Jeste li zaljubljeni?
Page 26 of 31
Page 26 of 31 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31
Re: Jeste li zaljubljeni?
pa to daje čar. zakaj ne?
ja se opišem kao quasimodo. ali ih upozorim da je grba veća nego njegova.
u biti radar mi radi dobro.
a samo je stvar u tome da treba dobro isčitati što netko piše i ne vizualizirati.
prije dosta godina upoznao sam jednu forumašicu koja je bila skromna u opisu. a, ne da je žena izgledala kao avion već kao avion, jahta i rols sve zajedno. i dan danas sam s njom kontaktu.
ja se opišem kao quasimodo. ali ih upozorim da je grba veća nego njegova.
u biti radar mi radi dobro.
a samo je stvar u tome da treba dobro isčitati što netko piše i ne vizualizirati.
prije dosta godina upoznao sam jednu forumašicu koja je bila skromna u opisu. a, ne da je žena izgledala kao avion već kao avion, jahta i rols sve zajedno. i dan danas sam s njom kontaktu.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pa i ne bas..tipicnost foruma i chata je da covjek preidealizira nekog,i onda kad padnu izmjene slika,ehhhh...ebi ga...opet ne zelis nekog uvrijediti,pa pravis bolni kompromis,koji na kraju sve unesreci..
Ti si imao srecu,i to je oke,a dobro si naveo da treba iscitati,ne vizualizirati..Bed je moj,sto nikad u kontaktu ne pucam na lov,nego se masovno zezam,a kasnije kad krene,ehhh...zato sam sad uzdrzan i ne bacam udice..a-jok...dosta..
Ti si imao srecu,i to je oke,a dobro si naveo da treba iscitati,ne vizualizirati..Bed je moj,sto nikad u kontaktu ne pucam na lov,nego se masovno zezam,a kasnije kad krene,ehhh...zato sam sad uzdrzan i ne bacam udice..a-jok...dosta..
Guest- Guest
na forumima ne vizualiziram, barem pokušavam.
vrijedi i za muške i za ženske.
ok. s muškima se nađeš da bi popio, napravio roštilj.
osobno znam barem 50-ak forumaša koji su sada ovdje.
vrijedi i za muške i za ženske.
ok. s muškima se nađeš da bi popio, napravio roštilj.
osobno znam barem 50-ak forumaša koji su sada ovdje.
2014-12-30
ps. tko ima iskrene namjere ne mulja ni na forumu. niti o izgledu ni o svemu drugom.
2014-12-30
naravno,ali je svatk osebi izgledom super..kuzis..no ne znaci da je po ukusu i drugom..
Guest- Guest
naravno da kužim. ja sebe ne idealiziram, takav sam kakav jesam.
istospolno upoznavanje je jednostavnije jer ne postoji naznaka seksualnosti, osim ako nisu homići.
istospolno upoznavanje je jednostavnije jer ne postoji naznaka seksualnosti, osim ako nisu homići.
2014-12-30
jap..no najbolje mi je uzivo spotati curu-zenu,i ba onako je suptilno obraditi visokorezolutnim radarom..
geje nek se ebu,ali nek ostanu na 4%...iz ghofneta se jos nije ukazao zivot na dvi noge...
geje nek se ebu,ali nek ostanu na 4%...iz ghofneta se jos nije ukazao zivot na dvi noge...
Guest- Guest
pa ne mora uvijek biti naznaka seksualnosti ni sa suprotnim spolom :) sve ovisi kako koga gledaš. a ni razgovor na pp ne znači uvijek neko flertanje s primisli da to može negdje voditi, čisto razgovor ugodan. jel nije tako?
rozNa- Posts : 200
2015-04-11
naravno, da ne. ni razgovor na pp ne znači flert. ni poziv da nekog provozaš ne znači da ju želiš strpat u krevet po defaultu ;)rozNa wrote:pa ne mora uvijek biti naznaka seksualnosti ni sa suprotnim spolom :) sve ovisi kako koga gledaš. a ni razgovor na pp ne znači uvijek neko flertanje s primisli da to može negdje voditi, čisto razgovor ugodan. jel nije tako?
veber-
2014-12-30
i uglavnom oni koji su jako samouvjereni i umišljeni nit izgledaju nešto niti su nešto inteligentni. treba bit normalan, skroman. kao ja zato i jesam tak savršena
2015-04-11
veber_1 wrote:
naravno, da ne. ni razgovor na pp ne znači flert. ni poziv da nekog provozaš ne znači da ju želiš strpat u krevet po defaultu ;)
pa narafno g. vebster
2015-04-11
kak ste vi? kako radovi? jel su se neki problemi riješili? ima li šta brzih vožnji?
2015-04-11
ma nisi ti loša osoba. ono što isčitavam imaš neke strahove.
2014-12-30
vidi vidi, veber psihijatar. imam da. samo pitanje je da li znaš koje i zašto to misliš. ne bojim se ljudi, samo ne volim previše druženje, jer nisam previše društvena. nije strah, jednostavno sam takva osoba. to govorim jer često ljudi misle da se nešto iza toga krije. ali neke druge strahove, imam. kao i većina.
2015-04-11
ne znam da li si ti meni nešto zamjerio kad kažeš da nisam loša osoba
2015-04-11
gle, svi mi imamo neke strahove. nisam psihijatar, radim s ljudima.
2014-12-30
da, je. hm. dobro, neću više ništa pitat nema megice, razbit ću je.
2015-04-11
pa kaj ti mei treba?rozNa wrote:da, je. hm. dobro, neću više ništa pitat nema megice, razbit ću je.
ženska se valjda odmara.
veber-
2014-12-30
a đizus!rozNa wrote:eno je online. megi javi se
nema veze. biti on line s uređajem ne znači biti da i jesi prisutan. ;)
2014-12-30
Page 26 of 31 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31
Similar topics
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?