Histerija medija: Talijani preuzimaju svoju zemlju
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Histerija medija: Talijani preuzimaju svoju zemlju
nemaju mu šta naći, sa čime bi ga držali za muda hahhahahIamOneofYou wrote:zamisli nije nikada krao, i pogodovao drugima da kradu..Totenkopf wrote:glavna diskvalifikacija prema novom mandataru ide u pravcu kako se nikad nije bavio politikom...
kao da je to nešto negativno...
ali ne sumnja, da mu neće naći da je kara neku maloljetnicu ili namlatija koju ženku i s time ga ucijenivat.
Guest- Guest
centar se je pomakao u lijevo..a ono što je bila normalna desnica, sada se smatra ekstremnom i kao takav je zabranjena...lipo su na usosili.Hektorović wrote:prckov wrote:zapad opcenito je dozvolio da se djeca u skolama vec godinama indoktriniraju leftizmom i lazima, sad su ta djeca narasla
eno ih mnogih u medijima i politici i nijadna politicka opcija koja nije lijevo se ne dozvoljava
Obično oni bolje obrazovani... U biti sveučilišta su centri indoktrinacije.
Guest- Guest
I u ovome prednjače žene, u stavrnosti samo od žena čujem ove gluposti da izlaze iz njihovih usta, muškarci su izrazito konzervativni, čim skuže da mogu slobodno pričat.Kermit wrote:I problem su nazovi obrazovani koji se samo oblače, izgledaju, zvuče i ponašaju kao obrazovani a koji ne čitaju bilo šta osim fejsa, skripti i par stranica a imaju svoje mišlenje u vezi tema o kojima ne znaju ništa, e njih se brzo indokrinira prije svega jer je main stream, jer je poželjno (časopisi i portali za kurvice i hisptere), te zato šro su ih uvjerili u neprestani progres koji uključuje odbacivanje tradicije, knjiga, plemena, roda, poroda, obitelji etc
Guest- Guest
što je u defenzivi, pokušava se prilagodit, pravda se...u biti samo reagira na podržaje,umjesto da djeluje i utire trendove.Kermit wrote:U biti ulta industrijsku društvo samo po sebi uz bilancu isključuje sve što desnica zastupa i to je glavni problem desnice, posebice jer to ne shvaća
Guest- Guest
navodno je zaradio zatvora zbog islamofobijeLeviathan2 wrote:prcko, jebote taj bler sam protiv sviju
nij evama lako :)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sve što ljevica gura postane za par godina mainstream.
Guest- Guest
gledo sam klip kako se mali svada sa profesoricom u vezi zrtvologijeHektorović wrote:prckov wrote:zapad opcenito je dozvolio da se djeca u skolama vec godinama indoktriniraju leftizmom i lazima, sad su ta djeca narasla
eno ih mnogih u medijima i politici i nijadna politicka opcija koja nije lijevo se ne dozvoljava
Obično oni bolje obrazovani... U biti sveučilišta su centri indoktrinacije.
naime mali ne priznaje zrtvologiju i daje argumente a ludara sizi i dere se
2014-04-19
ma odma je mainstreamMetuzalem wrote:sve što ljevica gura postane za par godina mainstream.
drugacije ideje su fasizam, homofobija, rasizma, mizogonija itd
klasicni liberali su sad fasisticka desnica
sve lijevo od ljevice je fasizam
i to je glavni problem zapada, migranti su posljedica vec bolesnog drustva koje trune
2014-04-19
problem je sto se intelektualna desnica kasno probudilaKermit wrote:I problem su nazovi obrazovani koji se samo oblače, izgledaju, zvuče i ponašaju kao obrazovani a koji ne čitaju bilo šta osim fejsa, skripti i par stranica a imaju svoje mišlenje u vezi tema o kojima ne znaju ništa, e njih se brzo indokrinira prije svega jer je main stream, jer je poželjno (časopisi i portali za kurvice i hisptere), te zato šro su ih uvjerili u neprestani progres koji uključuje odbacivanje tradicije, knjiga, plemena, roda, poroda, obitelji etc
vjerovali su da idioti nemaju razloga da se bune protiv sve slobode i mogucnosti koji je zapad pruzao u odnosu na vukojebine
mislili su da je to mladalacki bunt koji ce proc
za to vrijeme su neomarksisti harali po univerzitetima i stvorili generacije i generacije zombija
i nisu oni glupi ili neobrazovani, stvar je u tome da su isprani od malena
2014-04-19
ma sta iskljucujeKermit wrote:U biti ulta industrijsku društvo samo po sebi uz bilancu isključuje sve što desnica zastupa i to je glavni problem desnice, posebice jer to ne shvaća
o cemu ti to mlatis
2014-04-19
Zato se išlo na emancipaciju jer su znali da ih je puno lakše manipulirati, nesto sl su napravili boljševici sa proletrijatomMetuzalem wrote:I u ovome prednjače žene, u stavrnosti samo od žena čujem ove gluposti da izlaze iz njihovih usta, muškarci su izrazito konzervativni, čim skuže da mogu slobodno pričat.Kermit wrote:I problem su nazovi obrazovani koji se samo oblače, izgledaju, zvuče i ponašaju kao obrazovani a koji ne čitaju bilo šta osim fejsa, skripti i par stranica a imaju svoje mišlenje u vezi tema o kojima ne znaju ništa, e njih se brzo indokrinira prije svega jer je main stream, jer je poželjno (časopisi i portali za kurvice i hisptere), te zato šro su ih uvjerili u neprestani progres koji uključuje odbacivanje tradicije, knjiga, plemena, roda, poroda, obitelji etc
Kermit-
2014-04-17
Teška degeneracija čovjeka. Ono što se do prije 15-20 godina i više smatralo liberalom i socijaldemokratom, danas se smatra desniciom, fašistom, nazadnjakom itd. jer se nije prodalo globalizmu, homo propagandi, kvazi-toleranciji i kvazi-ljudskim pravima.prckov wrote:zapad opcenito je dozvolio da se djeca u skolama vec godinama indoktriniraju leftizmom i lazima, sad su ta djeca narasla
Svaka iole suverena i osviještena država i nacija bi zadnjih 15-20 godina izašla iz povelje o ljudskim pravima i odbacila te 'vrijednosti' i formirala alternativu anglosaksonskom degenerizmu, posebice zabranila civilno društvo koje veze nema s humanitarnim akcijama i sl. već s destabilizacijom države, naroda, povijesti, kulture, jezika, morala i etike.
Guest- Guest
nis cudnog, ipak je australija zemlja slobode misli i govora , jel tako :)prckov wrote:navodno je zaradio zatvora zbog islamofobijeLeviathan2 wrote:prcko, jebote taj bler sam protiv sviju
pa feminizam je preteca svih zrtvologija poslije i ostvario je prilican uspjeh i onda posto maliganMetuzalem wrote:I u ovome prednjače žene, u stavrnosti samo od žena čujem ove gluposti da izlaze iz njihovih usta, muškarci su izrazito konzervativni, čim skuže da mogu slobodno pričat.Kermit wrote:I problem su nazovi obrazovani koji se samo oblače, izgledaju, zvuče i ponašaju kao obrazovani a koji ne čitaju bilo šta osim fejsa, skripti i par stranica a imaju svoje mišlenje u vezi tema o kojima ne znaju ništa, e njih se brzo indokrinira prije svega jer je main stream, jer je poželjno (časopisi i portali za kurvice i hisptere), te zato šro su ih uvjerili u neprestani progres koji uključuje odbacivanje tradicije, knjiga, plemena, roda, poroda, obitelji etc
jer zene su zrtve a muskarci sto su ginuli po ratovima, po rudnicima i najgorim i najopasnijim poslovima - su heroji a ne zrtve
oni ne mogu bit zrtve, mora neko bit kriv, tako reko marks i gotovo
ogroman je nesrazmjer izmedu muskaraca i zena u australiji sto se tice podrzavanja ljevice jer se ta poluistina prOdavala po skolama
2014-04-19
humanitarne akcije su dobrovoljne inace ako se namecu odozgo onda nisu humanitarne nego prisilneFénix wrote:Teška degeneracija čovjeka. Ono što se do prije 15-20 godina i više smatralo liberalom i socijaldemokratom, danas se smatra desniciom, fašistom, nazadnjakom itd. jer se nije prodalo globalizmu, homo propagandi, kvazi-toleranciji i kvazi-ljudskim pravima.prckov wrote:zapad opcenito je dozvolio da se djeca u skolama vec godinama indoktriniraju leftizmom i lazima, sad su ta djeca narasla
Svaka iole suverena i osviještena država i nacija bi zadnjih 15-20 godina izašla iz povelje o ljudskim pravima i odbacila te 'vrijednosti' i formirala alternativu anglosaksonskom degenerizmu, posebice zabranila civilno društvo koje veze nema s humanitarnim akcijama i sl. već s destabilizacijom države, naroda, povijesti, kulture, jezika, morala i etike.
humanost treba prepustit svakome na slobodu, i da se slobodno prema tome postavi
pa ako je human eno izbjeglica pa ko voli nek izvoli dovodit ih sebi, hranit ili sta god
2014-04-19
je, u avionima nema vise dame i gospodo welcome nego putnici dobrodosliLeviathan2 wrote:nis cudnog, ipak je australija zemlja slobode misli i govora , jel tako :)prckov wrote:navodno je zaradio zatvora zbog islamofobijeLeviathan2 wrote:prcko, jebote taj bler sam protiv sviju
2014-04-19
pa se vi smijte mom plemenu,
jos cete se vi plakat sto nemate pleme
izgubili ste kompas a ako niste ima da vam ga izbiju
nit prava nit humanost nit solidarnost nit sloboda misli a kamoli govora
sve za najvecu prevaru svih vremena, demokraciju :)
jos cete se vi plakat sto nemate pleme
izgubili ste kompas a ako niste ima da vam ga izbiju
nit prava nit humanost nit solidarnost nit sloboda misli a kamoli govora
sve za najvecu prevaru svih vremena, demokraciju :)
imam frenda u brizbejnu, i tako, odlucih ja i reko eto mene u posjet, coek se uzrujao da nije humano, nemoj levi nemoj , necu da te nosim na dusi i da ti se zamjerimprckov wrote:je, u avionima nema vise dame i gospodo welcome nego putnici dobrodosliLeviathan2 wrote:nis cudnog, ipak je australija zemlja slobode misli i govora , jel tako :)prckov wrote:navodno je zaradio zatvora zbog islamofobijeLeviathan2 wrote:prcko, jebote taj bler sam protiv sviju
reko koji ti kurac, da nemas neki problema pa mislis da bi i mene mogli napasti
ma jok mili moj, ti ako ovdje dojdes za 3 dana si u zatvoru jer ces nekom jebat mater na rasnoj ili vjerskoj bazi, ovo ti je ludo u australiji
gore nego u jugi kad nisi smio protiv tite, ne dolazi eto mene sa zenom i djecom za mjesec dana
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
eto mene vama u posjetuclaire wrote:Levi, idemo kod prcija u posjetu :-D
bolje bit gost nego domacin
2014-04-19
melburn je leftardska jazbinaLeviathan2 wrote:imam frenda u brizbejnu, i tako, odlucih ja i reko eto mene u posjet, coek se uzrujao da nije humano, nemoj levi nemoj , necu da te nosim na dusi i da ti se zamjerimprckov wrote:je, u avionima nema vise dame i gospodo welcome nego putnici dobrodosliLeviathan2 wrote:nis cudnog, ipak je australija zemlja slobode misli i govora , jel tako :)prckov wrote:navodno je zaradio zatvora zbog islamofobijeLeviathan2 wrote:prcko, jebote taj bler sam protiv sviju
reko koji ti kurac, da nemas neki problema pa mislis da bi i mene mogli napasti
ma jok mili moj, ti ako ovdje dojdes za 3 dana si u zatvoru jer ces nekom jebat mater na rasnoj ili vjerskoj bazi, ovo ti je ludo u australiji
gore nego u jugi kad nisi smio protiv tite, ne dolazi eto mene sa zenom i djecom za mjesec dana
brizben manje
2014-04-19
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» tko bi ratovao za svoju zemlju danas?
» Vučić poručio kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju
» Nikolic u Briselu:'Svaki Srbin bi ratovao za svoju zemlju'
» Najlakše je psovati majku Vučiću, ali tako ne činite dobro za svoju zemlju!
» Talijani traže,Talijani hoće,Talijani mogu.
» Vučić poručio kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju
» Nikolic u Briselu:'Svaki Srbin bi ratovao za svoju zemlju'
» Najlakše je psovati majku Vučiću, ali tako ne činite dobro za svoju zemlju!
» Talijani traže,Talijani hoće,Talijani mogu.
Page 2 of 7