ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina - Page 9 Empty Re: Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina

Post by catabbath 27/5/2018, 01:26

Stvar je jednostavna, kome se ne sviđa nek ide.

Pa evo pošteni ljudi odlaze, kriminalci ostaju. Kao šta sam rekao, počinje kanibalizam među domoljubima, još max 4-5 godina kad ne bude više koga pljačkati i kad se bana pojede međusobno i to je rok trajanja ove slučajne države, imao je Zoki pravo.

catabbath

2015-08-22

Back to top Go down

Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina - Page 9 Empty Re: Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina

Post by mutava baštarda 27/5/2018, 10:00

tre wrote:
Kavran wrote:
mutava baštarda wrote:
Kavran wrote:
mutava baštarda wrote:
Pa ne može se raditi u ugljenokopu bez noge. Od ovih što rade na državnoj sisi bar 200 000 može biti bez ruke noge. A 100 000 bez po glave, odnosno i ne trebaju doći na posao.

naravno da si mogao. kao direktor ugljenokopa s plaćom od cca danas deset-petnaest tisuća kuna i plus imati boračke dodatke na plaću, biti sekretar partijske ćelije u lokalnoj samoupravi ili ''our-u'', dobiti ''stanarsko pravo'' od države, ali ne u krletkama ... ma svašta nešta. evo mijenjam sve ovo  što imam danas i što sam stekao isključivo radom i nasljedstvom za ono gore što sam naveo. samo ... ups ... nije u ponudi.

što sad?? ništa. piči dalje.
Ništa, čekaj idući rati i budi pametniji.

naravno. debela hladovina. jebem mater onomu tko bi za vas više bio spreman glavu izgubiti. tjah.
:tu
:tu

2015-09-14

Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Back to top

- Similar topics