Jeste li zaljubljeni?
Page 22 of 31
Page 22 of 31 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31
Re: Jeste li zaljubljeni?
Lady_D wrote:Film je fenomenala. Cmoljila kao luda. Večeras cu ga opet pogledati.dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:Moja romanticna dusa je danas home alone pa gleda mostove okruga madison.
Svetac jesi li ti zaljubljen?
Moj omiljeni film..to gledam s lavorom <3
E. Znamo nas dvije zašto ;) toliko je moćnih momenata u tom filmu...istinskih,životnih,ne fejk.
Guest- Guest
a dobro, ako as dvije tako velite ;)
(ukusi su različiti)
(ukusi su različiti)
2014-12-30
Lavor je za suze, Mr. Grezi. Srećom da je film. Ko mi u reali ovakvoj divotnoj nagazi na srce da pustim suze zapljusne ga iz hidranta,višemjesečni monsun ili tsunami :Pveber_1 wrote:kaj povraćašdzepna_venera wrote:
Moj omiljeni film..to gledam s lavorom <3
da nemaš salmonelu?
Guest- Guest
Jesu različiti..i to je super.veber_1 wrote:a dobro, ako as dvije tako velite ;)
(ukusi su različiti)
Guest- Guest
znaš kak je moja mati govorila? a vjerovatno znaš, jer je i tebi tvoja, možda. samo ti plači, manje ćeš pišat :D
Last edited by veber_1 on 19/8/2015, 18:07; edited 1 time in total (Reason for editing : možda :D)
veber-
2014-12-30
dzepna_venera wrote:Jesu različiti..i to je super.veber_1 wrote:(ukusi su različiti)
Meni se oba sviđaju, ali sam ih doživjela na različite načine... Ostavljaju dojam, da...
Guest- Guest
naravno. bili bi unificirani. bilo bi nam dosadano.dzepna_venera wrote:Jesu različiti..i to je super.
zato nikad ne komentiram nečiji izgled, ponašanje (ako je u granicama uzusa), odabire partnera, vozila....ect. različiti smo i to nas čini bogatijima. duševno.
2014-12-30
veber_1 wrote:znaš kak je moja mati govorila? a vjerovatno znaš, jer je i tebi tvoja, možda. samo ti plači, manje ćeš pišat :D
Ha ha! Istina..ali rađe biram suze radosnice i one kad sam ganuta pozitivom, nekom ljepotom..
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:
E. Znamo nas dvije zašto ;) toliko je moćnih momenata u tom filmu...istinskih,životnih,ne fejk.
mda, varanje partnera uopce nije fejk
betty.boop-
2015-01-23
nije fejk, reala je :Dbetty.boop wrote:
mda, varanje partnera uopce nije fejk
veber-
2014-12-30
je suze radosnice i smješulje su pozitiva.dzepna_venera wrote:Ha ha! Istina..ali rađe biram suze radosnice i one kad sam ganuta pozitivom, nekom ljepotom..
2014-12-30
ajmo na kavu :Dbetty.boop wrote:igzekli maj point :p
veber-
2014-12-30
admini ne smiju flertat s obicnim korisnicima suprotnog spola, protivi se nasem forumskom pravilniku :p
betty.boop-
2015-01-23
onda me proglasite adminom. da uđem u kastu :Dbetty.boop wrote:
admini ne smiju flertat s obicnim korisnicima suprotnog spola, protivi se nasem forumskom pravilniku :p
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
ma meni treba samo na tren. da odpeljam gospodičnu na kavu. nakon kave vratim sve ovlasti :D
2014-12-30
Page 22 of 31 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31
Similar topics
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?