Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
ko ej rekao d aje bio non stop u satoru..bio ej ejdan vikend tj subotu i nedjelju kad nije radiokaja wrote:I kako onda ima ili imao je vremena za biti u šatoru cijeli dan?vuksadinare wrote:nije u mirovini...niti je dobio stan...kao maloljetni branitelj nema neka prava...radi..kod tedeskija..za 3500 kuna...kaja wrote:Aha, znaci u penziji je od 25-e. Jer kako inače ima vremena za biti u šatoru?vuksadinare wrote:imam brata tigra koji je pristupio kao maloljetnik u tigrove kad i ja..on je imao 17 i pol godina..bio je godinu dana u tigrovima...bio ej i dva mjeseca u logoru..pa je na koncu bio i u satoru u savskoj..folirant sigurno nije...ali sto kaze..'pa picka mu materina ako sam ja sa 17 i pol godina imao muda da branim domovinu i narod ond ameni danas mudonja koji je tad imao tridesetak godina koji je po ljeti hladio jaja a po zimi ih grijao meni kaze da sam 'foler' kako necu poluditi..to mrzim'kaja wrote:Osim toga ta negativna slika o njima , gora nego o partizanima je samoskrivljena.
Ne rade 25 godina , od 25- e, u penziji su , stalno traže jos privilegija , pola ih je izmislilo bolest pa čak i oni koji su bili mjesec dana u ratu, godinu dana su se povlačili ispred onog šatora “ nećemo Jugoslaviju “ , pekli, pili, jeli, dabalebarili i tražili povlastice . To ljudi vide , voze se na posao i gledaju ove na lijevo u dokolicarenju , svaki glupost tipa protest protiv filma evo njih “ nećemo Jugoslaviju” , neke otrcane parole , sve rade osim sto rade i uzalud sto svi nisu takvi i neki su zbilja bolesni , ovi prvi su im stvorili sliku i jbg sad..
Moj bivši je vidio jednog sto je tri dana bio u ratu. Svaki put kad bi prošao autom na posao naravno je prokomentirao vidi ovih budala ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
I kako su ga uopće primili u tigrove sa 17 godina? Po svemu su ga trebali vratiti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Marcelo 40% je manje od pola , znaci nije privilegija . Bez obzira sto se toga nitko ne drži u praksi. Ali i da se traži jel možes ti razlučiti privilegiju od pozitivne prednosti.marcellus wrote:kaja wrote:Bi, bunili bi se naravno. Marcelo pokušava pozitivnu diskriminaciju izjednačiti s privilegijom i utopiti to u jedno te te isto da eto ispadne da i manjine, zene imaju sto i branitelji ali samo na zadnje se bune.
I do sada su te skupine , osim zena ( ne računam ovaj postotak kojega se i tako ne drži), imale prednost pri zapošljavanju i pozivali su se na to . U praksi to nitko ne doživljava jer gledaju kvalifikacije a ne to.
Prije 6 mjeseci su u šatoru osmislili to proširiti na rukovodeća mjesta za zadnju skupinu a sada je izašlo na vidjelo. To vise nije pozitivna diskriminacija nego privilegija i zato bijes javnosti. I zato su brze bolje povukli naputak ..
nije to nikakva privilegija jer u svakoj državi svijeta ratni vojni veterani imaju prednost u javnom sektoru
a osim toga jasno je rečeno da prednost imaju branitelji samo ako imaju jednak broj bodova kao i protukandidat, dakle ako oba imaju 66 bodova npr. za ravanatelja onda presuđuje je li netko bio veteran. Posve normalno.
ovo sa ženama je privilegija, jer se traži 40 posto žena na rukovodećim mjestima neovisno o kvalifikacijama i tu postoji mogućnost da manje sposoban kandidat dobije posao jer je kakti slabijeg spola pa to treba malo pojačat.
pa da damo romima onda 40 posto mjesta na rukovodećim mjestima u atomskim centralama... mislim manje je od pola.
nije to pozitivna prednost jer je ova moja doma prva koja jebe majku onom ko je to smislio jer ne želi da je neko imenuje na neko rukovodeće mjesto iz samilosti jer je žensko, nego zato jer je sposobniji kandidat.
kaja wrote:I kako su ga uopće primili u tigrove sa 17 godina? Po svemu su ga trebali vratiti
nisu, primalo se u tigrove i s manje
iz mog kvarta kad smo usli u tigrove u ljeto 1991..od nas desetak pola su bili maloljetnici..mislim d aih ej u tigrovima 1991 bilo oko 200 do 300 takvih..a moja 4 bojna je imala najvise maloljetnikakaja wrote:I kako su ga uopće primili u tigrove sa 17 godina? Po svemu su ga trebali vratiti
2015-09-08
stvar je samo jesi li za nešto kvalificiran ili ne. ovdje se jasno traži da branitelji ispune sve uvjete i kvalifikacije i uredu je da imaju prednost, jer bivše branitelje niko ne želi zaposlit radi stalnog medijskog sranja da su svi pijanci, kockari i imaju ptsp
istovremeno zemljom skoro 20 godina vladaju isključivo oni koji su od rata pobjegli u london i brisel i beč i zato nam država i propada
istovremeno zemljom skoro 20 godina vladaju isključivo oni koji su od rata pobjegli u london i brisel i beč i zato nam država i propada
Ma ne vjerujem , dobro ne znam. Onaj moj se javio isto tako pa su ga vratili , ajd natrag i čekaj. I mogao je doci tek druge godine. Nisu htjeli prije..marcellus wrote:kaja wrote:I kako su ga uopće primili u tigrove sa 17 godina? Po svemu su ga trebali vratiti
2015-08-15
...pa kako?..dosli u petrusevac gdje je bila baza 4 bojne tigrova u 8 mjesecu 1991 i prijavili se..istina odbili su dva petnaestogodisnjaka..a najmlađi koji ej bio primjljen imao je 16 i pol godina..vecina maloljetnih je bila na pragu punoljetnosti..
2015-09-08
kaja wrote:Ma ne vjerujem , dobro ne znam. Onaj moj se javio isto tako pa su ga vratili , ajd natrag i čekaj. I mogao je doci tek druge godine. Nisu htjeli prije..marcellus wrote:kaja wrote:I kako su ga uopće primili u tigrove sa 17 godina? Po svemu su ga trebali vratiti
moguće ali znam da ih je bilo koje su primili maloljetne
...no realno vecina ovih maloljetnih iz mog kvarata i susjednog trnja je bila inace angazirana 1990 godine i 1991..u svojim kvartovima..bili smo osmatranju sto s edesava u vojarnama tzv.jna na borongaju,tzv.'marsalci' i slicno..osiguravali smo neke sastanke..od preznatzeljnih pogleda...tako da smo imali neke preporuke pa su i ove malolčjetne uzeli u tigrove..a neki su imali mozda srece..jer u tom trenutku u bazi na petrusevcu nije bila dovoljno popunjena bojna..pa su bili primljeni..
2015-09-08
Pa znas i sam da u glavnom jesu. Cijeli dan piju, kockaju i u PTSP mirovini su.marcellus wrote:stvar je samo jesi li za nešto kvalificiran ili ne. ovdje se jasno traži da branitelji ispune sve uvjete i kvalifikacije i uredu je da imaju prednost, jer bivše branitelje niko ne želi zaposlit radi stalnog medijskog sranja da su svi pijanci, kockari i imaju ptsp
Nisu svi ali ovi koji jesu su toliko bučni da ispada da su svi.,
2015-08-15
Zašto imaju prednost samo kao ravnatelji škola?marcellus wrote:kaja wrote:Bi, bunili bi se naravno. Marcelo pokušava pozitivnu diskriminaciju izjednačiti s privilegijom i utopiti to u jedno te te isto da eto ispadne da i manjine, zene imaju sto i branitelji ali samo na zadnje se bune.
I do sada su te skupine , osim zena ( ne računam ovaj postotak kojega se i tako ne drži), imale prednost pri zapošljavanju i pozivali su se na to . U praksi to nitko ne doživljava jer gledaju kvalifikacije a ne to.
Prije 6 mjeseci su u šatoru osmislili to proširiti na rukovodeća mjesta za zadnju skupinu a sada je izašlo na vidjelo. To vise nije pozitivna diskriminacija nego privilegija i zato bijes javnosti. I zato su brze bolje povukli naputak ..
nije to nikakva privilegija jer u svakoj državi svijeta ratni vojni veterani imaju prednost u javnom sektoru
a osim toga jasno je rečeno da prednost imaju branitelji samo ako imaju jednak broj bodova kao i protukandidat, dakle ako oba imaju 66 bodova npr. za ravanatelja onda presuđuje je li netko bio veteran. Posve normalno.
ovo sa ženama je privilegija, jer se traži 40 posto žena na rukovodećim mjestima neovisno o kvalifikacijama i tu postoji mogućnost da manje sposoban kandidat dobije posao jer je kakti slabijeg spola pa to treba malo pojačat.
Nije u redu.
Neka se ta privilegija proširi na sve sinekure u javnom sektru.
Šta javnom, i u privatnom !
A što se tiče ovih kvota za žene, to je teško sranje.
Trinity-
2014-04-17
Jbg, ti su išli u školu . Ovi nisu htjeli , ponudili im penziju da stvore biračko tijelo, ovi rekli super alaj volim ovaj režim ide plata a ja ležim i imas to sto imas. Da ih percipiraju kao parazite a sami stalno traže jos ..marcellus wrote:stvar je samo jesi li za nešto kvalificiran ili ne. ovdje se jasno traži da branitelji ispune sve uvjete i kvalifikacije i uredu je da imaju prednost, jer bivše branitelje niko ne želi zaposlit radi stalnog medijskog sranja da su svi pijanci, kockari i imaju ptsp
2015-08-15
pa ja smqa zavrsio srednju skolu i visu skolu..tko nije htio ici u skolu?...to ej izgovor..jebeni izgovor...ja sma upisao visu skolu kad sam zavrsio srednju 1991 i nakon upisa na visu skolu prijavio sma se u tigrove..nakon skidanja zavrsio sam i ovu drugu skolukaja wrote:Jbg, ti su išli u školu . Ovi nisu htjeli , ponudili im penziju da stvore biračko tijelo, ovi rekli super alaj volim ovaj režim ide plata a ja ležim i imas to sto imas. Da ih percipiraju kao parazite a sami stalno traže jos ..marcellus wrote:stvar je samo jesi li za nešto kvalificiran ili ne. ovdje se jasno traži da branitelji ispune sve uvjete i kvalifikacije i uredu je da imaju prednost, jer bivše branitelje niko ne želi zaposlit radi stalnog medijskog sranja da su svi pijanci, kockari i imaju ptsp
2015-09-08
Ma nema zena 5% na rukovodećim pozicijama.
Al one za to i nisu uglavnom.
Ili moraju potražiti neku podršku u muškarcima , ja bi prva to napravila ili ne mogu biti autoritativne pa krenu biti nasilne
Al one za to i nisu uglavnom.
Ili moraju potražiti neku podršku u muškarcima , ja bi prva to napravila ili ne mogu biti autoritativne pa krenu biti nasilne
2015-08-15
Uglavnom vuče , uglavnom , govorim o većini.vuksadinare wrote:pa ja smqa zavrsio srednju skolu i visu skolu..tko nije htio ici u skolu?...to ej izgovor..jebeni izgovor...ja sma upisao visu skolu kad sam zavrsio srednju 1991 i nakon upisa na visu skolu prijavio sma se u tigrove..nakon skidanja zavrsio sam i ovu drugu skolukaja wrote:Jbg, ti su išli u školu . Ovi nisu htjeli , ponudili im penziju da stvore biračko tijelo, ovi rekli super alaj volim ovaj režim ide plata a ja ležim i imas to sto imas. Da ih percipiraju kao parazite a sami stalno traže jos ..marcellus wrote:stvar je samo jesi li za nešto kvalificiran ili ne. ovdje se jasno traži da branitelji ispune sve uvjete i kvalifikacije i uredu je da imaju prednost, jer bivše branitelje niko ne želi zaposlit radi stalnog medijskog sranja da su svi pijanci, kockari i imaju ptsp
2015-08-15
I ti nisi u penziji.
2015-08-15
Triny wrote:Zašto imaju prednost samo kao ravnatelji škola?marcellus wrote:kaja wrote:Bi, bunili bi se naravno. Marcelo pokušava pozitivnu diskriminaciju izjednačiti s privilegijom i utopiti to u jedno te te isto da eto ispadne da i manjine, zene imaju sto i branitelji ali samo na zadnje se bune.
Nije u redu.
pa to je po zakonu da nezaposleni branitelji imaju prednost i kod izbora na sinekure u javnom sektoru, ali opet pod uvjetom da imaju sve ostalo jednako kao i onaj tko nije branitelj
Čemu onda poseban naputak?marcellus wrote:Triny wrote:Zašto imaju prednost samo kao ravnatelji škola?marcellus wrote:kaja wrote:Bi, bunili bi se naravno. Marcelo pokušava pozitivnu diskriminaciju izjednačiti s privilegijom i utopiti to u jedno te te isto da eto ispadne da i manjine, zene imaju sto i branitelji ali samo na zadnje se bune.
Nije u redu.
pa to je po zakonu da nezaposleni branitelji imaju prednost i kod izbora na sinekure u javnom sektoru, ali opet pod uvjetom da imaju sve ostalo jednako kao i onaj tko nije branitelj
Bit će da se netko žalio.
I zašto se ne odnosi na privatni sektor?
Kad su već toliko zaslužni.
Trinity-
2014-04-17
Žalio se netko , to je triny. Pa je ova budala posla naputak i morala ga povuci.
2015-08-15
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» borit će se protiv "terora nacionalnih manjina"
» Mađarski šef diplomacije : Ukrajina neće u NATO jer ne poštuje prava nacionalnih manjina
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Less: Srbi i Hrvati imaju ogromnu prednost nad Bošnjacima; lakše je razbiti BiH nego je napraviti unitarnom
» PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
» Mađarski šef diplomacije : Ukrajina neće u NATO jer ne poštuje prava nacionalnih manjina
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Less: Srbi i Hrvati imaju ogromnu prednost nad Bošnjacima; lakše je razbiti BiH nego je napraviti unitarnom
» PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
Page 2 of 9