote:po avataru izgledaš ko derpe.
ali to je modiš i in.
Guest- Guest
Samo jebem u tom položaju, ne glumim misionara.pismejker wrote:Dannz budem te tuzio zeni...tu trazi sise da zene pokazu a doma glumi Missionara....danni1 wrote:Uffff, sad me zajebavaš i tjeraš me da razmišljam o muškom torzu!?Sabina Spielrein wrote:danni1 wrote:Apsolutno, mada mislim da tu nije samo emotivna nezrelost u pitanju, bojim se da je tu problem malo dublji. Tu se javlja čitav niz psiholoških problema.Sabina Spielrein wrote:
Emotivno nezreli stavljaju slike svojih torza na avatare, kako bi bili poželjni drugim muškarcima i kako bi se njihovo nago tijelo svidjelo onima sličnih nazora
Zamisli da ja sad stavim svoj goli torzo na avatar, što bi se dogodilo? Gdje je tu demokracija?
Sad, da ti staviš svoj goli torzo na avatar...stvarno ne znam kaj bi se dogodilo. Ma znam, nitko ne bi vjerovao da si to ti.
Govorim o principu, sigurno bi se pitali zašto sam to napravila, dočim je muški torzo na muškom forumu normalan i dobrodošao, ne?
de pokaži sise pa da idemo dalje.
veber-
2014-12-30
aj prošetaj.veber wrote:bolje biti pijan i rastavljen nego derpe i čosav.
Guest- Guest
ajd se zdepiliraj i prošeći sa lgbt zastavicom.
zatakni si ju u pakšu.
zatakni si ju u pakšu.
2014-12-30
Sunce ti jebem....Metuzalem. ja tek sad skužio tvoj avatar. To je Sabina na tebe ciljala kad je spominjala torzo.
Jbte, ja stvarno dobro ne vidim.
Mislio sam da su rendgenske snimke neke...taj crni okvir me sjebo a i ide mi vid u kurac u zadnje vrijeme i to rapidno.
Mislio sam da su rendgenske snimke neke...taj crni okvir me sjebo a i ide mi vid u kurac u zadnje vrijeme i to rapidno.
zemeš naočale...danni1 wrote:Sunce ti jebem....Metuzalem. ja tek sad skužio tvoj avatar. To je Sabina na tebe ciljala kad je spominjala torzo.
2014-12-30
Uffff...nemam vremena.veber wrote:zemeš naočale...danni1 wrote:Sunce ti jebem....Metuzalem. ja tek sad skužio tvoj avatar. To je Sabina na tebe ciljala kad je spominjala torzo.
Al svako malo prijetim da ću sutra kod okuliste.
te gay sklonosti preusmjeri prema nekom drugom objektu.veber wrote:ajd se zdepiliraj i prošeći sa lgbt zastavicom.
zatakni si ju u pakšu.
Guest- Guest
tak sam i ja.danni1 wrote:Uffff...nemam vremena.
dok nisam više mogao pročitati plakat
sada imam strateški raspoređene.
u autu, za kazne pročitat
u ruksaku za svakodnevno
kod starog, ako se desi da zajebem pa ne ponesem
kod bivše, da pročitam anexe alimentacija
najbolje da ih skompam vun i majmuna nabavim.
2014-12-30
i btw kada ti u trgovini gospođa veli da joj pročitaš deklaraciju s proizvoda, a oslovi te s "mladiću", znaš da ti je vrijeme jer je deklaracija napisana na arapskom.danni1 wrote:Uffff...nemam vremena.veber wrote:zemeš naočale...danni1 wrote:Sunce ti jebem....Metuzalem. ja tek sad skužio tvoj avatar. To je Sabina na tebe ciljala kad je spominjala torzo.
za gospođu
2014-12-30
veber wrote:tak sam i ja.danni1 wrote:Uffff...nemam vremena.
dok nisam više mogao pročitati plakat
sada imam strateški raspoređene.
u autu, za kazne pročitat
u ruksaku za svakodnevno
kod starog, ako se desi da zajebem pa ne ponesem
kod bivše, da pročitam anexe alimentacija
najbolje da ih skompam vun i majmuna nabavim.
A jbga, morat ću.
Nešto si kontam o laserskoj korekciji al jebeš mu mater pitanje je koliko je to trajno riješenje.
veber wrote:bolje biti pijan i rastavljen nego derpe i čosav.
Jest
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
neka. ja bih legalizirao pobačaj do posljednjeg dana trudnoće pička vam materina idiotska glupa. s jedne strane tamanimo sebe još nerođene, s druge strane uvozimo onu arapsko-islamsku gamad u neograničenim količinama koji se još dodatno množe zahvaljujući izdašnoj socijali. ma samo trpaj .... buahahahahah.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
pa u americi imas neke koje se zalazu za prekid trudnoce u bilo kojem terminuKavran wrote:neka. ja bih legalizirao pobačaj do posljednjeg dana trudnoće pička vam materina idiotska glupa. s jedne strane tamanimo sebe još nerođene, s druge strane uvozimo onu arapsko-islamsku gamad u neograničenim količinama koji se još dodatno množe zahvaljujući izdašnoj socijali. ma samo trpaj .... buahahahahah.
cak i nakon poroda
nije to nista novo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
daj mi objasni termin "prekid trudnoće nakon poroda"prckov wrote:pa u americi imas neke koje se zalazu za prekid trudnoce u bilo kojem terminuKavran wrote:neka. ja bih legalizirao pobačaj do posljednjeg dana trudnoće pička vam materina idiotska glupa. s jedne strane tamanimo sebe još nerođene, s druge strane uvozimo onu arapsko-islamsku gamad u neograničenim količinama koji se još dodatno množe zahvaljujući izdašnoj socijali. ma samo trpaj .... buahahahahah.
cak i nakon poroda
nije to nista novo
narod.hr
2014-12-30
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Prosvjed za pobačaj pred Ustavnim sudom
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju