Histerija medija: Talijani preuzimaju svoju zemlju
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Histerija medija: Talijani preuzimaju svoju zemlju
RIM - Italijanski predsjednik Serđo Matarela pozvao je bivšeg visokog zvaničnika Međunarodnog monetarnog fonda Karla Kotarelija na razgovor u ponedjeljak, saopšteno je iz njegove kancelarije.
Takav potez nagoviještava da bi Matarela mogao od Kotarelija da zatraži da bude na čelu tehnokratske vlade, navodi Rojters.
Takav potez nagoviještava da bi Matarela mogao od Kotarelija da zatraži da bude na čelu tehnokratske vlade, navodi Rojters.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
He he he EU menađer može a šta raja oće nemožeHektorović wrote:RIM - Italijanski predsjednik Serđo Matarela pozvao je bivšeg visokog zvaničnika Međunarodnog monetarnog fonda Karla Kotarelija na razgovor u ponedjeljak, saopšteno je iz njegove kancelarije.
Italijani će popizdit do kraja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ajde, puk je dobio malo da se igra izbora...
Sad veliki dečki uzimaju stvar u svoje ruke :)
Sad veliki dečki uzimaju stvar u svoje ruke :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
RayMabus wrote:He he he EU menađer može a šta raja oće nemože
Nakon Monti-ja još jedan Monti.
catabbath-
2015-08-22
Neće ovo na dobro završiti
Izgleda da su ovi u Briselu odlučili na silu vladati ljudima u Evropi
2014-04-11
Svaki narod treba staviti svoju državu na prvo mjesto, a ne nekakvu uniju, federaciju ili kakvu drugu asocijaciju...
Tako je i Trump nedavno rekao.
Živio Trump!
Tako je i Trump nedavno rekao.
Živio Trump!
Guest- Guest
Bogati ko da nama nisu izabrali premijera,ap nas pustili da se igramo demokracije:)RayMabus wrote:Neće ovo na dobro završiti
Aj,aj da ova vlast u Briselu radi za dobrobit naroda EUROPE, pa bi podrža uvođenje diktature, ali da mi baba Merkel paketaje pineze i trp nas imigrantima,e taj film od mene nećeš vidit.
I naravno talijanske pičkice će ovo skrušeno prihvatiti.
Guest- Guest
sumnjam, te talijanske pickice bi mogle lako lincovat nekogMetuzalem wrote:Bogati ko da nama nisu izabrali premijera,ap nas pustili da se igramo demokracije:)RayMabus wrote:Neće ovo na dobro završiti
Aj,aj da ova vlast u Briselu radi za dobrobit naroda EUROPE, pa bi podrža uvođenje diktature, ali da mi baba Merkel paketaje pineze i trp nas imigrantima,e taj film od mene nećeš vidit.
pazi sto ti kazem
pa noćas je pola italije imalo noćne polucije radi ovoga...svugdi je lijevica ista,antidržavna i odnarođena.Leviathan2 wrote:sumnjam, te talijanske pickice bi mogle lako lincovat nekogMetuzalem wrote:Bogati ko da nama nisu izabrali premijera,ap nas pustili da se igramo demokracije:)RayMabus wrote:Neće ovo na dobro završiti
pazi sto ti kazem
Guest- Guest
pa ne znam da je ljevica bas jaka sad u italiji, takozvana desnica je sve jaca jer talijanima je pun kurac takozvanih liberala, govorim za talijane sljakere i seljake koji su ogromna vecina ne takozvane intelektualce, otud i lega i berlusconi i 5 zvjezdica imaju toliku podrsku, pa cak i neke manje stranke, kad pogledas negdje oko 70 pa i vise postotaka je glasalo za nazovimo neke konzervativne opocije,Metuzalem wrote:pa noćas je pola italije imalo noćne polucije radi ovoga...svugdi je lijevica ista,antidržavna i odnarođena.Leviathan2 wrote:sumnjam, te talijanske pickice bi mogle lako lincovat nekogMetuzalem wrote:Bogati ko da nama nisu izabrali premijera,ap nas pustili da se igramo demokracije:)RayMabus wrote:Neće ovo na dobro završiti
pazi sto ti kazem
eo 5 zvjezdica najavljuje da ce aktivirat aticolo 90 , zloupotreba polozaja predsjednika, znaci matarela bi mogao odleprsati, lega ce ako zeli zadrzat glasace morat pratit inace ce otici onima najtvdjima,
ovdje jedino pomaze da pohapse 5 zvjezdica kompletno ali ne na dugi rok,
mada sve je moguce, zivimo u demokraciji gdje im lako natovare nesto :)
pa ne znam da je ljevica bas jaka sad u italiji, takozvana desnica je sve jaca jer talijanima je pun kurac takozvanih liberala, govorim za talijane sljakere i seljake koji su ogromna vecina ne takozvane intelektualce, otud i lega i berlusconi i 5 zvjezdica imaju toliku podrsku, pa cak i neke manje stranke, kad pogledas negdje oko 70 pa i vise postotaka je glasalo za nazovimo neke konzervativne opocije,Metuzalem wrote:pa noćas je pola italije imalo noćne polucije radi ovoga...svugdi je lijevica ista,antidržavna i odnarođena.Leviathan2 wrote:sumnjam, te talijanske pickice bi mogle lako lincovat nekogMetuzalem wrote:Bogati ko da nama nisu izabrali premijera,ap nas pustili da se igramo demokracije:)RayMabus wrote:Neće ovo na dobro završiti
pazi sto ti kazem
eo 5 zvjezdica najavljuje da ce aktivirat aticolo 90 , zloupotreba polozaja predsjednika, znaci matarela bi mogao odleprsati, lega ce ako zeli zadrzat glasace morat pratit inace ce otici onima najtvdjima,
ovdje jedino pomaze da pohapse 5 zvjezdica kompletno ali ne na dugi rok,
mada sve je moguce, zivimo u demokraciji gdje im lako natovare nesto :)
2014-04-17
RayMabus wrote:Neće ovo na dobro završiti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zato eu ne smije bit nista vise od ekonomske unijeMetuzalem wrote:pa noćas je pola italije imalo noćne polucije radi ovoga...svugdi je lijevica ista,antidržavna i odnarođena.Leviathan2 wrote:sumnjam, te talijanske pickice bi mogle lako lincovat nekogMetuzalem wrote:Bogati ko da nama nisu izabrali premijera,ap nas pustili da se igramo demokracije:)RayMabus wrote:Neće ovo na dobro završiti
pazi sto ti kazem
ako moze, ako ne moze onda adio leftardski majmuni
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Mateo Salvini : Italija nije kolonija
https://www.blic.rs/vesti/svet/italija-nije-kolonija-na-pomolu-kriza-koja-bi-mogla-da-postane-referendum-o-evropi/5hy9wk1
https://www.blic.rs/vesti/svet/italija-nije-kolonija-na-pomolu-kriza-koja-bi-mogla-da-postane-referendum-o-evropi/5hy9wk1
2014-04-11
Govorio sam vec.
EU je nadrljala.
EU je nadrljala.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
rekoh ja onaj tko ce unistit eu su upravo svabe...jednostavno sad ih ej italija izvela na cistac..i da njih nista drugo u eu ne zanima osim podizanja bilance i profitiranja osobnog naustrb drugih drzava u eu...trump je sad s evidi imao itekako pravo u pogledu uloge njemacke u eu gdje ej prvi otvoreno rekao da je eu u stavri njemacka privatna prcija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jedina sreca u nesreci je sto njemacka ima kurac od vojske...da je suprotno vec bi dobrano marsirali
2015-09-08
..ono ides se direktno mjesati u postizborne rezultate u italiji i sto ej to..nego otvoreno rusenje suvereniteta jedne drzave i clanice eu-a....da je netko drugi umjesto njemacke vec bi mu se prijetilo sankcijama
2015-09-08
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» tko bi ratovao za svoju zemlju danas?
» Vučić poručio kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju
» Nikolic u Briselu:'Svaki Srbin bi ratovao za svoju zemlju'
» Najlakše je psovati majku Vučiću, ali tako ne činite dobro za svoju zemlju!
» Talijani traže,Talijani hoće,Talijani mogu.
» Vučić poručio kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju
» Nikolic u Briselu:'Svaki Srbin bi ratovao za svoju zemlju'
» Najlakše je psovati majku Vučiću, ali tako ne činite dobro za svoju zemlju!
» Talijani traže,Talijani hoće,Talijani mogu.
Page 6 of 7