Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
Druga stvar, kolikogod tre rogoborio, partizani su imali dodatak na placu , tako nešto, nešto malo. U penziji su bili oni bez ruke ili noge. Hrvatska je jedinstven slučaj koja je dozvolila penzije fizički zdravim ljudima od 25 godina na konto ludila koje su mahom glumili, podmićivali doktore , ishodili lažne nalaze . Pa ima vojsku penzionera jer se ispred njih postavila dvojba raditi za 5000 ili ležati za 5000 a oni su naravno izabrali drugo. I to je 1/1. Ja ne znam jel takav slučaj postoji igdje , i u susjedstvu i vani.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
I onda se “ ludima” dala i mogućnost da i uz penziju i ludilo rade sto inače možes ili jedno ili drugo , dobro za to se nisu bas pretrgli i sada im se jos daje prednost na rukovodećim mjestima . Međutim mislim da se ni za to nebi bas pretrgli jer ako ništa moraju se probuditi i doci na posao. Mislim da je tu vise stvar druge generacije , hoce da im djeca imaju prednost jer djeca ne mogu u penziju pa onda na rukovodeća mjesta. To su radili i komunisti ali nisu bas propisali vise kao nepisano pravilo a sto znaci da su komunisti ipak bili pametniji jer nisu tresli kavez javnosti .
2015-08-15
kaja wrote:Zato sto muskarci i zene nemaju iste fizičke predispozicije pa postoje ženski i muški nogomet.marcellus wrote:glede rasprave s kajom - zašto ne propišu da mora biti 40 posto žena u svakom nogometnom timu...
ili u svakom NBA klubu...
ili u trećoj smjeni rudnika kreka uostalom
Ili u boksu laka i teška kategorija jer ne moze boksati onaj sa 60 kg sa onim od 130 kg.
Ali te fizičke predispozicije nisu razlog da zene ne bi bile zastupljenije u rukovodećim pozicijama nego sta jesu .
Ne traži se njihova većina nego veća zastupljenost jer ih ima par posto sada.
U trećoj smjeni rudnika ih nema uglavnom zbog istoga, one nemaju snagu kopati u rudniku ali to ne znaci da ih možes degradirati u uredu jer ne mogu kopati u rudniku.
muškarci i žene imaju sve različite predispozicije, ne samo fizičke, fizički se razlikujemo puno manje nego mentalno. Svaki objektivan doktor (meni je to davno jednom objasnila jedna doktorica) će ti reći da je najveća razlika između muškaraca i žena, nakon genitalija, u mozgu koji potpuno drukčije funkcionira kod žena i kod muškaraca.
a muškarce možeš degradirati i reći zato jer možete kopati u rudniku ne smije vas biti više od 60 posto na rukovodećim mjestima, tj morate uzeti 40 posto žena neovisno jesu li kompetentne ili ne
Viđeno u povijesti nekoliko puta, uvijek završilo velikom gladi.mutava baštarda wrote:Nacionalizacija u ime naroda...Triny wrote:Svi bi privatnici trebali zatvoriti firme na mjesec dana.vuksadinare wrote:tocno.. ..ono za privatnicu trinymarcellus wrote:Triny wrote:
Čemu onda poseban naputak?
Bit će da se netko žalio.
I zašto se ne odnosi na privatni sektor?
Kad su već toliko zaslužni.
jer nisu ratovali za privatni sektor nego za državu
Šta bi onda?
Trenutno u Venezueli...nema "nelegalnog" zatvaranja radnih mjesta, odmah nacionalizacija i glad...
Trinity-
2014-04-17
Država je nacionalizirala Agrokor u ime naroda, znači najebali smo.
Te razlike u mozgu sto zene lakše uče strani jezik a muskarci se bolje orijentiraju su nebitne za rukovodeća mjesta pa nisu ni argument. A muškarce ne degradiras ako kazes vas moze biti 60% jer to je vise od pola ne ?marcellus wrote:kaja wrote:Zato sto muskarci i zene nemaju iste fizičke predispozicije pa postoje ženski i muški nogomet.marcellus wrote:glede rasprave s kajom - zašto ne propišu da mora biti 40 posto žena u svakom nogometnom timu...
Ili u boksu laka i teška kategorija jer ne moze boksati onaj sa 60 kg sa onim od 130 kg.
Ali te fizičke predispozicije nisu razlog da zene ne bi bile zastupljenije u rukovodećim pozicijama nego sta jesu .
U trećoj smjeni rudnika ih nema uglavnom zbog istoga, one nemaju snagu kopati u rudniku ali to ne znaci da ih možes degradirati u uredu jer ne mogu kopati u rudniku.
muškarci i žene imaju sve različite predispozicije, ne samo fizičke, fizički se razlikujemo puno manje nego mentalno. Svaki objektivan doktor (meni je to davno jednom objasnila jedna doktorica) će ti reći da je najveća razlika između muškaraca i žena, nakon genitalija, u mozgu koji potpuno drukčije funkcionira kod žena i kod muškaraca.
a muškarce možeš degradirati i reći zato jer možete kopati u rudniku ne smije vas biti više od 60 posto na rukovodećim mjestima, tj morate uzeti 40 posto žena neovisno jesu li kompetentne ili ne
Degradiranje je ako mu das manje ili uopće. Stvar je u tome da zene degradiraju jer im ne daju priliku pa ih ima par posto . S te strane im zakonodavac hoce pomoći pa kaže ajde 40% bi ih trebalo biti.
One su uvijek kompetentne jer neće se javiti za šeficu kardiologije čistačica . Prema tome i to ti je argument za ništa..
2015-08-15
Uvijek kad se država petlja u privatno.catabbath wrote:Država je nacionalizirala Agrokor u ime naroda, znači najebali smo.
Trinity-
2014-04-17
Samo tako može opstati.abraham wrote:Svaki vid pogodovanja, protekcije i kvota je uvijek povezan sa drzavom i uhljebljivanjem. Buducnost je da ce (ako vec ne) u drzavnim sluzbama i upravi raditi najslabije karike. Razne seksulane, rasne i druge devijacije sta ce nesumnjivo u buducnosti dovesti do vrlo nezeljenih posljedica i urusavanja drzave/a kakove danas poznajemo. Realni sektor se ne brine niti o cemu osim o profitu. Bijel crn, homo, nudist, darker ili bilo sto. Vrijedis toliko i tu ti je mjesto.
Trinity-
2014-04-17
kaja wrote:Druga stvar, kolikogod tre rogoborio, partizani su imali dodatak na placu , tako nešto, nešto malo. U penziji su bili oni bez ruke ili noge. Hrvatska je jedinstven slučaj koja je dozvolila penzije fizički zdravim ljudima od 25 godina na konto ludila koje su mahom glumili, podmićivali doktore , ishodili lažne nalaze . Pa ima vojsku penzionera jer se ispred njih postavila dvojba raditi za 5000 ili ležati za 5000 a oni su naravno izabrali drugo. I to je 1/1. Ja ne znam jel takav slučaj postoji igdje , i u susjedstvu i vani.
Tako je Kajo
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Pa znam je, koliko god se oni borili rukama i nogama da dokažu suprotno.Yehudim wrote:kaja wrote:Druga stvar, kolikogod tre rogoborio, partizani su imali dodatak na placu , tako nešto, nešto malo. U penziji su bili oni bez ruke ili noge. Hrvatska je jedinstven slučaj koja je dozvolila penzije fizički zdravim ljudima od 25 godina na konto ludila koje su mahom glumili, podmićivali doktore , ishodili lažne nalaze . Pa ima vojsku penzionera jer se ispred njih postavila dvojba raditi za 5000 ili ležati za 5000 a oni su naravno izabrali drugo. I to je 1/1. Ja ne znam jel takav slučaj postoji igdje , i u susjedstvu i vani.
Tako je Kajo
2015-08-15
kaja wrote:Te razlike u mozgu sto zene lakše uče strani jezik a muskarci se bolje orijentiraju su nebitne za rukovodeća mjesta pa nisu ni argument. A muškarce ne degradiras ako kazes vas moze biti 60% jer to je vise od pola ne ?marcellus wrote:kaja wrote:Zato sto muskarci i zene nemaju iste fizičke predispozicije pa postoje ženski i muški nogomet.marcellus wrote:glede rasprave s kajom - zašto ne propišu da mora biti 40 posto žena u svakom nogometnom timu...
Degradiranje je ako mu das manje ili uopće. Stvar je u tome da zene degradiraju jer im ne daju priliku pa ih ima par posto . S te strane im zakonodavac hoce pomoći pa kaže ajde 40% bi ih trebalo biti.
One su uvijek kompetentne jer neće se javiti za šeficu kardiologije čistačica . Prema tome i to ti je argument za ništa..
nije ni razlika u fizičkim predispozicijama argument da žene ne bi igrale nogomet, samo nisu naročito konkurentne
filozofija xy posto žena je za kurac filozofija, jer kreće od pretpostavke da su žene iz nekog razloga neke metafizičke društvene nepravde u prošlosti radile lakše poslove tipa kuhanja i spremanja i podučavanja djece dok su se muškarci "ostvarivali" kopajući na farmi, kopajući u rudniku, i kopajući rovove u ratovima, a ne zato jer je to bilo posve logično.
naravno, danas neme razloga kad već žene imaju vremena da ne budu na rukovodećim položajima, ali njihov broj mora ovisiti samo o njihovim kompetencijama.
marcellus wrote:kaja wrote:Inače zene na rukovodećim pozicijama su propast. :)
Ili su nježne i lijepe i kao takve nemaju autoritet jer im se nabacuju umjesto da ih slušaju.
Ili su muškobanjaste i tračaju ih pa ove reagiraju nasiljem i mržnjom ne bi li ih se počeli bojati..
ne vidim to baš tako, ne moraju nužno bit muškarače da bi imale autoritet ali definitivno više volim muškarca za nadređenog, podređenog, i kolegu.
žene su za po doma, za posal radije biram muško društvo.
problem je što se žene više oslanaju na svoje "social skills" i znaju bit ambiciozne i bitchy, frajeri pak nisu tu radi bildanja ega nego radi plaće i posla.
Ma mislim...
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sora wrote:Ali su marljivekaja wrote:Inače zene na rukovodećim pozicijama su propast. :)
Ili su nježne i lijepe i kao takve nemaju autoritet jer im se nabacuju umjesto da ih slušaju.
Ili su muškobanjaste i tračaju ih pa ove reagiraju nasiljem i mržnjom ne bi li ih se počeli bojati..
One si ne mogu dopustiti lokanje po kaficima u radno vrijeme
A muski mogu
Tako da sam vec puno put mislila cemu sluze ravnatelji kad ih nikad nema na poslu
Gledala jučer neki kuharski putopis, arapska zemlja, desert s datuljama, usput malo priroda i društvo. Snimili muškarce kako po cijele dane sjede, piju čaj i pametuju. Pita voditelj, a gdje su žene, žene su u tvornici datulja, rade po cijele dane.
Tako i u Lici.
2016-02-22
Xclaire wrote:Xdzango wrote:Jok bre. Problem je što su i žene i muškarci na vlasti na nju došli negativnom selekcijom. Što gori, to su brže i bolje napredovali. Sam njihov rod tu ne igra nikakvu ulogu. Svi su po difoltu gmazovi.marcellus wrote:tre wrote:nego što je ako ne privilegija? čim je zakonom propisano da mora biti jasno je da je privilegija iako je glupost da ne može biti veća. Pa većina ljudi nema ništa protiv da bude i 100% žena na takvim mjestima ako su kvalitetnije od muškaraca ali zakon te tjera da može i zadnja glupača biti gazda ako se prijavila da bi se kvota ispunilakaja wrote:
Marcelo 40% je manje od pola , znaci nije privilegija . Bez obzira sto se toga nitko ne drži u praksi. Ali i da se traži jel možes ti razlučiti privilegiju od pozitivne prednosti.
točno to je problem.
2016-02-22
vuksadinare wrote:http://www.narod.hr/hrvatska/marcel-holjevac-li-se-itko-bunio-da-umjesto-nezaposlenih-branitelja-prednost-pri-izboru-ravnatelje-imaju-pripadnici-nacionalnih-seksualnih-manjina
naravno da ne bi. to bi se onda prikazivalo visokim demokratskim standardom.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Yehudim wrote:kaja wrote:Druga stvar, kolikogod tre rogoborio, partizani su imali dodatak na placu , tako nešto, nešto malo. U penziji su bili oni bez ruke ili noge. Hrvatska je jedinstven slučaj koja je dozvolila penzije fizički zdravim ljudima od 25 godina na konto ludila koje su mahom glumili, podmićivali doktore , ishodili lažne nalaze . Pa ima vojsku penzionera jer se ispred njih postavila dvojba raditi za 5000 ili ležati za 5000 a oni su naravno izabrali drugo. I to je 1/1. Ja ne znam jel takav slučaj postoji igdje , i u susjedstvu i vani.
Tako je Kajo
glupost. tri svjedoka i dobio bi partizansku mirovinu. borci nob-a imali su prednosti pri upisu fakulteta, ''polaganju ispita'', pri zapošljavanju na upravna mjesta i uopće, pri ''dodjeli'' stanova i u konačnici subnor je bio ideološki alfa i omega u društvu.
ne jedite govna.
dobro ... yehudi pakšu usraelski me ne čudi, ali ti kajo ... koji je tebi racku?
2017-10-12
Znam za 2 pok. partizana kojima je falila noga, jedan ju je na Sutjesci izgubio i oba su odradila staž.Kavran wrote:Yehudim wrote:kaja wrote:Druga stvar, kolikogod tre rogoborio, partizani su imali dodatak na placu , tako nešto, nešto malo. U penziji su bili oni bez ruke ili noge. Hrvatska je jedinstven slučaj koja je dozvolila penzije fizički zdravim ljudima od 25 godina na konto ludila koje su mahom glumili, podmićivali doktore , ishodili lažne nalaze . Pa ima vojsku penzionera jer se ispred njih postavila dvojba raditi za 5000 ili ležati za 5000 a oni su naravno izabrali drugo. I to je 1/1. Ja ne znam jel takav slučaj postoji igdje , i u susjedstvu i vani.
Tako je Kajo
glupost. tri svjedoka i dobio bi partizansku mirovinu. borci nob-a imali su prednosti pri upisu fakulteta, ''polaganju ispita'', pri zapošljavanju na upravna mjesta i uopće, pri ''dodjeli'' stanova i u konačnici subnor je bio ideološki alfa i omega u društvu.
ne jedite govna.
dobro ... yehudi pakšu usraelski me ne čudi, ali ti kajo ... koji je tebi racku?
Da je bilo parazitiranja, bilo je. Ima li ga sad, ima...
usput da vas podsjetim ... od doba rodovskog društva ili i ranije oni koji su ratovali za rod, pleme ... što god .... bili su uvijek ''nagrađivani''. uvijek. svaki ožiljak koji je zarađen u ratu za kneza, kralja itd. donosio je polje za obrađivanje, burg, selište, pravo na ubiranje poreza, naslov ... svašta nešta.
tko se protiv toga bunio?
oni koji nisu imali muda svoju glavu staviti na panj za rod ili pleme ... državu ... da ne sitničarim dalje. i to je to.
svi ćemo se prepoznati ... gdje smo bili kad je grmilo ... je l'?
tko se protiv toga bunio?
oni koji nisu imali muda svoju glavu staviti na panj za rod ili pleme ... državu ... da ne sitničarim dalje. i to je to.
svi ćemo se prepoznati ... gdje smo bili kad je grmilo ... je l'?
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
mutava baštarda wrote:Znam za 2 pok. partizana kojima je falila noga, jedan ju je na Sutjesci izgubio i oba su odradila staž.Kavran wrote:Yehudim wrote:kaja wrote:Druga stvar, kolikogod tre rogoborio, partizani su imali dodatak na placu , tako nešto, nešto malo. U penziji su bili oni bez ruke ili noge. Hrvatska je jedinstven slučaj koja je dozvolila penzije fizički zdravim ljudima od 25 godina na konto ludila koje su mahom glumili, podmićivali doktore , ishodili lažne nalaze . Pa ima vojsku penzionera jer se ispred njih postavila dvojba raditi za 5000 ili ležati za 5000 a oni su naravno izabrali drugo. I to je 1/1. Ja ne znam jel takav slučaj postoji igdje , i u susjedstvu i vani.
Tako je Kajo
ne jedite govna.
da ... kao ... radnici u ugljenokopu. aj odjeb.
2017-10-12
mutava baštarda wrote:Da je bilo parazitiranja, bilo je. Ima li ga sad, ima...
pa tko kaže da ga nema? tko to treba raščišćavati? ulica?? sora? usrael? sdp? jebem im krvavu mater da im jebem.
2017-10-12
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» borit će se protiv "terora nacionalnih manjina"
» Mađarski šef diplomacije : Ukrajina neće u NATO jer ne poštuje prava nacionalnih manjina
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Less: Srbi i Hrvati imaju ogromnu prednost nad Bošnjacima; lakše je razbiti BiH nego je napraviti unitarnom
» PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
» Mađarski šef diplomacije : Ukrajina neće u NATO jer ne poštuje prava nacionalnih manjina
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Less: Srbi i Hrvati imaju ogromnu prednost nad Bošnjacima; lakše je razbiti BiH nego je napraviti unitarnom
» PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
Page 6 of 9