Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
Akademik Miroslav Radman za Direkt: Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine
[size=35]koja je dimenzija ovog problema javnog zdravlja ja sam ne znam, ali kad pogledam podatke Hrvatskog zavoda za statistiku, onda fino može se pročitati da u ovom dijelu godine ima 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine. Čovjek zdravim razumom onda se pita gdje je tako strašan problem. Ne znam koji je nivo inženjerstva ovog puta i zašto je Covid postao takva zvijezda, celebrity kad imamo manjih smrtnih slučajeva nego u isto doba prošle godine. [/size]
[size=35]koja je dimenzija ovog problema javnog zdravlja ja sam ne znam, ali kad pogledam podatke Hrvatskog zavoda za statistiku, onda fino može se pročitati da u ovom dijelu godine ima 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine. Čovjek zdravim razumom onda se pita gdje je tako strašan problem. Ne znam koji je nivo inženjerstva ovog puta i zašto je Covid postao takva zvijezda, celebrity kad imamo manjih smrtnih slučajeva nego u isto doba prošle godine. [/size]
Re: Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
ako ukinemo sav promet na planetu sačuvati ćemo dodatnih preko milion života na planetu.
ako ukinemo duhan sačuvati ćemo u HR dodatnih 14 000 života...
Last edited by mutava baštarda on 22/10/2020, 23:22; edited 1 time in total
alkohol ubije 3 000 000 ljudi godišnje ( amateri )
ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
spasiti ćemo 5 miliona ljudi na svijetu.
doduše ove mjere će pobiti milijardu.
ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
2014-04-15
dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
naravno da ne, imaju atest dijabetes freemutava baštarda wrote:dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
2014-04-15
kada osnujem stožer za spas 5miliona ljudi na planetu samo ćemo krempite dopustiti. ja kao prvi čovik u stožeru po starom hrvatskom običaju poslat ću ti vozača da mi kompeziraš odstupanje od staza revolucije.n_razbojnik wrote:naravno da ne, imaju atest dijabetes freemutava baštarda wrote:dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
Vidim da si odgovoran član zajednice i misliš na svoje bližnje, naći ćemo se u podrumu na ostacima i rješiti sve u hodumutava baštarda wrote:kada osnujem stožer za spas 5miliona ljudi na planetu samo ćemo krempite dopustiti. ja kao prvi čovik u stožeru po starom hrvatskom običaju poslat ću ti vozača da mi kompeziraš odstupanje od staza revolucije.n_razbojnik wrote:naravno da ne, imaju atest dijabetes freemutava baštarda wrote:dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
2014-04-15
Svakako propisati što i koliko se jede, ništa GMO, nekvalitetna i jeftina hrana trebaju biti na crnoj listi. Kupovanje i konzumiranje iste strogo kažnjavati, k vragu, ljudi su neodgovorni. Ništa bez reda i čvrste ruke.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
Trinity-
2014-04-17
Radman se bavio seksualnim životom bakterija, zašto je uopće prozvan komentirati zaraznu bolest!?
Drugo, što se treba još desiti da ti luđaci shvate da nema teorije urote. Postoje nova zarazna bolest, puno ljudi oboljeva, neki umiru, pune su bolnice. U cijelom svijetu. Gledali su mrtve u kamionima, gledali su ljude koji sa 40 izađu iz bolnice kao da imaju 80..
Šta treba još da uvjeri te manijake da piri vrlo zarazna i zeznuta bolest?!
Drugo, što se treba još desiti da ti luđaci shvate da nema teorije urote. Postoje nova zarazna bolest, puno ljudi oboljeva, neki umiru, pune su bolnice. U cijelom svijetu. Gledali su mrtve u kamionima, gledali su ljude koji sa 40 izađu iz bolnice kao da imaju 80..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
svako jutro mladi volenteri stožera će obilaziti kućanstva i plijeniti PSove i tjerati djecu na igranje. starije postrojiti u parku na tjelovježbama jer 20 000 ljudi svake godine umre zbog kardiovaskularnih problema.Triny wrote:Svakako propisati što i koliko se jede, ništa GMO, nekvalitetna i jeftina hrana trebaju biti na crnoj listi. Kupovanje i konzumiranje iste strogo kažnjavati, k vragu, ljudi su neodgovorni. Ništa bez reda i čvrste ruke.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
sjetiti ćemo te se na dan bezbednosti.kaya wrote:Radman se bavio seksualnim životom bakterija, zašto je uopće prozvan komentirati zaraznu bolest!?
Ako se sete sete, ako ne nikom ništa.mutava baštarda wrote:sjetiti ćemo te se na dan bezbednosti.kaya wrote:Radman se bavio seksualnim životom bakterija, zašto je uopće prozvan komentirati zaraznu bolest!?
To je bila moja dužnost.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Svakako! I uvesti obavezno svakodnevno vaganje ! Uz mjerenje temperature i taj podatak predočiti u školi!mutava baštarda wrote:svako jutro mladi volenteri stožera će obilaziti kućanstva i plijeniti PSove i tjerati djecu na igranje. starije postrojiti u parku na tjelovježbama jer 20 000 ljudi svake godine umre zbog kardiovaskularnih problema.Triny wrote:Svakako propisati što i koliko se jede, ništa GMO, nekvalitetna i jeftina hrana trebaju biti na crnoj listi. Kupovanje i konzumiranje iste strogo kažnjavati, k vragu, ljudi su neodgovorni. Ništa bez reda i čvrste ruke.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
Trinity-
2014-04-17
pa možda to i je nakana... i to je potpuno u skladu sa tvojim rezonom...mutava baštarda wrote:doduše ove mjere će pobiti milijardu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mutava baštarda wrote:Akademik Miroslav Radman za Direkt: Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine
akademik pa laže. nije 1967 nego 967 akademik je dodao 1 ispred 967.
STANOVNIŠTVO
UMRLI
Ukupan broj umrlih od siječnja do kolovoza 2020. pao je za 2,7% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, odnosno umrlih je bilo 967 manje. Podaci pokazuju da, unatoč pandemiji bolesti COVID-19, nisu zabilježena znatnija odstupanja broja umrlih u odnosu na promatrano razdoblje prethodnih godina.
U kolovozu 2020. ostvaren je porast broja umrlih, i to za 3,3% u odnosu na kolovoz 2019., odnosno bilo je 132 umrlih više nego u istome mjesecu prethodne godine.
Osim privremenih podataka o umrlima po mjesecima za 2019. i 2020., grafikon prikazuje i konačne podatke za razdoblje od 2011. do 2019.
Napominjemo da privremeni podaci o umrlima nisu potpuno usporedivi s konačnim podacima. Privremeni podaci odnose se na mjesec upisa u državne matice, a ne na mjesec događaja.
https://www.dzs.hr/Hrv/Covid-19/stanovnistvo-umrli.html
Guest- Guest
e, aj pliz prvo ukini virus...ne moraš sve ostalo što si gore nabrojiomutava baštarda wrote:kada osnujem stožer za spas 5miliona ljudi na planetu samo ćemo krempite dopustiti. ja kao prvi čovik u stožeru po starom hrvatskom običaju poslat ću ti vozača da mi kompeziraš odstupanje od staza revolucije.n_razbojnik wrote:naravno da ne, imaju atest dijabetes freemutava baštarda wrote:dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
ok, mozda alkohol
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Oktoberfest" posjetilo 400.000 ljudi manje nego prošle godine
» Država dodijelila 10x manje STEM stipendija nego prošle godine
» U Grčkoj 382.000 stanovnika manje nego 2011. godine
» U Srbiji nikad manje stanovnika nego danas: Prosečna starost 43 godine
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» Država dodijelila 10x manje STEM stipendija nego prošle godine
» U Grčkoj 382.000 stanovnika manje nego 2011. godine
» U Srbiji nikad manje stanovnika nego danas: Prosečna starost 43 godine
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
Page 1 of 5