Našim momcima fali jedna stvar koju BEOGRAĐANI IMAJU! OVAKO SU ZAGREPČANKE PRIČALE 1967. GODINE
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Našim momcima fali jedna stvar koju BEOGRAĐANI IMAJU! OVAKO SU ZAGREPČANKE PRIČALE 1967. GODINE
Shvacam, samo nekome su neke osobine pozeljne, drugome ne..kaja wrote:Svatko napravi stereotip pa vlastitim doživljajima ali kada se kod vise ljudi takvi doživljaji poklope onda je to vec ? ... moglo bi biti tako, uz iznimke jasno..claire wrote:Svatko prica o svojim osobnim dozivljajima i istice to kao jedinu istinu.
Takvi su ljudi.
Mozda ja uvijek volim iznimke :-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Našim momcima fali jedna stvar koju BEOGRAĐANI IMAJU! OVAKO SU ZAGREPČANKE PRIČALE 1967. GODINE
Moja žena kaže da Srbi imaju veće pimpeke. A ona sigurno zna.
crvenkasti-
2014-04-17
smanji frustracije, djeluje groteskno.kaja wrote:I dalje sramiš, pa hajde nećemo te pojesti ...slobodno nam reci..Metuzalem wrote:Za sada takve karakteristike krase samo tebe.. definitivno mukobanjasto-đikansko ponašanje, nije ni čudo da ima samo psa.kaja wrote:Nećeš reci ha, da si ne osramotiš regiju samim sobom. Dakle jasno ti je da si debil. Razumijem..
mogu reći da se ne petljam sa ničim što je prešlo više od 50000km:)
Guest- Guest
Evo, crveni je dokaz za moju tvrdnju..Srbin, a Hrvat..znaci, iznimka :-D
2014-04-12
Ja mislim da se ti petljaš jedino sa svojom rukom.Metuzalem wrote:smanji frustracije, djeluje groteskno.kaja wrote:I dalje sramiš, pa hajde nećemo te pojesti ...slobodno nam reci..Metuzalem wrote:Za sada takve karakteristike krase samo tebe.. definitivno mukobanjasto-đikansko ponašanje, nije ni čudo da ima samo psa.kaja wrote:Nećeš reci ha, da si ne osramotiš regiju samim sobom. Dakle jasno ti je da si debil. Razumijem..
Al drago mi je da si svjestan sebe i da te sram reci jer si negativna reklama i vjerojatno bi se uklopio u neki od mojih stereotipa , sto bi kao obicno potvrdilo da sam u pravu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
svaki zdravi odrasli muškarac je konzervativan, prirodno stanje stvari. To šta neki glume da nisu da bi povalili pitare poput tebe, ne mijenaj ništa na stvari.kaja wrote:Ja mislim da se ti petljaš jedino sa svojom rukom.Metuzalem wrote:smanji frustracije, djeluje groteskno.kaja wrote:I dalje sramiš, pa hajde nećemo te pojesti ...slobodno nam reci..Metuzalem wrote:Za sada takve karakteristike krase samo tebe.. definitivno mukobanjasto-đikansko ponašanje, nije ni čudo da ima samo psa.kaja wrote:Nećeš reci ha, da si ne osramotiš regiju samim sobom. Dakle jasno ti je da si debil. Razumijem..
Al drago mi je da si svjestan sebe i da te sram reci jer si negativna reklama i vjerojatno bi se uklopio u neki od mojih stereotipa , sto bi kao obicno potvrdilo da sam u pravu.
Guest- Guest
Ništa pogoditi cu onda , a ti znas da sam pogodila.Metuzalem wrote:svaki zdravi odrasli muškarac je konzervativan, prirodno stanje stvari. To šta neki glume da nisu da bi povalili pitare poput tebe, ne mijenaj ništa na stvari.kaja wrote:Ja mislim da se ti petljaš jedino sa svojom rukom.Metuzalem wrote:smanji frustracije, djeluje groteskno.kaja wrote:I dalje sramiš, pa hajde nećemo te pojesti ...slobodno nam reci..Metuzalem wrote:
Za sada takve karakteristike krase samo tebe.. definitivno mukobanjasto-đikansko ponašanje, nije ni čudo da ima samo psa.
Krkan iz dalmatinske zagore, vrlo sličan mentalitet kao Hercegovci, seljacine .
More vide jedan put godišnje, kao oni iz čačka a pričaju da su Dalmatinci.
Dovukao se u Zagreb moguće nekada davno a mozda i nije , to nisam sigurna.
Međutim ostao notorna seljačina.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Takvi te uzbuđuju ili? sad se već brinem za tebe.kaja wrote:Ništa pogoditi cu onda , a ti znas da sam pogodila.Metuzalem wrote:svaki zdravi odrasli muškarac je konzervativan, prirodno stanje stvari. To šta neki glume da nisu da bi povalili pitare poput tebe, ne mijenaj ništa na stvari.kaja wrote:Ja mislim da se ti petljaš jedino sa svojom rukom.Metuzalem wrote:smanji frustracije, djeluje groteskno.kaja wrote:
I dalje sramiš, pa hajde nećemo te pojesti ...slobodno nam reci..
Krkan iz dalmatinske zagore, vrlo sličan mentalitet kao Hercegovci, seljacine .
More vide jedan put godišnje, kao oni iz čačka a pričaju da su Dalmatinci.
Dovukao se u Zagreb moguće nekada davno a mozda i nije , to nisam sigurna.
Međutim ostao notorna seljačina.
To je ta borba kod tebe, um ispran neliberalnim glupostima,a tijelo traži pravog macana. :)
Guest- Guest
tvoja zena je pogrijesila..istrazivanja pokazuju suprotno...no s druge strane srbi se vole kurciti vecinom bez temelja ali zene po navici vise vole one koji se kurce no poslije se razocaraju..crvenkasti wrote:Moja žena kaže da Srbi imaju veće pimpeke. A ona sigurno zna.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dalmatincima su zene isto gazde...kad su van kuce ili u drustvu a zena pokraj nesto se uskokodacu i glume...crnogorci su carevi..muskarcine..dok on jase konja zena tegli naramak drva..to ti je zivot...kaja wrote:Mogu sad nastaviti sa generalizacijom, Dalmatinci ..
Zgodni, visoki al ograničenje u glavi totalno. Konzervice.
U biti s njima imam najviše posla čitav zivot pa nisam sigurna jel ih mrzim ili volim.. kako kad..
2015-09-08
Šta kaže kako stoje Šipci s time?crvenkasti wrote:Moja žena kaže da Srbi imaju veće pimpeke. A ona sigurno zna.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Ona je zadužena za čakiju. Bez nje nikud ne idem...mislim bez žene.dzango wrote:Srećom pa ti žena zabranila da nosiš čakiju.Eroo wrote:Točno tako. Ako si i sam seljačina onda ćeš se i družit s takvima.dzango wrote:Аko si i sam seljačina, ni ovi ti neće biti odurni.Eroo wrote:kaja wrote:
Ne znam o kojem vremenu govorite, prije punskog rata mozda.
:)
Hercegovci, a onako .. seljacine
:)
Sve je do tebe, nas...Kakvi smo sami takvo društvo i biramo.
Osobno ne poznam ni jednog slovenskog seljačinu, kao ni seljanku.
Zaobilazim u širokom krugu.
DakleM, ono što se traži nađe se.
Takvi se međusobno jAAAko vole dok ne popiju koju više, nakon čega
mogu sijevniti i noževi...
2016-07-22
nedostaje vam ubedljiva i stabilna qita )
Guest- Guest
nema to veze sa kitama..inace vase zene mahom ne bi svrljale sa drugima svabama,talijanima,hrvatima,bosancima...nego sto se vi volite sepuriti.. a sepurenje je sastavni dio upucavanja kod svih zivih bica.. inace poslije sepurenja i pridobijanja zenki nakon izvjesnog vremena muda labudova zene vas peglaju ko kegle i salju u t.p.m sve u sesnaest..pizzon wrote:nedostaje vam ubedljiva i stabilna qita )
2015-09-08
Eroo wrote:Šta kaže kako stoje Šipci s time?crvenkasti wrote:Moja žena kaže da Srbi imaju veće pimpeke. A ona sigurno zna.
Tu negdje kao i Hrvati, možda malo bolje.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:nema to veze sa kitama..inace vase zene mahom ne bi svrljale sa drugima svabama,talijanima,hrvatima,bosancima...nego sto se vi volite sepuriti.. a sepurenje je sastavni dio upucavanja kod svih zivih bica.. inace poslije sepurenja i pridobijanja zenki nakon izvjesnog vremena muda labudova zene vas peglaju ko kegle i salju u t.p.m sve u sesnaest..pizzon wrote:nedostaje vam ubedljiva i stabilna qita )
ma zezam se
Guest- Guest
Štatije iskustvo...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Šta kaže kako stoje Šipci s time?crvenkasti wrote:Moja žena kaže da Srbi imaju veće pimpeke. A ona sigurno zna.
Tu negdje kao i Hrvati, možda malo bolje.
2016-07-22
Velike qurčine u RH i SRB prosjek<15 cm
U biti cijela Europa je u kurcu
Problem kod purgera je sto vole vise birtiju od zena
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
» Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
» Jedna dobra stvar od Pletera.Guzicari se sami izbacili iz reda.
» Na zapadu sve obrnuto - bogatiji ljudi imaju više djece, jer djeca su postala stvar prestiža
» Slavonska firma zaposlila 17 radnika iz Nepala: 'Nije teško, ali jedna stvar nas muči'
» Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
» Jedna dobra stvar od Pletera.Guzicari se sami izbacili iz reda.
» Na zapadu sve obrnuto - bogatiji ljudi imaju više djece, jer djeca su postala stvar prestiža
» Slavonska firma zaposlila 17 radnika iz Nepala: 'Nije teško, ali jedna stvar nas muči'
Page 4 of 5