Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 20
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
Kurvicki je sve reka bijegom kad je vidija da se Rijeka raspada...
:D
Guest- Guest
Kurvicki barem ima blama i obraza-za razliku od tebe...
Guest- Guest
Lol...
Imat obraza ne znaci utec kad ne ide kako si zamislija...
Bas tad triba ostat i svima pokazat zube...
Najlakše je bit tu kad sve ide kako triba...
A meni je osobno draže kad je obrnuta situacija...
To je karakter ovna...
Imat obraza ne znaci utec kad ne ide kako si zamislija...
Bas tad triba ostat i svima pokazat zube...
Najlakše je bit tu kad sve ide kako triba...
A meni je osobno draže kad je obrnuta situacija...
To je karakter ovna...
Guest- Guest
Ronaldov agent Jorge Mendes ucijenio je Pereza - traži 80 milijuna eura godišnju plaću za svog klijenta, skoro tri puta veću od aktualne, ili će Ronaldo zatražiti transfer, tvrdi El Confidencial.
Do takvog zahtjeva došlo je nakon što je otkriveno da Lionel Messi prema novom ugovoru s Barcelonom zarađuje 100 milijuna eura godišnje.
El Confidencial tvrdi kako nema šanse da će Perez pristati na takvu ponudu i 33-godišnjaku ponuditi trogodišnji ugovor vrijedan 240 milijuna eura.
"To je financijski nemoguće, a i Real u tom periodu više ne bi mogao dovesti nijednu zvijezdu", piše španjolski list.
??? kako 100M godišnje messi?? a da ovaj traži 80??
Do takvog zahtjeva došlo je nakon što je otkriveno da Lionel Messi prema novom ugovoru s Barcelonom zarađuje 100 milijuna eura godišnje.
El Confidencial tvrdi kako nema šanse da će Perez pristati na takvu ponudu i 33-godišnjaku ponuditi trogodišnji ugovor vrijedan 240 milijuna eura.
"To je financijski nemoguće, a i Real u tom periodu više ne bi mogao dovesti nijednu zvijezdu", piše španjolski list.
??? kako 100M godišnje messi?? a da ovaj traži 80??
Iznenadni odlazak Zinedinea Zidanea s kormila madridskog Reala još je jedna od glavnih tema u Španjolskoj, ali i šire, a posebice iz perspektive nasljednika, svi se pitaju tko je taj koji će dobiti priliku sjesti na najprestižniji trenerski stolac na svijetu...
Igru je prihvatila i jedna hrvatska kladionica koja je, po uzoru na brojne britanske, ponudila mogućnost za klađenje.
Po istoj je tako Arsene Wenger prvi izbor za to mjesto, na uloženih 100 kuna dobit će se tek 450 (minus manipulativni troškovi), a dalje slijede Mauricio Pochettino (5), Guti (8), Antonio Conte (10)...
Na kraju ponude nalazi se i jedno totalno neočekivano ime - Kruno Jurčić. Koeficijent je u maniri onog da će se Isus Krist ukazati na centralnom terenu u Wimbledonu, međutim, nikad se ne zna. Na 100
Igru je prihvatila i jedna hrvatska kladionica koja je, po uzoru na brojne britanske, ponudila mogućnost za klađenje.
Po istoj je tako Arsene Wenger prvi izbor za to mjesto, na uloženih 100 kuna dobit će se tek 450 (minus manipulativni troškovi), a dalje slijede Mauricio Pochettino (5), Guti (8), Antonio Conte (10)...
Na kraju ponude nalazi se i jedno totalno neočekivano ime - Kruno Jurčić. Koeficijent je u maniri onog da će se Isus Krist ukazati na centralnom terenu u Wimbledonu, međutim, nikad se ne zna. Na 100
Griezmann's contract renewal, that will make him €23m a year, is expected to be signed and announced this weekend in Lyon.
The striker has rejected Barça. [cope via sport]
dobra plata
The striker has rejected Barça. [cope via sport]
dobra plata
End- Posts : 21177
2015-08-25
Prema njima, Real je spreman u smjeru Pariza poslati bankovna jamstva u visini od 350 milijuna eura kako bi već ovog ljeta u dres svoje momčadi obukao željenu ‘lovinu’.
kako guštan ka malo prase
2015-08-25
I Fred Junajtidu...Serbia Strong wrote:uvalio gricman čergarima kurčinu.
lepo...
Guest- Guest
I ja isto hahaha...End wrote:Prema njima, Real je spreman u smjeru Pariza poslati bankovna jamstva u visini od 350 milijuna eura kako bi već ovog ljeta u dres svoje momčadi obukao željenu ‘lovinu’.
Nastat će teško rasulo haha...
Guest- Guest
fun fact.
loreal će za 2 igrača dati 500 milijuna dok je guardiola za iste novce stvorio komplet momčad koja je bez problema spremna dominirati u narednih 10 godina i još pritom svakom od tih igrača je vrijednost porasla najmanje x3.
loreal će za 2 igrača dati 500 milijuna dok je guardiola za iste novce stvorio komplet momčad koja je bez problema spremna dominirati u narednih 10 godina i još pritom svakom od tih igrača je vrijednost porasla najmanje x3.
2015-08-25
Abidal novi sportski direktor barce, ajmo sad po griza
2015-08-25
Ako je vjerovati onom što pričaju francuski te mnogi drugi svjetski mediji, Didier Deschamps, selektor Francuske, je Griezmannu postavio određenu vrstu ultimatuma. Naime, radi se o tome da mu je francuski izbornik rekao da o svojoj budućnosti mora odlučiti do nedjelje, a ukoliko to ne uradi za njega neće biti mjesta u ekipi na ovogodišnjem Mundijalu. Navodni razlog toga jeste što francuski strateg u ekipi želi mirnoću i sigurnost te ne želi da igrači tokom utakmice ne budu fokusirani na njihov zadatak. Podsjećanja radi, Griezmann ima na stolu ponudu od Barcelone, koja je voljna 1. jula/srpnja aktivirati njegovu otkupnu klazulu koja iznosi vrtoglavih 100 miliona eura.
bullshit, al nek se nađe..
bullshit, al nek se nađe..
2015-08-25
fridrih_niche wrote:I Fred Junajtidu...Serbia Strong wrote:uvalio gricman čergarima kurčinu.
lepo...
Fred je potpisao za united, gluperdo nagluplja
Guest- Guest
Frenkie de Jong (mladi igrač Ajaxa): "Leo Messi je daleko najbolji igrač na svijetu. Smatram da je nemoguće dostići nivo na kojem on igra u posljednjih nekoliko godina."
"Messi ili Ronaldo? Cristiano je dobar golgeter. Međutim Leo je dobar golgeter, playmaker, dribler... Može igrati u sredini terena, a pritom zabijati 40 ili više golova po sezoni. Messi u nogometu može sve."
"Argentina nema pretjerano dobar tim. Messi ih je opet doveo do tri finala, no nisu imali sreće. Bez Lea, mislim da ne bi mogli doći blizu završnice nekog velikog takmičenja."
"Messi ili Ronaldo? Cristiano je dobar golgeter. Međutim Leo je dobar golgeter, playmaker, dribler... Može igrati u sredini terena, a pritom zabijati 40 ili više golova po sezoni. Messi u nogometu može sve."
"Argentina nema pretjerano dobar tim. Messi ih je opet doveo do tri finala, no nisu imali sreće. Bez Lea, mislim da ne bi mogli doći blizu završnice nekog velikog takmičenja."
2015-08-25
Mali je glup konkurac, očito-kao i ti i tvoj jebač iz splita...
Guest- Guest
Gluperdo, nisan ni govorija o potpisu...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:I Fred Junajtidu...Serbia Strong wrote:uvalio gricman čergarima kurčinu.
lepo...
Nego da je popusija dugotrajnu ozljedu...
Glup si ka kurac Bracala!
Guest- Guest
same shit different dayfridrih_niche wrote:Gluperdo, nisan ni govorija o potpisu...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:I Fred Junajtidu...Serbia Strong wrote:uvalio gricman čergarima kurčinu.
lepo...
Nego da je popusija dugotrajnu ozljedu...
Glup si ka kurac Bracala!
2015-08-25
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 20