Histerija medija: Talijani preuzimaju svoju zemlju
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Histerija medija: Talijani preuzimaju svoju zemlju
melburn je leftardska jazbinaLeviathan2 wrote:imam frenda u brizbejnu, i tako, odlucih ja i reko eto mene u posjet, coek se uzrujao da nije humano, nemoj levi nemoj , necu da te nosim na dusi i da ti se zamjerimprckov wrote:je, u avionima nema vise dame i gospodo welcome nego putnici dobrodosliLeviathan2 wrote:nis cudnog, ipak je australija zemlja slobode misli i govora , jel tako :)prckov wrote:navodno je zaradio zatvora zbog islamofobijeLeviathan2 wrote:prcko, jebote taj bler sam protiv sviju
nij evama lako :)
reko koji ti kurac, da nemas neki problema pa mislis da bi i mene mogli napasti
ma jok mili moj, ti ako ovdje dojdes za 3 dana si u zatvoru jer ces nekom jebat mater na rasnoj ili vjerskoj bazi, ovo ti je ludo u australiji
gore nego u jugi kad nisi smio protiv tite, ne dolazi eto mene sa zenom i djecom za mjesec dana
brizben manje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Italija im nema namjeru vratit pare kroz mjere štednje
https://www.klix.ba/biznis/eurozona/ako-pojaca-potrosnju-i-zaduzenje-italija-bi-mogla-biti-nova-grcka/180524097
https://www.klix.ba/biznis/eurozona/ako-pojaca-potrosnju-i-zaduzenje-italija-bi-mogla-biti-nova-grcka/180524097
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
konzervativac odrzo govor na univerzitetu u engleskoj i leftardi ga napali
cuj ljevicarskih majmuna kako to pokusavaju relativizirat
cuj ljevicarskih majmuna kako to pokusavaju relativizirat
2014-04-19
Kome je Italija dužna taj može zaboraviti pare
Italijani su rekli ne a sad vi kako hoćete jer ako idu oni dole ide cijela eurozona i EU
Italijani su rekli ne a sad vi kako hoćete jer ako idu oni dole ide cijela eurozona i EU
2014-04-11
Italija je uspavani div na europskoj razini..RayMabus wrote:Kome je Italija dužna taj može zaboraviti pare
jedna od osnivačica EU-a, te jedna od pravnih sljednica Francačkog carstva.
Inače države koje su osnovale EU 1953, su iste one koje su nastale diobom Franačke. Možemo reći da su Karolinzi uskrsnili.
Last edited by Metuzalem on 24/5/2018, 16:23; edited 2 times in total
Guest- Guest
Div se probudio i rekao da neće vratiti pare a ovi kako god im drago, potone li italijanska ekonomija povući će eurozonu prema dole
2014-04-11
nema sanse, frenda sam vidio prije par mjeseci, jedino bi volio otici na novi zelandclaire wrote:Levi, idemo kod prcija u posjetu :-D
al samo radi prirode
Ajme šta volim ove arhaične nazive.:)
Guest- Guest
ko su karolinzi?Metuzalem wrote:Samo Karolinzi bi mamicu hebali Muhamedincima.
Guest- Guest
svastaMetuzalem wrote:naši praoci..iz doba kada je biti muško bilo ideal.Leviathan2 wrote:ko su karolinzi?Metuzalem wrote:Samo Karolinzi bi mamicu hebali Muhamedincima.
nikad cuo :)
meni su praoci slavjani gdje je musko bilo musko a zena bila zena
bez truc muc feminizmus pederikus polupedekus i sl,
ne spominji arape, bljakMetuzalem wrote:Dugo vremena su Arapi sve kršćane latinskog obreda zvali Franci...
Još je u Achenu prijestolje kralja Europe i Cara Rima, zatirača Avara, donositelja svijetla, prenositelja božanske iskre te grčke logike.Leviathan2 wrote:ne spominji arape, bljakMetuzalem wrote:Dugo vremena su Arapi sve kršćane latinskog obreda zvali Franci...
Guest- Guest
Zamisli koliko si bitan, da vladarska titula nosi naziv tvojeg imena...Kaiser, King, Kralj.
Karlo Veliki. I još dobiješ ispred imena pridjev veliki:)
Karlo Veliki. I još dobiješ ispred imena pridjev veliki:)
Guest- Guest
Ionako nas prci ne prima u goste.:-PLeviathan2 wrote:nema sanse, frenda sam vidio prije par mjeseci, jedino bi volio otici na novi zelandclaire wrote:Levi, idemo kod prcija u posjetu :-D
al samo radi prirode
2014-04-12
Dug Italije 2,3 biljuna eura
http://m.dw.com/hr/populisti-prvi-put-vladaju-jednom-velikom-europskom-zemljom/a-43916390
Nema teorije da oni to vrate
http://m.dw.com/hr/populisti-prvi-put-vladaju-jednom-velikom-europskom-zemljom/a-43916390
Nema teorije da oni to vrate
2014-04-11
ma on nije bosanac, to je maskirani skotlandjaninclaire wrote:Ionako nas prci ne prima u goste.:-PLeviathan2 wrote:nema sanse, frenda sam vidio prije par mjeseci, jedino bi volio otici na novi zelandclaire wrote:Levi, idemo kod prcija u posjetu :-D
al samo radi prirode
kad mu dojdu gosti on im da malo da pomirisu rakiju :)
Sad se neće ništa značajno dešavati, ovo ti je povuci potegni igra ali iduće godine u ovo vrime ekonomska situacija u Italiji još gora a to ne ide na ruku strankama centra bilo desnice ili ljevice dakle Pokret pet zvjezdica i Lega mogu samo dobit više glasova a posebno Lega kojoj imigrantska kriza i teroristički napadi igraju za dobit glasove
2014-04-11
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Hahahaha, glumi na forumu da je Bosanac...priznajem, bio je uvjerljiviji od mene..do danas :-DLeviathan2 wrote:ma on nije bosanac, to je maskirani skotlandjaninclaire wrote:Ionako nas prci ne prima u goste.:-PLeviathan2 wrote:nema sanse, frenda sam vidio prije par mjeseci, jedino bi volio otici na novi zelandclaire wrote:Levi, idemo kod prcija u posjetu :-D
al samo radi prirode
kad mu dojdu gosti on im da malo da pomirisu rakiju :)
2014-04-12
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» tko bi ratovao za svoju zemlju danas?
» Vučić poručio kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju
» Nikolic u Briselu:'Svaki Srbin bi ratovao za svoju zemlju'
» Najlakše je psovati majku Vučiću, ali tako ne činite dobro za svoju zemlju!
» Talijani traže,Talijani hoće,Talijani mogu.
» Vučić poručio kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju
» Nikolic u Briselu:'Svaki Srbin bi ratovao za svoju zemlju'
» Najlakše je psovati majku Vučiću, ali tako ne činite dobro za svoju zemlju!
» Talijani traže,Talijani hoće,Talijani mogu.
Page 3 of 7