Našim momcima fali jedna stvar koju BEOGRAĐANI IMAJU! OVAKO SU ZAGREPČANKE PRIČALE 1967. GODINE
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Našim momcima fali jedna stvar koju BEOGRAĐANI IMAJU! OVAKO SU ZAGREPČANKE PRIČALE 1967. GODINE
U nas u biti niti nema kvalitetnog sušija...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Našim momcima fali jedna stvar koju BEOGRAĐANI IMAJU! OVAKO SU ZAGREPČANKE PRIČALE 1967. GODINE
Ma ima ..Hektorović wrote:U nas u biti niti nema kvalitetnog sušija...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Ma ima ..Hektorović wrote:U nas u biti niti nema kvalitetnog sušija...
Ma gdje?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kaj ste bre bolan kazali, ja ne kopcam
2015-08-15
kod njih nema prebijanja zena vec metak u vuglu odmah da te upozorimkaja wrote:Hmm, ovako, Beograđani su šarmantni , duhoviti i nekako kavaliri a opet muževni.Hektorović wrote:kaja wrote:Da ja kažem sto mislim ili ? Ne treba :)
Ajde ajde... da čujemo...
A Zagrepčani su umišljeni a nisu bas muževni i onako malo dosadni, u biti sami sebi su jako važni.
Sad nije to pravilo ima i drugačijih ali ako bi vec generalizirali..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Beogradjani su picke i papucari...sad ocjene..istina da su ovako humoristicni ali vise zbog onog srpskog naglaska i narjecja...gostoljubivi su...alo to je opcenito i ne vazi samo za zene...to smo pozitivno...negativno..ljubomorni do ibera.. zbog ljubomore doslovce znaju iskasapiti zene..ovo vrijedi i za njihove zene...kad dobiju sto zele mislim zenu..onda budu u stvari ono sto jesu..locu,zderu i mastaju kako karaju drugu trebu dok ga njegova salje u picku materinu i serpom po glavi tuce...
2015-09-08
Meni je jedna beogradjanka rekla da nema vecih jajara od muskaraca iz beograda...kad otkriju pravu facu nakon nekog vremena..kaze ona saljes ih u t.p.m a oni nista 'sede ko mrtvaci,mlitavi'.. crnogorci i dalmosi su pravi muskarci...zakljucila
2015-09-08
To si izmislio. (kao i uvijek).vuksadinare wrote:Meni je jedna beogradjanka rekla da nema vecih jajara od muskaraca iz beograda...kad otkriju pravu facu nakon nekog vremena..kaze ona saljes ih u t.p.m a oni nista 'sede ko mrtvaci,mlitavi'.. crnogorci i dalmosi su pravi muskarci...zakljucila
Dali ste me razumeli?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Upravo suprotno.vuksadinare wrote: crnogorci i dalmosi su pravi muskarci...zakljucila
Fetive Beograđanke Crnogorce,Dalmatince,Hercegovce,Bosance,Kordunaše,Ličane...ne mogu smisliti.
Dalmatinci su,doduše,nekada (Boris Dvornik,Neno Belan,Žarko Radić,Milan Štrljić,Aljoša Vučković, muški dio grupe Magazin,Toni Kukoč...) u Beogradu uživali kultni status.
No otkada su u BG sinonim za Dalmoše postali Mile Delija,Dragan Komazec, Baja Mali Knindža(koji se prodaje za Dalmatinca,u stvari je Bosanac iz Livna)) oni su pali na zaista loš glas.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja probao jednom suši. Odvratno. Da nešto valja, zvao bi se - mokri.kaja wrote:Ma ima ..Hektorović wrote:U nas u biti niti nema kvalitetnog sušija...
Mi Zemunci nismo pičke ali jesmo papučari.vuksadinare wrote:Beogradjani su picke i papucari...sad ocjene..istina da su ovako humoristicni ali vise zbog onog srpskog naglaska i narjecja...gostoljubivi su...alo to je opcenito i ne vazi samo za zene...to smo pozitivno...negativno..ljubomorni do ibera.. zbog ljubomore doslovce znaju iskasapiti zene..ovo vrijedi i za njihove zene...kad dobiju sto zele mislim zenu..onda budu u stvari ono sto jesu..locu,zderu i mastaju kako karaju drugu trebu dok ga njegova salje u picku materinu i serpom po glavi tuce...
kaja wrote:Ne znam o kojem vremenu govorite, prije punskog rata mozda.Eroo wrote:kaja wrote:Pa ne znam ih bas puno , Hrvati iz Bosne ? Ne iz Hercegovine ..Hektorović wrote:kaja wrote:
Hmm, ovako, Beograđani su šarmantni , duhoviti i nekako kavaliri a opet muževni.
A Zagrepčani su umišljeni a nisu bas muževni i onako malo dosadni, u biti sami sebi su jako važni.
A mi sirovine iz bosne :)
Pa pristojni, dragi , malo preozbiljni .. oni koje ja znam..sad drugih iskustava nemam osim prijateljskih :)
Ako se sjećam dobro Hercegovci su šta je valjalo isprobali i onda dali Srbima na dohranu.
:)
Hercegovci, a onako .. seljacine
Sve je do tebe, nas...Kakvi smo sami takvo društvo i biramo.
Osobno ne poznam ni jednog slovenskog seljačinu, kao ni seljanku.
Zaobilazim u širokom krugu.
DakleM, ono što se traži nađe se.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Аko si i sam seljačina, ni ovi ti neće biti odurni.Eroo wrote:kaja wrote:Ne znam o kojem vremenu govorite, prije punskog rata mozda.Eroo wrote:kaja wrote:Pa ne znam ih bas puno , Hrvati iz Bosne ? Ne iz Hercegovine ..Hektorović wrote:
A mi sirovine iz bosne :)
Pa pristojni, dragi , malo preozbiljni .. oni koje ja znam..sad drugih iskustava nemam osim prijateljskih :)
Ako se sjećam dobro Hercegovci su šta je valjalo isprobali i onda dali Srbima na dohranu.
Točno tako. Ako si i sam seljačina onda ćeš se i družit s takvima.dzango wrote:Аko si i sam seljačina, ni ovi ti neće biti odurni.Eroo wrote:kaja wrote:Ne znam o kojem vremenu govorite, prije punskog rata mozda.Eroo wrote:kaja wrote:
Pa ne znam ih bas puno , Hrvati iz Bosne ? Ne iz Hercegovine ..
Takvi se međusobno jAAAko vole dok ne popiju koju više, nakon čega
mogu sijevniti i noževi...
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Srećom pa ti žena zabranila da nosiš čakiju.Eroo wrote:Točno tako. Ako si i sam seljačina onda ćeš se i družit s takvima.dzango wrote:Аko si i sam seljačina, ni ovi ti neće biti odurni.Eroo wrote:kaja wrote:Ne znam o kojem vremenu govorite, prije punskog rata mozda.Eroo wrote:
Takvi se međusobno jAAAko vole dok ne popiju koju više, nakon čega
mogu sijevniti i noževi...
:)vuksadinare wrote:...kad dobiju sto zele mislim zenu..onda budu u stvari ono sto jesu..locu,zderu i mastaju kako karaju drugu trebu dok ga njegova salje u picku materinu i serpom po glavi tuce...
2015-08-15
Pa ja ne znam muskarca koji ga voli , svima je odvratan .dzango wrote:Ja probao jednom suši. Odvratno. Da nešto valja, zvao bi se - mokri.kaja wrote:Ma ima ..Hektorović wrote:U nas u biti niti nema kvalitetnog sušija...
A meni nije los :)
2015-08-15
kod nas ima jedan Filipinac koji pravi sushi, not bad..
ni prvi ni zadnj put da se žena radi penisa odrekne države,nacije,kulture, vjere, uvjerenja, čak i imena....što reći i kakvu poruku poslati...kaja wrote:Hmm, ovako, Beograđani su šarmantni , duhoviti i nekako kavaliri a opet muževni.Hektorović wrote:kaja wrote:Da ja kažem sto mislim ili ? Ne treba :)
Ajde ajde... da čujemo...
Guest- Guest
Mogu sad nastaviti sa generalizacijom, Dalmatinci ..
Zgodni, visoki al ograničenje u glavi totalno. Konzervice.
U biti s njima imam najviše posla čitav zivot pa nisam sigurna jel ih mrzim ili volim.. kako kad..
Zgodni, visoki al ograničenje u glavi totalno. Konzervice.
U biti s njima imam najviše posla čitav zivot pa nisam sigurna jel ih mrzim ili volim.. kako kad..
2015-08-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
» Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
» Jedna dobra stvar od Pletera.Guzicari se sami izbacili iz reda.
» Na zapadu sve obrnuto - bogatiji ljudi imaju više djece, jer djeca su postala stvar prestiža
» Slavonska firma zaposlila 17 radnika iz Nepala: 'Nije teško, ali jedna stvar nas muči'
» Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
» Jedna dobra stvar od Pletera.Guzicari se sami izbacili iz reda.
» Na zapadu sve obrnuto - bogatiji ljudi imaju više djece, jer djeca su postala stvar prestiža
» Slavonska firma zaposlila 17 radnika iz Nepala: 'Nije teško, ali jedna stvar nas muči'
Page 2 of 5