tko bi ratovao za svoju zemlju danas?
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
tko bi ratovao za svoju zemlju danas?
http://gallup-international.bg/en/Publications/2015/220-WIN-Gallup-International%E2%80%99s-global-survey-shows-three-in-five-willing-to-fight-for-their-country
Re: tko bi ratovao za svoju zemlju danas?
btw kako objasniti 57% kod Ateista?
mi smo vjerojatno nisko u grupi s Japanom, Italijom i Njemačkom da, axis love forever..
Last edited by kic on 2/2/2017, 12:46; edited 1 time in total
hrvatske ni nema na popisu.... :)), mi i švicarci smo za mir...
2015-08-08
Jok mi smo pod Germany pošto je pojam zemlja u osnovi ono šta te hrani i gdje ti je opstanak.michaellcmacha wrote:hrvatske ni nema na popisu.... :)), mi i švicarci smo za mir...
Đes vidio stoku da ratuje za livadu na kojoj nema trave ( hrane , opstanka ) ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma, to se vidi kad se zarati, kod nas bi Stevo Culej išao lapati po NTL-u a 80% bi prepustilo obranu Todi, Tedeskom i drugovima iz državne uprave ipak njima jbi bilo najgore
Kermit-
2014-04-17
..bezveze....jebote japan pri dnu..a sutra bi svi otisli u rat za bozanski japan i cara..nema veze sa vezeom ovo istrazivanje..cim sam vidio di se japan nalazi..znao sam da ovo istrazivanje nema veze sa mozgom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sva sreća da nas nitko nema razloga napasti... mislim tko bi branio Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci kada se ionako većina mladog stanovništva već iselila od tamo.. RH = Zagreb, doslovno..
Guest- Guest
točno to, istraživanje je glupo i netočno, japanci pri dnu.. kako da ne.vuksadinare wrote:..bezveze....jebote japan pri dnu..a sutra bi svi otisli u rat za bozanski japan i cara..nema veze sa vezeom ovo istrazivanje..cim sam vidio di se japan nalazi..znao sam da ovo istrazivanje nema veze sa mozgom
Guest- Guest
papua nova gvineja...u vrhu..pa tamo iam deset plemena ionak svaki dan ratuju jedni protiv drugih te se papaju..
2015-09-08
Normalno da je glupo istraživanje ....skužiš odam cim ovo pročitaš BiH : 55%
Samo šta nisu definirali protiv koga ha ha ha
Samo šta nisu definirali protiv koga ha ha ha
2014-04-11
ne znam kakvu vi sliku Japana imate, ali ovo danas su neki drugi Japanci..
Ukraina 62%, doduše čitao sam jedno nedavno istraživanje za Ukrainu, kao bili branili Ukrainu da je Rusija napadne..
30% ukrainaca je nešto reklo da bi se odmah dragovoljno priključilo, 30% je reklo da bi, a 30% bi utekli, a zanimljivo -10% je reklo da bi prešli na stranu Rusa (taman toliko ima rusa u ukraini :;D )
30% ukrainaca je nešto reklo da bi se odmah dragovoljno priključilo, 30% je reklo da bi, a 30% bi utekli, a zanimljivo -10% je reklo da bi prešli na stranu Rusa (taman toliko ima rusa u ukraini :;D )
Guest- Guest
Po ovoj anketi 55% građana BiH je spremno za građanski rat.
2014-04-11
...pa prije godinu dana kad ej ono doslovce skoro izbio sukob sa kinom..japanski ured za obranu nikad nije bio vise zatrpan pozivima dragovoljaca da se stave na raspolaganje japanskoj vojsciPinochet wrote:točno to, istraživanje je glupo i netočno, japanci pri dnu.. kako da ne.vuksadinare wrote:..bezveze....jebote japan pri dnu..a sutra bi svi otisli u rat za bozanski japan i cara..nema veze sa vezeom ovo istrazivanje..cim sam vidio di se japan nalazi..znao sam da ovo istrazivanje nema veze sa mozgom
2015-09-08
nisam baš siguran, mislim da su japanci isti bolesnici kao oni prije 100godina.. oni su poprilično zatvorena nacija, vanjske ideje ne ulaze tek tako u japan, dapače često se u japanaca smatra sramotom ako znaš dobro engleski jezik, čim si slab sa eng jezikom, slab si na inflitraciju te USA kulture(doduše američka kultura i je i kultura nasilja i ratova)kic wrote:
Guest- Guest
ma da..japanca je japanac..kod njega je uvijek na najvisem nivou kodeks casti..bilo 18 ili 21 stoljece..kic wrote:
2015-09-08
tako je, kod tih stvari se nisu mjenjalivuksadinare wrote:ma da..japanca je japanac..kod njega je uvijek na najvisem nivou kodeks casti..bilo 18 ili 21 stoljece..kic wrote:
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Nikolic u Briselu:'Svaki Srbin bi ratovao za svoju zemlju'
» Vučić poručio kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju
» Histerija medija: Talijani preuzimaju svoju zemlju
» Najlakše je psovati majku Vučiću, ali tako ne činite dobro za svoju zemlju!
» Češki predsjednik: "Trump radi upravo ono što europske elite ne rade, štiti svoju zemlju"
» Vučić poručio kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju
» Histerija medija: Talijani preuzimaju svoju zemlju
» Najlakše je psovati majku Vučiću, ali tako ne činite dobro za svoju zemlju!
» Češki predsjednik: "Trump radi upravo ono što europske elite ne rade, štiti svoju zemlju"
Page 1 of 6