Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
Stvar je jednostavna, kome se ne sviđa nek ide.
Pa evo pošteni ljudi odlaze, kriminalci ostaju. Kao šta sam rekao, počinje kanibalizam među domoljubima, još max 4-5 godina kad ne bude više koga pljačkati i kad se bana pojede međusobno i to je rok trajanja ove slučajne države, imao je Zoki pravo.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
tre wrote:Kavran wrote:mutava baštarda wrote:Ništa, čekaj idući rati i budi pametniji.Kavran wrote:mutava baštarda wrote:
Pa ne može se raditi u ugljenokopu bez noge. Od ovih što rade na državnoj sisi bar 200 000 može biti bez ruke noge. A 100 000 bez po glave, odnosno i ne trebaju doći na posao.
naravno da si mogao. kao direktor ugljenokopa s plaćom od cca danas deset-petnaest tisuća kuna i plus imati boračke dodatke na plaću, biti sekretar partijske ćelije u lokalnoj samoupravi ili ''our-u'', dobiti ''stanarsko pravo'' od države, ali ne u krletkama ... ma svašta nešta. evo mijenjam sve ovo što imam danas i što sam stekao isključivo radom i nasljedstvom za ono gore što sam naveo. samo ... ups ... nije u ponudi.
što sad?? ništa. piči dalje.
naravno. debela hladovina. jebem mater onomu tko bi za vas više bio spreman glavu izgubiti. tjah.
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» borit će se protiv "terora nacionalnih manjina"
» Mađarski šef diplomacije : Ukrajina neće u NATO jer ne poštuje prava nacionalnih manjina
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Less: Srbi i Hrvati imaju ogromnu prednost nad Bošnjacima; lakše je razbiti BiH nego je napraviti unitarnom
» PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
» Mađarski šef diplomacije : Ukrajina neće u NATO jer ne poštuje prava nacionalnih manjina
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Less: Srbi i Hrvati imaju ogromnu prednost nad Bošnjacima; lakše je razbiti BiH nego je napraviti unitarnom
» PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
Page 9 of 9